ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.904.252

Publication

25/04/2014
ÿþm o d 1 1 . 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEV

11

BE

ONITEUR I EL

17 -04- 01 1SCH STA LTC



,N EL HG-E LEC, D

..7C

09, 04. 2014

. TBANK KOOPHANDEL

- L.' KORTRIJK

._ r:

nMg.

Ondernemingsnr : 0423.904.252

Benaming (voluit) ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO

(verkort) :

Rechtsvorm: BV ovv BVBA

Zetel: Hoogleedsesteenweg 15

8800 Roeselare

Onderwerp akte :BVBA: VERVROEGDE ONTBINDING MET HET 00G OP DE INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VEREFFENAAR - MACHTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 26 maart 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap eider de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk te 8800 Roeselare, Hoogleedsesteenweg 15, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

A. - BERAADSL4GING

1.  Bespreking van het voorstel tot ontbinding

De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan is opgemaakt op 14 maart 2014. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter voorlezing van dat verslag te geven. Bij dit verslag is een staat van activa en passive gevoegd welke niet meer dan drie maanden vôôr vandaag werd vastgesteld, in casu op 31 december 2013.

Overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de bedriifsrevisor, de heer Nicolas Rouseré, kantoorhoudend te 8870 lzegem/Emelgem, Baronstraat 88, over deze staat verslag opgemaakt op 24 maart 2014. Hierin wordt inzonderheid vermeld of voormelde staat van actief en passief, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Het besluit van de bedrijfsrevisor luidt letterlijk als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een staat van actief en passief per 31 december 2013 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balans totaal opgeeft van 321.088,08 EUR en een netto-actief tille. 109.353,63 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Op datum van dit verslag werd nog geen attest ontvangen van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel Kortrijk, zodat wij een principieel voorbehoud dienen te maken omirent het mogelijks uffwinningsrisico wegens neergelegde facturen.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren omtrent de terreinen en gebouwen, aangezien de bodemgesteldheid mij niet bekend is.

Omtrent het kassafdo ten befope van 337,42 EUR dien ik een principieel voorbehoud te maken, vermits mijn aanstelling dateert van na 31 december 2013.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele controles inzake belastingen.

Voormelde staat geeft, onder voorbehoud van de punten hierboven opgesomd, en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer.

Izegem, 24 maart 2014.

(getekend)

Nicolas Rouseré

Bedrijfsrevisor

De vennoot verklaart vôôr huidige vergadering in het bezit gesteld te zijn van voormelde verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor, alsmede van voormelde staat van actief en passief.

- ____ ---- ----- ----- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

2. Bevestiging door de notaris

Om te voldoen aan artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, vôôr de authentieke beslissing tot ontbinding van de vennootschap, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

Vervolgens neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen. B. - BESLUITEN

1. Eerste besluit: beslissing tot ontbinding en vereffening

De vergadering stelt vast dat er geen opmerkingen gemaakt werden met betrekking tot voormelde verslagen en besluit zich dan ook aan te sluiten bij de erin vervatte conclusies.

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf vandaag. Dientengevolge zal de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO" vanaf vandaag enkel nog bestaan voor haar vereffening.

2. - Tweede besluit: ontslag zaakvoerder benoeming van de vereffenaar en de bepaling van zijn machten

a. Verder wordt door de vergadering ontslag verleend aan de zaakvoerder, met name voornoemde mevrouw KIEKENS Rose Marie, De vergadering besluit bovendien om ter gelegenheid van de eerst volgende algemene vergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening, te beraadslagen over de kwijting en ontheffing voor de uitoefening van haar beheer in het afgelopen boekjaar.

b. Met algemeenheid van stemmen wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaar mevrouw KIEKENS Rose Marie, voornoemd, hier persoonlijk aanwezig en uitdrukkelijk verklarend deze opdracht te aanvaarden, aile waarborgen van rechtschapenheid te bieden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat. De benoeming van de aldus benoemde vereffenaar moet, overeenkomstig artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van en te Kortrijk ter bevestiging voorgelegd warden.

Voor zoveel als nodig verleent de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen machtiging aan de zopas benoemde vereffenaar om het in artikel 184, § 2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde eenzijdig verzoekschrift te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat dit mandaat onbezoldigd uitgeoefelid wordt.

c. De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten toe te kennen. Meer bepaald zal de vereffenaar alle handelingen mogen verrichten voorzien in het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Hij zef beroep mogen doen op deskundigen (juridische, fiscale, boekhoudkundige raadgevers) met macht hen te bezoldigen.

Aile akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

d. De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventait op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. Ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, de vereffenaar elk jaar een inventaris moet opmaken, alsook een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren vdar haar ontbinding. Tevens dient hij volgens artikel 193 van het Wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met de vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon voltooid worden.

e, Overeenkomstig artikel 189bis en volgende van het Wetboek van vennootschappen dient de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling, en één keer per jaar vanaf het tweede vereffeningsjaar, een omstandige staat van de toestand van de vereffening (die onder meer de ontvangeten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en aangeeft wat nog moet vereffend worden) over te maken aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, en dit op straffe van afzetting door de Rechtbank, en een geldboete van vijftig tot tienduizend euro. Eveneens dient de vereffenaar, vôôr de afsluiting van de vereffening, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers, bij eenzijdig verzoekschrift voor akkoord voor te leggen aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft,

f. De vereffenaar draagt zorg voor een geliike behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor de andere verdeling heeft overgehouden. Bij de verdeling van het netto actief houdt hij rekening met hetgeen in artikel 30 van de statuten wordt uiteengezet. Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e" -" .0*

"b"

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek van vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

Alle stukken uitaaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is overeenkomstig artikel 183 § 2 van het Wetboek van vennootschappen verboden. Een beslissing tot venalaatsing van de zetel van zo'n vennootschap kan overeenkomstig artikel 183 § 3 van hetzelfde Wetboek slechts worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, samen met de ambtsbeindiging van de vereffenaar.

g. De vergadering wordt tijdelijk geschorst om de vereffenaar toe te laten voor de vereffening van de vennootschap Ie zorgen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passive per 31/12,2013;

verslag van de bedrijfsrevisor;

- kopie bevestiging benoeming vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/08/2012 : KOT000061
05/03/2015
ÿþMod word 11.1

~tp ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







NEERGELEGD

2 0 t trti, 2015

Rechtbann "

Gen4d. KQRCRWK

~ a

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1111

15035 14*

Ondernerningsnr : 0423904252

Benaming

(voluit) : ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogleedsesteenweg 15, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van vereffening

Verwijzend naar notariële akte van 26109/2014, verleden bij meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, werd door de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 26/09/2014

- de rekeningen van de vereffening goed te keuren;

- mevrouw Rose Marie Kiekens, wonende te Speureweg 5, 9830 Sint-Martens-Latem, te ontheffen van haar functie van vereffenaar en haar volledige kwijting te verlenen;

- in uitvoering van artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, alle boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende een termijn van minstens vijf jaar ten huize van mevrouw Rose Marie Kiekens, voornoemd, die zich met de bewaring hiervan gelast.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 26/09/2014

Rose Marie Kiekens

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

- kopie vonnis verzoekschrift nr. 6/14/0083 geveld door de rechtbank van Koophandel Gent, Afdeling Kortrijk dd. 16/09/2014

- afschrift notariële akte dd. 26MO9i2014

- verslag van de vereffenaar

- staat van actief en passief per 30/06/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : KOT000061
23/07/2010 : KOT000061
27/05/2009 : KOT000061
22/08/2008 : KOT000061
06/09/2007 : KOT000061
24/05/2007 : KOT000061
19/07/2006 : KOT000061
13/06/2005 : KOT000061
16/07/2004 : KOT000061
15/04/2004 : KOT000061
07/10/2003 : KOT000061
08/04/2003 : KOT000061
30/05/2002 : KOT000061
08/09/2001 : KOT000061
03/07/1999 : KOT000061
01/01/1993 : KOT61
01/01/1989 : KOT61
01/01/1988 : KOT61
01/01/1986 : KOT61

Coordonnées
ORTHODONTIEPRAKTIJK KIEKENS EN CO

Adresse
HOOGLEEDSESTEENWEG 15 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande