SPOIANO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPOIANO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 452.795.406

Publication

08/05/2014
ÿþ mod 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte





Voorbehouden 111M*14095641 *

aan het 1

Belgisch Staatsblad







pndernemingsnr : 0452795406

Benaming (voluit) : SPOIANO (verkort) :

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 3 APR 2014

Griffie

- . - mg- B egge--- -

De griffier

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besIoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 2A

8200 Sint-Michiels (Brugge)

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 W.I.B.1992 - KAPITAALVERHOGING IN NATURA - STATUTENWiJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf april tweeduizend veertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPOIANO", waarvan de zetel gevestigd is te Koningin Astridlaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen; genomen heeft:

1/ Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 27; december 2013, hierna "de Eerste Vergadering" waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het; kader van artikel 537 W.I.B. 1992 voor een bruto bedrag van tweehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd achttien; euro vierenzestig cent (256.618,64 EUR) via reële kapitaalvermindering, dat werd aangerekend op de in kapitaal; omgezette reserves.

2/ Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van de Vennootschap van 7 april 2014, hierna "de Tweede Vergadering" waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van; artikel 537 W.I.B. 1992 voor een bruto bedrag van honderd drieënzestigduizend euro vier cent (163.000,04 EUR).

3/ Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met een bedrag van negentig procent (90%) van de tussentijdse dividenden, zijnde in totaal driehonderd zevenenzeventigduizend zeshonderd zesenvijftig euro; tweeëntachtig cent (377.656,82 EUR), bestaande uit tweehonderd dertigduizend negenhonderd zesenvijftig euro achtenzeventig cent (230.956,78 EUR) uit de Eerste Vergadering en hcnderd zesenveertigduizend zevenhonderd; aura vier cent (146.700,04 EUR) uit de Tweede vergadering, om het te brengen op vierhonderd! eenentwintigduizend achtendertig euro achttien cent (421.038,18 EUR) door de uitgifte van vijfduizend; zevenhonderd achtenveertig (5.748) nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de heer Kris André Jonckheere van de! zekere, vaststaande en opeisbare vorderingsrechten zijnde negentig procent (90%) van de vorderingen tot; uitkering van de tussentijdse dividenden, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de heer Kris Jonckheere de vijfduizend zevenhonderd achtenveertig (5.748) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend.

REVISORAAL VERSLAG

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 april 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van Cauter-Saeys & Co", te Gentse Steenweg 55, 9300 Aalst, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Jan Degryse, luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura ten belope van ¬ 377.656,82 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de Burg.

" BVBA SPOIANO bestaat uit een vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Kris Jonckheere en het vorderingsrecht ten gevolge van de terugbetaling van het kapitaal aan de heer Kris Jonckheere.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 07/04/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van één van de ingebrachte vorderingsrechten op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

a) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te

geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot

stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura..

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 5.748 nieuwe aandelen, zonder vermelding van

nominale waarde, van de vennootschap Burg. BVBA SPOIANO en worden allen toegekend aan de heer Kris

Jonckheere.

VVif willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op 9 april 2014.

Burg. BVBA Van Cauter- Saeys & Co Bednjfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -zaakvoerder"

4/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd eenentwintigduizend achtendertig euro achttien cent

(421.036,18 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend vierhonderd achtennegentig (7.498) aandelen op naam, zonder

vermelding van waarde, die ieder één/ zevenduizend vierhonderd achtennegentigste van het kapitaal vertegen-

woordigen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een verslag van de :

bedrijfsrevisor en een verslag van het bestuursorgaan opgemaakt overeenkomstig artikel 313, § 1 van het

Wetboek van vennootschappen, de gecoárdineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vódr registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris



























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 11.04.2014 14091-0137-013
31/01/2014
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningin Astridlaan 2A

8200 Sint-Michiels (Brugge)

Onderwerp akte :ARTIKEL 537 W.I.B. 1992 - REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zeventien december tweeduizend dertien, door Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel, dragende aan het slot de volgende registratiemelding :

Geregistreerd drie bladen, zeven renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op zesentwintig december tweeduizend dertien, boek 85, blad 08, vak 14. Ontvangen vijftig euro (50 EUR). De Ontvanger (getekend) MARCHAL D.

dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPOIANO", waarvan de zetel gevestigd is te Koningin Astridlaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft :

1° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van tweehonderd zesenvijftigduizend zeshonderd achttien euro vierenzestig cent (256.618,64 EUR), teneinde het te brengen op drieënveertigduizend driehonderd eenentachtig euro zesendertig cent (43.381,36 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op de in kapitaal omgezette reserves, in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 en de Circulaire nr. Ci.RH 233 111.2, en zal plaatsvinden zonder vernietiging van aandelen en strekt ertoe het kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedt door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige vennoot, onder aftrek van de roerende voorheffing geheven in toepassing van artikel 357 WIB 1992.

Deze kapitaalvermindering zal, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten belope van 10%, worden gestort op het rekeningnummer dat de enige vennoot zal aanwijzen, onmiddellijk na het aflopen van de twee maanden wachttermijn conform artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieënveertigduizend driehonderd eenentachtig euro zesendertig cent (43.381, 36 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

3° De enige vennoot heeft zich ertoe verbonden om, overeenkomstig artikel 537 W.I.B. 1992, onmiddellijk het netto verkregen bedrag van de voormelde kapitaalvermindering, te weten een bedrag van tweehonderd dertigduizend negenhonderd zesenvijftig euro achtenzeventig cent (230.956,78 EUR), in het kapitaal van de Vennootschap te zullen inbrengen via kapitaalverhoging in natura, geheel gestort, dit ter gelegenheid van een buitengewone algemene vergadering die gehouden zal worden voor notaris onmiddellijk na het aflopen van de twee maanden wachttermijn conform artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen en dit nadat de nodige bepalingen inzake het vennootschapsrecht zijn gerespecteerd zoals vereist door de Circulaire nr. Ci.RH 233/629.295 (AAFisc. 35/2013) de dato 1 oktober 2013, nummer 16.

4° Aile machten werden verleend aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, in het bijzonder : a) het oproepen van een nieuwe buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris teneinde het kapitaal te verhogen met het bedrag waarvan sprake in de vorige beslissing (zijnde het bedrag van 90 % van de kapitaalvermindering), en b) het indienen van de aangifte 273 A bij de fiscale administratie binnen de 15 dagen te rekenen vanaf vandaag en de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijdse dividend binnen dezelfde termijn aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

N

mod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE _ Gui RECHTBANKVGGEA~DEAN KOOPHANDELLINGBRUGGE) TE TIC `

op: 8 8 JAN, 2014

De griffier.

MONITEUR BELrr=

~} -

BELGISCH

Griffie

Ondememingsnr : 0452.795.406

Benaming (voluit) : SPOIANO

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van statuten)

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso z Naam en handtekening

19/04/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MONITBU R BELGE .._cRGELEGD terQR1FFIP: RECHTBANK VAN KOOPHAN5Ét.

1'2 -01i ELGISCH S 2013 Á UGGE (AfdA ~ t000e a 4 APR, LL##nn

TAATSBLAD Griffie

ïiliti111,113111111 6

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0452.795.406 Benaming (voluit) : SPOIANO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Koningin Astridlaan 2A

8200 SINT-MICHIELS (BRUGGE)

Onderwerp akte :OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - KAPITAALVERHOGING - DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING - AANVAARDING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURSORGANEN

Het proces-verbaal verleden op tweeëntwintig maart tweeduizend dertien, voor Meester Tim CARNEWAL,.j

Geassocieerd Notaris, te Brussel,

luidt als volgt:

"Op heden, tweeëntwintig maart tweeduizend dertien.

Te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11,

Voor mij, Meester Tim CARNEWAL, geassocieerd notaris, te Brussel,

WORDT GEHOUDEN:

de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap

"SPOIANO", waarvan de zetel gevestigd is te Koningin Astridlaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), hierna "de:'

Vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Christian De Vos, notaris te Sint

Michiels, op drie juni negentienhonderd vierennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch'

Staatsblad van negenentwintig juni daarna, onder nummer 19940629/548.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door Meester

Christian De Vos, notaris te Sint-Michiels, op tien februari en op negen maar tweeduizend en vier,1l

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van eenendertig maart daarna, onder nummer=

20040331151678.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de raad van bestuur de dato

vijftien januari tweeduizend en zeven, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van,:

zesentwintig januari daarna, onder nummer 20070126/16232.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0452.795.406,

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om elf uur tweeëntwintig onder het voorzitterschap van de heer.

JONCKHEERE Kris André, hierna vernoemd.

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING - AANWEZIGHEIDSLIJST

Is aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde enige aandeelhouder, die verklaart de totaliteit va&

de duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen te bezitten ;

de heer JONCKHEERE Kris André, geboren te Aartrijke op 8 december 1967, wonende te Sparappelstraat'

15, 8820 Torhout, met nationaal nummer 67,12.08-323.55,

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris bij akte vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1, Verslag van de raad van bestuur houdende voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de

vennootschap waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging wordt opgesteld in.:

uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschap,

Dit verslag is vergezeld van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per,'

eenendertig december tweeduizend twaalf,

2. Voorstel om het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 der statuten.

+" mod11.1

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

3. Kapitaalverhoging met tweeduizend vijfhonderd zevenentwintig euro zevenenzeventig cent (2.527,77' EUR), om het te brengen tweehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (297.472,23 EUR) op driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal, dat zal worden afgenomen van de beschikbare reserves van de vennootschap, zonder creatie van nieuwe aandelen.

4. Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

6, Verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012, opgesteld in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

7. Verslag van de revisor over de staat van activa en passiva, opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

8, Omzetting van de rechtsvorm van de naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

9. Ontslag en benoeming van bestuursorganen.

10. Aanvaarding van de nieuwe tekst van statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

11. Volmacht voor de coördinatie van statuten.

12. Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

13. Volmacht voor de formaliteiten.

II. Oproepingen

'Il Met betrekking tot de enige aandeelhouder

De enige aandeelhouder is aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

2! Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De bestuurders hebben schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsfcrmaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen. Deze documenten werden door de voorzitter aan ondergetekende notaris vertoond die ze vervolgens opnieuw overhandigde met het oog op de bewaring van de originelen door de Vennootschap in haar archieven.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de Venncotschap werden uitgegeven, zijn.

Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hen ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

VASTST LLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen,

De enige aandeelhouder verklaart dat de aandelen waarmee hij deelneemt aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van haar stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING: Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, opgesteld in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van Vennoctschappen,

De aanwezige enige aandeelhouder erkent een afschrift van dit verslag alsmede de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en twaalf te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de notaris.

TWEEDE BESLISSING: Doelwijziging.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten, zoals opgenomen in de nieuwe tekst van de statuten.

De vergadering stelt vast dat door de aard van het doel de vennootschap burgerlijk van aard zal zijn. DERDE BESLISSING - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweeduizend vijfhonderd zevenentwintig euro zevenenzeventig cent (2.527,77 EUR), om het te brengen van tweehonderd zevenennegentigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro drieëntwintig cent (297.472,23 EUR) op driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR), door incorporatie bij het kapitaal, dat zal worden afgenomen van de beschikbare reserves van de vennootschap, zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweeduizend vijfhonderd zevenentwintig euro zevenenzeventig cent (2.527,77 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR), vertegenwoordigd duizend zevenhonderd vijftig (1.750) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLISSING - Wijziging artikel 5 van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge















Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.° r mod 11.1





Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten zoals opgenomen in de nieuwe tekst van de , statuten.

ZESDE BESLISSING: Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op 25 februari 2013, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de revisor, de burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen, "Van Cauter - Saeys en Ce", met zetel te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, opgesteld op 20 maart 2013, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgestoten op 31 december 2012, beiden opgemaakt in toepassing van artikelen 777 en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder erkent een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaart geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de revisor luiden letterlijk als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werd de staat van actief en passief, afgesloten per 31 december 2012 van de Naamloze Vennootschap SPOIANO aan een beperkte controle onderworpen overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

Wij hebben kennis genomen van het verslag van de Raad van Bestuur zoals voorgeschreven volgens artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan af er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 512.956, 54 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 297.472,23 en is hoger dan het minimumkapitaal vereist voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

op 20 maart 2013

Burg. BVBA VAN CAUTER - SAEYS & C° - bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA J. Degryse - bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer J, Degryse - zaakvoerder". "

Het verslag van het bestuursorgaan, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de notaris,

Het verslag van de revisor zal samen met een uitgifte van deze akte neergelegd worden in het vennootschapsdossier op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZEVENDE BESLISSING - Omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

De vergadering beslist de rechtsvorm van de vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de reohtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dit met ingang van heden.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook` alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0452.795,406 waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

ACHTSTE BESLISSING - Ontslag en benoeming van bestuursorganen

De vergadering beslist, met ingang vanaf tweeëntwintig maart tweeduizend dertien, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde personen uit hun functie van bestuurder in de naamloze vennootschap: - de heer Jonathan Stuyts, Achilles Musschestraat 86, 9000 Gent;

- de heer Bruno Stuyts, wonende te Eygenstraat '12, 3040 Huldenberg;

- Mevrouw Mieke Desramault, wonende te Verbondenenlaan 12, 8450 Bredene.

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf tweeëntwintig maart tweeduizend dertien, te benoemen tot statutaire zaakvoerder:

- de heer JONCKHEERE Kris, voornoemd.

De aldus nieuwe benoemde zaakvoerder zal zijn mandaat kosteloos uitoefenen.

De vergadering beslist een nieuw artikel 25 aan te nemen, zoals hernomen in de nieuwe tekst van statuten, die hierna za! worden aangenomen, met daarin onder andere de volgende clausule:

"Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

de heer JONCKHEERE Kris, geboren te Aartnjke op 8 december 1967, wonende te 8820 Torhout, Sparappelstraat 15.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbezoldigd'.

NEGENDE BESLISSING - Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten

Als gevolg van de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, aanvaarding van een volledige nieuwe tekst van statuten. Deze nieuwe tekst van statuten zal rekening houden met alle voorgaande beslissingen, met het Wetboek van vennootschappen en met de huidige toestand van de vennootschap.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SPOIANO';

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Koningin Astridlaan 24, 8200 Sint-Michiels (Brugge).

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen

naam:

- Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur;

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of' bedrijven, in België of in het buitenland.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere burgerlijke vennootschappen of ondernemingen waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare.

De vennootschap kan in het algemeen alle industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd vijftig (1.750) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen, genummerd van 1 tot 1.750,

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op twintig maart om negen uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of ln de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslist, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. ln dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of 'leerworpen" gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Y!1

mod 11.1

de heer JONCKHEERE Kris, geboren te Aartnjke op 8 december 1967, wonende te 8820 Torhout,

Sparappelstraat 15.

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbezoldigd.

BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van hef

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere ;

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorste! van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, S2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doem

TIENDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan Jean Van den Bossche en/of Nathalie Croene, ten dien einde woonstkeuze

doende op het adres van de vennootschap "Berquin Notarissen", voormeld, alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ELFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

TWAALFDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stuyts Accounting Services", met zetel te Koningin

Astridlaan 2A, 8200 Sint-Michiels (Brugge), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met'

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met

het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen.

NOTARIELE SLOTBEPALINGEN

INFORMATIE - RAADGEVING

De enige aandeelhouder verklaart dat de notaris hem volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen

en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, die hij bij huidige akte heeft gesteld en dat hij hem op

onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Met recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00),

VOORLEZING

De enige aandeelhouder erkent tijdig een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben.

Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1

en 2 van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van de akte.

De gehele akte werd door de notaris toegelicht,

IDENTITEIT

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de aanwezige aandeelhouder op zicht van zijn

identiteitskaart.

SLUITING VAN DE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering wordt geheven.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de voorzitter en de enige aandeelhouder met mij,

geassocieerd notaris, ondertekend. '

Volgen de handtekeningen"

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de revisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten,

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13023-0328-013
02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.03.2012, NGL 27.03.2012 12071-0118-011
22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 20.03.2011, NGL 15.04.2011 11085-0166-011
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 20.03.2010, NGL 22.03.2010 10072-0083-011
26/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 21.03.2009 09081-0115-011
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 20.03.2008, NGL 31.03.2008 08087-0135-011
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 20.03.2007, NGL 18.04.2007 07120-0065-013
26/01/2007 : BG089872
04/04/2006 : BG089872
04/04/2005 : BG089872
05/08/2004 : BG089872
31/03/2004 : BG089872
22/03/2004 : BG089872
22/05/2003 : BG089872
11/04/2003 : BG089872
13/08/2002 : BG089872
16/03/2001 : BG089872
04/02/2000 : OOT000156
12/01/1999 : OOT000156
01/01/1997 : OOT156
02/12/1995 : OOT156
29/06/1994 : OOT156

Coordonnées
SPOIANO

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 2A 8200 SINT-MICHIELS

Code postal : 8200
Localité : Sint-Michiels
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande