KOTRAC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KOTRAC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.266.203

Publication

14/02/2014
ÿþMal %Nord tt.t

urlig-ç I _

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

iu

NEERGELEGD

5. 02, 2014

RECHTFAIKOOK HANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0426.266.203

Benaming

(voluit) : "N.V. KOTRAC"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8531 Harelbeke (Hutste), Meester Van Wijnsberghelaan, 7 (volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Regime artikel 537 WIB 92

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Heike Laloo te Brugge op 24 januari 2014, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt vóór registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N,V. KOTRAC", met zetel te 8531 Harelbeke (Hutste), Meester Van Wijnsberghelaan, 7, opgericht bij akte verleden voor notaris Felix Verhaeghe te Ruiselede op 26 september 1984, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad op 17 oktober daarna onder nummer 2901-16, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist de aard van de vennootschap weg te laten in de benaming: van de vennootschap. De vergadering beslist dat de benaming van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt: "KOTRAC".

De vergadering beslist derhalve artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 1  RECHTSVORM  NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming: "KOTRAC".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 30 december 2013' werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art. 537, 1 e lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB92, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde vierhonderdveertienduizend negenhonderd euro (¬ 414.900,00) om het van drieëntachtigduizend vierhonderd vijftig euro twaalf cent (¬ 83.450,12) te brengen op vierhonderdachtennegentigduizend driehonderd vijftig euro twaalf cent (¬ 498.350,12), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inlijving van een bedrag van vierhonderdveertienduizend negenhonderd euro (¬ 414.900,00) in het kapitaal, en waarbij de fractiewaarde van elk aandeel overeenkomstig verhoogd wordt.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld.

De later doorgevoerde kapitaalverminderingen zullen prioritair worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

VIERDE BESLISSING

1. De voorzitter verklaart en aile aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %). De kapitaalverhoging is bijgevolg in; totaal volgestort ten belope van honderd procent (100 %).

2. Alle aandeelhouders van de vennootschap verklaren vervolgens, na lezing gehoord te hebben van wat' voorafgaat, in geld te hebben ingeschreven, elk in verhouding tot hun kapitaalparticipatie. De inbrengen in geld. werden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer 13E28 1480 4014 0929 op naam van de vennootschap bij KBC Bank, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 21 januari 2014, dat aan ondergetekende notaris werd overhandigd met verzoek tot bewaring in haar dossier.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de

Op de laatste biz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vierhonderdveertienduizend negenhonderd euro (¬ 414.900,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderdachtennegentigduizend driehonderd vijftig euro twaalf cent (¬ 498.350,12), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventig (3.370) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

ZESDE BESLISSING

Om de statuten in overeenstemming te brengen niet de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderdachtennegentigduizend driehonderd vijfig euro twaalf tent (¬ 498.350,12), vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd zeventig aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/drieduizend driehonderd zeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

In toepassing van artikel 537, le lid WIB 92 werd bij akte verleden voor notaris Heike Laloo te Brugge op 24 januari 2014 het kapitaal verhoogd van drieëntachtigduizend vierhonderd vijftig euro twaalf cent (¬ 83.450,12) met een bedrag van vierhonderdveertienduizend negenhonderd euro (¬ 414.900,00) om het te brengen op Vierhonderdachtennegentigduízend driehonderd vijftig euro twaalf cent (¬ 498.350,12),

ZEVENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 9 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 9  AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor alle aandelen op naam een register bijgehouden. Elke titularis van aandelen kan Kennisnemen van het register met betrekking tot zijn aandelen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; Zolang die niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten,"

ACHTSTE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 21 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 21  OPROEPING.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) tenminste vijftien dagen vôôr de vergadering, in het Belgisch Staatsblad. Voor genoteerde vennootschappen bedraagt deze termijn ten minste vier en twintig dagen voor de vergadering; Voor genoteerde vennootschappen, die gebruik maken van de in artikel 536, derde lid, bepaalde procedure van dè registratiedatum, bedraagt die termijn ten minste vier en twintig dagen voor de registratiedatum. Ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, bedraagt de termijn ten minste zeventien dagen voor de vergadering of in voorkomend geval, ten minste zeventien dagen voor de registratiedatum.

b) behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte, met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad. Voor genoteerde vennootschappen bedraagt deze termijn ten minste vier en twintig dagen voor de vergadering; voor genoteerde vennootschappen, die gebruik maken van de in artikel 536, derde lid, bepaalde procedure van de registratiedatum, moet de aankondiging ten minste vier en twintig dagen voor registratiedatum plaatsvinden; Ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, moet de aankondiging voor de tweede vergadering ten minste zeventien dagen voor de vergadering plaatsvinden, of in voorkomend geval, ten minste zeventien dagen voor de registratiedatum.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld; Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen; Van de vervulling van deze formaliteit behoeft evenwel geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen

individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel

te ontvangen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een

openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit."

NEGENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 23 van de statuten te schrappen en te vervangen

door de volgende tekst:

"Artikel 23  DEPONERING VAN EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de

oproeping wordt vereist, minstens vijf volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn

effecten neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden

vermeld."

TIENDE BESLISSING

De buitengewone algemene vergadering beslist tot bestuurders van de vennootschap te herbenoemen voor

een duur van zes jaar, ingaande op 7 april 2012:

- de heer Herreman Hans voornoemd, aanwezig en die aanvaardt,

- mevrouw De Baets Rosette voornoemd, aanwezig en die aanvaardt.

Hierop is de raad van bestuur onmiddellijk bijeengekomen, nemende met eenparigheid van stemmen de

volgende beslissingen:

Tot Voorzitter wordt benoemd, voor een duur van zes jaar, ingaande op 7 april 2012: de heer Herreman

Hans voornoemd, aanwezig en die aanvaardt.

De benoeming tot gedelegeerd bestuurders van de heer Hans Herreman en mevrouw De Baets Rosette,

beiden voornoemd, wordt bij deze bevestigd, ingaande op 7 april 2012, voor een duur van zes jaar.

ELFDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

TWAALFDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande

beslissingen uit te voeren,

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het accountantskantoor Lambert bvba te 9031 Drongen

(Gent), Gaverlandstraat, 73, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de

aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: de expeditie van de akte-wijziging der statuten en de coördinatie

van de statuten.

Laloo Heike

Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.04.2013, NGL 30.04.2013 13106-0534-012
30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.04.2012, NGL 23.04.2012 12093-0146-014
26/04/2012
ÿþMpd POF 11.1

á* In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*izososaz

NEERGELEGD

16. 04. 2012

RrC - ffei\NK i" .00PHANDEI KORTRIJK

Ondernemingsnr Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap :Zetel: Meester Vanwijnsberghelaan 7 ,

(volledig adres)

Onderwerp(enj akte : ONTSLAG BESTUURSTER

Tekst :

Op de jaarvergadering van 7

'" ontslaan als bestuurder : - Mevrouw Maggie Neirynck.

Er wordt haar volledige en algehele kwijting verleend voor haar uit-

geoefend mandaat als bestuurder.

:Worden tevens herbenoemd tot gedelegeerd-bestuurders en dit voor een

periode van zes jaar :

- Mevrouw Rosette De Baets,

de Heer Hans Herreman

Ze aanvaarden het hun toevertrouwde mandaat.

Hans Herreman , gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge "

0426 266 203

KOTRAC

8531 Harelbeke Hulste

, HERBENOEMEN GEDELEGEERD-

BESTUURDER

april 2012 werd beslist om te

Op de taaiste biz.'van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande pérso(o)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.04.2011, NGL 05.04.2011 11079-0114-014
06/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 03.04.2010, NGL 28.04.2010 10108-0263-013
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.04.2009, NGL 23.04.2009 09120-0051-013
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.04.2008, NGL 13.05.2008 08136-0033-014
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 05.06.2007 07182-0148-014
02/03/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 22.04.2006, NGL 28.02.2007 07063-1281-012
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 23.04.2005, NGL 15.07.2005 05501-0062-011
19/05/2005 : BG090495
07/10/2004 : BG090495
28/04/2004 : BG090495
26/04/2004 : BG090495
22/10/2003 : BG090495
01/07/2003 : BG090495
01/07/1999 : KO106415
16/01/1998 : KO106415
10/06/1997 : BL611848
22/03/1997 : BL611848
01/01/1997 : BL611848
13/10/1995 : KO106415
01/01/1995 : KO106415
17/09/1994 : KO106415
20/01/1994 : KO106415
30/10/1993 : KO106415
01/01/1993 : KO106415
01/01/1992 : KO106415
12/07/1990 : KO106415
23/01/1988 : KO106415
01/01/1986 : KO106415

Coordonnées
KOTRAC

Adresse
MEESTER VANWIJNSBERGHELAAN 7 8531 HARELBEKE

Code postal : 8531
Localité : Bavikhove
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande