MONSET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MONSET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 810.638.007

Publication

15/01/2014
ÿþ e mod 11.1

~fl~tflï~.E

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UIIIIuwsuu11iu11

,eaergelego 'eV griffie von Oe .echtbank van koophandel arugge afdeling t$ Qoetenae ~p

0 6 JAN, 2011riffie Ce

3 q

Ondernemingsnr: 0810.638.007

Benaming (voluit) : MONSET

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onderfirma

Zetel : Abdijhoek 24

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte : Statutenwijziging (vastklikken reserves)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-

e i Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; achttien december tweeduizend dertien, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor; Registratie, vier bladen geen verzendingen op 24/12/2013, boek 279 blad 94 vak 10, ontvangen; vijftig euro (C 50,00), de adviseur-ontvanger a.i. (getekend) B. Billiau, blijkt dat er een; buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de vennootschap onder firma; « Monset » te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 24, waarbij volgende beslissingen werden. genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag bijzondere algemene; vergadering, de dato zestien december tweeduizend en dertien, met betrekking tot de; voorgenomen dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zef neergelegd worden ter griffie. "

2. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag bijzondere algemene! vergadering, de dato zestien december tweeduizend en dertien, met betrekking tot de: ; voorgenomen dividenduitkering, de toekenning van de dividenduitkering en kapitaalsverhoging.

' ;; Het verslag van de bijzondere algemene vergadering zal neergelegd worden ter griffie.

3. Op de kapitaalverhoging wordt conform het voorkeurrecht volledig ingeschreven in geld door:

Gd 1/ de heer MONSET Pieter René Prosper, geboren te Blankenberge op negenentwintig februari; negentienhonderd zesenvijftig, echtgenoot van mevrouw VLAEMYNCK Godelieve, wonende te 8210; Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 24, , die verklaart in te schrijven op vijftig procent (50%) van de; kapitaalverhoging, welke hij volledig volstort door inbreng van een globaal bedrag van; achtendertigduizend tweehonderd vijftig euro nul cent (C 38.250,00), zijnde het netto dividend.

;, welke werd overgemaakt aan de heer MONS Er Pieter, voortvloeiende uit de beslissing genomenErt door de bijzondere algemene vergadering van zestien december tweeduizend en dertien.

2/ mevrouw VLAEMYNCK Godelieve Suzanne Edith, geboren te Brugge op zevenentwintig augustus! ne entienhonderd drieënvijftig, wonende te 8210 Zedelgem(Loppem),Abdijhoek 24

9 J 9. 9 ,

verklaart in te schrijven op vijftig procent (50%) van de kapitaalverhoging, welke hij volledig! volstort door inbreng van een globaal bedrag van achtendertigduizend tweehonderd vijftig euro nul! cent (C 38.250,00), zijnde het netto dividend welke werd overgemaakt aan mevrouw VLAEMYNCK; Godelieve, voortvloeiende uit de beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering: van zestien december tweeduizend en dertien.

De verschljners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (C 76.500,00); werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE07; 0882 5040 2966 op naam van de vennootschap bij de Belfius bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato 17 december tweeduizend en dertien aan hem werd; overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬

1176.500,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere! rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal globaal!

;; ten bedrage van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (C 76.500,00).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De heer MoNSEr Pieter en mevrouw VLAEMYNCK Godelieve verklaren elk afzonderlijk om voor hun' respectievelijke inbreng van gezamenlijk een bedrag van zesenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 76.500,00) geen nieuwe aandelen te creëren, doch de fractiewaarde per aandeel te verhogen.

4. De vergadering stelde vast en verzocht ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op negenenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (C 79.500,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

5. Ingevolge de genomen besluiten besloot de vergadering om artikel 5 (kapitaal) van de statuten zoals verder vermeld.

6. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken :

1. De vennootschap is onder firma en draagt de naam "MONSEC".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 24.

3. De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur,

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenenzeventigduizend vijfhonderd euro nul cent (¬ 79.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5, Het maatschappelijk jaar begint op een januari en eindigd op eenendertig december van elk jaar.

6. De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. STATUTAIR ZAAKVOERDERS:

1/ De heer MONSET Pieter René Prosper, geboren te Blankenberge op negenentwintig februari negentienhonderd zesenvijftig, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 24.

2/ Mevrouw VLAEMYNCK Godelieve Suzanne Edith, geboren te Brugge op zevenentwintig augustus negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Abdijhoek 24. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of als tussenpersoon, zowel nationaal als internationaal:

de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van alle mogelijke optische artikelen en instrumenten zoals daar zijn billen voor diverse toepassingen, contactlenzen, bijhorende onderhouds- en verzorgingsproducten, van audiologische hulpmiddelen en toebehoren, van fotografische artikelen, foto- en filmapparatuur en van alle andere producten en bijhorigheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het voorgaande,

- het uitoefenen van het beroep van opticien, het uitvoeren van het onderhoud en herstellingen van bovenvermelde producten,

activiteiten m.b.t. het uitbaten van een handelsfonds van derden betreffende optiekzaken.

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende' verrichtingen uitvoeren die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

Voor zover de hierboven opgesomde activiteiten vergunningsplichtig zijn of onderworpen zijn aan bepaalde erkennningen, voorschriften of registratie, zullen deze activiteiten slechts mogen worden uitgeoefend nadat dergelijke vergunning, erkenning of registratie bekomen zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften voldaan zal zijn.

9. Iedere laatste vrijdag van de maand mei om 18.00 uur, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

Elk aandeel heeft recht op één stem bij de Algemene Vergadering

7. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de statutaire zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CENTRUM VOOR ACCOUNTANCY vzw, kantoorhoudende te 8370 Blankenberge, L. Nuytemanslaan 2, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bijzondere algemene vergadering

Gecoördineerde statuten

Meester Christian Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bir liëtiléTgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

V

Coordonnées
MONSET

Adresse
ABDIJHOEK 24 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande