VIX TRADING GROUP

Société en commandite simple


Dénomination : VIX TRADING GROUP
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 831.900.506

Publication

27/01/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

II(II1111.1111101in MOI°9'E10-11RB20

Griffie Rechtbank Koophandel

_GE

5

Voor hehout

aan h. eergis Staat.,t,

0 8 JAN 2015

ea9..LGISCH STAAT

SBL

Gent Afdelisgugge

De griffer

Ondeçner'nmgsnr 0831.900.506

~Bcnartming

tvolrar} VIX TRADING GROUP

R e':ritsvorm COMM. V.

ZeteI PETER BENOITLAAN 4 - 8200 BRUGGE

Onderwerp akte . Vervroegde ontbinding met het oog op invereffeningstelling - benoeming vereffenaar - machten

Er blijkt uit een bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op dertien november tweeduizend en veertien, van de gewone commanditaire vennootschap "VIX TRADING GROUP", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Peter Benoitlaan 4; BTW -nr 0831.900.506 RPR Brugge; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke beperkingen van het stemrecht:

1/ Na kennisname van het verslag van de zaakvoerders de dato dertig oktober tweeduizend en veertien en van een staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, dertien november tweeduizend en veertien (13/11/2014), met het oog op de invereffeningstelling van de vennootschap.

2/ De vergadering stelt aan als vereffenaar, onder opschortende voorwaarde van bevestiging van haar benoeming door de bevoegde rechtbank: De heer VANHOUTTE Kris, voornoemd, die aanvaardt.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van haar opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet. In het bijzonder zal zij de macht hebben aile zakelijke rechten, opheffingen te verlenen vó6r of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen. Zij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die zij passend zullen oordelen. Ze wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en za! zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden der vennootschap. Ze wordt bovendien uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift aan de bevoegde rechtbank van koophandel tot bevestiging van haar benoeming te ondertekenen. Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

3t Tengevolge van de ontbinding, neemt de vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders, en het besluit om over de kwijting van de zaakvoerders te beraadslagen en te besluiten bij de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart uitdrukkelijk dat de vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit.

Waarvan proces-verbaal

Vanhoutte Kris

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces- verbaal bijzondere algemene vergadering

bijzonder verslag van de zaakvoerder met een staat van actief en passief per 30/09/2014

,F dt- :a,r«.te h17 vs i  I t, meln; r, Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordEgen

Verso Naam en handti ening

Coordonnées
VIX TRADING GROUP

Adresse
PETER BENOITLAAN 4 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande