MAJIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAJIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.430.360

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0114-014
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 30.04.2013 13106-0518-014
31/01/2012
ÿþmod 11.1

br

E si

" 13037303+

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na ne- e" ' ing ter griffie van de akte

D1f3ECT1f:î

EERGELD ter GRIi=FIE del _Q_ 2~ 3RUGGE (~ angle

p 5 IAH.2112

Gr~'

BEL

2B.Es": u<.;.

Ondememingsnr : 0884.430.360

Benaming (voluit) : Majic

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koolkerkesteenweg 1 bus 1

8340 Damme (Oostkerke)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Tekst : Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt, te Brugge op 24 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "MAJIC" navolgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

1. Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het huidige boekjaar te wijzigen, zodat het thans;

loopt vanaf één oktober tot dertig september van elk jaar.

Het thans lopende boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf.

2. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van het oude artikel 20;

integraal te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar."

:j 3. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de datum van de jaarlijkse algemene

vergadering te wijzigen in de eerste zaterdag van de maand maart om elf uur.

De eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden op de eerste maandag van de maand: .! december van het jaar tweeduizend en zeven om achttien uur.

4. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de eerste zin van het oude artikel 17! integraal te schrappen en te vervangen door de volgende nieuwe tekst:

« Elk jaar, de eerste zaterdag van de maand maart om elf uur zal een jaarvergadering gehouden worden ter; zetel van de vennootschap of gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven."

5. De algemene vergadering heeft aan de bestuurders de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten

op te (laten) maken en deze neer te (laten) leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Wouter BOSSUYT

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Afschrift van het proces-verbaal van statutenwijziging van 24/12/2011;

- Exemplaar van de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 26.08.2011 11455-0190-013
18/05/2011
ÿþmod 2.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



be 1111 NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge)

a 11074991* op: 0.4 MEI 2011

Bi Griffie De griffier,

ste





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0884.430.360

Benaming : MajiC

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koolkerkesteenweg 1 bus 1

8340 Damme

Onderwerp akte : Met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting - Doelswijziging benoeming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Wouter Bossuyt te Brugge op 20 april 2011, blijken:

1) de vennoten van de vennootschap onder firma "LASSO PRINTS",waarvan de zetel gevestigd is le 8340 Damme, Koolkerkesteenweg 1, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0899.321.246, ingeschreven in het rechtspersonenregister le Brugge en 2) de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAJIC", waarvan de zetel gevestigd is te 8340 Damme, Koolkerkesteenweg 1 bus 1, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0884.430.360, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge;

I. De volgende uiteenzetting van de voorzitter aanhoord en voor juist erkend te hebben:

1. De respectieve zaakvoerders van beide vennootschappen hebben op 23 februari 2011 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerders van beide vennootschappen op 4 maart daarna op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd, zijnde meer dan zes weken voor de huidige algemene vergaderingen. Voormeld fusievoorstel werd voor wat betreft de ovememende vennootschap `MAJIC' gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart daarna onder nummer 20110321-0043513 en voor wat betreft de over te nemen vennootschap 'LASSO PRINTS' als voren gepubliceerd op dezelfde datum van 21 maart 2011 onder nummer 20110321-0043514.

Gezien de vereniging van de aandelen in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAJIC, werden de zaakvoerders van beide vennootschappen vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen.

Om dezelfde reden werd de bedrijfsrevisor ervan vrijgesteld een schriftelijk verslag op te stellen.

2. De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

3. Het fusievoorstel werd in de agenda van de respectieve algemene vergaderingen vermeld, alsook de plaats waar de vennoten van deze stukken konden kennis nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per 31 december 2010 van de over te nemen vennootschap "LASSO PRINTS", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren, alsook de jaarrekening die de vermogenstoestand weergeeft per 31 december 2010 van de ovememende vennootschap "MAJIC", werden in de zetel van laatstgenoemde vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

4. De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de ovememende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de overgenomen vennootschap, en dat de overgenomen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de ovememende vennootschap.

5. De zaakvoerders van ieder van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen of zakelijke rechten bezit noch schuldeiseres is van enige hypothecaire schuldvordering.

II. De volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT

1/ De voorzitter van iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld

wordt dat de vennootschap onder firma "LASSO PRINTS" door fusie overgenomen wordt door de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAJIC".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voor-tjehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

2/ De algemene vergadering van de vennootschap onder firma "LASSO PRINTS" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAJIC".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAJIC" besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de vennootschap onder firma "LASSO PRINTS". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "LASSO PRINTS", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de ovememende vennootschap "MAJIC".

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAJIC" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "LASSO PRINTS", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "LASSO PRINTS" vernietigd.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan sedert 1 maart 2011, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "MAJIC".

2/ Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van vennootschap onder firma "LASSO PRINTS", zoals hierna beschreven, over op de ovememende vennootschap "MAJIC".

Algemene voorwaarden van de overgang

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de ovememende vennootschap bevat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar clientèle, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden aan haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze zijn afgesloten, ook deze aangegaan met de overheid, en tegenover haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de ovememende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan één ieder tegenstelbaar te maken. Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle wettelijke boeken en bescheiden en wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de ovememende vennootschap.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Vaststelling van de verdwiining van de overgenomen vennootschap

De voorzitter van de algemene vergadering van beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de ovememende vennootschap kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode vanaf eenendertig maart tweeduizend en elf tot en met heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerders inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerders en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de volgende nieuwe tekst:

"De vennootschap heeft ten doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming in België of in het buitenland:

I. - de groot- en kleinhandel, het transport, de in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de huur en verhuur van promotieartikelen, in alle vormen, grondstoffen en materialen;

- het ontwerpen zelf van deze promotieartikelen;

- de aan- en verkoop, de vervaardiging of afwerking, het transport, de in- en uitvoer van alle grondstoffen, producten en materialen ter vervaardiging van deze promotieartikelen of van onderdelen ervan.

De vennootschap mag deze handelsdaden stellen zo in het binnen- als het buitenland, zo in eigen naam als voor rekening van derden, en als makelaar, tussenpersoon of iedere vorm van vertegenwoordiging.

De vennootschap mag advies, bijstand en know-how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan verkoopactiviteiten en/of management activiteiten uitoefenen voor derden en advies verlenen ter zake aan derden.

De vennootschap kan producten aan- en verkopen, zowel in België als in het buitenland, alsook het tussenpersoon zijn in handel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende' goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

De vennootschap kan `traden" en/of ageren als zelfstandig agent in de meest ruime zin.

De vennootschap kan roerende goederen stockeren en in bewaring nemen.

De vennootschap kan evenementen inrichten alsook adviseren in dergelijke activiteiten.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten waarnemen als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op aile domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en/of inschrijving werd bekomen.

De vennootschap kan deelnemingen en belangen verwerven, opbouwen en beheren, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten  al dan niet beursgenoteerde  vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen, die recurrente inkomsten genereren en die tevens gezonde groeiperspectieven op lange termijn bieden; zij kan tevens deze deelnemingen beheren en valoriseren.

Zij kan alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbalen, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij kan waarborgen toestaan, het zich borg stellen, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren ten voordele van derden, bestuurders, aandeelhouders en vennootschappen, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, uiteraard behoudens de wettelijke beperkingen en/of uitsluitingen ter zake.

!t. bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, logistiek en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisaliestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender valk binnen het maatschappelijk doel;

b) het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten  waaronder deze van vereffenaar van vennootschappen  en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

c) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participaties, investering of op enigerlei andere wijze, d) het toestaan van voorschotten, leningen, kredietopeningen, hypothecaire of andere zekerheden aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welk vorm; in dit kader kan ze zich borg stellen of haar aval verlenen , in de ruimste zin;

d) optreden als agentuur, zaakgelastigde of tussenpersoon voor industriële en commerciële ondernemingen;

e) alle andere handelingen verrichten die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

W. Bovendien mag de vennootschap hel roerend en onroerend patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, deze oordeelkundig uitbreiden, alle beschikbare middelen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, en binnen dit kader:

a) het aankopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen;

b) zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst

c) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van de eigen roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder aile hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, rechtspersonen en/of verenigingen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOr-

h, ehoudgn

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Iy Voor-bouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap mag, zowel in binnen- ais buitenland, aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, aile handelsverrichtingen en over hel algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meeste uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel."

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering van de voormelde vennootschap Majic met ingang van heden, als gewone zaakvoerder aan te stellen voor een onbepaalde duur: Mevrouw LAMOTE Carol Diane Christiane Rosa, geboren te Brugge op vijfentwintig augustus negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8340 Damme (Oostkerke), Koolkerkesteenweg 1, hier aanwezig, die verklaart te aanvaarden.

Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZESDE BESLUIT

De vergadering van de ovememende vennootschap machtigt de zaakvoerders en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoordineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige zaakvoerders, van de ovememende vennootschap stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de provincie en het sociaal verzekeringsfonds, te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN COPPENOLLE & ASSOCIATES  FINANCIAL & LEGAL CONSULTANCY SERVICES, en haar aangestelden, met kantoor te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 467.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Wouter Bossuyt

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift van de akte fusie en statutenwijziging;

- Coordinatie van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/05/2011 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/03/2011
ÿþ" Ondernemingsnr : 0884.430.360

Benaming

(voluit) : MAJIC

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koolkerkesteenweg 1 bus 1 - 8340 Damme

Onderwerp akte : Mededeling

Fusievoorstel tussen de besloten vennootschap met beperte aansprakelijkheid "Majic" (de overnemende: vennootschap - BE 0884.430.360) en de vennootschap onder firma "Lasso Prints" (de over te nemen: vennootschap - BE 0899.321.246).

Jean Van Houtryve

Zaakvoerder

Mod 2.0

rols

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 11111

*11043513"

MONITEUR DIRECTION BELGE

1 1-03- 2011

BELGISCH STAATSBLAD

BESTLUR

NEERGELEGD ter GRIFFIE der ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

p: 0 4 MAART 2011

Griffie De griffier,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 23.07.2010 10338-0352-013
24/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 13.08.2009 09587-0215-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 18.07.2008 08433-0217-008

Coordonnées
MAJIC

Adresse
KOOLKERKESTEENWEG 1, BUS 1 8340 OOSTKERKE(DAMME)

Code postal : 8340
Localité : Oostkerke
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande