MBBS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MBBS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.896.192

Publication

19/02/2013
ÿþmod'11.1

fr) Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

veaergelega ter griffie van scie

rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oostende

°p 0 7 FE

130 99ll*

Ondernemingsar : ©5ô 3 23i) b 4 Z

Benaming (voluit) : MBBS

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelykhe¬ d

Zetel ; Torhoutsesteenweg 83 f?

8210 Zedelgem (Loppem)

Onderwerp akte :Oprichting =;

OPRICHTING - STATUTEN.

Uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 4 februari 2013, eerstdaags te registreren, blijkt de oprichting der CVBA "MBBS"

1 VENNOTEN : 1. De Heer VERSTRAETE Serge José Gilbert, ongehuwd, geboren te Assebroek:, op 27 december 1967, wonende te 8000 Brugge, Predikherenrei 2 bus 0302, rijksregisternummer; ., 671227-051-48.

2. De Heer VAN RENYNGHE DE VOXVRIE Nicolas Gustave Aline Emmanuel, ongehuwd, geboren te Brugge op 5 mei 1975, wonende te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 83,;. rijksregisternummer 750505-073-29,

3. De Heer KICK Jan Jerry Vic, ongehuwd, geboren te Oostende op 28 mei 1974, wonende te 8490

Jabbeke, Gistelsteenweg 374, rijksregisternummer 740528-315-46.

2.NAAM en VORM :"MBBS", CVBA;

3,ZETEL: 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 83

4.DOEL: De vennootschap heeft tot doel

Detailhandel via postorderbedrijven of via intemet.

Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel

Kleinhandel in alle produkten in de ruimste zin van het woord,

Verhuur van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten.,.

Overige zakelijke dienstverlening.

Overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten.

Overige activiteiten i.v.m. recreatie die niet elders zijn gerangschikt,

Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties.

Kleinhandel in allerlei producten per postorder ;de goederen worden naar de koper gezonden, nadat::

deze zijn keuze heeft gemaakt aan de hand van advertenties, al dan niet gespecialiseerde catalogi.

Handelsbemiddeling in goederen in de ruimste zin van het woord,

Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels

Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels.

Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan.,

Detailhandel in souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze artikelen.

Kleinhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk,

" aardewérk, porselein en vaat- en glaswerk.

Groothandel in wijnen en geestrijke dranken, in alcoholische en andere dranken.

Kleinhandel in imitatiesieraden, gadgets.

Alle verrichtingen die enigszins met voormelde activiteiten verband houden.

Het roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin

van het woord, deze oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te

beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten

", en ombouwen van onroerende goederen;

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

C" mord 11.1

b) zij mag onroerende goederen vervreemden~met ~het oog op wederbelegging en opbrengst;

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en handelingen van roerende, onroerende en financiële aard verrichten, zowel in België als in het buitenland, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag belangen nemen door middel van deelneming, inbreng, fusie, onderschrijving, financiële tussenkomst, of gelijk welke andere wijze in andere Belgische of buitenlandse maatschappijen of ondernemingen bestáande of nog op te richten en die een gelijkwaardig of aanverwant doel hebben, die rechtstreeks of onrechtstreeks, zelfs gedeeltelijk het doel van de vennootschap kan bevorderen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

Zij mag tevens bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen zowel in België ais in het buitenland oprichten.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met,, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak;

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels gesteld in het Wetboek van Vennootschappen waarbij het stemrecht van elke vennoot evenredig is aan het aandeel in het vennootschapsvermogen en waarbij het aanwezigheidsquorum berekend wordt naar verhouding van dat vermogen.

5.DUQR: onbepaald, te rekenen vanaf de neerlegging van de stukken op de Rechtbank van Koophandel; zij begint te werken vanaf inschrijving in het Handelsregister,

6.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : ¬ 18.600,-, volstort bij de oprichting ten belope van ¬ 6.300,-en verdeeld in 150 gelijke aandelen met stemrecht zonder nominale waarde

7.SAMENSTELLING : Inbreng door 1° de heer VERSTRAETE Serge, van ¬ 6.200-, volstort ten belope van ¬ 2.100,-, vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde. 2° de heer VAN RENYNGHE DE VOXVRIE Nicolas, van ¬ 6200,- volstort ten belope van ¬ 2100,-, vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde. 3° de heer PICK Jan, van ¬ 6.200,- volstcrt ten belope van ¬ 2,100,-, vergoed door 50 aandelen zonder nominale waarde.

8.BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de wet alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Aldus heeft elke zaakvoerder de macht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen : alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende ais onroerende goederen in huur nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; in rechte op te treden namens de vennootschap; de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zijn er twee of meer zaakvoerders aangesteld, dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte, behoudens voor rechtshandelingen die de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

c e c mdd11.1

vennootschap verbinden voor een bedrag van meerdan tweeduizend vijfhonderd euro (2.500 ¬ ). Voor dergelijke rechtshandelingen is het gezamenlijk optreden van alle zaakvoerders vereist. 9.JAARVERGADERING : ieder jaar op de derde maandag van de maand juni om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand juni 2015 om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel.

10.JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december daarna. Het eerste boeklaar loopt vanaf 4 februari 2013 tot en met 31 december 2014. 11.BENOEMING : Onder schorsende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap werden tot gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap benoemd

1) De Heer VERSTRAETE Serge, wonende te 8000 Brugge, Predikherenrei 2 bus 0302;

2) De Heer VAN RENYNGHE DE VOXVRIE Nicolas, wonende te 8210 Zedelgem, Torhoutsesteenweg 83:

3) De Heer PICK Jan, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 374,

die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend warden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. iedere vennoot bezit individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem.

op onzegel, bestemd voor inlassing in het BELGISCH STAATSBLAD,

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift der stichtingsakte dd. 4 februari 2013, eensluidend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 25.08.2015 15478-0026-009
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16509-0599-011

Coordonnées
MBBS

Adresse
TORHOUTSESTEENWEG 83 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande