VINEX.XA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VINEX.XA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.085.056

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 29.12.2014 14709-0019-010
22/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303868*

Neergelegd

20-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VINEX.XA

0837085056

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Bronlaan 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Eric Deroose, geassocieerd notaris te Knokke-Heist, op zeventien juni 2011 (17/06/2011).

Vorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: VINEX.XA

Zetel van de vennootschap: Bronlaan 1, 8300 Knokke-Heist

Duur : Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neer¬legging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophan¬del van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Oprichters De Heer OCET Xavier Valery, rijksregisternummer 74.12.16-171.17, geboren te Knokke-Heist op zestien december negentienhonderd vierenzeventig, thans ongehuwd, wondende te 8300 Knokke-Heist, Bronlaan 1.

Maatschappelijk kapitaal: achttienduizendzeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, ge¬plaatst in speciën en g¬edeeltelijk volstort als volgt : door Ocet Xavier voornoemd, voor inbreng in kontanten, tot beloop van ¬ 18.600,00 waarvoor hem 100 aandelen worden toegekend.

dat het gestort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-), waarbij op ieder van de aandelen ten minste één / vijfde gestort is.

Geplaatst kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro ( ¬ 18.600,00)

wordt toegekend.

Boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf (31/12/2012).

Reserve, winstverdeling, ontbinding: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algeme¬ne kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reserve¬fonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belas¬tingen, voor compensa¬tie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort. De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die vol¬gens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan. Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst aangewend worden om het passief van de vennootschap en de vereffeningkosten te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

De eventuele verliezen zullen door de vennoten in dezelfde verhouding gedragen worden, zonder dat nochtans een vennoot verplicht moge worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoerders: De vennootschap wordt beheerd door één of meer¬dere zaak¬voerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde¬ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegen¬woordigt de vennootschap in en buiten rechte. In alle akten waar¬bij de aansprakelijkheid van de ven¬nootschap betrokken is, moet de handtekening van de ¬zaak¬voerder onmiddellijk voorafgegaan worden door deze woorden: "Voor VINEX.XA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de zaakvoer¬der.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergade¬ring der vennoten. Het uittreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Wanneer wegens overlijden of om één of andere reden de functie van een zaakvoerder ten einde loopt, moet door de vennoot die de meeste aande¬len bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand nà het beëindigen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Externe vertegenwoordigingsmacht: De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Commissaris: Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen..

Doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

De import, groot- en kleinhandel of commissiehandel in bieren, waters en limonades, wijnen, geestrijke en andere dranken, zuivelprodukten, voedingswaren en allerhande horecabenodigdheden, het afsluiten van bevoorradingsovereenkomsten voor het verdelen van dranken en horecabenodigdheden.

Het verlenen van diensten onder de vorm van technische bijstand of anderszins.

Het begeleiden van en adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

De vennootschap heeft tot doel alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland, verband houden met aankoop, fabricage, verkoop in klein en groothandel, tussenhandel en levering van chocoladewaren en suikerwaren, roomijs, gebak, koffie en alle aanverwante en soortgelijk producten en verpakkingsproducten.

De groot- en kleinhandel in allerlei textielwaren, kleding, lederwaren, schoeisel, fantasieartikelen en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband zou kunnen houden met de verwezenlijking van haar doel.

Aan en verkoop, import en export van alle voertuigen, commissiehandel, agentschap, vertegenwoordiging, inclusief nieuwe auto s en moto s, tweede handsauto s en moto s, boten en pleziervaartuigen, wisselstukken en benodigdheden, alle materialen verband houdende met het auto- en motorenbedrijf en de mogelijkheid om alle commerciële en productieactiviteiten aan te vatten in de ruimst mogelijke zin alsmede de teledistributie (internetactiviteiten) van alle bovenvermelde produkten en artikelen en alle aanverwante activiteiten als leasing en renting van wagens of als tussenpersoon fungeren bij leasing en of renting van wagens, alsook het huren en verhuren van wagens.

De vennootschap is tevens actief in het beheer van roerend en onroerend vermogen, het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, ruilen, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen, vestigen van recht van erfpacht en opstal, promotie van en makelaar in onroerende goederen, vruchtgebruik evenals alle onroerende verhandelingen in de meest ruime zin met inbegrip van onroerende leasing. Dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden of bij deelneming.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; zo kan zij ondermeer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijk, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschap borg stellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om achttien uur; De eerste algemene vergadering heeft plaats op vrijdag achtentwintig juni tweeduizend dertien.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

Niet statutaire zaakvoerder: De Heer Xavier OCET die hier aanwezig is en zijn mandaat aanvaardt.

Zijn ambt is onbezoldigd.

vaste vertegenwoordiger: Indien de BVBA VINEX.XA wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door zelfde persoon worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

Overname: De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting sedert één maart tweeduizend en elf.

Voor ontledend uittreksel:

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkom¬stig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel.

Eric Deroose, geassocieerd notaris.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stic¬ting

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 03.02.2016 16038-0581-010
08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 03.08.2016 16398-0360-012

Coordonnées
VINEX.XA

Adresse
BRONLAAN 1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande