KEIRSEBILCK

Divers


Dénomination : KEIRSEBILCK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 566.915.708

Publication

07/11/2014
ÿþmod 11.1

~~~fi 1};

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0:

IIl' I lIIlIUDll llIlIUII IllDllI

*14209269

NEERGELEGD TER GRIFFIE~ Rechtbank van Konnhanciel Gent

2 9 OKT. 2014

Afdeng V~URNE

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr ; Q rj (:) (> 9,1 î. 30 e Benaming (voluit) : LV Keirsebück

(verkort) ;

Rechtsvorm : burgerlijke landbouwvennootschap

Zetel : Diksmuidse Weg 5

8620 Nieuwpoort (Ramskapelle)

Onderwerp akte BVBA: oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met; standplaats te Diksmuide, op 22 oktober 2014, dat:

1° Door:

1. De heer VAN EE Wim Gerard Cornelius, landbouwer, geboren te Nieuwpoort op 16 augustus 1961 en zijn echtgenote

2. mevrouw KEI' EBILCK Carine Sabien, landbouwster, geboren te Nieuwpoort op 9 juli;

1964, samen wonende te 8620 Nieuwpoort (Ramskapelle), Diksmuidse Weg 5,

!een burgerlijke landbouwvennootschap werd opgericht.

2° De naam van de vennootschap is: LV Keirsebilck.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8620 Nieuwpoort (Ramskapelle)

i: Diksmuidse Weg 5.

4° Deze vennootschap heeft tot doel

De exploitatie van een landbouw-, tuinbouw- en veeteeltbedrijf omvattende de veeteelt In al zijn aspecten, zoals het melken van koeien, houden, fokken en vetmesten van alle vee in het kader van de landbouwexploitatie, met de bedoeling , om de producten die ze voortbrengen of de dieren zelf, te verkopen. Deze exploitatie,; omvat het telen van landbouwgewassen en het uitvoeren van alle handelingen die,. daarmee verband houden, zoals het draineren, onderhouden en bemesten van grond, i het zaaien, bewerken, maaien, opslaan en verkopen van gewassen, dit alles in gebouwen en op de gronden die bij de oprichting van de vennootschap of later:: werden ingebracht, of waarvan de exploitatie aan de vennootschap krachtens welke overeenkomst ook, is toevertrouwd. Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze opsomming is niet beperkend.

Met betrekking tot het "telen van landbouwgewassen" wordt onder meer bedoeld : het telen van granen en andere akkerbouwgewassen omvattende de graanteelt (met uitzondering van rijst), aardappelteelt, suikerbietenteelt, tabaksteelt, teelt van oliehoudende zaden en vruchten, teelt van meloenen, teelt van hopbellen en wortels en knollen, katoenteelt, teelt van droog geoogste zaden van peulvruchten zoals erwten en bonen, teelt van geneeskrachtige planten en van planten gebruikt voor ' insecten- of parasietenbestrijding en dergelijke, teelt van zaai- en plantgoed voor de akkerbouw en teelt van overige akkerbouwgewassen (niet elders genoemd); de groententeelt; kruidenteelt; teelt van paddenstoelen en truffels; teelt van zaai- en plantgoed voor de groenteteelt; de bloementeelt; boomkwekerijen, de fruitteelt, enzovoort ... .

Ondernemingen voor het verzamelen, storten en verwerken van afval en overschotten afkomstig van de landbouw en de veeteelt, inclusief de werkzaamheden in verband met mestoverschotten (mestbanken),

j: De vervaardiging van gedroogde mest en dergelijke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het ter beschikking stellen van percelen landbouwland voor het spreiden van mest.

De mestverwerking in het algemeen.

De productie van bio-energie.

Het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt voor rekening van derden, omvattende alle landbouwloonwerken, het

voorbereiden van landbouwvelden, het opzetten van een teelt, de behandeling van landbouwgewassen, het besproeien van gewassen, ongediertebestrijding (ook konijnen) met betrekking tot de landbouw; snoeien van fruitbomen en wijnstokken, het uitduimen van bieten, het oogsten en eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken, enzovoort. Het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

De verhuur van landbouwmachines en - werktuigen met of zonder bedieningspersoneel.

De aan- en verkoop van landbouwmachines en -materiaal.

Onderneming voor het scheren van schapen van derden, het inspecteren van kuddes, drijven van vee, het laten weiden van andermans vee, het kapoenen van gevogelte, het reinigen van hokken.

Onderneming voor het fokken van varkens (inclusief voor derden); de verkoop van varkensberen. De handelsactiviteit en/of fabricage en/of handel in varkenssperma (kunstmatige inseminatie).

De handelsbemiddeling in meststoffen, verdelgingsmiddelen en chemische producten voor de landbouw, levende dieren en landbouwproducten.

De groothandel en/ of handelsbemiddeling in granen, zaden, diervoeders, niet-eetbare oliën en vetten, pootaardappelen, tulpenbollen, veevoeder, levende dieren, bloemen en planten, groenten en fruit, enzovoort.

Dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, Deze opsomming is niet beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt tot de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden indien de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zijn voldaan.

De vennootschap zal alle handelingen kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, mits zij haar kenmerkend burgerlijk karakter niet wijzigen.

5° Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdeenenzestigduizend (361.000,00) euro. Het is verdeeld in zesendertig duizend en honderd (36.100) aandelen op naam en zonder nominale waarde, Op het kapitaal werd ingeschreven en gestort zoals blijkt uit de oprichtingsakte of latere statutenwijzigingen.

Het kapitaal is volledig ingeschreven als volgt:

a. inbreng in geld door voornoemde echtgenoten Wim Vanhee-Keirsebilck Carine, ten belope van zesduizend tweehonderd vijftig (6.250,00) euro, waarvoor hen zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen toegekend werden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één / zesendertigduizend en honderdste van het kapitaal van de vennootschap, volledig volgestort. Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemd bedrag van zesduizend tweehonderd vijftig (6.250) euro is gestort op een bijzondere rekening onder nummer E3E19 1030 3505 9912, bij de Crelan, te Brussel geopend op naam van de landbouwvennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 16 oktober 2014.

b. inbreng ),n natura

I. Inbreng landbouweploitatie door Carine Keirsebilck

Voornoemde mevrouw Carine Keirsebilck verklaarde een inbreng te doen van de volledige hoevebekleding en landbouwmateriaal met daaraan verbonden, exploitatierechten, toeslagrechten en nutriëntenhalte bestemd voor de uitbating van het landbouwbedrijf te Nieuwpoort (Ramskapellel, Diksmuidse Weg 5, dat zij onder haar naam exploiteerde (met BTW-nummer BE0679.315.447), en dat zij in huidige nieuwe landbouwvennootschap verder zal exploiteren. Deze inbreng van hoevebekleding en aanhorigheden werd in het verslag, opgesteld door de heer Emanuel Mackelberg (zaakvoerder bij de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zakenkantoor Mackelberg te Diksmuide op 27 juni 2014), gewaardeerd op honderdduizend honderdtachtig (100.180,00) euro. Het vee dat samen met de hoevebekleding werd ingebracht en in hetzelfde verslag werd beschreven,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

4,

mod 11.1

werd in voormeld verslag gewaardeerd op honderdtweeëntwintigduizend vijfhonderdzeventig (122.570,00) euro.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaarden volledige kennis te hebben genomen, werden aan de inbrenger, voornoemde mevrouw Carine Keirsebilck, tweeëntwintigduizend tweehonderdvijfenzeventig (22.275) volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en die genieten van dezelfde voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de winst vanaf hun creatie, hetgeen door haar uitdrukkelijk werd aanvaard.

Ii. Inbreng hoevegebouwen - opstalrechten door Vanhee-Keirsebilck

Voornoemde heer Wim Vanhee en zijn echtgenote mevrouw Carine Keirsebilck verklaarden eveneens in te brengen in huidige landbouwvennootschap, de volle eigendom van de hierna beschreven onroerende goederen, die in voormeld verslag (opgesteld door de heer Emanuel Mackelberg op 27 juni 2014), samen gewaardeerd werden op honderdtweeëndertigduizend (132.000,00) euro, zoals hierna vermeld:

Stad Nieuwpoort, vierde afdeling (voorheen Ramskazelle)

I. De varkensstal opgericht op het perceel grond dat volgens huidig kadastraal uittreksel gekend is onder de sectie C nummer 170 W voor een oppervlakte van l5are 53centiare (kadastraal inkomen 1846 euro), en de loods opgericht op het perceel grond dat volgens huidig kadastraal uittreksel gekend is onder de sectie C nummer 170 Y voor een oppervlakte van 5are 40centiare (kadastraal inkomen 257 euro), telkens zonder de grond waarop deze landgebouwen werden opgericht, en die dus niet werd ingebracht. Deze landgebouwen staan afgebeeld in roze gearceerde kleur op een metingsplan opgemaakt door de heer Rudy Depoorter, Landmeter-Expert te Houthulst (Woumen) op 20 juni 2014, De grond waarop deze landgebouwen zijn opgericht, was volgens de laatst overgeschreven akte (loopbaanpachtovereenkomst verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne, op 14 september 1994) nog kadastraal gekend onder de sectie C, nummers of deel van nummers 170 E, 170 F, 170 H, 170 K, 170 L, 170 M en 170 P.

Mevrouw Keirsebilck verduidelijkte dat zij zich uitdrukkelijk het eigendomsrecht voorbehoudt van de zonnepanelen die op de loods geplaatst werden, die dus niet ingebracht werden.

II. De opstalrechten die de echtgenoten Vanhee-Keirsebilck putten uit volgende overeenkomsten:

- de loopbaanpachtovereenkomst verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne, op 14 september 1994, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne op 9 november 1994, boek 8764, nummer 12, waarin aan voornoemde heer Wim Vanhee en zijn echtgenote mevrouw Carine Keirsebilck, een opstalrecht werd toegekend, op het perceel dat thans kadastraal gekend is onder de sectie C nummer 170 W voor een oppervlakte van l5are 53centiare.

- de onderhandse overeenkomst van 9 januari 1996, waarin hen een opstalrecht werd toegekend, volgens dezelfde voorwaarden en modaliteiten als het opstalrecht gestipuleerd in de voormelde loopbaanpachtovereenkomst verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne, op 14 september 1994, op het perceel dat thans kadastraal gekend is onder de sectie C nummer 170 Y voor een oppervlakte van 5are 40centiare

- de onderhandse overeenkomst van 15 april 2014, waarin aan de echtgenoten Vanhee-Keirsebilck nogmaals een opstalrecht werd toegestaan, volgens dezelfde voorwaarden en modaliteiten als het opstalrecht gestipuleerd in de voormelde loopbaanpachtovereenkomst verleden voor notaris Frank Heyvaert te Veurne, op 14 september 1994, met oog op de oprichting, op het perceel grond dat thans kadastraal gekend is onder de sectie C nummer 170 T, van de varkensstal die op voormeld metingsplan staat afgebeeld in roze kleur als "op te richten varkensstal met recht van opstap"

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle comparanten verklaarden volledige kennis te hebben genomen, werden aan de inbrenger, voornoemde heer Wim VANHEE en zijn echtgenote mevrouw Carine KEIRSEBILCK, dertienduizend tweehonderd (13.200) volledig volgestorte aandelen van de huidige vennootschap toegekend, zonder aanduiding van nominale waarde, hetgeen door hen uitdrukkelijk werd aanvaard.

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

7° De vennootschap wordt bestuurd door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

'Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

A. BEHERENDE VENNOTEN

Benoeming van de beherende vennoten -- Duur

De vennootschap wordt beheerd door één of meer beherende vennoten; de duur van hun functie is gelijk aan de duur van de vennootschap.

Zal als beherende vennoot optreden,

Mevrouw Keirsebilck Carine Sabien, wonende te 8620 Nieuwpoort (Ramskapelle), Diksmuidse Weg 5.

De hierboven opgenoemde persoon verbindt er zich toe de lichamelijke arbeid te verrichten die noodzakelijk is voor de exploitatie van het landbouwbedrijf; zij zal hiermee ten minste vijftig procent (50 %) van de arbeidsinkomen verdienen en ten minste vijftig procent (50 %) van haar arbeidstijd aan de exploitatie besteden. Deze verbintenis, waarvoor haar geen aandelen worden toegekend, verleent haar het statuut van beherend vennoot.

Toetreding van nieuwe beherende vennoten

Nieuwe vennoten kunnen slechts als beherend vennoot toetreden door een akte van wijziging van de statuten, mits de toestemming van alle vennoten en de verbintenis de lichamelijke arbeid te verrichten, die voor de exploitatie van het bedrijf van de vennootschap noodzakelijk is, en waarmede zij ten minste vijftig procent (50 %) van hun arbeidsinkomen zullen verdienen en waaraan zij ten minste vijftig procent (50 %) van hun arbeidstijd zullen besteden.

Vrijwillig ontslag van een beherend vennoot

Bij ontslagneming door een beherend vennoot, moet hij zijn beslissing betekenen bij ter post aangetekend schrijven, gericht aan alle vennoten, ofwel haar laten vermelden in de notulen van de algemene vergadering.

De opzeggingstermijn bedraagt twee jaar.

De vennootschap kan verzaken aan deze termijn door een besluit genomen met algemene stemmen van de andere beherende vennoten, en met de meerderheid van de stemmen van de stille vennoten, die beraadslagen volgens de regelen vastgesteld in artikel 34 van deze statuten.

De uittredende beherende vennoot blijft stille vennoot indien hij aandelen bezit die het kapitaal vertegenwoordigen.

Gedwongen ontslag van een beherend vennoot

Een beherend vennoot kan slechts worden ontzet uit zijn functie wegens ernstige redenen. Deze beslissing moet door de andere vennoten worden genomen met eerbiediging van de voorwaarden gesteld in het Wetboek van Vennootschappen (artikel 36 van deze statuten). Taak van de beherende vennoten: beheer van de vennootschap

De beherende vennoten hebben de volledige bevoegdheid om de vennootschap te beheren. Zij kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vennootschap, behoudens die welke door de wet of de statuten aan de algemene vergadering worden voorbehouden.

Indien er meerdere beherende vennoten zijn, heeft ieder van hen de bevoegdheid om de vennootschap te beheren.

Vervolg: vertegenwoordiging van de vennootschap

Elke beherende vennoot kart afzonderlijk tekenen

Elke beherende vennoot afzonderlijk heeft de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte.

Aansprakelijkheid van de beherende vennoten en waarborgen

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Vergoeding van de beherende vennoten

Behalve het aandeel dat hem gebeurlijk zal worden toegekend bij de verdeling van de bedrijfsresultaten overeenkomstig artikel 38 van deze statuten, en ongeacht de aard en de omvang van deze resultaten, ontvangt elke beherende vennoot voor zijn gepresteerde arbeid, een bruto beloning berekend op basis van het minimumuurloon voor geschoolde arbeiders van dezelfde sector.

Rekening houdend met de vorenstaande bepalingen, en overeenkomstig artikel 33 van deze statuten, wordt de beloning van de beherende vennoten ieder jaar vastgesteld voor het volgend boekjaar door een besluit door de algemene vergadering van de stille vennoten. Behalve het aandeel dat hem gebeurlijk zal worden toegekend bij de verdeling van de bedrijfsresultaten overeenkomstig artikel 38 van deze statuten, ontvangt de beherende vennoot voor zijn gepresteerde arbeid, een bruto beloning afhankelijk van de aard en de omvang van deze resultaten.

Terugbetaling van de door de beherende vennoot betaalde pachtprijzen

St áts[il d _ b7711/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch

Staatsblad

4\7

¬ .

mod 11.1

Ongeacht de aard en de omvang van de bedrijfsresultaten, en los van de beloning die hem wordt toegekend voor zijn arbeid overeenkomstig artikel 24 van deze statuten, heeft de beherende vennoot, die pachter is van landbouw-eigendommen die door de vennootschap worden uitgebaat, recht op de terugbetaling van de door hem betaalde pachtprijzen.

Deze bedragen worden geboekt als algemene kosten van de vennootschap.

B. STILLE VENNOTEN

Zullen als stille vennoot optreden:

1, De heer Vanhee Wim Gerard Cornelius, wonende te 8620 Nieuwpoort (Ramskapelle), Diksmuidse Weg 5, echtgenoot van voornoemde mevrouw Carine Keirsebilck

2. voornoemde mevrouw Carine Keirsebilck, tevens beherend vennoot, zoals hoger gezegd

Recht van toezicht door de stille vennoten

De stille vennoten hebben het recht tweemaal in het jaar in de zetel van de vennootschap inzage te nemen van haar boeken en bescheiden,

Gelijktijdig, tweemaal in het jaar, mogen zij schriftelijk vragen stellen omtrent het beheer. De beherende vennoten moeten hierop binnen de termijn van veertien dagen schriftelijk antwoorden. Indien de vraag met de post wordt verstuurd, gaat de termijn in op de datum van verzending, waarbij de poststempel bewijskracht heeft, Elke dag vertraging brengt een boete van vijfentwintig euro (E 25,00) met zich ten laste van de beherende vennoten.

Dit recht wordt in het midden en aan het einde van het boekjaar uitgeoefend.

De stille vennoten kunnen zich laten bijstaan door een deskundige; deze kan niet tussenkomen zonder de toestemming door de beherende vennoten, die het recht hebben hem te wraken. In dat geval wordt de deskundige, op verzoek van de stille vennoten, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank.

De beherende vennoten bezorgen elke stille vennoot ten minste vijftien dagen vódr de vergadering een schriftelijk verslag over de bedrijfsresultaten. Dat verslag moet voldoende gegevens bevatten om aan de stille vennoten een inzicht te verschaffen in de financiële toestand van het bedrijf en in de bedrijfsresultaten.

Onverminderd het inzagerecht, bepaald in het eerste en het tweede lid van dit artikel, kan elke stille vennoot aan de beherende vennoten nadere inlichtingen vragen betreffende dit verslag.

Aansprakelijkheid van de stille vennoten

De stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van hun inbreng.

Nochtans zijn ze onbeperkt aansprakelijk:

- indien zij gelijktijdig beherend vennoot en stille vennoot zijn;

- bij rechtstreekse of onrechtstreekse daden van inmenging in het beheer van de vennootschap, voor de verbintenis sen waaraan ze hebben deelgenomen.

De stille vennoten kunnen door derden gedwongen worden de hen uitgekeerde intresten en dividenden terug te betalen indien deze niet genomen zijn uit de werkelijke winst van de vennootschap. Is er in dat geval bedrog, kwade trouw of grove nalatigheid van de beherende vennoten, dan hebben de stille vennoten een verhaal tegen hen voor hetgeen zij hebben moeten teruggeven.

Vergoeding van de stille vennoten

De stille vennoten worden voor hun inbreng vergoed overeenkomstig de bepalingen van artikel 38 van deze statuten, dat de verdeling van de bedrijfsresultaten regelt.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

9° Verdeling van de bedrijfsresultaten:

De verdeling van de bedrijfsresultaten geschiedt als volgt:

1) bij voorrang wordt de beloning van de beherende vennoten aangerekend, zoals bepaald in artikel 24 van deze statuten;

2) met goedkeuring van de beherende vennoten, kan de algemene vergadering van de stille vennoten vervolgens besluiten om het batig saldo geheel of gedeeltelijk te reserveren;

3) ingeval het batig saldo niet geheel wordt gereserveerd overeenkomstig het voorgaand lid, kan de algemene vergadering een dividend toebedelen aan de stille vennoten, berekend op zijn hoogst tegen de wettelijke rentevoet op het gestorte kapitaal.

10° De algemene vergadering, of "jaarvergadering" van de stille vennoten wordt ieder jaar gehouden op de tweede zaterdag van juni.

Indien die dag een zaterdag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering uitgesteld tot de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen.

BUITENG WONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "LV Keirsebilck",

verklaarden dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering,

om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend en zestien.

Bijzondere volmacht

De beherend vennoot verklaarde de Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid Zakenkantoor Mackelberg met zetel te Diksmuide (Woumen),

Woumenweg 269, bus 1 als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor volgende

welbepaalde doeleinden:

het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-

administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij

alle andere administraties.

Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Hendrik Di BUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

- bankattest;

- aangehecht verslag inzake inbreng in natura.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L)

Staatsblad - 01/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het .Belgisch Staatsblad

31/12/2014
ÿþ" _ ~" ~ Mad K'oN it.i

'/^~ \~~- ~~~

r

i

L.._ -A---

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i`l6..iY`.'~L~.r.îU ii_t" C7i-:>-HÍi.:.

Rechtbank van 'ha,ç-,1, .:"e,;1 Gant

I7 DEC, 2014

 Gffle,,dinq VEURNE



lliUflI1Illfl 1 HII1 (4I

*1923030*

iuH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0566 915 708

Benaming

(voluit) : LV Keïrsebiick

(verkort)

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Diksmuidse Weg 5, 8620 Ramskapelle (Nieuwpoort)

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging naam en ontslag en benoeming van beherend vennoot

Op een buitengewone algemene vergadering van 05/12/2014 gehouden op de maatschappelijke zetel om 14, ' uur werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen:

BEHERENDE VENNOTEN

Mevrouw Carine Keirseblick (RR 64.07.09-200.50), wonende te Diksmuidse Weg 5, 8620 Ramskapelle' (Nieuwpoort) neemt ontslag als beherend vennoot met onmiddellijke ingang.

De heer Sandrijn Vanhee (RR 91.03.14-357.88), wonende te Diksmuidse Weg 5, 8620 Ramskapelle: (Nieuwpoort) wordt aangesteld als beherend vennoot vanaf dezelfde datum,

NAAM

De naam van de vennootschap wordt vanaf heden gewijzigd in LV Vanhee;

Voor ontledend uittreksel

Sandrijn Vanhee Carine Keirsebllck

Op de laatste blz, van Lusk B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de snstrumentercrsde notans, hetzij van de persato)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten sanzren van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KEIRSEBILCK

Adresse
DIKMUIDSE WEG 5 8620 RAMSKAPELLE(NIEUWP.)

Code postal : 8620
Localité : Ramskapelle
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande