M & N DESIGN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : M & N DESIGN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.988.226

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 19.07.2013 13329-0257-009
24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.05.2012, NGL 18.07.2012 12314-0454-009
02/09/2011
ÿþiw I llI I1 1111111111 11l IIIl lIfl Ill 1Il

*11134017*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ELGiSCH STAATSBLAD BES UUR

NEERG,Ii_EGD

27, C°7 P." ~(

~ , ~. . .

~j, ~HTBA1vi< h.CC.rrrAi" :DEL íaPif$ie Kr R T P,  " <

Ondemetningsnr : 0893.988.226

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge Benaming : &I îi9 DESIGN

(voluftj

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MOESKROENSESTEENWEG 52

8511 KORTRIJK-AALBEKE

Onderwerp akte :VERPLAATSING ZETEL - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - STATUTEN - UITTREDEN ZAAKVOERDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "M & N DESIGN", gevestigd te 8511 Kortrijk (Aalbeke), Moeskroensesteenweg 52, BTW BE 0893.988.226, rechtspersonenregister Kortrijk 0893.988.226, opgemaakt door geassocieerd notaris Sabine Destrooper te Ledegem op ACHTTIEN JULI TWEEDUIZEND EN ELF, "15te kantoor der Registratie te Kortrijk Geregistreerd op 22 JULi 2011 acht bladen twee renvooien Boek 5-951 Blad 25 Vak 13 Ontvangen: Vijfentwintig euro (25¬ ) de e.a. a.i. inspecteur (getekend:) B. PLANCKAERT", dat:

¢' aanwezig zijn:

de Heer SEURYNCK Guy Jan Hubert en echtgenote mevrouw DERUYTTER Karen Maria Margaretha, samen wonende te Roeselare (Oekene), Sint-Eloois-Winkelsestraat 110, ieder eigenaar van 80 aandelen hetzij samen honderd zestig aandelen zijnde alle aandelen van de vennootschap;

¢' de zetel van de vennootschap werd verplaatst van 8511 Kortrijk-Aalbeke, Moeskroensesteenweg 52 naar 8880 LEDEGEM-SINT-ELOOIS-WINKEL, Oude Lendeleedsestraat 4;

¢' het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd met tweeduizend vijfhonderd vijftig

euro om het te brengen van zestien duizend euro op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro door inlijving van beschikbare reserves ten belope van dit bedrag zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de aandelen;

¢' na lezing van :

het verslag van de zaakvoerders van 1 juli 2011 met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 31 mei 2011;

het verslag van Mieke Watteyne bvba, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te Kortrijk, aangewezen overeenkomstig artikel 777 Wetboek van Vennootschappen, over de staat van actief en passief opgemaakt op 11 juli 2011 dat besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgevonden.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 30.287,87 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 16.000,00.







Op cie laatste biz. van Luik B verrieIden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en randtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie vande vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend".

werd besloten de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid "M & N DESIGN", conform artikel 774 en volgende Wetboek van Vennootschappen om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam, de zetel, het doel, de duur en het kapitaal van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 893.988.226 waaronder de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid ' is ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen te Kortrijk evenals het B.T.W.-, nummer BE 0893.988.226, en om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap op 31 mei 2011.

Alle verrichtingen die sinds die datum door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid uitgevoerd werden, worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Door het feit van de omzetting wordt heel het vermogen van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld in al de rechten en verplichtingen van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door honderd zestig aandelen zonder nominale waarde, te overhandigen aan de vennoten, eigenaars vóár de omzetting a rato van één nieuw aandeel voor één aandeel van de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid.

D De omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid een einde stelt aan de opdracht van de huidige zaakvoerders:

mevrouw Claerhout Nicole, wonende te Kortrijk-Aalbeke, Moeskroensesteenweg 52;

- mevrouw Seurynck Monique Maria Oda, wonende te Wervik, Komenstraat 5 .

De vergadering verleent hen kwijting voor de uitoefening van hun opdracht gedurende het

boekjaar 2010.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor

de uitoefening van hun opdracht sinds 1 januari 2011.

STATUTEN besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Artikel één  Naam: "M & N DESIGN".

Artikel twee  Zetel: 8880 LEDEGEM-SINT-ELOOIS-WINKEL, Oude Lendeleedsestraat 4. Artikel drie  Doel: Het aanwenden van de techniek van tampondruk en zeefdruk voor allerhande doeleinden.

De verkoop van relatiegeschenken, al dan niet bedrukt, en dit zowel in groot- als in kleinhandel.

Het bedrukken van chocoladeartikelen en snoep en het verkopen ervan aan alle mogelijke afnemers, inzonderheid aan groot- en kleinhandel, aan de horeca en dit op alle mogelijke wijzen, waaronder de verkoop via het internet.

De verkoop van geschenkartikelen, al dan niet bedrukt.

Het verrichten van alle mogelijke nevenactiviteiten die hier rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Al deze activiteiten mogen uitgeoefend worden in eigen naam of als agent voor binnenlandse of buitenlandse bedrijven.

Artikel vier  Duur: onbeperkt.

Artikel vijf  Kapitaal: achttien duizend vijfhonderd vijftig euro vertegenwoordigd door honderd zestig aandelen zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige ' vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door; de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een

" vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel veertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

leder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als' eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de ' statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien  Controle: De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het ' Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de derde donderdag van de maand mei om 18 uur.

Artikel tweeëntwintig: Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zesentwintig  Boekjaar: één januari - éénendertig december.

Artikel achtentwintig - Wettelijke reserve - Bestemming van de winst.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verrreldel @etto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handlekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011-Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de

" winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een, reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid.

Artikel éénendertiq - Vereffeninq.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke i terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER

In deze akte omzetting werd benoemd tot statutair zaakvoerder zonder beperking van duur: Mevrouw Karen Deruytter, echtgenote Guy Seurynck wonende te Roeselare-Oekene, Sint-Eloois-Winkelsestraat 110, die aanvaard heeft.

VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1. afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 18 juli 2011;

2. verslag van de zaakvoerders van 1 juli 2011 met bijgevoegde staat van actief en passief op 31 mei 2011;

3. verslag bedrijfsrevisor van 11 juli 2011;

4. de gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtetcening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.05.2016, NGL 22.06.2016 16213-0560-011

Coordonnées
M & N DESIGN

Adresse
OUDE LENDELEEDSESTRAAT 4 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande