VOEGWERKEN VANHOUTTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOEGWERKEN VANHOUTTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.729.022

Publication

02/01/2014
ÿþMrod W9rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

18. 12. 2013

RECHT N KOORHANDEL

9RIJK

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0524.729.022

Benaming

(voluit) : Voegwerken Vanhoutte

(verkort) :

Rechtsvorm : " bvba t51-Gi;/Lieh

Zetel : 8791 Waregem, Grote Heerweg 65

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, benoeming/ontslag zaakvoerder

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starter Voegwerken Vanhoutte in datum van 2 december 2013 werd het volgende besloten

- de verplaatsing van de maatschappelijke zetel, met onmiddellijke ingang, van 8791 Waregem, Grote Heerweg 65 naar 8791 Waregem, Leenakkerstraat 69.

- ais zaakvoerder van de vennootschap, met onmiddellijke ingang, wordt benoemd : mevrouw BOSSUYT Ria, wonende te 8791 Waregem, Leenakkerstraat 69, geboren op 17/0711959 ;

- de vennootschap neemt kennis van het ontslag van : de heer VANHOUTTE Andrew, wonende te 8790 Waregem, Stormestraat 131 bus 14, geboren op 28/08/1990. De heer Andrew Vanhoutte wordt volledige kwijting gegeven voor het door hem gevoerde beleid.

Andrew Vanhoutte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/04/2013
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N1;1=FtU~L~GL)

21. 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL GritRTRIJK

49012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "VOEGWERKEN VANHOUTTE"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Starter

Zetel : 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg 65

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 20 maart 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter (S-BVBA) werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTER : De Heer VANHOUTTE Andrew Luciaan, wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg 65,

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennoot-schap met

beperkte aansprakelijkheid Starter.

De naam luidt "VOEGWERKEN VANHOUTTE".

3. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Grote Heerweg

65.

4. DOEL : De vennootschap heeft in België en in het buitenland als doel

- onderneming van voegwerken van allerlei aard;

- onderneming van ruwbouw metselwerk;

- onderneming van kaleien;

- onderneming van schilderwerken;

- onderneming van crepi-werkzaamheden;

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene

aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van aile mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de seotor van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuurd, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel ais mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden ais bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten delen te vergemakkelijken.

5. DUUR ; De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

.6_ KAPJTAAL.

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen stemming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt HONDERD EURO (100,00 EUR), vertegenwoordigd door DUIZEND

TWEEHONDERD (1.200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De oprichter, VANHOUTTE Andrew, heeft ingeschreven op het kapitaal tot beloop van honderd euro en de

aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volgestort tot beloop van honderd euro.

In vergelding van deze inbreng zijn aan de vennoot, VANHOUTTE Andrew, de aandelen toegekend waarop

hij heeft ingeschreven, zijnde duizend tweehonderd aandelen, volgestort ten belope van honderd euro.

Door de verrichtingen die voorafgaan, werd de vennootschap opgericht, werd op het kapitaal volledig

ingeschreven en werd dit volgestort ten belope van honderd euro.

8. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren.

Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen,

Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Het aantal zaakvoerders is door de oprichter op één bepaald en tot niet-statutair-zaakvoerder is benoemd zonder beperking van duur : VANHOUTTE Andrew, voornoemd, die heeft verklaard te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

Hij heeft verklaard dal de opdracht van niet-statutair-zaakvoerder van VANHOUTTE Andrew onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders besluit.

9. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en wordt op éénendertig december van het zelfde kalenderjaar afgesloten.

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien;

10. JAARVERGADERING

leder jaar, de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur zal een jaarvergadering gehouden worden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zat de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in tweeduizend vijftien;

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel eenentwintig bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vôôr de verga-

dering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewer-king van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerd ers en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Betreffende de punten die niet in de agenda zijn opgenomen, kan slechts beraadstaagd worden in de vergadering, wanneer aile aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

11. WINSTAANWENDING :

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden

1) vijf ten honderd voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt;

2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden.

Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder punt 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen.

De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van af-sluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN STARTER

Zolang de vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter is, zijn volgende bepalingen van toepassing

- de oprichter blijft hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap;

- de vennoten zijn hoofdelijk gehouden voor het verschil tussen achttienduizend vijfhonderd vijftig euro en het bedrag van de inschrijving en dit vanaf drie jaar na de oprichting van huidige vennootschap;

- op alle wettelijke documenten, facturen, brieven, website, akten, aankondigingen enzovoort, dient het woord "starter" toegevoegd te worden aan de rechtsvorm;

- huidige vennootschap mag enkel bestuurd worden door één of meer natuurlijke personen;

- kunnen de aandelen niet overgedragen worden aan een rechtspersoon of aan een natuurlijke persoon die reeds vennoot is in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter of die meer dan vijf ten honderd of meer stemrechten bezit in een andere vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- mag het kapitaal niet verlaagd worden;

- moet het kapitaal binnen de vijf jaar tot minimaal achttienduizend vijfhonderd vijftig euro verhoogd worden; - moet in tegenstelling tot hetgeen vermeld in artikel vijfentwintig van de statuten vijfentwintig ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van de wettelijke reserve;

- zijn de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel,

(getekend) Marleen VANDEWALLE, Notaris

Voor-

behouden aan iet Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

~t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VOEGWERKEN VANHOUTTE

Adresse
GROTE HEERWEG 65 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande