VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 430.356.336

Publication

12/02/2013
ÿþ0041,9 Mod word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhIIell611111IM11

NEERGELEGD ter GRIFFE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (A#eling Brugge)

r)p; 3 p JAN, 2013

G rliïfigee"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0430.356.336

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ANTOINETTE GROSSESTRAAT 33 BUS 301 - 8000 BRUGGE (volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 14 december 2012 :

De bijzondere algemene vergadering van 14 december 2012 heeft volgende beslissingen genomen:

-De bijzondere algemene vergadering keurt de rekeningen betreffende de vereffening goed en verleent ontslag met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Dewit Jose, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap;

-De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat de vereffening van de BVBA Verzekeringskantoor Dewit José - in vereffening, bijgevolg definitief kan afgesloten worden en dat gezegde vennootschap heeft opgehouden te rekenen vanaf huidige datum.

-Er werd beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard worden gedurende een periode van vijf (5) jaar, bij Boekhoudkantoor BD Consult BVBA, met vestiging te Torhoutse Steenweg 272, 8200 St - Andries ( Brugge ), die zich met de bewaring ervan gelast.

Dewit Jose

Vereffenaar

Voor-behoude

aan het.

Belgiscf Staatsbic

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 31.03.2012, NGL 29.11.2012 12649-0078-012
06/02/2012
ÿþ- mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

elgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

u D 11H I IIII II (VIII n IV

*iao3is~o*

u

2s

BELGlSC

MONIT

UT~ t3Ei' GE..rr~G dei tEC}iT13ANt' .. ~fv KOaPHArN~OgEg~.gTE Q~- 20~~ BRUL~GE(AfdeliAg-S LUI~~

h STAATS q° t ® ] jy

Griffie

c>rt~Pr~

Ondernemingsnr : 0430.356.336

Benaming (voluit) : Verzekeringskantoor Dewit José

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antoinette Grosséstraat 33 bus 301

8000 BRUGGE

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 16: december 2011 :

LEZING EN ONDERZOEK VAN DE BIJZONDERE VERSLAGEN

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samengevatte staat gevoegd. over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 november 2011. De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag opgesteld door het revisorenkantoor "BDO Bedrijfsrevisoren", te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5, over de samengevatte statuten, over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur.

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE met zetel te 8000 Brugge, Antoinette Grosséstraat 33 bus 0301, een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2011 opgesteld, die, rekening . houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 301.707,64 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 293.923,31 EUR. ln toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in,: discontinuïteit. Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 november 2011 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare 7 december 2011

Vertegenwoordigd door Peter Vandewalle "

BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze de volgende besluiten.

ll GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de

vennoten, aanwezig dan wel vertegenwoordigd. Zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die

erin vervat zijn.

III VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist met ingang van heden de vennootschap voortijdig te ontbinden, zodat

ze vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan de mandaten van de zaakvoerder.

Ill/ BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

hehouden

an het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

4 r y

De vergadering beslist als vereffenaar aan te stellen: de heer Dewit José, geboren te Brugge op 25 juni 1957, echtgenoot van mevrouw Fabiola Degroodt, wonende te 8000 Brugge, Antoinette Grosséstraat 33 bus 301, die hier aanvaardt, onder hierna gemeld voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel.

IV! MACHTIGING

a) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij het -volgens de huidige wetgeving- artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging der Algemene Vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun macht toekennen, die . naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen getekend warden door de vereffenaar.

Hij zal ten aanzien van derden, de macht die hem daartoe door de Algemene Vergadering gegeven werd niet moeten rechtvaardigen.

De vereffenaar zal zijn mandaat ten kostenloze titel, dus zonder enige vergoeding uitoefenen.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overmaken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis van zelfde wetboek bedoelde vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

b) De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat de vereffenaar, als B1JZONDERE VOLMACHTDRAGER, eveneens gemachtigd werd tot indienen VERZOEKSCHRIFT (Iet de boekhoudkundige staat van activa en passiva) bil de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen en meer in het bijzonder artikel 184 van zelfde Wetboek, dit rekening houdend niet het door de -onder voorbehoud van goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel- benoemde vereffenaar voorgelegde attest van goed gedrag en zeden, alsook neemt de algemene vergadering kennis van zijn verklaring op erewoord dat hij nooit eerder failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen noch in datzelfde kader een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen, betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden tot uitoefenen van bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

V/ ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING

De algemene vergadering beslist aldus met unanimiteit van stemmen tot de aanstelling en machtigingen van de vereffenaar, ONDER VOORBEHOUD VAN GOEDKEURING van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Goedkeuring wordt desgevallend eveneens verzocht voor de bevestiging van de handelingen die de vereffenaar tussen heden en de bevestiging of homologatie door de Rechtbank zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

1V/ DECHARGE

De vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder betreffende de uitoefening van zijn mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken te zijnen laste te zijn.

STEMMING

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd bij éénparigheid van stemmen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd :

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Vonnis

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 02.09.2011, NGL 30.09.2011 11567-0120-012
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 30.11.2010 10620-0261-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 30.09.2009 09795-0156-014
17/08/2009 : BG064571
28/08/2008 : BG064571
31/10/2007 : BG064571
02/10/2006 : BG064571
05/10/2005 : BG064571
07/12/2004 : BG064571
25/02/2004 : BG064571
07/01/2004 : BG064571
20/11/2002 : BG064571
20/09/2002 : BG064571
27/10/2000 : BG064571
27/10/2000 : BG064571
25/03/2000 : BG064571
17/02/1987 : BG64571

Coordonnées
VERZEKERINGSKANTOOR DEWIT JOSE

Adresse
ANTOINETTE GROSSESTRAAT 33, BUS 0301 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande