NSBD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NSBD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.680.633

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 25.06.2014 14216-0477-009
28/06/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vanakte

NEERGçIde a

FnD ta: Gr,:ITiE de,

Iii,11.1#11111

RECI-Iï6ANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdF.littg Brume) op:

~ 9 JUNI 2012

gfi;'~,R! Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar:_W_0846_.,_ ` __e8^^o 633

Benaming

(voluit) : NSBD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Stuivenbergstraat 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER(S)

Uit een akte verleden voor notaris Katia Denoo te Oostkamp op 14 juni 2012, BLIJKT dat door:

1) De Heer DEBUSSCHE Bart Camiel Geeraard, geboren te Izegem op dertig maart negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.03.30-169.21, echtgenoot van mevrouw Scherrens Nathalie, wonende te 8020 Oostkamp, Stuivenbergstraat 101.

2) Mevrouw SCHERRENS Nathalie Maria Lutgarde, geboren te Brugge op vijfentwintig september negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.09.25-008.07, echtgenote van de heer Debussche Bart, wonende te 8020 Oostkamp, Stuivenbergstraat 101.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

NAAM: NSBD

ZETEL: 8020 Oostkamp, Stuivenbergstraat 101

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro

(¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (186) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (1/186e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichter en: volledig afbetaald, zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij KBC Bank , overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen: nihil

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig: december van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over aile door de wet voorziene: machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Is er slechts één zaakvoerder, dan treft dij de besluiten naar_ eigen_ inzicht,_ Zijn_ er twee zaakvoerders dan zullen zij.ge_zamenlijli_hetbestuur Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORDIGI NGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder

- de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechts-handelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één

zaak-'voerder vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

indien er tijdelijk geen zaakvoerder is, wordt het be-+stuur der vennootschap waargenomen door alle vennoten samen, maar dient de algemene vergadering in elk geval binnen de kortst mogéfijke tijd, één of meerdere zaakvoerders te benoemen; deze vergadering zal plaatshebben op eenvoudig verzoek van één van de vennoten.

leder aandeel geeft recht op één stem.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

-Dienstverlening inzake milieu- en bouwaangelegenheden waaronder doch zonder een limitatieve opsomming te beogen, het begeleiden van ondernemingen, zelfstandigen en particulieren inzake milieuvergunningen, stedenbouwkundige vergunningen, het waarnemen van de functie als milieucol rdinator, het opstellen van milieu- en effectenrapporten, het verlenen van milieu- bouw en stedenbouwkundig advies, het opmaken van milieu- bouwtekeningen en beheerplannen, advies verlenen inzake groenbeheer, alsook het verschaffen van algemeen bodemadvies.

-De handel in apparatuur, meetinstrumenten en installaties voor milieubeheer; het plaatsen, onderhouden en reinigen van alle installaties voor afvalbeheer, -verwerking en recuperatie van afvalstoffen; advies en werkzaamheden inzake groenbeheer; het voeren van management inzake milieuaangelegenheden; het verstrekken van bodemadvies en het uitvoeren van bodemonderzoek inzake milieu aangelegenheden.

-Uitbaten rund- en varkenshouderij, schapen- , geiten- , en overige hoefdierhouderij, pluimvee en jachtvogelhouderij, konijnenfokkerij, paardenfokkerij, telen van granen en andere akkerbouwgewassen, telen van groenten, aanleggen en onderhouden van tuinen, parken, bossen en diverse terreinen, produceren van vlees en vleeswaren, planten- en boomkwekerij. Aankoop van groenten, fruit en vlees voor de verwerking en verpakking om nadien te verkopen. Het kweken en verhandelen van allerhande dieren en het tussenkomen bij de verhandeling ervan.

-Landbouwloonwerken.

-De aan- en verkoop en herstellen van landbouwmachines.

-Eventorganisatie.

-Het verhuur van feestmateriaal.

-Uitbaten en exploiteren van jachtterreinen. Beheren van jachtterreinen. Bemiddeling en advies inzake jacht. Aankoop en verhuur van jachtterreinen. Handel in wild.

-Het uitbaten van een paardenkwekerij, paardenstoeterij, paardenmanège, landbouwbedrijf, aan- verkoop van streek- en hoeveproducten, uitbaten hoeveslagerij, vakantiehoeve, hoeve voor hoevetoerisme, kinderboerderij, opvang en huisvesting van ouderen en huipbehoevigen, inrichting voor platte-landstoerisme, verhuur vakantiewoningen, uitbaten inrichting bed & breakfast, alsook het uitbaten van een sportcomplex, wellness center, uitbaten van een inrichting met congres- en vergaderfaciliteiten, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het organiseren van allerhande evenementen alsook het zetelen in jurypanels allerhande; het gidsen van groepen en begeleiden van groepen bij toeristische en studiereizen, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het verlenen van diensten en adviezen in verband met bovenstaande alsook algemeen van financiële, technische, commerciële of administra-tieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of on-rechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, productie en algemeen beheer,

-Het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud, in de ruimste zin van het woord, van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. Binnen dit kader mag zij overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen.

-Het uitoefenen van functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van (andere) vennootschappen of verenigingen.

-Het aanvragen, concessioneren, overdragen of uitbaten van alle octrooien, patenten, vergunningen, " fabrieksmerken of handelsmerken allerhande.

-Het commercialiseren, aan- en verkopen, verdelen, verhandelen, import en export en vervoer van allerhande roerende en onroerende goederen, het voeren van de nodige publiciteit met het oog op deze handelingen, trendwatching en marktonderzoek en alle handelingen die hiermee verband houden.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime

or- zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

" ehouden aan liet Belgisch Staatsblad In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industrieële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buiteniandn, die een gelijkluiden, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland. Hiertoe kan de vennootschap bijhuizen of agentschappen oprichten en vestigen in België of in het buitenland. .

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de oproepingsbrieven.

De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-

statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap

Mevrouw Nathalie Scherrens voornoemd

Alhier aanwezig, en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen

de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vôôr registratie, enkel ter neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel) Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NSBD

Adresse
STUIVENBERGSTRAAT 101 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande