SCIENTIFIC-ATLANTA EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SCIENTIFIC-ATLANTA EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.191.239

Publication

19/09/2014
ÿþ@JIU II

Ondernemingsnr :0473.191.239

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

') 1

JR BELGE

)9- 20111 STAATSBL

NEERGELEGD

-8 Atki 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL AU GentefkKORTRIJK



fil

Benaming (voluit) :Scientific-Atlanta Europe

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Luipaardstraat 12

8500 KORTRIJK

Onderwerp akte :ONTBINDING met dadelijke SLUITING van de VEREFFENING (toepassing artikel 184, § 5W.Venn.)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig juli tweeduizend veertien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Scientific-Atlanta Europe ", waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Luipaardstraat 12, hierna "de Vennootschap",

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Kwijting werd verleend aan de bestuurders en de commissaris voor de uitoefening van hun mandaat gedurende de periode ingegaan op de laatste zondag van de maand juli 2013 tot de sluiting van de vereffening van de Vennootschap.

2° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, ontbinding en vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Scientific-Atlanta Europe ", waarvan de zetel gevestigd is te 8600 Kortrijk, Luipaardstraat 12, in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passive beslist de vergadering met enparigheici van stemmen tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

2° Beslissing, gezien het voorgaande, tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3° De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 8500 Kortrijk, Luipaardstraat 12.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moesten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht, elk individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Peter Hellebuyok en aan de heer Kristof Lagache, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten en om desgevallend later deze bankrekening(en) af te sluiten, alsook om alle andere handelingen te stellen die nuttig en/of noodzakelijk zouden zijn voor, of verband houden met, de vereffening van de Vennootschap alsook het afsluiten daarvan.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Peter Hellebuyck, aan de heer Kristof Lagache, en aan Mevrouw Susana Gonzalez Melon, Mevrouw Gabrielle De Vliegher, en elke andere paralegal en advocaat van Allen & Overy, elk individueel handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd véér registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Carl OCKERMAN

Notaris

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 27.07.2013, GGK 10.01.2014, NGL 29.01.2014 14020-0450-032
02/10/2013
ÿþi~ J

(LY2 ~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

*13149475*

Ondernemingsnr : 0473.191.239

Benaming

(voluit) : Scientific-Atianta Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luipaardstraat 12, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerpakte Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten d.d. 31 juli 2013:

1. De Vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Bryan Benfield als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 2 augustus 2013.

2. De Vennoten beslissen dat de heer Evan Slaves, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te 621 29th Avenue, San Mateo, CA 94403 (Verenigde Staten van Amerika) benoemd wordt als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 2 augustus 2013 voor een onbepaalde duur. Zijn mandaat als zaakvoerder van de Vennootschap zal niet vergoed worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 28.07.2012, GGK 11.01.2013, NGL 18.01.2013 13011-0273-030
24/12/2012
ÿþ Mw[word 11.1

(Iris : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IkON,TEUR BELGE NEERGELEGD

17 -?2- 2012 10, 12. 2012

BEL GISCH STAATSEL,, cº%ir>3ArrT:< eHANDEL

1 2066 6*

Ondememingsnr : 0473.191.239 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Scientitic-Atlanta Europe

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luipaardstraat 12, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten d.d. 13 januari 2012:

De Vennoten besluiten PwC Bedrijfsrevisoren bcvba, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Koen Hens, bedrijfsrevisor, te herbenoemen tot Commissaris van de Vennootschap tot de Gewone Algemene Vergadering van de Vennootschap te houden in 2015 (zijnde voor de boekjaren die zullen afsluiten op 28 juli 2012, 27 juli 2013 en 26 juli 2014).

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþOndernemingsnr : 0473.191.239

Benaming

(voluit) : Scientific-Atlanta Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Luipaardstraat 12, 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Intrekking en toekenning van bijzondere machten Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 15 december 2011:

De Vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Hans Witdouck als zaakvoerder van de Vennootschap met ingang van 31 oktober 2010,

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden op 16 december 2011:

(a) Het College van Zaakvoerders bevestigt de intrekking, met ingang van 31 oktober 2011, van alle machten en bevoegdheden die eertijds werden toegekend aan de heer Hans Witdouck, met inbegrip van de machten in het kader van zijn vroeger mandaat als Dagelijks Bestuurder en de machten die hem werden toegekend bij wijze van een volmacht door de Vennootschap van 30 november 2009.

(c) Het College van Zaakvoerders beslist om, met ingang vanaf heden, de heer Kristof Lagache, van Belgische nationaliteit en wonende te Budastraat 48, 8500 Kortrijk, België te machtigen om, alleen handelend, de volgende handelingen te stellen:

(i) de Vennootschap vertegenwoordigen en aile nodige handelingen stellen bij alle Belgische overheidsinstellingen, met inbegrip van federale overheidsdiensten, agentschappen, organisaties, belastingsinstellingen, sociale zekerheidsinstellingen, douaneautoriteiten, verkeersagentschappen, arbeidsdirectoraten, gemeenten, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie van de Rechtbank van Koophandel, het ondernemingsloket en zulke andere regelgevende instanties en het doen van allerhande aanvragen, neerleggingen, rapporteringen, registraties bij zulke instanties;

(ii) in naam en voor rekening van de Vennootschap, overeenkomsten, met inbegrip van verkoopsovereenkomsten, ondertekenen, wijzigen en beëindigen, orders aanvaarden en voorstellen doen en betalingen uitvoeren, in de normale dagdagelijkse bedrijfsuitvoering;

(iii) allerhande overeenkomsten, met inbegrip van diensten-/inschrijvingsovereenkomsten met de Belgische Post en bevoegde instanties en vennootschappen of gelijkaardige instanties en vennootschappen, in naam en voor rekening van de Vennootschap, ondertekenen, wijzigen en beëindigen voor de levering van elektriciteit, water, telecommunicatie en aardgas, om telefoon-, gsm-, fax-, Internet lijnen en andere communicatielijnen te bekomen en het ondertekenen van alle documenten in verband hiermee;

(iv) handeispapleren, wisselbrieven, cheques, orderbrieven en gelijkaardige documenten, in naam en voor rekening van de Vennootschap, ondertekenen, verhandelen en endosseren, en betalingen uitvoeren (zij het bij overschrijving, zij het anderszins);

(v) in naam en voor rekening van de Vennootschap, aile sommen betaalbaar aan de Vennootschap ontvangen, en daarvoor kwijting verlenen;

Op de laatste blz. van )-uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Word 11.1

inde bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

MOM

OI'',i: í.."PiCPl

~ 2 02- 2012

BELG1SC STAAT B STUUR

EFRc ; LEGU

*iaoassoa"

be a Bf Sti

Ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

ee

. .

11

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(vi) optreden als vertegenwoordiger in alle geschillen waarbij de Vennootschap in de dagdagelijkse gang van zaken betrokken is en daaromtrent, in naam en voor rekening van de Vennootschap, dadingen afsluiten;

(vil) in naam en voor rekening van de Vennootschap, alle brieven en pakketten ontvangen; en

(viii) alle dooumenten opstellen en ondertekenen die nodig zijn om de bovenvermelde machten uit te oefenen.

Voor eensluidend uittreksel,

Annick De Waele

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van J Kaik R vermelden Rte : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

06/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.07.2011, GGK 13.01.2012, NGL 30.01.2012 12023-0369-032
20/09/2011
ÿþVoor behouc aan h~ Belgts Staatsb

11111

*iiiaaoas*

12 -09-

3rSCH STAATSBLAD

BESTu JF;

2011

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

--1-11.40NIT`Eu- BELGE

DIREC'IQN

RECeiNK KOOPHANDEL ~ORTRIJK

NETRGELEGD

24. 88. 2C11

Benaming : Scientific-Atlanta Europe

Rechtsvorm : besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luipaardstraat 12, 8500 Kortrijk

Ondernemingsnr : 0473191239

Voorwerp akte : Vervanging van de commissaris

De firma PwC Bedrijfsrevisioren bcvba wordt vanaf 30 juni 2011 vertegenwoordigd door Koen Hens, in de uitoefening van zijn mandaat van commissaris, ter vervanging van Johny Caytan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.07.2010, GGK 02.03.2011, NGL 04.03.2011 11053-0338-042
01/02/2010 : ME. - JAARREKENING 25.07.2009, GGK 22.01.2010, NGL 23.01.2010 10020-0392-047
16/11/2009 : KO149093
13/11/2009 : KO149093
09/09/2009 : KO149093
15/06/2009 : KO149093
30/01/2009 : KO149093
30/10/2008 : KO149093
08/08/2008 : KO149093
08/02/2008 : KO149093
23/01/2008 : KO149093
07/02/2007 : KO149093
28/09/2006 : KO149093
04/07/2006 : KO149093
05/01/2006 : KO149093
29/12/2005 : KO149093
27/12/2005 : KO149093
20/12/2005 : KO149093
23/12/2004 : KO149093
16/12/2004 : KO149093
15/12/2004 : KO149093
26/04/2004 : KO149093
26/04/2004 : KO149093
28/01/2004 : KO149093
26/01/2004 : KO149093
06/01/2003 : KO149093
03/01/2003 : KO149093
30/10/2002 : KO149093
25/09/2002 : KO149093
20/09/2002 : KO149093
07/08/2002 : KO149093
03/08/2002 : KO149093
20/07/2002 : KO149093
30/05/2002 : KO149093
16/04/2002 : KO149093
29/05/2001 : KO149093
05/05/2001 : KO149093
28/03/2001 : KO149093
13/01/2001 : KO149093
22/11/2000 : KOA019613
22/11/2000 : KOA019613

Coordonnées
SCIENTIFIC-ATLANTA EUROPE

Adresse
LUIPAARDSTRAAT 12 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande