PARVAS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : PARVAS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.432.114

Publication

22/04/2014
ÿþMod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tja BA z~îrC

- 9 APR. 2414

Ondernemingsnr : 0456.432.114

Benaming

(voluit) : PARVAS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 6 bus 301

Onderwerp akte : - BEVESTIGING OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM  ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent Van Walleghem te Koksijde op twintig maart tweeduizend veertien, en dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 25 maart 2014, Boek 116 Blad 11 Vak 12. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "PARVAS", gevestigd te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 6 bus 301, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Jo Vileyn, te Nieuwpoort, op drie november negentienhonderd, vijfennegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig november daarna, onder het nummer 199511291474.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge akte verleden voor Notaris Vincent Van Walleg hem, te Koksijde (Sint Idesbald), op drie november tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van dertig november daarna, onder het nummer 2004113010164158.

EERSTE BESLISSING

Bevestiging wijziging vorm aandelen

De vergadering bevestigt dat de aandelen aan toonder van de vennootschap werden omgezet in aandelen op naam ingevolge de beslissing van de raad van bestuur de dato 1110212012. En dienovereenkomstig aanpassing van de artikelen acht van de statuten als volgt :

"ARTIKEL ACHT  AARD VAN DE AANDELEN

De volgestorte aandelen zijn op naam.

a.Aandelen op naam : Hiervan wordt een register bijgehouden. Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

b.Aandelen en ander= effecten : Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit."

Overeenkomstig voorgaande beslissing werden de aandelen op naam toebedeeld als volgt:

- De heer Leynaert Raymond, voornoemd, eigenaar van negenenvijftig aandelen 59,- Mevrouw Leynaert Elodie, voornoemd, eigenares van één

aandeel 1,-

Hetzij in totaal zestig aandelen 60,-

vertegenwoordigend de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal.

TWEEDE BESLISSING.

VERSLAG VAN RAAD VAN BESTUUR EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de lezing van het verslag door de Raad van Bestuur, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, alsook van de lezing van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G. Degrande & C. Bedrijfsrevisoren", alhier vertegenwoordigd door de heer Degrande, bedrijfsrevi-sor, te Brugge, over de staat per eenendertig december tweeduizend dertien waarop het actief en passief vermogen van de vennootschap werden samengevat, hetzij minder dan drie maanden tevoren.

Iedere aanwezige aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze verslagen.

Het besluit van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "G. Degrande & C. Bedrijfsrevisoren", alhier vertegenwoordigd door de heer Degrande, bedrijfsrevisor, te Brugge, op veertien maart tweeduizend veertien luidt als volgt:

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"8. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien bij artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap PARVAS een boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld, welke, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.584.388,99, en een netto-actief van ¬ 3.549.223,04. De verklarende bijla-ge, welke rekening houdt met de herwaarderingsmeerwaarde en eventuele latente belastingen bij realisatie van de activa, bevat een balanstotaal van ¬ 3.842.601,28 en een netto-actief van ¬ 3.807.435,33.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat zowel de staat van activa en passiva als de verklarende bijlage de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gezien de beperkte tijdspanne tussen het ontvangen van de nodige gegevens en de datum van de buitengewone algemene vergadering, was het ondergetekende niet mogelijk om een afschrift van het bedrijfsrevisoraal verslag veertien dagen voor de buitengewone algemene vergadering aan de vennoten toe te zenden.

Er dient evenwel een voorbehoud gemaakt te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijk fiscale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 181 §1 van het wetboek van vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

Een exemplaar van de verslagen van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor en de staat van activa en passiva per eenendertig december tweeduizend dertien zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne worden neergelegd,

DERDE BESLISSING

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap "PARVAS" te ontbinden vanaf heden en bestaat enkel nog voor haar vereffening.

VIERDE BESLISSING

AANSTELLING VEREFFENAAR.

De algemene vergadering stelt aan als vereffenaar :

De heer LEYNAERT, Raymond René Marcel, geboren te La Rochelle (Frankrijk) op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zevenenveertig, van Franse nationaliteit, (Frans paspoortnummer : 090759400417 - nationaal nummer : 47.08.22-471.09), wonende te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 6 bus 0301.

Die alhier aanwezig is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet vergoed.

VIJFDE BESLISSING

MACHTEN

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vordering te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van ven-nootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, voorateer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering geeft hierbij een bijzondere volmacht aan de Heer Leynaert Raymond, voornoemd, om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het bekomen van de bevestiging van het mandaat van de vereffenaar.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

"8. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien bij artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de raad van bestuur van de naamloze vennootschap PARVAS een boekhoudkundigè staat van activa en passiva, afgesloten op 31 december 2013, opgesteld, welke, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.584.388,99, en een netto-actief van ¬ 3.549.223,04. De verklarende bijia-ge, welke rekening houdt met de herwaarderingsmeerwaarde en eventuele latente belastingen bij realisatie van de activa, bevat een balanstotaal van ¬ 3.842.601,28 en een netto-actief van ¬ 3.807.435,33.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat zowel de staat van activa en passiva als de verklarende bijlage de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gezien de beperkte tijdspanne tussen het ontvangen van de nodige gegevens en de datum van de buitengewone algemene vergadering, was het ondergetekende niet mogelijk om een afschrift van het bedrijfsrevisoraal verslag veertien dagen voor de buitengewone algemene vergadering aan de vennoten toe te, zenden.

Er dient evenwel een voorbehoud gemaakt te worden voor een eventueel negatief effect van mogelijk fiscale' controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Dit verstag werd opgesteld in toepassing van artikel 181 §1 van het wetboek van vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend."

Een exemplaar van de verslagen van de Raad van Bestuur en van de bedrijfsrevisor en de staat van activa en passiva per eenendertig december tweeduizend dertien zullen samen met een afschrift van deze akte in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veurne worden neergelegd.

DERDE BESLISSING

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist de naamloze vennootschap "PARVAS" te ontbinden vanaf heden en, bestaat enkel nog voor haar vereffening.

VIERDE BESLISSING

AANSTELLING VEREFFENAAR.

De algemene vergadering stelt aan ais vereffenaar

De heer LEYNAERT, Raymond René Marcel, geboren te La Rochelle (Frankrijk) op tweeëntwintig augustus negentienhonderd zevenenveertig, van Franse nationaliteit, (Frans paspoortnummer : 090759400417 nationaal nummer : 47.08.22-471.09), wonende te 8620 Nieuwpoort, Dienstweg Havengeul 6 bus 0301.

Die alhier aanwezig is en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treedt de vereffenaar pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet vergoed.

VIJFDE BESLISSING

MACHTEN

De vereffenaar zal de meest uitgebreide macht hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vordering te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Overeenkomstig artikel 189bis van het wetboek van ven-gootschappen zendt de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap ,haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 195 bis bedoelde vennootschapsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die om-standige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Overeenkomstig artikel 190 § 1 van het wetboek van vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal

oordelen. "

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

De algemene vergadering geeft hierbij een bijzondere volmacht aan de Heer Leynaert Raymond, itoomoemd, om het verzoekschrift namens de vennootschap in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel met het oog op het bekomen van de bevestiging van het mandaat van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Lu~K BB vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

.

. Vpor-behouden aan het Betgisch Staatsblad

 \~x~ '- --------'-'

ttreksel

Tegelijk hiermede neergelegd:

, ' - een expeditie van de akte ontbinding-vereffening

- verslag van de raad van bestuur en van de bedriJfsrevi-'sor

- staat van actief en passief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op dc laatste biL van Luik B vermelden: Recto : Naam omko hnid van de instrumenterende notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzienvan derden te vertegenvoordigen

Verso ` Naam onhandtekening

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.03.2014, NGL 26.03.2014 14074-0390-010
08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 01.07.2013 13260-0507-011
07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 29.05.2012 12143-0390-010
15/03/2012
ÿþAnnexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012

;uad wand t 1.t

Ondernemingsnr : 0456.432.114

Benaming

(voluit) . PARVAS

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel . DIENSTWEG-HAVENGEUL 61301, 8620 NIEUWPOORT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Er wordt nota genomen van het feit dat het mandaat van afgevaardigd - bestuurder van de Heer Leynaert Reymond, wonende 59380 Quaedypre (Frankrijk ), 11, Rue de Saint-Omer, vanaf 1 januari 2012 officieel onbezoldigd is,

In het verleden heeft de heer Leynaert Raymond ook nooit een bezoldiging gekregen voor zijn mandaat als. afgevaardigd-bestuurder in de NV Panas.

Leynaert Reymond

Gedelegeerd bestuurder

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaos13ii*



;f..ak..C._..'- i

r;ICRLr.~~>::

-5 la 2012

'Gri ~ile

111

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

10/01/2012
ÿþr

Illep\O!\11\

Mad Waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgi = ï Ï = ken kopie

nigEigreiD TER GRIME

VAN KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 0456.432.114

Benaming

(volait) : PARVAS

(verkort) .

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DIENSTWEG-HAVENGEUL 6/301, 8620 NIEUWPOORT (volledig adres)

Onderwerp akte : HERWAARDERING ONROERENDE GOEDEREN

Uit het verslag van de raad van bestuur van 23 december 2011 blijkt dat de vennootschap overgaat tot een herwaarderling van haar onroerende goederen, gelegen Dienstweg 6, te Nieuwpoort.

De herwaarderling gebeurt op basis van een schattingsverslag van Immo Eecke, welke de waarde bepaalt op 485 000 euro.

De raad van bestuur beslist de waarde te brengen op 420 000 euro en de meerwaarde zal deel uitmaken van het resultaat van het boekjaar 2011.

Leynaert Reymond

Gedelegeerd bestuurder

na neerlegging ter griffie y

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recu : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nleni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

09/11/2011 : VE035961
12/05/2011 : VE035961
14/05/2010 : VE035961
14/05/2009 : VE035961
02/07/2008 : VE035961
26/05/2008 : VE035961
06/02/2008 : VE035961
11/06/2007 : VE035961
01/06/2007 : VE035961
05/02/2007 : VE035961
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 09.06.2015 15163-0285-009
06/06/2005 : VE035961
30/11/2004 : VE035961
28/05/2004 : VE035961
04/09/2003 : VE035961
06/06/2003 : VE035961
01/06/2002 : VE035961
17/06/2000 : VE035961

Coordonnées
PARVAS

Adresse
DIENSTWEG-HAVENGEUL 6/301 8620 NIEUWPOORT

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande