TOURNISIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TOURNISIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 861.781.058

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.06.2014 14252-0446-024
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 17.06.2013 13188-0182-027
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.10.2012 12632-0118-017
09/12/2011
ÿþMod MW 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5. 11, 2011

RF HeTBANKORTRIJK KOOKPHANDEL Griffi



1111

'11185761*

Ondernemingsnr : 861.781.058

Benaming

(voluit) . TOURNISIMMO

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Industrieweg 5 te 8800 Roeselaere

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er bluikt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Michel Tulippe met standplaats te Templeuve op 03

november 2011, dat de algemene vergadering onder meer volgende besluiten genomen heeft:

- Nietigverklaring van de aandele aan de houder

- Verandering in nominatieve aandelen

-Overdracht van de aandelen

- Vertaling van de statuten in het Nederlands

- Wijziging van het sociaale onderwerp

STATUTEN

Titel I: Rechtsvorm  Naam  Zetel  Doel -- Duur

Artikel 1: Naam en rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een nameloze vennootschap.

Zij draagt de naam «TOURNISIMMO".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Industrieweg, n° 5

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied; Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het! nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3: Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel :

a) De fabricatie, het plaatsen en de groothandel van niet-metalen meubels en keukens.

b) Tussenpersoon in de handel.

c) De onderneming voor het steenhouwen en voor de marmerbewerking, fabricatie en plaatsing, groot-en! kleinhandel, in-en uitvoer van bouwmaterialen, sierschouwen, trappen, portieken, en dit in de meest ruime; betekenis van het woord en zonder enige beperking.

d) Het vervaardigen van meubelen, zoals kantoor- en winkelmeubelen, toonbanken, vitrines, rekken, stoelen en zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen, enzovoort;

e)Het vervaardigen van keukenmeubelen, meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

f)Het vervaardigen van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen, alsook wandkasten, speciale TV-meubels, bijzetmeubels, het vervaardigen van zitmeubelen, zoals onder meer stoeien, fauteuils,; zitbanken, canapés, taboeretten, enzovoort;

g) Het vervaardigen van tuin- en terrasmeubelen;

h) Het afwerken van meubelen zoals het stofferen, schilderen, polijsten, enzovoort.

i) Het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

j) Schrijnwerk in het algemeen, inbouwkeukens, winkelinrichtingen...

k) Het opbouwen, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het Patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord; het beleggen of het wederbelegen van alle beschikbare middelen zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen dit kader: - overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, evenals van andere roerende goederen en/of roerende waarden, tegoeden en/of Vorderingen; - overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

f) Beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis. Bemiddeling in en beheer van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

m) Het overgaan tot alle financiële verrichtingen met uitzondering van deze voorbehouden aan banken en spaarmaatschappijen.

n) Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, boekhoudkundige, financiële, administratieve, technische en sociale prestaties met beheer en advies.

o) De bestudering van diverse Problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel Problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, pianografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen ais natuurlijke personen en kan elk hierin strekkende handelstransactie of financiële verrichtingen doen.

p) Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben; evenals alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met al wat hiervoor vermeid.

q) Beheersactiviteiten van holdings en coördinatiecentra. Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere; het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uilverschillende economische sectoren.

De vennootschap heeft vervolgens tot doel, zowel in België al in het buitenland, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, hetzij in deelneming met derden:

1) Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het produktief maken, het overdragen, het inbrengen of handelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handets-, nijverheids-, financieel, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semi-publieke instelling. Overige financiële dienstverlening, exclusief verzekeringen en pensioenfondsen.

2) Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding, bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen en het hierin geïnteresseerd zijn.

3) Het voorschieten van gelden onder om het even welke financieringsvorm aan natuurlijke personen, rechtspersonen en andere derden, met betrekking tot om het even welke onderneming in het algemeen, het verrichten van alle handels- en financiële operaties, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

4) Het deelnemen in de meest ruime zin aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrenterende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen betreffende portefeuille- of kapitaalbeheer.

5) Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen.

6) De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het Intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons era andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen.

7) De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en aile bestuursopdrachten waarnemen in dé meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden ais tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger, adviezen verlenen van juridische, economische en technische aard en alle weldadige diensten of bijstand verlenen betreffende investeringen, financieringen, beheer en administratie.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant verknocht of analoog is aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan om alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten ter zake toestaan,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best acht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan niet haar doel, die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal ook in de ruimste zin borg stellingen kunnen verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de voorschriften voorzien door artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap kan alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten, van welke aard ook, commercieel, industrieel, financieel, roerend of onroerend, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan bij wegen van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, samenwerkingen, zaken of ondernemingen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duurte rekenen vanaf zijn oprichting.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals

inzake statutenwijziging.

Titel II: Maatschappelijk kapitaal

Artikel 5: Kapitaal van de vennootschap

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD SEVENENTACHTIG DUIZEND VIJF HONDERD EUROS

(187.500 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door twee duizend en vijf honderd aandelen, zonder aanduiding van de

nominale waarde, met een fractiewaarde van 1 -tweeduizendvijfhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6: Verhoging en vermindering van het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene

vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7: Opvraging van stortingen

De inschrijvers op aandelen zijn verbonden voor het totale bedrag dat hun aandelen vertegenwoordigen in het kapitaal. De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar, niettegenstaande elke hiermee strijdige bepaling.

Indien een niet-volgestort aandeel in onverdeeldheid toebehoort aan verscheidene personen, staat ieder van hen solidair in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde opeisbare stortingen.

Indien het kapitaal niet is volgestort, beslist de raad van bestuur zelfstandig over de opvragingen van stortingen, mits gelijke behandeling. De opvraging wordt betekend aan de aandeelhouders bij aangetekende brief, met opgave van een bankrekening waarop de betaling door overschrijving of storting dient te gebeuren bij uitsluiting van elke andere wijze van betaling.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder die na een opzeg van één maand, betekend bij aangetekend schrijven, achterstaat met zijn stortingen, zal aan de vennootschap een interest moeten betalen, gelijk aan de wettelijke iriterest (eventueel: verhoogd met twee percent per jaar), te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

Indien ook aan een tweede verwittiging geen gevolg wordt gegeven gedurende een maand, kan de raad van bestuur de ontzetting van de aandeelhouder uitspreken en zijn aandelen doen verkopen, zonder afbreuk te doen aan het recht van de raad van bestuur om het nog verschuldigd blijvend saldo en schadevergoeding te eisen. Het netto-resultaat van de verkoop wordt aangerekend op wat de in gebreke blijvende aandeelhouder aan de vennootschap verschuldigd is. Hij zal respectievelijk instaan voor of genieten van het verschil.

Vervroegde bijstortingen of volstortingen op aandelen kunnen enkel worden gedaan dan na voorafgaande instemming van de raad van bestuur.

Titel III: Effecten

Artikel 8: Aard van de aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam

dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn

kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de

eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Artikel 9: Ondeelbaarheid van de aandelen

Alle aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan heeft de vennootschap het recht de

uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten

aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Indien een aandeel in pand werd gegeven, dan worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de

eigenaar-pandgever.

Titel IV: Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 10: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders die niet herbenoemd zijn, houdt onmiddellijk op na de algemene vergadering die heeft beraadslaagd over de herverkiezing.

leder lid van de raad van bestuur kan zelf ontslag nemen bij aangetekende brief aan de raad van bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag verder zijn opdracht te vervullen totdat in zijn vervanging is voorzien binnen een redelijke termijn.

Artikel 11: Voorzitterschap van de raad van bestuur

De raad van bestuur kiest uit zijn midden een voorzitter.

De raad kan ook een ondervoorzitter benoemen.

Indien de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door de onder-voorzitter of bij gebrek aan

ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, of bij gebrek aan

overenstemming, door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 12: Bijeenroeping van de raad van bestuur

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of, indien hij verhinderd is, door de ondervoorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door een andere bestuurder die aangeduid is door zijn collega's, telkens het belang van het vennootschap dit vereist, alsook binnen tien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De bijeenroeping geschiedt schriftelijk, ten laatste acht dagen vôôr de vergadering, behoudens in geval van hoogdringendheid. In dit laatste geval worden de aard en de redenen van de hoogdringendheid vernield in de oproeping of in het verslag van de vergadering.

De vergadering wordt gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrief en bij gebrek aan dergelijke aanwijzing, in de zetel van de vennootschap.

Artikel 13: Besluitvorming van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en geldig besluiten indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan aan één van zijn collega's bij gewone brief, telegram, telex, telefax of elk ander communicatiemiddel dat drager is van een gedrukt document, volmacht verlenen om hem te vertegenwoordigen op een welbepaalde raad van bestuur en om er in zijn plaats te stemmen. De lastgever wordt dan geacht aanwezig te zijn.

Een bestuurder mag niet meer dan één van zijn collega's tegelijkertijd vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn indien alle leden op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen.

Deze instemming wordt geacht te zijn verleend wanneer blijkens de notulen geen bezwaar werd gemaakt. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij meerderheid van stemmen.

Artikel 14: Notulen van de raad van bestuur

De besluiten van de raad van bestuur worden weergegeven in de notulen, die worden ondertekend door de

voorzitter van de vergadering en minstens de meerderheid van de aanwezige leden.

De notulen worden bewaard in een bijzonder register.

De volmachten alsook de adviezen en stemmen die schriftelijk zijn uitgebracht (eventueel: of op elke andere

wijze waarvan enig materieel spoor nablijft), worden er aangehecht.

Alle afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de afgevaardigd bestuurder(s)

Artikel 15: Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alreen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: Directiecomité

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor hun aanstelling, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Artikel 17: Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat

bestuur aangaat, opdragen aan één of meer van zijn leden, die dan de titel dragen van gedelegeerd bestuurder,

of aan één of meer directeurs, al dan niet lid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur bepaalt of zij alleen, dan wel gezamenlijk optreden.

De gedelegeerden voor het dagelijks bestuur kunnen in het kader van dat bestuur bijzondere volmachten

verlenen aan iedere lasthebber.

De raad van bestuur stelt de eventuele toekenningen en verloning vast voor de gedelegeerden tot het

dagelijks bestuur. Hij kan hen op elk ogenblik ontslaan.

Artikel 18: Vertegenwoordiging van de vennootschap

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door één bestuurder, die afzonderlijk mag handelen, behoudens voor het aangaan van leningen of kredieten en het verstrekken van zekerheden of garanties, is de handtekening van aile bestuurders vereist. Deze kwalitatieve bevoegdheidsbeperking heeft een interne werking en is niet tegenstelbaar aan derden.

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde of gedelegeerden voor dit bestuur die alleen handelen, behoudens voor het aangaan van leningen of kredieten en het verstrekken van zekerheden of garanties, is de handtekening van aile gedelegeerde bestuurders vereist. Deze kwalitatieve bevoegdheidsbeperking heeft een interne werking en is niet tegenstelbaar aan derden.

De raad van bestuur kan in overeenstemming met art. 524bis van het Wetboek van vennootschappen zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht

Artikel 19: Vergoeding van de bestuurders

De algemene vergadering beslist bij elke benoeming of en in welke mate het ambt van bestuurder zal

bezoldigd zijn met een vaste of variabele vergoeding.

De raad van bestuur kan vergoedingen toekennen aan de personen belast met het dagelijks bestuur, de

leden van het directiecomité en de bijzondere gevolmachtigden.

Titel V: Controle van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 20: Benoeming van één of meer commissarissen

in de gevallen waar de wet dit vereist wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de daarin weer te geven verrichtingen opgedragen aan één of meer commissarissen, die worden benoemd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Titel VI: Algemene vergadering

Artikel 21: Bijeenkomst van de algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om zeventien uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag (mogelijke aanvulling: die geen zaterdag is), op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 22: Toelating tot de algemene vergadering

Teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen, dienen de eigenaars van de aandelen op naam, ten minste acht werkdagen vôôr de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

De eigenaars van gedematerialiseerde aandelen dienen, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van hun gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag (niet) beschouwd als een werkdag.

Artikel 23: Vertegenwoordiging op de algemene vergadering

Elke eigenaar van effecten kan zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een gevolmachtigde op voorwaarde dat alle in het vorige artikel bepaalde vereisten voor toelating tot de vergadering zijn vervuld.

Artikel 24: Aanwezigheidslijst

Alvorens de vergadering wordt begonnen, wordt een aanwezigheidslijst met vermelding van de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen getekend door de leden van het bureau en door de aanwezige aandeelhouders of lasthebbers die dit wensen.

Artikel 25: Samenstelling van het bureau

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens

ontstentenis door de afgevaardigd bestuurder of bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten

door een aandeelhouder aangewezen door de algemene vergadering.

De voorzitter duidt een secretaris aan die niet noodzakelijk een aandeelhouder moet zijn.

De vergadering kiest onder haar leden twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders

dit verantwoord.

De in onderhavig artikel genoemde personen vormen, samen met de aanwezige bestuurders, het bureau.

Artikel 26: Beraadslaging

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over onderwerpen die niet in de agenda vermeld zijn, behoudens indien aile aandeelhouders aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om over nieuwe punten te beraadslagen, alsook indien uitzonderlijke omstandigheden die nog onbekend waren op het ogenblik van de bijeenroeping vereisen dat een besluit wordt genomen in het belang van de vennootschap.

Artikel 27: Stemrecht

1. Elk aandeel geeft recht op één stem.

2. Behoudens in de gevallen voorzien door de wet of deze statuten, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal effecten dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.

3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de eraan verbonden stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker.

Artikel 28: Verdaging van de algemene vergadering

De raad van bestuur kan, tijdens de zitting, elke algemene vergadering, zowel de jaarlijkse als de buitengewone en de bijzondere, verdagen met drie weken, zelfs indien het niet de jaarrekening betreft, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer aandeelhouders overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen.

Alle aandeelhouders, ook zij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of bij gevolmachtigde hebben

deelgenomen, worden tot de volgende vergadering opgeroepen en toegelaten, mits zij de toelatingsformaliteiten

hebben vervuld.

De volmachten die werden verleend voor de eerste vergadering gelden tevens voor de tweede vergadering,

tenzij zij werden herroepen.

De volgende vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en zal definitieve besluiten nemen.

Artikel 29: Notulen van de algemene vergadering

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die het vragen.

Zij worden opgenomen in een speciaal register dat wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

De aanwezigheidslijst en eventuele verslagen, volmachten of schriftelijke stemmingen worden aan de

notulen gehecht.

Behalve wanneer de besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld

worden, zullen de afschriften of uittreksels van de notulen worden ondertekend door de voorzitter van de raad

van bestuur, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of door de gedelegeerd bestuurder.

Titel VII: Boekjaar  Jaarrekening  Bestemming van de winst

Artikel 30: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op eerst januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Op de laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Artikel 31: Bestemming van de winst

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 32: Uitkering van dividenden en interimdividenden

De uitkering van dividenden geschiedt op het tijdstip en op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt. Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, op eigen verantwoordelijkheid en overeenkomstig de wettelijke bepalingen, de uitkering van voorschotten op dividenden te beslissen.

Titel VIII: Ontbinding -- Vereffening

Artikel 33: Benoeming van de vereffenaars

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de vereffening

verzorgd door één of meer vereffenaars, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere vereffenaars worden benoemd, besluit de algemene vergadering of zij alleen,

gezamenlijk, dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Bij gebrek aan benoeming door de algemene vergadering geschiedt de vereffening door de raad van

bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningcomité.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging

van hun benoeming, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 34: Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de wet

Artikel 35: Wijze van vereffening

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Titel IX: Diverse bepalingen

Artikel 36: Geschillen

Voor alle geschillen met betrekking tot vennootschapsaangelegenheden tussen de vennootschap en haar aandeelhouders, haar bestuurders, leden van het directiecomité, gedelegeerd bestuurders, vaste vertegenwoordigers, directeurs, gewezen bestuurders, gewezen leden van het directiecomité, gewezen gedelegeerd bestuurders, gewezen vaste vertegenwoordigers, gewezen directeurs en-of vereffenaars, alsook s alle geschillen tussen voormelde personen onderling, zijn uitsluitend de rechtbanken van de zetel van de vennootschap bevoegd, tenzij de vennootschap hieraan uitdrukkelijk verzaakt.

Artikel 37: Keuze van woonplaats

ledere aandeelhouder, bestuurder, lid van het directiecomité, commissaris of vereffenaar, die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in België woonplaats te kiezen voor de uitvoering van de statuten en alle i betrekkingen met de vennootschap, zoniet wordt hij geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar hem alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Alle kennisgevingen betreffende de zaken van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de effecten op naam.

In geval van verandering van zijn woonplaats moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap, zoniet wordt hij geacht woonplaats te hebben gekozen in de oorspronkelijke woonplaats.

Deze bepaling is van overeenkomstige toepassing bij overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder.

Artikel 38: Toepasselijkheid van het Wetboek van vennootschappen

Partijen willen het Wetboek van vennootschappen volledig eerbiedigen.

Bijgevolg worden de bepalingen van deze wet waarvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn

ingeschreven en worden de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit deze wet geacht niet te zijn

geschreven.

VOOR BEREDENEERD UITREKSEL

(get) Michel TULIPPE notaris te Templeuve

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011
ÿþ fGr j Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MW 2.1

IRIM HEU

Ri Mc IIN

Tribunal de Commerce de Tournai

Grle lot Marie-Guy

déposé au }reffe le acl_~~~º%

Y

8

OV. 2019

JlJ--..-.-

N° d'entreprise : 861.781.058

Dénomination

(en enter) : TOURN1SIMMO

Forme juridique : SA

Siège : Chaussée de Renaix 396 à 7540 Rurnillies

Objet de l'acte : MODIFICATION DES STATUTS

D'un acte reçu par le Notaire associé Michel Tulippe, de Tournai (Templeuve), le 03 novembre 2011 en!

cours d'enregistrement, il résulte que s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la

société anonyme «TOURNISIMMO» ayant son siège social à 7540 Tournai (Rumitlies), Chaussée de Renaix

396; Numéro d'entreprise : 861.781.058, laquelle a pris les résolutions suivantes à l'unanimité :

Démission et nomination d'administrateurs

L'assemblée ainsi nouvellement constituée déclare, à l'unanimité, accepter la démission de leurs fonctions'

d'administrateurs, de Monsieur Laurent CHOQUET et de la SPRL "GARAGE CHOQUET ET JANSSENS";

l'assemblée donne décharge auxdits administrateurs de leur gestion.

L'assemblée décide à l'unanimité de nommer en qualité de nouveaux administrateurs, 1.Monsieur Mari&

Stefaan MUYLLE, né à Roulers le douze juin mil neuf cent septante, époux de Madame LEDOUX Griet,

demeurant à 8830 Gits, Onledestraat, n° 31 (numéro national : 70.06.12-365.11);

2. Monsieur Christiaan Lucien Patrick MUYLLE, né à Roulers le huit août mil neuf cent septante deux, époux: de Madame DE SMET Gudrun, demeurant à 8800 Roeselaere, Robaardstraat n° 11 (numéro national; :72.08.08- 241.20)

3. La SPRL CHRIMARI ayant son siège à 8800 Roeselare, Industrieweg 5, numéro d'entreprise;

823.862.273, ici représentée par un de ses gérants, Monsieur Mario MUYLLE, prénommé.

Tous ici présents et qui déclarent accepter ces fonctions, pour une durée de six ans à dater de ce jour, leur;

mandat expirant aux termes de l'assemblée générale ordinaire qui aura lieu en deux mil dix sept.

Transfert du siège social"

L'assemblée décide à l'unanimité de transférer le siège social de la société à 8800 Roeselare, Industrieweg,

n° 5 et de modifier l'article deux des statuts en conséquence.

Gestion journalière

Les personnes désignées administrateurs se réunissent pour procéder à la nomination du président du

conseil d'administration et de l'administrateur délégué.

A l'unanimité, ils nomment

- Président: La SPRL CHRIMARI ayant son siège à 8800 Roesetaere, Industrieweg 5, numéro d'entreprise!

823.862.273.

Ce mandat est gratuit.

- Administrateur-délégué :

1.Monsieur Mario MUYLLE, demeurant à 8800 Roeselare, Gitsestraat, 336 (numéro national : voir ci-?

dessus);

2.t Monsieur Christiaan MUYLLE, demeurant à 8800 Roesetaere, Robaardstraat n° 11 (numéro national :

voir ci-dessus)

pour une durée de six ans, à date de ce jour; ce mandat prendra fin aux termes du conseil d'administration=

qui suivra l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en deux mil dix sept.

Pouvoirs

L'assemblée générale confère la représentation de la société à son conseil d'administration qui délègue aux;

collaborateurs de la société DE LEENHEER & CO ACCOUNTANCY laquelle fait élection de domicile en son;

bureau de Kortrijk

et plus spécialement, pour l'exécution des présentes :

page du Volet 8 : Au recto : Nom._""__-__._.._.._.._.__._..__________

Mentionner sur la dernière

p get qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

Volet B - Suite

- déléguer, sous sa responsabilité, pour des opérations spéciales et déterminées, -à un ou- plusieurs

mandataires, telle partie de ses pouvoirs qu'il détermine et pour la durée qu'il fixe;

- accomplir toutes les formalités requises auprès du guichet d'entreprise et de fa T.V.A.;

- aux effets ci-dessus, passer et signer tous actes, pièces, procès-verbaux et registres et en général faire le

nécessaire.

Le notaire soussigné est habilité à signer la coordination néerlandaise des nouveaux statuts.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME, délivré sur papier libre aux fins de publication au Moniteur

Belge.

Pièces et documents déposés au Greffe en même temps que le présent extrait : une expédition de l'acte

" MICHEL TULIPPE, Notaire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/10/2011 : ME. - RECTIFICATIF COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 19.08.2011, DPT 29.09.2011 11562-0591-016
12/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 19.08.2011, DPT 09.09.2011 11539-0019-016
30/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 21.06.2010, DPT 26.07.2010 10342-0136-015
31/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 19.06.2009, DPT 26.08.2009 09646-0276-009
27/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 23.06.2008, DPT 23.08.2008 08604-0119-011
05/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 20.06.2007, DPT 29.08.2007 07655-0178-010
12/06/2015
ÿþ Mod woed 11.1

FIA:t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : 0861.781.058

Benaming

(voluit) : Tournisimmo

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Industrieweg 5, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 719 Wetboek van Vennootschappen)

op 21 mei 2015 werd het fusievoorstel, inzake de fusie door overname van de NV Tournisimmo en de BVBA Car Cleaning Center Nr. 1 (over te nemen vennootschappen) door de NV Dovy Construct (overnemende vennootschap) goedgekeurd door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen,

De drie vennootschappen behoren tot dezelfde groep van ondernemingen die het gezamenlijk doel nastreeft om meubels van allerhande aard te produceren en te verkopen. Van de bij de fusie betrokken vennootschappen is DOVY CONSTRUCT NV de exploitatie- en patrimoniumvennootschap, terwijl TOURNISIMMO NV en CAR CLEANING CENTER NR.1 BVBA eerder ais pure patrimoniumvennootschappen fungeren. Alle drie de vennootschappen hebben een belangrijk onroerend patrimonium, voornamelijk onder de vorm van toonzalen, die zij ter beschikking stellen van andere groepsvennootschappen.

Door de wijzigingen in activiteiten over de jaren heen hebben TOURNISIMMO NV en CAR CLEANING CENTER Nr, 1 BVBA op vandaag bijgevolg activiteiten die in zeer belangrijke mate overeenstemmen met een belangrijk aspect van de activiteiten binnen DOVY CONSTRUCT NV.

Vanuit die optiek lijkt het voor de bestuursorganen van beide vennootschappen aangewezen om de vennootschappen te fuseren om zo een verdere rationalisering van de kosten te bekomen.

De NV TOURNISIMMO en de BVBA CAR CLEANING CENTER NR, 1 zullen worden ontbonden zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming door de NV DOVY CONSTRUCT. De fusie zal gebeuren door de inbreng door de NV TOURNISIMMO en de BVBA CAR CLEANING CENTER NR. 1 van heel hun actief en passief vermogen per 31.12.2014 in de overnemende vennootschap NV DOW CONSTRUCT.

De overname van het vermogen en de activiteiten door de overnemende vennootschap gebeurt met retroactiviteit tot 1.12015. De fusie zal gebeuren op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31.122014.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal uitgevoerd worden mits volgende modaliteiten;

- Aangezien de NV DOVY CONSTRUCT reeds de totaliteit van de aandelen van de NV TOURNISIMMO en de BVBA CAR CLEANING CENTER NR. 1 bezit, dienen geen aandelen te worden omgeruild, noch enige ruilverhouding te worden bepaald.

- Aangezien er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, dienen er geen bijzondere modaliteiten inzake winstdeelname in de NV DOVY CONSTRUCT te worden bepaald.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1.1.2015.

- In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op bijzondere rechten.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

- Het over te dragen vermogen omvat onroerende goederen in het Vlaams Gewest, waarvan de overdracht valt onder het toepassingsveld van het 'Bodemsaneringsdecreet' van het Viaams Gewest. Er zal een kopte van de respectievelijke bodemattesten worden voorgelegd uiterlijk op de datum van de algemene vergadering die over de fusie moet beslissen.

- De onroerende goederen worden Ingebracht in de staat waarin ze zich tegenwoordig bevinden, zonder waarborgen inzake oppervlakte en zonder dat de verkrijgende vennootschap enige schadeloosstelling kan .vorderen, noch -uithoofde van de slechte staat van het gebouw, _dan_niet verborgen. -gebreken in _de bouw,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A I~

u



5083522*



NEERGELEGD

0 I .11M 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, P , I .QTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

r

i Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

ouderdom of andere reden, noch uit hoofde van gebreken der grond of ondergrond; met alle heersende en lijdende erfdienstbaarheden, zichtbare en onzichtbare, voortdurende of niet voortdurend, dewelke het goed zouden kunnen bezwaren of bevoordelen.

- De kosten van de fusie worden gedragen door de ovememende vennootschap. De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschappen vrijwaren van elk verhaal.

De NV DOVY CONSTRUCT zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV TOURNISIMMO en de BVBA CAR CLEANING CENTER NR. 1.

Uit fiscaal oogpunt wordt de fusie gerealiseerd met vrijstelling van registratierechten, btw en

vennootschapsbelasting onder toepassing van:

- Artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratie-, Hypotheek-, en Griffierechten;

- Artikelen 11 en 18, §3 van het btw Wetboek;

- Artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Mario Muylle, gedelegeerd bestuurder

Christiaan Muylle, gedelegeerd bestuurder

Chrimari bvba, vertegenwoordigd door Mario Muylle, bestuurder

Hierbij neergelegd ter griffie: het fusievoorstel dd. 21 mei 2015 inzake de fusie door overname van de NV TOURNISIMMO en de BVBA CAR CLEANING CENTER NR. 1 door de NV DOVY CONSTRUCT.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2006 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2005, APP 30.06.2006, DPT 28.08.2006 06686-4028-013
03/08/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 01.07.2005, DPT 01.08.2005 05617-2595-013
18/08/2015
ÿþw

Mod Word 11.1

rli~< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:3



d- 2015 R BELGpEERGELEGD

15. 07. 2015

>TAAT3E~Cl'i~8tiNK

KOOPHANDEL

KO~Pill.terne-



11111

*15119283*

M4NITE

i f -0 ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0861.781.058 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 5, 8800 Roeselare (volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL VOOR OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP "TOURNISIMMO"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 13 juli 2015, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de drie vennootschappen onder meer de volgende besluiten genomen hebben:

1.Kennisname van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de drie betrokken vennootschappen op 21 mei 2015. Dit fusievoorstel werd door het bestuursorgaan van de Naamloze vennootschap "DOVY CONSTRUCT" alsook door het bestuursorgaan van de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO" en door het bestuursorgaan van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR° 1 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

2.Kennisname van de ontbinding zonder vereffening met het oog op de geruisloze fusie door overneming van de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO" door de overnemende vennootschap, de Naamloze vennootschap "DOVY CONSTRUCT", met ingang van aktedatum.

3.Kennisname van de ontbinding zonder vereffening met het oog op de geruisloze fusie door overneming van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR° 1" door de ovememende vennootschap, de Naamloze vennootschap "DOVY CONSTRUCT", met ingang van aktedatum.

4.Fusiebesluit waarbij de vennootschap DOVY CONSTRUCT bij wijze van geruisloze fusie de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO", met zetel te 8800 Roeselare, Industrieweg 5, B.T.W. BE 0861.781.058, RPR Gent (afdeling Kortrijk), en de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR° 1", met zetel te 8800 Roeselare Industrieweg 5, B.T.W. BE 0459.224.130, RPR Gent (afdeling Kortrijk) overneemt, volgens voornoemd fusievoorstel, met ingang van aktedatum.

5.Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "TOURNISIMMO" en van de overgenomen vennootschap "CAR CLEANING CENTER NR° 1", met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap "DOW CONSTRUCT", met ingang van aktedatum.

Aangezien de Naamloze vennootschap "DOW CONSTRUCT" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "TOURNISIMMO" en van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "CAR CLEANING CENTER NR° 1", worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de geruisloze fusie door de overname van de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO" en van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR° 1" en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap 'TOURNISIMMO" en de aandelen van de overgenomen vennootschap "CAR CLEANING CENTER NR° 1", welke in het bezit zijn van de Naamloze vennootschap "DOW CONSTRUCT' vernietigd.

Zoals opgenomen in de voor iedere betrokken vennootschap op 21 mei 2015 opgemaakte fusievoorstellen, gebeurt de overname van het vermogen en de activiteiten door de overnemende vennootschap met retroactiviteit tot 1 januari 2015. De geruisloze fusie gebeurt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014.

Alle verrichtingen met betrekking tot het overgedragen vermogen warden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "DOW CONSTRUCT", vanaf 1 januari 2015.

6.Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap vanaf aktedatum.

7.Kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap "TOURNISIMMO" voor de uitoefening van hun mandaat tot op aktedatum, met name aan:-

-De Heer Mario Muylle, bestuurder en gedelegeerde bestuurder, wonende te 8830 Hooglede, Onledestraat 31.

TOURNISIMMO

.r. lie

+ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



-De Heer Christiaan Muylle, bestuurder en gedelegeerde bestuurder, wonende te 8800 Roeselare, Robaardstraat 11.

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRIMARI' , met zetel te 8800 Roeselare, Industrieweg 5, RPR Gent (afdeling Kortrijk), BTW BE 0823.862.273, vast vertegenwoordigd door de Heer Mario Muylle, voornoemd.

8.Kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "CAR CLEANING CENTER NR° 1" voor de uitoefening van haar mandaat tot op vandaag, met name aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRIMARI", met zetel te 8800 Roeselare, Industrieweg 5, RPR Gent (afdeling Kortrijk), BTW BE 0823.862.273, zaakvoerder, vast vertegenwoordigd door de Heer Mario Muylle, wonende te 8830 Hooglede, Onledestraat 31.

9.Vaststelling dat, aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschappen als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de geruisloze fusie door overneming van de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO" en van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR° 1" door de Naamloze vennootschap "DOVY CONSTRUCT" verwezenlijkt is en dat de Naamloze vennootschap "TOURNISIMMO" en de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAR CLEANING CENTER NR' 1" definitief opgehouden hebben te bestaan.







VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem



Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte dd. 13)712015



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
TOURNISIMMO

Adresse
INDUSTRIEWEG 5 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande