VERBRUGGE INTERNATIONALE WEGTRANSPORTEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VERBRUGGE INTERNATIONALE WEGTRANSPORTEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.023.545

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 29.07.2014 14365-0068-039
24/02/2014
ÿþ Mod word 17.7

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopte na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD



Hh'I 10 -02- 20t4

RECHTBANK VAN

KOOPHANDeje GENT

*19099636*







Ondernemingsnr : 0400.023.545

Benaming

(voluit) : Verbrugge internationale Wegtransporten

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : lndustrieweg 20A, 9032 Wondelgem (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - VOLMACHT

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 14

JANUARI

2014

Na beraadslaging beslist de vergadering om met ingang op 1 februari

2014, de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar :

Craneveltweg 1, Kaai 124

8380 Zeebrugge

Tevens heeft de vergadering beslist om volmacht te verlenen aan "HLB Antwerpse Fiducia BV CVBA", gevestigd te 2000 Antwerpen, Lange Nieuwstraat 21-23, vertegenwoordigd door de heer ILEGEMS Francis of mevrouw RYSMAN Els, met recht op lndeplaatssteliing teneinde bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten aile formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen.

Echt verklaard,

Gent, 14 januari 2014

Drs. Marinus Jan Verbrugge

Voorzitter-Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2014 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 27.01.2014 14015-0587-048
02/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0400.023.545

Benaming (voluit) : VERBRUGGE INTERNATIONALE WEGTRANSPORTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 20 A

(volledig adres) 9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp(en) akte : REËLE KAPITAALVERMINDERING - AANLEG STATUTAIRE ONBESCHIKBARE RESERVE - UITGIFTE VAN PREFERENTE AANDELEN DOOR CONVERSIE - KAPITAALVERHOGING - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 9 december 2013, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besloot vooreerst om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met vijftien miljoen negenhonderdtweeënvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 15.952.500,00) en aldus terug te brengen van zestien miljoen veertienduizend euro (¬ 16.014.000,00) naar éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), teneinde de samenstelling van het eigen vermogen van de vennootschap aan te passen aan de werkelijke economische en juridische behoeften van de vennootschap in het kader van en als gevolg van een herstructurering op grote schaal in de groep waarvan de vennootschap deel uitmaakt, en dit zonder afschaffing van aandelen en zonder effectieve onmiddellijk terugbetaling maar door aanlegging van een onbeschikbare rekening "Preferent Kapitaalreserve" ten belope van het bedrag van de kapitaalvermindering die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken.

Deze kapitaalvermindering werd uitsluitend aangerekend op fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

2. De vergadering besloot vervolgens om de balanspost 'Beschikbare reserves' te verminderen met twee miljoen zeshonderdtweeënzestigduizend vierhonderdenacht euro (¬ 2.662.408,00), zijnde de totaliteit van de bestaande beschikbare reserves per 31 december 2012 zoals die blijken uit laatste goedgekeurde jaarrekening, waardoor deze balanspost volledig werd gesaldeerd en teruggebracht naar nul euro (¬ 00,00) en dit ter aanlegging van een onbeschikbare reserverekening, "Preferente Winstreserve" genoemd, ten belope van het volledige bedrag per laatste balansdatum teneinde de samenstelling van het eigen vermogen van de vennootschap aan te passen aan de werkelijke economische en juridische behoeften van de vennootschap in het kader van en als gevolg van een herstructurering op grote schaal in de groep waarvan de vennootschap deel uit maakt.

3. De vergadering besloot tot de uitgifte van in totaal elfduizend negenhonderdachtentachtig (11,988) cumulatief preferente aandelen en dit door omzetting van alle bestaande aandelen in een verhouding van één nieuw preferent aandeel met recht op cumulatief preferent dividend tegen één gewoon bestaand aandeel op het ogenblik van de akte, zijnde 9 december 2013.

Daarop stelde de vergadering vast dat in totaal elfduizend negenhonderdachtentachtig (11.988) bestaande gewone aandelen werden omgezet in elfduizend negenhonderdachtentachtig (11.988) cumulatief preferente aandelen.

Bijgevolg is het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vastgesteld op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), vertegenwoordigd door elfduizend negenhonderdachtentachtig (11.988) cumulatief preferente aandelen op naam.

4. Wet maatschappelijk kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met vierenzestigduizend euro (¬ 64.000,00) door inbreng in geld, tegen uitgifte van twaalfduizend vierhonderdvijfenzeventig (12.475) nieuwe gewone aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING België.

Dientengevolge is het kapitaal van de vennootschap vastgesteld op honderdvijfentwintigduizend

vijfhonderd euro (¬ -125.500,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : rt2cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ui

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v e-akte

NEEççE

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblei

C

i in 1

1 9 DEC, 2013

R>;Cii7'tiA Ie VAN

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het l elgisch?

Staatsblad

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat de wettelijke voorwaarden met betrekking tot de plaatsing en de storting van het kapitaal zijn nageleefd en dat het kapitaal van de vennootschap volledig volgestort is.

5. Overeenkomstig de beslissingen vermeld in punt 1 tot en met punt 4, werden volgende artikels in de tekst der statuten gewijzigd, te weten:

- Artikel 5 inzake kapitaal en aandelen, welk artikel voortaan luidt als volgt:

'Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (E 125.500,00) en is verdeeld in vierentwintigduizend vierhonderddrieënzestig (24.463) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen genummerd van 1 tot en met 11.899 zijn cumulatief preferente aandelen. Alle overige aandelen zijn gewone aandelen.

De cumulatief preferente aandelen geven aan de houders ervan de bijzondere rechten en voordelen zoals bepaald in de akte van uitgifte van deze aandelen de dato 9 december 2013 en zoals beschreven in artikel 29 van deze statuten."

Artikel 19 van de statuten inzake interimdividenden werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 19.

De raad van bestuur kan interimdividenden uitkeren, mits inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake,"

- Artikel 29 van de statuten inzake bestemming resultaat en dividenduitkering werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

'Artikel 29.

29.1. Algemeen  bestemming resultaat

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering met inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen en mits inachtneming van de bepalingen hierna betreffende de preferente rechten van de cumulatief preferente aandelen.

29.2. Preferente rechten van cumulatief preferente aandelen

Ingeval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen, geven de cumulatief preferente aandelen recht op een jaarlijks cumulatief preferent dividend (het `Preferent Dividend') dat gelijk is aan een bepaald percentage van de investeringswaarde van deze preferente aandelen zoals hierna gedefinieerd. Het Preferent Dividend is betaalbaar aan de houders van de cumulatief preferente aandelen, bij voorrang op eender welke uitkering aan de aandeelhouders.

Het Preferent Dividend is gelijk aan vier procent (4%) van de inleg (de 'Inleg') van de cumulatief preferente aandelen, zijnde de som van de totale investeringswaarde van deze aandelen gevormd door het deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd door de cumulatief preferente aandelen verhoogd met de bedragen van de Preferente Kapitaalreserve en de Preferente Winstreserve afkomstig van de reële kapitaalvermindering en de beschikbare reserves per 31 december 2012 zoals beslist in de akte van 9 december 2013 waarbij de cumulatief preferente aandelen werden uitgegeven.

Indien de vennootschap in een bepaald jaar geen of onvoldoende winst maakt en ais gevolg daarvan geen of geen volledig Preferent Dividend kan worden uitgekeerd, zal het recht op Preferent Dividend (voor zover en in de mate het niet kon worden uitgekeerd) over het betreffende jaar worden overgedragen naar het volgende boekjaar 1 de volgende boekjaren, waarbij de in het volgende boekjaar (casu quo de volgende boekjaren) gemaakte winst bij voorrang zal worden aangewend tot uitkering van het openstaand' saldo van het Preferent Dividend van het vorige boekjaar (casu quo de vorige boekjaren).

Indien in een bepaald jaar zou worden beslist om het Preferent Dividend te reserveren, zal het bedrag ervan worden toegevoegd aan de onbeschikbare rekening 'Preferente Winstreserves en zal het aldus verhoogde bedrag van 'Preferente Winstreserve" vanaf het jaar na zulke reservering in aanmerking warden genomen voor het bepalen van de Inleg en het op basis daarvan berekende Preferent Dividend.

De cumulatief preferente aandelen verlenen bovendien een exclusief recht op iedere terugbetaling of uitkering (ongeacht of zulke terugbetaling of uitkering tussentijds dan wel in het kader van een liquidatie gebeurt) van bedragen afkomstig van de Preferente Kapitaalreserve of van de Preferente Winstreserve, waarbij bovendien (i) de Preferente Kapitaalreserve net zoals het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, als waarborg voor derden geldt en waarover alleen kan worden beschikt bij beslissing van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen, en (ii) de Preferente Winstreserve wordt beschouwd als een statutaire onbeschikbare reserve waarover alleen kan worden beschikt bij beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels van aanwezigheid en meerderheid die gelden voor een statutenwijziging.

29.3. Gewoon dividend

Het saldo van de winst dat overblijft na voorafname van het Preferent Dividend wordt, zal gelijk worden verdeeld over alle uitstaande gewone aandelen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er kan niet worden beslist tot toekenning van enig gewoon dividend overeenkomstig de vorige alinea, indien en zolang voorafgaandelijk eraan geen uitdrukkelijke beslissing werd genomen betreffende de uitkering ' of eventuele reservering van het Preferent Dividend.

29.4. Uitkering

Iedere uitkering aan de aandeelhouders geschiedt in de vomi, op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door de raad van bestuur, tenzij anders wettelijk bepaald."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1i.1'

4.

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het pelgiscí Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/09/2013
ÿþ Mod Word 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 5 SEP. 2413

REC i~l;L'+,~~r-3

KOOP n~Çr..3 F Ce2l.:T

Ondernemingsnr : 0400.023.545

Benaming

(voluit) : Verbrugge Internationale Wegtransporten

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 20A, 9032 Wondelgem (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING VAN COMMISSARIS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 6 JUNI 2013

De algemene vergadering heeft tot commissaris benoemd voor een periode van drie jaar de Burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PwC Bedrijfsrevisoren (B00009), met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedai 18, en administratieve zetel te 9000 Gent, Wilsonplein 5G, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger aanduidt de heer Tom Van Varenbergh, bedrijfsrevisor, welke belast wordt met de uitoefening van het mandaat. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders te houden in juni 2016 (boekjaren 2013-2014-2015).

Echt verklaard

Wondelgem (Gent), 6 juni 2013

Drs. Marinus Jan Verbrugge

Voorzitter-Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 25.07.2013 13350-0266-039
03/01/2013 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 27.12.2012 12682-0400-049
26/01/2015
ÿþr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2144958 na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0400.023.545

; Benaming (voluit) : VERBRUGGE INTERNATIONALE WEGTRANSPORTEN

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Craneveltweg 1, Kaai 124

(volledig adres) 8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwer(en) akte : OVERBOEKING BESCHIKBARE RESERVES NAAR ONBESCHIKBARE RESERVES - WIJZIGING WINSTVERDELING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te Ieggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse,; notaris te Antwerpen, op 29 december 2014, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste om de balanspost `Beschikbare reserves' te verminderen met vierenvijftig miljoen vierhonderdachtenzeventigduizend tweehonderdzevenentachtig euro (¬ 54478.287,00), zijnde bestaande? beschikbare reserves per 31 december 2013 zoals die blijken uit laatste goedgekeurde jaarrekening, en dit ter; overboeking op de onbeschikbare reserverekening "Preferente winstreserves".

De vergadering verzocht de instrumenterende notaris te akteren dat, overeenkomstig het voorgaande, bestaande beschikbare reserves per 31 december 2013 onbeschikbaar worden gemaakt door het bedrag vang vierenvijftig miljoen vierhonderdachtenzeventigduizend tweehonderdzevenentachtig euro (¬ 54.478.287,00) integraal op het passief van de balans van de Vennootschap over te boeken naar de onbeschikbare: reserverekening "Preferente Winstreserve"; over deze onbeschikbare reserves zal enkel kunnen worden; beschikt bij beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels van aanwezigheid en; meerderheid die gelden voor een statutenwijziging.

De vennootschap zal de hiervoor bedoelde onbesohikbare reserverekening "Preferente Winstreserve" uitsluitend ten goede houden van de thans bestaande elfduizend negenhonderdachtentachtig (11.988); cumulatief preferente aandelen (en dus de houd(st)er(s) van deze aandelen).

De gezegde boeking op de onbeschikbare reserverekening "Preferente Winstreserve" werd bepaald op 29: december 2014 vanaf dit besluit.

2. De cumulatief preferente aandelen werden in drie (3) klassen van cumulatief preferente aandelen opgedeeld, te weten:

- Oe cumulatief preferente aandelen van categorie 1, omvattende de cumulatief preferente aandelen genummerd van 1 tot en met 774, dewelke recht geven op de helft van de Preferente Winstreserve geboekt naar aanleiding van de akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 9 december 2013 (te weten een miljoen driehonderdeenendertigduizend tweehonderdenvier euro (¬ 1.331.204,00)) en op de helft van de: Preferente Kapitaalreserve afkomstig van de reële kapitaalvermindering in voormelde akte de dato 9 december: 2013 (te weten zeven miljoen negenhonderdzesenzeventigdulzend tweehonderdvijftig euro (¬ 7.976.250,00)).

- 0e cumulatief preferente aandelen van categorie 2, omvattende de cumulatief preferente aandelen; genummerd van 775 tot en met 1.548, dewelke recht geven op de helft van de Preferente Winstreserve geboekt E: naar aanleiding van de voormelde akte de dato 9 december 2013 (te weten een miljoen; driehonderdeenendertigduizend tweehonderdenvier euro (¬ 1.331.204,00)) en op de helft van de Preferente Kapitaalreserve afkomstig van de reële kapitaalvermindering in voormelde akte de dato 9 december 2013 (te; weten zeven miljoen negenhonderdzesenzeventigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 7.976.250,00)).

- De cumulatief preferente aandelen van categorie 3, omvattende de cumulatief preferente aandelen' genummerd van 1.549 tot en met 11.988, dewelke recht geven op het deel van de Preferente Winstreserve geboekt naar aanleiding van onderhavige akte verleden voor notaris Frank Liesse op 29 december 2014 (te weten vierenvijftig miljoen vierhonderdachtenzeventigduizend tweehonderdzevenentachtig euro (¬ 54.478.287,00)). Bovendien heeft deze categorie van cumulatief preferente aandelen in de toekomst recht op; het bedrag van de latente meerwaarde op de aandelen die de Vennootschap houdt in de besloten ,_vennooissbap_naar._Kecterlansls_roof_=Verlau.gge_ International _13 V"_.(als__biera_ bepaaid):_ mate _deza_werd.:

MOI ITEUR

1

ELGI

1111 6 -01-

5013531



CH ST

E GE NEERGELEGD

G iffle Rechtbank Koophandel 01'~

AT BLAD° & JAN 2015 Griffie

-Gent Afdeling Brugge

b$ griffier

Op de laatste blz. van uik el vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

vastgesteld door de raad van bestuur de dato 22 december 2014 op eenenzeventig miljoen honderdzevenenvijftigduizend zevenhonderdentwaalf euro vijf cent (¬ 71.157.712,05) en overeenkomstig de volgende bepalingen:

- bij een latere verkoop van (een deel van) de resterende gehouden aandelen in Verbrugge International B.V., voornoemd, zal het (pro rata) bedrag van de latente meerwaarde die op dat moment zal worden gerealiseerd automatisch onbeschikbaar worden gemaakt door overboeking naar de post "preferente winstreserve" (i) voor zover zij gelijk is aan of lager is dan de latente meerwaarde zoals ze bestond op 10 december 2013 in geval van verkoop van de ganse resterende participatie of (ii) gelijk is aan of lager dan het pro rata gedeelte van de latente meerwaarde zoals ze bestond op 10 december 2013 in geval van verkoop van een deel van de resterende participatie.

Indien het (pro rata) bedrag van de uiteindelijk gerealiseerde meerwaarde bij een latere verkoop van (een deel van) de resterende aandelen in Verbrugge International B.V., voornoemd, hoger is dan het (pro rata) bedrag van de latente meerwaarde zoals deze bestond op 10 december2013 dan zal het meerdere toegekend worden aan alle uitstaande gewone aandelen, tenzij de algemene vergadering anders beslist (conform de regeling opgenomen in de statuten met betrekking tot de uitkering van een gewoon dividend).

ln geval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen, geeft elke categorie van cumulatief preferente aandelen recht op een jaarlijks cumulatief preferent dividend van vier procent (4 %) (het 'Preferent Dividend') dat voor elk van de categorieën berekend zal worden op basis van de aan de desbetreffende categorie van cumulatief preferente aandelen toegekende waarde zoals vermeld in vorige paragraaf.

De artikelen 5 en 29 van de statuten werden overeenkomstig hetgeen hierboven werd besloten aangepast en luiden voortaan respectievelijk als volgt:

"erti kel 5.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdvijfentwintigduizend vijfhonderd euro (¬ 125.500,00) en is verdeeld in vierentwintigduizend vierhonderddrieënzestig (24.463) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen genummerd van 1 tot en met 11.988 zijn cumulatief preferente aandelen, dewelke zijn onderverdeeld in:

- de cumulatief preferente aandelen van categorie 1, genummerd van 1 tot en met 774;

- de cumulatief preferente aandelen van categorie 2, genummerd van 775 tot en met 1.548;

- de cumulatief preferente aandelen van categorie 3, genummerd van 1.549 tot en met 11,988.

Alle overige aandelen zijn gewone aandelen.

De cumulatief preferente aandelen geven aan de houders ervan de bijzondere rechten en voordelen zoals bepaald in de akten verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen de dato 9 december 2013 en 29 december 2014, en zoals beschreven in artikel 29 van deze statuten."

"Artikel 29.

29.1. Algemeen  bestemming resultaat

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering met inachtneming van de bepalingen van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen en mits Inachtneming van de bepalingen hierna betreffende de preferente rechten van de verschillende categorieën van cumulatief preferente aandelen.

29.2. Preferente rechten van de verschillende categorieën van cumulatief preferente aandelen

- Categorie 1 geeft recht op de helft van de Preferente Winstreserve geboekt naar aanleiding van de akte verleden voor notaris Frank Liesse te Antwerpen op 9 december 2013 (te weten een miljoen driehonderdeenendertigduizend tweehonderdenvier euro (¬ 1.331.204,00)) en op de helft van de Preferente Kapitaalreserve afkomstig van de reële kapitaalvermindering in voormelde akte de dato 9 december 2013 (te weten zeven miljoen negenhonderdzesenzeventigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 7.976.250,00)).

- Categorie 2 geeft recht op de helft van de Preferente Winstreserve geboekt naar aanleiding van de voormelde akte de dato 9 december 2013 (te weten een miljoen driehonderdeenendertigduizend tweehonderdenvier euro (¬ 1.331.204,00)) en op de helft van de Preferente Kapitaalreserve afkomstig van de reële kapitaalvermindering in voormelde akte de dato 9 december 2013 (te weten zeven miljoen negenhonderdzesenzeventigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 7.976.250,00)).

- Categorie 3 geeft recht op het deel van de Preferente Winstreserve geboekt naar aanleiding van de akte verleden voor notaris Frank Liesse op 29 december 2014 (te weten vierenvijftig miljoen vierhonderdachtenzeventigduizend tweehonderdzevenentachtig euro (¬ 54.478.287,00)), alsook op de meerwaarde zoals vermeld in artikel 29.5. van de statuten.

In geval van uitkeerbare winst in de zin van artikel 617 van het Wetboek van vennootschappen, geeft elke categorie van cumulatief preferente aandelen recht op een jaarlijks cumulatief preferent dividend van vier procent (4 %) (het `Preferent Dividend') dat voor elk van de categorieën berekend zal worden op basis van de aan de desbetreffende categorie van cumulatief preferente aandelen toegekende waarde zoals vermeld in vorige paragraaf.

Het Preferent Dividend is betaalbaar aan de houders van de cumulatief preferente aandelen van alle categorieën, bij voorrang op eender welke uitkering aan de aandeelhouders.

Indien de vennootschap in een bepaald jaar geen winst maakt en als gevolg daarvan geen Preferent Dividend kan worden uitgekeerd, zal het recht op Preferent Dividend over het betreffende jaar worden overgedragen naar het volgende boekjaar / de volgende boekjaren, waarbij de in het volgende boekjaar (casu





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

quo de volgende boekjaren) gemaakte winst bij voorrang zal worden aangewend tot uitkering van het Preferent Dividend van het vorige boekjaar (casu quo de vorige boekjaren).

Indien er onvoldoende winst gemaakt wordt om het volledige Preferente Dividend, waarop elke categorie van cumulatief preferente aandelen recht heeft, volledig te betalen, zal het beschikbare deel van de winst pro rata verdeeld worden over de verschillende categorieën. Het recht op het deel van het Preferent Dividend dat niet kon worden uitbetaald over het betreffende jaar zal worden overgedragen naar het volgende boekjaar 1 de volgende boekjaren conform de regeling voormeld in de vorige paragraaf.

Indien in een bepaald jaar zou worden beslist om het Preferent Dividend te reserveren, zal het bedrag ervan worden toegevoegd aan de onbeschikbare rekening "Preferente Winstreserve" en zal het aldus verhoogde bedrag van "Preferente Winstreserve" waarop elke categorie van cumulatief preferente aandelen recht heeft in de verhouding zoals vermeld in de eerste paragraaf van artikel 292. van de statuten vanaf het jaar na zulke reservering in aanmerking worden genomen voor het bepalen van de waarde waarop elke categorie recht heeft en het op basis daarvan berekende Preferent Dividend.

De cumulatief preferente aandelen van alle categorieën verlenen bovendien een exclusief recht op iedere terugbetaling of uitkering (ongeacht of zulke terugbetaling of uitkering tussentijds dan wel in het kader van een liquidatie gebeurt) van bedragen afkomstig van de Preferente Kapitaalreserve of van de Preferente Winstreserve in de mate dat de desbetreffende categorie hierop aanspraak maakt overeenkomstig de toegekende rechten zoals vermeld in de eerste paragraaf van artikel 29.2. van de statuten, waarbij bovendien (i) de Preferente Kapitaalreserve net zoals het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, als waarborg voor derden geldt en waarover alleen kan worden beschikt bij beslissing van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen die van toepassing zijn op statutenwijzigingen, en (ii) de Preferente Winstreserve wordt beschouwd als een statutaire onbeschikbare reserve waarover alleen kan worden beschikt bij beslissing van de algemene vergadering genomen overeenkomstig de regels van aanwezigheid en meerderheid die gelden voor een statutenwijziging.

29.3. Gewoon dividend

Het saldo van de winst dat overblijft na voorafname van het Preferent Dividend, zal gelijk worden verdeeld over alle uitstaande gewone aandelen, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er kan niet worden beslist tot toekenning van enig gewoon dividend overeenkomstig de vorige alinea, indien en zolang voorafgaandelijk eraan geen uitdrukkelijke beslissing werd genomen betreffende de uitkering of eventuele reservering van het Preferent Dividend.

29,4. Uitkering

ledere uitkering aan de aandeelhouders geschiedt in de vorm, op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door de raad van bestuur, tenzij anders wettelijk bepaald.

29.5. Meerwaarde participatie Verbrugge international B.V

Het (pro rata) bedrag van de latente meerwaarde die op het moment van verkoop zal worden gerealiseerd op de participatie in de besloten vennootschap naar Nederlands recht "Verbrugge International B.V.", ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder het nummer 21009387, zal automatisch en onmiddellijk onbeschikbaar worden gemaakt door overboeking naar de post "preferente winstreserve" (i) voor zover zij gelijk is aan of lager is dan de meerwaarde zoals deze bestond op 10 december 2013 in geval van verkoop van de ganse resterende participatie of (ii) gelijk is aan of lager dan het pro rata gedeelte van de meerwaarde zoals ze bestond op 10 december 2013 in geval van verkoop van een deel van de resterende participatie. Indien het (pro rata) bedrag van de uiteindelijk gerealiseerde meerwaarde bij een latere verkoop van (een deel van) de resterende aandelen in Verbrugge International B,V., voornoemd, hoger is dan het (pro rata) bedrag van de latente meerwaarde zoals deze bestond op 10 december 2013 dan zal het meerdere gelijk worden verdeeld over alle uitstaande gewone aandelen, tenzij de algemene vergadering anders beslist (conform de regeling opgenomen in de statuten met betrekking tot de uitkering van een gewoon dividend)."

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Notaris Frank Liesse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift akte

- gecoördineerde statuten

-verslag raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/09/2012
ÿþMatl Wa,d 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Ltik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iusi7aa*

11

NEERGELEGD

1 9 SEP, 2012

RECHT KOOPHA. ¢ ANK VAN an ierE GENT



vr

behc aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0400.023.545

Benaming

(voluit) : Verbrugge Internationale Wegtransporten

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 20A, 9032 Wondefgem (Gent)

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING (GEDELEGEERD) BESTUURDERS

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DER AANDECLHOUDERS VAN 28 JUNI 2012

De vergadering heeft beslist het mandaat van de twee bestuurders (tevens gedelegeerd bestuurders) in functie te hernieuwen voor zes jaar (2018), te weten

Drs. Marinus Jan Verbrugge, chief executive officer, wonende te 8300 Knokke-Heist, Magere Schorre 59, voorzitter-gedelegeerd bestuurder

Ige heer Adriaan Abraham Meertens, managing director, wonende te NL 4531 HZ Terneuzen (Nederland), Waterfront 216, gedelegeerd bestuurder,

UITTREKSEL. UIT DE NOTULEN VAN DE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR VAN 28 JUNI 2012

De vergadering heeft beslist om Drs, Marinus Jan Verbrugge en de heer Adriaan Abraham Meertens te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

De vergadering heeft bevestigd dat de mandaten van aile bestuurders onbezoldigd zijn,

Er wordt aan herinnerd dat, overeenkomstig artikel 17 der statuten, de vennootschap voor alle rechtshandelingen steeds geldig vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders gezamenlijk of dcor één gedelegeerd bestuurder alleen handelend.

Echt verklaard,

Wondelgem (Gent), 9 augustus 2012

Drs. Marinus Jan Verbrugge

voorzitter-gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0203-039
30/01/2012 : ME. - GECONSOLIDEERDE REKENING 31.12.2010, GGK 27.10.2011, NGL 24.01.2012 12014-0113-049
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0333-039
23/02/2011 : GE097174
24/01/2011 : GE097174
19/10/2010 : GE097174
31/08/2010 : GE097174
24/11/2009 : GE097174
20/07/2009 : GE097174
09/02/2009 : GE097174
22/07/2008 : GE097174
05/02/2008 : GE097174
10/08/2007 : GE097174
31/07/2007 : GE097174
18/06/2007 : GE097174
02/08/2006 : GE097174
28/07/2006 : GE097174
17/03/2006 : GE097174
18/07/2005 : GE097174
30/07/2004 : GE097174
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0185-038
01/07/2004 : GE097174
03/07/2003 : GE097174
24/10/2002 : GE097174
20/04/2002 : GE097174
20/09/2001 : GE097174
12/08/2000 : GE097174
07/06/2000 : GE097174
12/08/1999 : GE097174
01/10/1998 : GE97174
03/07/1998 : GE97174
19/06/1998 : GE97174
25/07/1996 : GE97174
02/02/1995 : GE97174
15/09/1994 : GE97174
03/04/1993 : GE97174
15/10/1992 : GE97174
19/10/1989 : GE97174
10/08/1988 : GE97174
23/12/1986 : GE97174
30/11/1985 : GE97174

Coordonnées
VERBRUGGE INTERNATIONALE WEGTRANSPORTEN

Adresse
CRANEVELTWEG 1 - KAAI 124 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande