VRIJE BASISSCHOOL - KUURNE

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIJE BASISSCHOOL - KUURNE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 881.534.416

Publication

27/01/2015
ÿþ MOD 2.2

ra In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

MONiTE

19-0

ELGISCH

D II





" 15014822+

JR BELGE

f- 2015

;TAATSBL

NEERGELEGD

2 8 NOV, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, ati:i{ RTRIJK

Ondernemingsnr : 0881.534.416

Benaming

(voluit) : Vrije Basisschool



- Kuurne

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : 'Sint-Michielsweg 2/02 te 8520 Kuurne

Onderwerp akte : statutenwijziging

De algemene vergadering bijeengekomen te Kuurne op 26 april 2010 heeft met de vereiste wettelijke meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen de statuten aangenomen op de algemene vergadering van 19 december 2005 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 juni 2006, gewijzigd in het kader van de reorganisatie van de Kuurnse vrije scholen met ingang van 1 september 2009, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, onder de hierna volgende voorwaarden.

STATUTEN

Artikel 11

§3 Elke oproeping tot een algemene vergadering dient hetzij schriftelijk te gebeuren of per e-mail ten minste 8 dagen op voorhand. Zij kan alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur of van twee bestuurders.

Opgemaakt te Kuurne op 26 april 2010.

Voor waar en echt verklaard.

De voorzitter, De secretaris,

Donald Langedock. André Schietgat.

Voorwerp akte : gecoördineerde tekst van de statuten algemene vergadering van 26 april 2010.

De algemene vergadering bijeengekomen te Kuume op 26 april 2010 heeft met de vereiste wettelijke meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen de statuten aangenomen op de algemene vergadering van 19 december 2005 gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 7 juni 2006, gewijzigd in het kader van de reorganisatie van de Kuurnse vrije scholen met ingang van 1 september 2009, overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, onder de hierna volgende voorwaarden.

De gecoördineerde tekst van de statuten luidt als volgt:

STATUTEN

Titel I : NAAM ZETEL  DOEL -- DUUR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

Artikel I

De vereniging draagt als naam Vrije Basisschool Sint-Pieter  Kuurne vzw.

Artikel 2

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne,

Sint Michielsweg 2/2, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk, vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie, uitsluitend of hoofdzakelijk activiteiten te organiseren die nauw samenhangen met het verstrekken van onderwijs en opvoeding zoals ondermeer, zonder beperkend te zijn, het verschaffen van spijzen en dranken, sportactiviteiten, enz. en dit ter ondersteuning van het vrij katholiek basisonderwijs ingericht te Kuurne door de vzw Vrij Kleuter- en Lager Onderwijs Kuurne, met zetel te Kuume, Gen, Eisenhowerstraat 8.

Daartoe kan de vereniging financiële bijstand verlenen aan laatstgenoemde vzw en dit ondermeer door het verstrekken van toelagen en/of renteloze leningen van middelen gegenereerd uit haar ondersteunende activiteiten.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst besteed wordt aan het hoofddoel.

Artikel 4

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht.

Titel II ; LEDEN

Artikel 5

Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste vijf leden bedragen.

Artikel 6

§1 Als voorwaarde voor het lidmaatschap is vereist dat men zich akkoord verklaart met het confessioneel karakter van de vereniging.

§2 Nieuwe leden warden aanvaard door de raad van bestuur.

Artikel 7

De leden zijn geen lidgeld verschuldigd maar kunnen wel vrijwillig inbrengsten doen of bijdragen storten. Bij het beëindigen van hun lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen recht op de goederen van de vereniging laten gelden. Evenmin hebben zij het recht om de door hen zelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen.

Artikel 8

Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting en overlijden. Vrijwillig

ontslag geschiedt door gewone ontslagbrief geadresseerd aan de voorzitter van de raad van bestuur,

Titel III : ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9 .

De algemene vergadering bestaat uit alle leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken.

Artikel 10

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

1.de wijziging van de statuten

2,de benoeming en de afzetting van de bestuurders

3.de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een

S

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

bezoldiging wordt toegekend

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5.de goedkeuring van de begroting en de rekeningen

6.de ontbinding van de vereniging

7.de uitsluiting van een lid

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Artikel 11

§1 In de loop van het eerste semester van elk burgerlijk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting van het volgend jaar.

§ 2 Bijzondere algemene vergaderingen kunnen gehouden worden op initiatief van de raad van bestuur of op verzoek van ten minste één vijfde van de leden van de vereniging.

§3 Elke oproeping tot een algemene vergadering dient hetzij schriftelijk te gebeuren of per e-mail ten minste 8 dagen op voorhand. Zij kan alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter van de raad van bestuur of van twee bestuurders.

§4 De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij diens afwezigheid door de oudste der aanwezige bestuurders.

§5 De algemene vergadering kan enkel geldige besluiten nemen omtrent aangelegenheden die uitdrukkelijk op de agenda staan.

§6 In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten in verband met statutenwijzigingen, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding der vereniging, kunnen slechts genomen worden mits de voorwaarden bepaald bij artikelen 8, 12 , 20 en 26 quater van de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, in acht worden genomen.

Bij uitsluiting van een lid moet het lid uitgenodigd worden om gehoord te worden.

Bij uitsluiting van een lid moet dit punt voorkomen op de agenda.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter van de raad van bestuur beslissend. Indien minstens de helft van de aanwezige leden hierom verzoekt, is de stemming geheim.

§7 Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en/of de secretaris. Het verslag wordt aan alle leden bezorgd uiterlijk tegen de bijeenroeping tot de volgende algemene vergadering. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden van de vereniging worden ingezien.

Titel IV : RAAD VAN BESTUUR

Artikel 12

§1 De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie leden benoemd door de algemene vergadering en is ten allen tijde door deze afzetbaar.

§2 De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

§3 Om tot bestuurder gekozen te worden, moet men lid van de vereniging zijn.

§4 De bestuurders worden verkozen voor een termijn van vier jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. Indien het bestuursmandaat voortijdig eindigt, door overlijden, vrijwillig ontslag en afzetting, wordt door de algemene vergadering in de vervanging van deze bestuurder voorzien voor de rest van de termijn. Tot zolang in de vervanging van een bestuurder niet is voorzien, oefenen de overige bestuurders de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

§5 De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter en kan tevens uit zijn leden aanduiden: een secretaris en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is.

Artikel 13

§1 De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op ais eiser of verweerder in alle rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- of bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken. ln één woord, de raad van bestuur mag de vereniging geldig verbinden in alle omstandigheden en op de meest uitgebreide wijze.

§2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering,

e x "

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§3 De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders of derden, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden. Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar.

§4 Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen of te verbinden zijn nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad van bestuur één afgevaardigde bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld,

Artikel 14

§1 De raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar. ls de voorzitter belet of afwezig, dan wordt de vergadering voorgezeten door de oudste der aanwezige bestuurders.

§2 De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

§3 De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen wanneer de helft van de bestuurders aanwezig is. Wordt deze voorwaarde niet vervuld, dan wordt een nieuwe vergadering belegd met dezelfde dagorde. Op deze vergadering zijn de beslissingen geldig ongeacht het aantal aanwezige leden.

Iedere bestuurder beschikt over één stem.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens de helft van de aanwezige bestuurders hierom verzoekt, is de stemming geheim. Indien in geval van geheime stemming, er gelijkheid van stemmen is, wordt het voorstel verworpen.

§4 Van elke raad van bestuur wordt een verslag opgemaakt dat ondertekend wordt door de voorzitter en/of

secretaris. Het verslag wordt aan de bestuurders bezorgd uiterlijk tegen het bijeenroepen van de volgende

vergadering.

De notulen van de raad van bestuur worden opgenomen in een bijzonder register.

Dit register kan op de zetel van de vereniging door de leden van de vereniging worden ingezien,

Titel V: RI-KEN1NGEN VAN DE VERENIGING EN BEGROTING

Artikel 15

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december, evenwel met dien verstande dat het eerste boekjaar zal !open van 1 januari 2006 tot en met 31 december 2006.

Elk jaar moet de raad van bestuur aan de gewone algemene vergadering rekenschap geven over zijn beleid tijdens het afgelopen dienstjaar, De raad stelt de rekeningen vast van het vorig jaar en maakt de begroting op voor het volgend jaar. Beide worden elk jaar en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar onderworpen aan de goedkeuring van de algemene vergadering.

Titel VI ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 16

ln geval van ontbinding wordt bij beslissing van de algemene vergadering het overblijvend actief na het vereffenen der schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan de vzw Vrij Kleuter- en Lager Onderwijs Kuurre met zetel te Kuurne, Gen. Eisenhowerstraat 8.

Artikel 17

Voor alles wat niet door de statuten geregeld is, is de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van

2 mei 2002, van toepassing.

Opgemaakt te Kuurne op 26 april 2010.

Voor waar en echt verklaard.

De voorzitter, De secretaris,

Donald Langedock. André Schietgat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2



Voorwerp akte : Raad van Bestuur

Heeft ontslag genomen op 20.04.2009 uit de vereniging als bestuurder:

De heer Paul Vanhalst, geboren te Menen op 13 oktober 1943, wonende te 8520 Kuume, St Pietersstraat 22.

Werd opgenomen op 20.04.2009 als bestuurder:

De heer Hennion Xavier, St.-Pietersstraat 22, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 19 oktober 1947.

Voorwerp akte: ontslag dagelijks bestuur,

De Raad van Bestuur zet de functie van het bestaande dagelijks bestuur stop en ontheft de volgende leden

van het dagelijks bestuur van hun taak:

Debruyne Jean-Pierre, Kattestraat 87, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 24 maart 1948 ;

Schietgat André, Graskant 2, 8520 Kuume, geboren te Kuurne op 08 februari 1947 ;

Duyck Claudette, Generaal Eisenhowerstraat 19, 8520 Kuurne, geboren te Harelbeke op 29 augustus 1935;

Langedock Donald, Hoppestraat 8, 8531 Bavikhove, geboren te Moorsele op 16 mei 1947.

Zodoende ziet de raad van bestuur er als volgt uit, aangeduid ingevolge de algemene vergadering van 26 april 2010 te 8520 Kuume voor de duur van vier jaar:

Callewaert Luc, Kortrijksestraat 1, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 14 juni 1947.

Coolsaet Caroline, Beekstraat 28A, 8550 Zwevegem, geboren te Kortrijk op 15 april 1962.

Debruyne Jean-Pierre, Kattestraat 87, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 24 maart 1948.

Duyck Claudette, Gen. Eisenhowerstraat 19, 8520 Kuurne, geboren te Harelbeke op 29 augustus 1935.

Hennion Xavier, St: Pietersstraat 22, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 19 oktober 1947.

Huys Raoul Christian, Leopold 11-laan 217/b 506, 8670 Oostduinkerke, geboren te Waregem op 20 juni 1940.

Langedock Donald, Hoppestraat 8, 8531 Bavikhove, geboren te Moorsele op 16 mei 1947.

Plets Marc, Molenput 14, 8520 Kuurne, geboren te Kuume op 18 juli 1956.

Schietgat André, Graskant 2, 8520 Kuurne, geboren te Kuume op 08 februari 1947.

Verbeke Caroline, Stokerijstraat 36, 8520 Kuume, geboren te Kuurne op 15 juli 1967,

Verschaete Monique, St.-Michielsweg 2, 8520 Kuurne, geboren te Wevelgem op 18 augustus 1936.

Deze hebben onder hen aangeduid als:

Voorzitter: dhr. Donald Langedock

Ondervoorzitter: mevr. Claudette Duyck

Secretaris: dhr; André Schietgat

Penningmeester: mevr; Caroline Coolsaet

"

Opgemaakt te Kuurne op 26 april 2010.

Voor waar en echt verklaard.

De voorzitter, De secretaris,

Donald Langedock. André Schietgat.

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorwerp akte ; wijziging van de gemachtigden in de algemene vergadering van 26 april 2010,

De algemene vergadering bijeengekomen te Kuume op 26 april 2010 heeft met de vereiste wettelijke meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen de volgende gemachtigden aangeduid voor de duur van vier jaar:

" individuele administratieve volmacht voor:

- Dhr. Donald Langedock, voorzitter.

- Dhr. André Schietgat, secretaris.

- Dhr. Bernard Burggraeve, directeur Vrije Basisschool St.-Pieter  Kuurne met

uitzondering van arbeidscontracten > 14 kalenderdagen.

" Individuele financiële volmacht voor:

-Dhr. Bernard Burggraeve, directeur Vrije Basisschool St-Pieter-- Kuume.

-Dhr. Donald Langedock, voorzitter.

-Dhr. André Schietgat, secretaris.

-Dhr. Lieven Verhaeghe, directeur Vrije Basisschool St.-Michiel  Kuurne.

-Mevr. Chantal Grymonprez, directeur Vrije Kleuterschool  Kuurne.

Opgemaakt te Kuurne op 26 april 2010.

Voor waar en echt verklaard.

De voorzitter, De secretaris,

Donald Langedock, André Schietgat.



Voorwerp akte : Raad van Bestuur

Heeft ontslag genomen op 23.04.2012 uit de vereniging als bestuurder:

Mevrouw Duyck Claudette, Generaal Eisenhowerstraat 19, 8520 Kuurne, geboren te Harelbeke op 29 augustus 1935.

Heeft ontslag genomen op 28.08,2012 uit de vereniging ais bestuurder:

De heer Hennion Xavier, St.-Michielsweg 19, 8520 Kuume, geboren te Kortrijk op 19 oktober 1947.

Werden opgenomen op 28.08,2012 in de vereniging ais bestuurder:

Y

MOD 2,2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De heer Verhaeghe Marc, Groenstraat 18, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 2 april 1951, Mevrouw Vercruysse Ann, Kortrijksestraat 3, 8520 Kuume, geboren te Kortrijk op 3 april 1975. De heer Verhaeghe Stefaan, Leiestraat 72, 8520 Kuume, geboren te Kuurne op 11 juni 1966.

Werd opgenomen op 26.05.2014 in de vereniging als bestuurder:

De heer Labbe Jan, Tweegemeentenweg 7, 8520 Kuume, geboren te Kortrijk op 31 januari 1981,

Hebben ontslag genomen op 26.05.2014 uit de vereniging als bestuurder:

De heer Huys Raoul Christian, Leopold 11-laan 217/b 506, 8670 Oostduinkerke, geboren te Waregem op 20 juni 1940.

De heer Langedock Donald, Hoppestraat 8, 8531 Bavikhove, geboren te Moorsele op 16 mei 1947.

Zodoende ziet de raad van bestuur er als volgt uit, aangeduid ingevolge de algemene vergadering van 26 mei 2014 te 8520 Kuurne voor de duur van vier jaar:

Callewaert Luc, Kortrijksestraat 1, 8520 Kuurre, geboren te Kortrijk op 14 juni 1947

Coolsaet Caroline, Beekstraat 28A, 8550 Zwevegem, geboren te Kortrijk op 15 april 1962

Debruyne Jean-Pierre, Kattestraat 87, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 24 maart 1948

Labbe Jan, Tweegemeentenweg 7, 8520 Kuume, geboren te Kortrijk op 31 januari 1981

Plets Marc, Molenput 14, 8520 Kuurne, geboren te Kuurre op 18 juli 1956

Schietgat André, Graskant 2, 8520 Kuurne, geboren te Kuurre op 08 februari 1947

Verbeke Caroline, Stokerijstraat 36, 8520 Kuurre, geboren te Kuurne op 15 juli 1967

Vercruysse Ann, Kortrijksestraat 3, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 3 april 1975

Verhaeghe Marc, Groenstraat 18, 8520 Kuurne, geboren te Kortrijk op 2 april 1951

Verhaeghe Stefaan, Leiestraat 72, 8520 Kuurne, geboren te Kuurne op 11 juni 1966

Verschaete Monique, St,-Michielsweg 2, 8520 Kuume, geboren te Wevelgem op 18 augustus 1936

Deze hebben op de vergadering van 23 juni 2014 onder hen aangeduid als:

Voorzitter: dhr. Marc Verhaeghe

Ondervoorzitter: dhr. Stefaan Verhaeghe

Secretaris: dhr. André Schietgat

Penningmeester; meur, Caroline Coolsaet

Gevolmachtigde: E.H. Luc Callewaert

Citaat uit de statuten;

Artikel 13

§1 De raad van bestuur bestuurt, vertegenwoordigt en verbindt geldig de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op ais eiser of verweerder in aile rechtsgedingen, en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij is bevoegd voor alle handelingen zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, van alle handels- of bankverrichtingen, van het opheffen van hypotheken. In één woord, de raad van bestuur mag de vereniging geldig verbinden in alle omstandigheden en op de meest uitgebreide wijze.

§2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of de statuten zijn toegewezen aan de algemene vergadering, worden uitgeoefend door de raad van bestuur.

§3 De raad van bestuur kan zijn bevoegdheid geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer bestuurders of derden, in het bijzonder wat betreft het dagelijks bestuur van de vereniging en het gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit bestuur verbonden, Deze delegatie is op ieder ogenblik herroepbaar,

§4 Om tegenover derden de vereniging te vertegenwoordigen of te verbinden zijn nodig en volstaan de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders, behoudens wanneer de raad van bestuur één afgevaardigde bestuurder wiens bevoegdheid hij vaststelt, daartoe heeft aangesteld,

Moa 2.2

Luik B - Vervolg

Opgemaakt te Kuurne op 25 augustus 2094.

Voor waar en echt verklaard.

De voorzitter, De secretaris,

Marc Verhaeghe. André Schietgat.

Voorwerp akte: wijziging van volmachten in de raad van bestuur van 20 oktober 2014,

De raad van bestuur bijeengekomen te Kuurne op 20 oktober 2014 heeft met de vereiste wettelijke meerderheid van de aanwezige en/of vertegenwoordigde stemmen de volgende gemachtigden aangeduid voor de duur van vier jaar:

.individuele administratieve volmacht voor:

- Dhr. Mare Verhaeghe, voorzitter.

- Dhr. André Schietgat, secretaris.

- E.Z. Monique Verschaete, bestuurder.

- E.H. Luc Callewaert, bestuurder.

- Mevr. Ilse Desmet, directeur Vrije Basisschool St.-Michiel-Kuurne (*)

- Mevr, Chantal Grymonprez, directeur Vrije Kleuterschool Kuurne (*)

- Dhr. Bernard Burggraeve, directeur Vrije Basisschool St.-Pieter-Kuurre (*)

(*) De directies hebben administratieve volmacht met uitzondering van

arbeidscontracten langer dan 14 kalenderdagen.

-Individuele financiële volmacht voor bedragen kleiner dan ¬ 25.000,-:

- Dhr, Marc Verhaeghe, voorzitter.

- Mevr. Caroline Coolsaet, penningmeester.

- Dhr. Stefaan Verhaeghe, bestuurder.

- Mevr. lise Desmet, directeur Vrije Basisschool St.-Michiel  Kuurne.

- Mevr. Chantal Gryrnonprez, directeur Vrije Kleuterschool  Kuurne.

- Dhr. Bernard Burggraeve, directeur Vrije Basisschool St.-Pieter  Kuurne.

Opgemaakt te Kuurne op 20 oktober 2094.

Voor waar en echt verklaard. De secretaris,

De voorzitter, André Schietgat,

Marc Verhaeghe.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

Mn het

" Be'gisch

Staatsblad

Coordonnées
VRIJE BASISSCHOOL - KUURNE

Adresse
SINT-MICHIELSWEG 2, BUS 2 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande