VOEREZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOEREZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.526.992

Publication

08/05/2014
ÿþMod word 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter gri ' de akte

Ondernemingsnr : 0536.626.992

Benaming

(voluit) : VOEREZA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : D'Hondtstraat 30, 8900 IEPER

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2013 blijkt volgende beslissing

- de vergadering beslist unamiem om met ingang vanaf 01 januari 2014 de maatschappelijke zetel te: verplaatsen naar

WESTKANTSTRAAT 40 TE 8020 RUDDERVOORDE

voor éënsluitend verklaard afschrift

Ruddervoorde, 31 december 2013

De zaakvoerder

Peter Pollet

25 APR, 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- MI1111111 1111111 11111

behouden *14095498*

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2013
ÿþMod Word 11.1

-~--~

r,11>42-3_k< 1~?

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;~:~~~:" .



II~NIW~~IWI~WN~IINM~YW

Ondernemingsnr Benaming

(voilait) : VOEREZA (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 8900 leper, D'Hondtstraat 30

OPRICHTING - BENOEMINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

UIT DE AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440 te Torhout op vijf juli tweeduizend en dertien.

BLIJKT DAT

1, de heer POLLET Peter Henriette Dirk, zaakvoerder, geboren te Brugge op negen-'tien februari negentien-honderd drie-ën-'zeven-'tig, wonende te 8600 Diksmuide, Hendrik Consciencestraat 2, echtgescheiden.

2. mevrouw VERAGUE Kelly Manon, arbeidster, geboren te Roubaix (Frankrijk) op twee maart negentien-'honderd acht-'en''tach-tig, wonende te 8600 Diksmuide, Hendrik Consciencestraat 2, echtgescheiden.

Een besloten vennootschap met beperk-te aan-'sprake-dijkheid hebben opgericht onder de benaming VOEREZA met zetel te 8900 leper, D'Hondtstraat 30.

De vennootschap heeft tot doel : voor haar rekening, voor rekening van derden te doen of door derden te laten uitvoeren, zowel in Belgie als in het buitenland :

1. Ontwerp, fabrikage, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, installatie, huur en verhuur, van inte-'rieurs, meubelen en konstrukties voor woonhuizen, handelszaken, horeca en andere; in de ruimste zin van het woord, alsook werkplaats voor onderhoud- en herstelling van voornoemde.

2. Aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, vant tweedehandsmeubelen, meubileringsartikelen, kunstvoorwerpen, allerlei brocante en snuisterijen, antikwiteiten en aanverwante artikelen, oude boeken alsook werkplaats voor herstelling en restauratie van voornoemde artikelen.

3. Aan- en verkoop (groot- en kleinhandel) van goederen rechtstreeks of onrechtstreeks bruikbaar in de inrichting.

4. Het in eigen beheer aangekochte panden, inrichten, verhuren en indien wenselijk voor de vennootschap de wederverkoop.

5. Onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, 6, Onderneming voor het plaatsen van siermetselwerk; plaatsen van sierschouwen; plaatsen van: natuursteen.

Z Onderneming van warmte- en geluidsisolering, algemene bouwwerken, verbouwingen, karweien, enz... dit alles in de ruimste zin.

8. Onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen : plaatsen van ramen en deuren en, vensterluiken; plaatsen van alle houten wand- en vloerbekleding; plaatsen van alle ijzerbeslag voor bouwwerken; voegwerken; gevelrenovatie; enz,

9. Onderneming voor grondwerken, rioleringswerken, aanleggen van sportvelden, parken en tuinen.

10. Kleinhandel en groothandel in bouwmaterialen. 11, Verhuring van divers materieel.

12. Tussenpersoon in de handel en commissionair,

13. Onderneming van binnenhuisinrichting.

14. Klein- en groothandel, aankoop- verkoop, export en import, huur en verhuur, onderhoud en herstel, bewaarneming, stookage van allerlei handelsgoederen, machines, materialen en toestellen en dit in de ruimste zin, alsmede de uitoefening desbetreffend van een activiteit, te kenmerken als makelarij, agentuur, vertegenwoordiging, lastgeving, algemene dienstverlening (onder-)aanneming, distributie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15. Klein en groothandel, in nutsartikelen, bijouterieën, bloemen en planten, decoratie, juwelen, foto en film, video, uurwerken, goud- en zilverwerk, fantasie-artikelen, dag-, weekbladen en tijd-'schriften.

16. Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters, plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

17. Groot- en kleinhandel : in electrische toestellen, sanitaire artikelen, verlichtingsartikelen,

verwarmingstoestellen zowel electrisch of andere, toestellen - voor luchtverversing, luchtafkoeling (airconditioning), toestellen voor centrale verwarming, alle mogelijke toestellen voor klimtisatie.

18. Onderneming voor het bouwen, leveren, keuren en plaatsen van niet-metalen kunstwerken (met uitzondering van de zee- en rivierwerken). Omvat : bruggen, viaducten, weg- en spoorwegtunnels, watertorens, silo's, vergaarbakken, tanken, zwembaden, draaischijven, kolenopslagplaatsen, askuilen, weegbruggen, steunmuren, enz.

19. Algemeen onderhoud van technische installaties, installatie van electrische installatie en electrotechnische installaties, installatie van verlichting, telefoon, drijfkracht, alarm- en beveiligingstoestellen.

20. Onderneming voor het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het waterdicht maken van daken en dakterrassen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten.

21. Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van managment, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, zoals bijvoorbeeld kwaliteits- en informatica-consulting.

22. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm: in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar aard verlenen, in de ruimste zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs en alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving, Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap deze activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootsohap gesteld zijn van technische.. en of andere kennis, bewezen door een één of meer activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteiten van die attesten.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de funotie van bestuurder of analoge functiés zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische en Buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of waarvan deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle handelingen verrichten met betrekking tot brevetten, licenties en vergunning, deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan. De vennootschap zal haar patrimonium kunnen beheren in de ruimste zin van het woord en uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende ais in onroerende goederen.

Binnen dit kader : overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen.

De vennootschap zal alle industriële-, handels-, financiële- of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, gebouwen kunnen kopen, verkopen, huren, verhuren, die een rec-ht-istreeks of onrechtstreeks verband hebben met haar doel.

Het beheer is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHT-iTIEN'IDUI-'ZEND ZESIHON-'DERD EURO (18.600,00 EUR) verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die een één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort in

~

Voor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

speciën, ten beloop van één/derde, als volgt : a) door de voornoemde heer Peter POLLET op dertig (30) aandelen, en b) door voornoemde mevrouw Kelly VERAGUE op zeventig (70) aandelen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of ais verweerder.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand juni om elf uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gebouden. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Het batig saldo van de veref-'fening zal onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijk-'stelling ervan inzake volstorting.

De sluiting van het eerste boekjaar wordt vastgesteld op éénendertig december tweeduizend en veertien. De eerste jaarvergadering za! gehouden worden in tweeduizend en vijftien,

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de ven-inootschap: de heer POLLET Peter, zaakvoerder, wonende te 8600 Diksmuide, Hendrik Consciencestraat 6, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevesti-iging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hierte-gen verzet. Het mandaat is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOOR EENSLUIDEND VERKLAREND UITTREKSEL.

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Afschrift van de oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/01/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOEREZA

Adresse
WESTKANTSTRAAT 40 8020 RUDDERVOORDE

Code postal : 8020
Localité : Ruddervoorde
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande