THE 8IGHTH DAY, AFGEKORT : D8D OF D8

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : THE 8IGHTH DAY, AFGEKORT : D8D OF D8
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.056.962

Publication

14/01/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12501-0135-014
13/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'1118]030+

Ondernemingsnr : 0458.056.962

Benaming:

(voluit): THE 8IGHTH DAY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8400 OOSTENDE, Vismijn 118bis

.veaergeiegc ter griffie ven ae rechtbank van koophendel

Brug - afdeling te ti . eanoe

0 1 DEC. 2011

Griffie (}e grrrrTer

Onderwerp akte : OMZETTING KAPITAAL IN EURO - KAPITAALVERHOGING - (HERWORMULERING STATUTAIRE BEPALINGEN - DOELWIJZIGING - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig november tweeduizend en elf, door meester I Dominique Verhaeghe, notaris te Oostende, geregistreerd te Oostende I op 25 november 2011, negen blad(en) geen verzendingen, boek 753 blad 98 vak 19, Ontvangen: vijfentwintig EURO (¬ 25), de E.a. Inspecteur -, Ontvanger, a.i. (Getekend) H. Gryson, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennootschap «THE 8IGHTH DAY":

1° dat de vergadering besloten heeft tot omzetting van aandelen met aanduiding van de nominale waarde; naar aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde maar met een fractiewaarde van het maatschappelijk' kapitaal, zodat elk aandeel één/zevenhonderd vijftigste (1/7508te) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt

2° dat de vergadering besloten heeft om het maatschappelijk kapitaal ad zevenhonderd vijftigduizend I Belgische frank om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig komma nul zeven euro (¬ 18.592,07), I vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

3° dat de vergadering besloten heeft dat naast de afkorting "D8D", ook de afkorting "Da" gebruikt kan worden I voor de naam van de vennootschap, zoals zal blijken uit artikel 1 van de hierna nieuw aangenomen tekst van dei statuten.

4° de vergadering besloten heeft om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd zevenenvijftig euro drieënnegentig cent (¬ 157,93) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro zeven cent (¬ 18.592,07) op achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) door incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten bedrage van honderd zevenenvijftig euro drieënnegentig cent (¬ 157,93), zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de I fractiewaarde van elk aandeel.

5° dat de vergadering besloten heeft om het kapitaal van de vennootschap te verhogen ten bedrage van; zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 57.500,00) om het kapitaal te brengen op zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 76.250,00) door incorporatie van een deel van de rekening-courant toebehorend aan de inbrenger als een inbreng in natura, gepaard gaande met de uitgifte van 2.300 nieuwe aandelen zonder I aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de overeenkomstige prijs van 57.500 EUR I IDe inbreng in natura is nader beschreven in het revisoraal verslag van het bedrijfsrevisorenkantoor de "Vander Donckt - Roobrouck -- Christiaens Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een 1 C.V.B.A., met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 A bus 42 de dato 23 november 2011. Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

I "4. Besluiten

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i "THE 8IGHTH DAY" door inbreng in natura bestaande uit de rekening-courant aangehouden in de vennootschap door de heer Philippe DRUEZ, voor een waarde van 57.500,00 EUR kan ik besluiten, dat onder voorbehoud van i het feit dat voor de bepaling van de vergoeding in aandelen, er uitsluitend rekening werd gehouden met dei i eigenvermogenswaarde per 31.12.2010 voorde bestaande aandelen:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedelrevisoren _inzake inbreng__in natura en dat het bestuurso, aan van de vennootschap_,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het --télgiee Staatsblad

Luik B - vervolg

rverantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling ván het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.300 aandelen van de BVBA "THE 8IGHTH DAY" zonder vermelding van nominale waarde.

Nà de kapitaalverhoging blijft artikel 332 Wetboek Vennootschappen onverminderd van toepassing.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende I I de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

! Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de BVBA "THE 81GHTH DAY", te Oostende en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 23 november 2011 door "Vander Donckt  Roobrouck-Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren , burgertijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, I vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

(Getekend)

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor"

60 dat de vergadering vastgesteld heeft dat de voormelde kapitaalverhogingen van respectievelijk honderd zevenenvijftig euro drieënnegentig cent (¬ 157,93) en zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 57.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal van de vennootschap aldus daadwerkelijk gebracht werd op zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 76.250,00) vertegenwoordigd door drieduizend vijftig (3.050 aandelen).

7° dat de vergadering besloten heeft,in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 van de statuten

8° dat de vergadering besloten heeft het maatschappelijk doel van de vennootschap te uit te breiden met I volgende activiteiten:

de organisatie, uitbating en het cureren van tentoonstellingen;

de productie, aankoop en verkoop van kunstwerken en kunstinstallaties (alle disciplines, klassiek en multimediaal); het schrijven en publiceren van verhalen (cross media);

- het onderzoek naar nieuwe technologieën en narratieve vormen;

zoals zal blijken uit artikel 3 van de hierna nieuw aangenomen tekst van de statuten

9° De vergadering beslist tot integrale vervanging van de actuele statuten, teneinde deze in overeenstemming

I te brengen enerzijds met de voorgaande beslissingen en anderzijds met de recente bepalingen van de nieuwe

vennootschapswet.

De nieuwe tekst luidt als volgt:

RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "THE 8IGHTH DAY, afgekort "D80" of "08".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Vismijn 118bis.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

A. Alles wat te maken heeft met de handel in alle produkten, goederen, en creaties welke in I

' verband staan met communicatie, electronica en informatica, zowel video, internet, beeldcreatie en 

i produktie, Mufti-media, publishing, elektronische communicatie in de ruimste zin van het woord.

B. Alle aanvullende produkten, materialen, concepten en toepassingen in deze sector, zowel in de hardware als in de software.

C. Aankoop en verkoop, huur en verhuur van hard- en software en alle produkten in dat verband.

D. Alles wat met de publiciteitssector te maken heeft.

E. De organisatie, uitbating en het cureren van tentoonstellingen.

F. De productie, aankoop en verkoop van kunstwerken en kunstinstallaties (alle disciplines, klassiek en multimediaal).

G. Het schrijven en publiceren van verhalen (cross media).

H. Het onderzoek naar nieuwe technologieën en narratieve vormen.

I. Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende produkten en aktiviteiten.

Het begrijpt zowel de handel in het groot als in het klein in deze artikelen en alle daarmee verbandhoudende voorwerpen, artikelen en aktiviteiten, de aan-, en verkoop, de studie, de fabrikatie, de in-, uit- en doorvoer van zelfde, dit alles in de breedste zin als groothandel en als detailhandel.

De vennootschap mag alle industriële, komrnerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen doen, I die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschm__gerechtigd allerhande roerende en onroerende]

_J

Voor- Luik B - vervolg

behouden goederen, mateneel en installaties aan te kopen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de~ vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, ailes in de breedste zin genomen. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in de vreemde, op gelijk j welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, I i samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle maatschappijen of ! ondernemingen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. De maatschappij mag optreden als bestuurder van andere vennootschappen en mag borgstelling verrichten voor derden.

aan het DUUR De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

x~E-TÿÎSC~ MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Staatsblad Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zesenzeventigduizend tweehonderd vijftig euro (E 76.250,00) I vertegenwoordigd door drieduizend vijftig (3.050 aandelen) zonder vermelding van nominale waarde, die ieder I één/drieduizend vijftigste (1/3.050ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel,

behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is. ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze ! volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming I

i van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van! de nettowinst. ONTBINDING EN VEREFFENING Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

j De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. j

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

! 10° De vergadering heeft aile machten verleend aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aan ondergetekende notaris, om de gecoördineerde tekst van de statuten van 1 de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van '; koophandel, overeenkomstigde wettelijke bepalingen ter zake _ j

































Voorbehouden

aan het  I3é g sch Staatsblad

Luik B - vervolg

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

1 (Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de zaakvoerder, 1 de gecoördineerde tekst van statuten)

! 1

Notaris Dominique Verhaeghe te Oostende

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 10.08.2011 11393-0001-015
01/10/2010 : OO053443
01/10/2010 : OO053443
24/07/2008 : OO053443
13/09/2007 : OO053443
25/07/2007 : OO053443
17/07/2006 : OO053443
01/07/2005 : OO053443
29/06/2004 : OO053443
31/07/2003 : OO053443
19/09/2002 : OO053443
26/09/2001 : OO053443
23/09/2000 : OO053443
09/09/2000 : OO053443
01/09/1999 : OO053443
19/06/1996 : OO53443

Coordonnées
THE 8IGHTH DAY, AFGEKORT : D8D OF D8

Adresse
VISMIJN 118BIS 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande