JMB CONSULTING & DESIGN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JMB CONSULTING & DESIGN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 432.247.044

Publication

18/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0432.247.044 Benaming

(voluit) : J.M.B.- CONSULTING AND DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8434 Middelkerke (Westende), Essex Scottishlaan 19 bus A (volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING TOT BVBA - KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Veronique Laloo, te Herzele (Sint-Lievens-Esse) op drieëntwintig oktober tweeduizend veertien, geregistreerd op het eerste registratiekantoor te Oudenaarde, dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap ",l.M.B.- CONSULTING AND DESIGN", met zetel te 8434 Middelkerke (Westende), Essex Scottishlaan 19 bus A, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste beslissing

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal ter aanzuivering van geleden verliezen, te verminderen met een bedrag van zesenzeventigduizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent (¬ 76,130,79) om het van honderd éénenzestigduizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent (¬ 161.130,79) terug te brengen op vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap,

De vergadering heeft vervolgens beslist dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering heeft vastgesteld, en heeft mij, notaris, verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van zesenzeventigduizend honderd dertig euro en negenenzeventig cent (¬ 76.130,79) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders hebben verklaard door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet vervallen zijn. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen

Tweede beslissing.

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit, heeft de vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

"Het geplaatst kapitaal bedraagt vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00), gesplitst in zesduizend vijfhonderd (6.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

Derde beslissing.

De vergadering heeft beslist om de beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 14 december 2011, alhier statutair te bevestigen en overeenkomstig artikel 6 en 21 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 6.

De aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder.

_pe.niet volgestorte amielen zijn.bp rtaam..

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r- rt~ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

E.2 L.)

Griffie Rechtbank Koophandel

0 6 >dOV 2014

Gent Afd1 i.r-'Ostende t e ariffiAr

1`J E'- .y



Mod Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De aandelen op naam zijn voorzien van een volgnummer.

Op de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam, hetzij in originele materiële vorm, hetzij in elektronische vorm conform de toepasselijke wetgeving. Het eigendomsrecht van de effecten op naam wordt bepaald door een inschrijving in het register ad hoc. Van deze inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

- De gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de bouder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communioatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder, Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt,

In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam, Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving van de vereffeninginstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeninginstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de rekening laten schrappen."

Artikel 21.

De oproepingen voor de algemene vergadering geschieden door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

b) behalve voor vergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, dag en uur aangeduid in de oprichtingsakte, met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

Deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief, tenzij de bestemmelingen Individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering,

De genoemden onder tweede alinea bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris), terwijl de houders van gedematerialiseerde effecten slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen voor de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de aandeelhouders door de raad van bestuur worden verzocht om hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen ten minste drie volle dagen vôôr de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer de houders van alle aandelen aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij ter vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Vierde beslissing.

De vergadering heeft beslist om de beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 29 april 2010 tot verplaatsing van maatschappelijke zetel, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 juni 2010, onder nummer 10080011, alhier statutair te bevestigen en de eerste alinea van artikel 2 der statuten aan te passen aan deze wijziging als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8434 Middelkerke - Westende, Essex Scottishlaan 19 / A."

Vijfde beslissing :

De vergadering heeft kennis genomen van en heeft goedgekeurd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en van de bij dit verslag gevoegde staat van actief en passief, afgesloten op 30 september 2014, hetzij minder dan drie maanden voor de omvorming,

Het verslag van de bedrijfsrevisor BVBA J. Vande Moortel & Co, Bedrijfsrevisoren, kantoor

houdend te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, Vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, opgemaakt naar aanleiding van de voorgestelde omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, gedateerd op 14 oktober 2014, en waarvan het besluit als volgt luidt

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Daartoe hebben we deze tussentijdse staat onderworpen aan een beperkt nazicht. Dit beperkt nazicht bestond voornamelijk uit de ontleding, de vergelijking en de bespreking van de financiële informatie. Het was dan ook minder diepgaand dan een volkomen controle van de balans.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 104.855,08 euro, dit is 56.275,71 euro lager dan het maatschappelijk kapitaal dat 161,130,79 euro bedraagt.

Na de omvorming zal het maatschappelijk kapitaal verminderd worden met 76,130,79 euro om het te brengen op 85.000,00 euro. Het netto-actief na deze kapitaalsvermindering zal 28,724,29 euro bedragen. Dit netto-actief is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA, zijnde 18.550,00 euro.

Oudenaarde, 14 oktober 2014

BVBA J. Vande Moortel & Co,

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor".

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Zesde beslissing.

De vergadering heeft het ontslag ais bestuurders en gedelegeerde bestuurders van de naamloze vennootschap aanvaard, te weten:

1) de heer Baetens Marc, geboren te Aalst op 7 februari 1944, gehuwd, wonende te 8434 Middelkerke - Westende, Essex Scottishlaan 191B;

2) mevrouw Verbruggen José, geboren te Aartselaar op 2 oktober 1945, gehuwd, wonende te 8434 Middelkerke -Westende, Essex Scottishlaan 191 A;

3) de heer Muys Patrick, geboren te Zottegem op 9 december 1958, wonende te 9630 Zwalm,

Beerlegemsebaan 92.

Zevende beslissing.

De vergadering heeft beslist om de heer Baetens Marc, mevrouw Verbruggen José, en de heer MUYS

Patrick, allen voornoemd, algemene kwijting te verlenen voor de door hen uitgevoerde taak als bestuurder.

Achtste beslissing.

a) De vergadering heeft beslist de naamloze vennootschap "J.M.B. CONSULT AND DESIGN" om te vormen

in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, bij toepassing van artikel 776 en volgende van

het wetboek van vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid

van de vennootschap, die onder de nieuwe vorm blijft bestaan. De activiteit blijft ongewijzigd. De activa en

passiva, de afschrijvingen, de waardevermindering en en waardevermeerderingen blijven dezelfde, en de

besloten vennoctschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de

naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De vennootschap behoudt het nummer 0432247.044. waaronder zij als naamloze vennootschap

ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap, weergegeven in het de

staat van actief en passief, afgesloten op 30 september 2014.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de oude naamloze vennootschap worden

geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat

betreft het opmaken van de maatschappelijke bescheiden.

Negende beslissing

Vervolgens heeft de vergadering beslist de statuten van de vennootschap aan te passen in haar nieuwe

rechtsvorm, en rekening houdend met de hoger genomen beslissingen.

Tiende beslissing

De vergadering heeft beslist te benoemen als niet-statutaire zaakvoerder

De heer Marc Baetens en Mevrouw José Verbruggen, voornoemd, die elk afzonderlijk kunnen optreden.

Die verklaarden hun opdracht te aanvaarden«.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

Elfde beslissing

De vergadering heeft aile machten verleend aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen

beslissingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

',e- r

T

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL TEN BEHOEVE VAN HET BELGISCH STAATSBLAD

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift van de akte, verslag bedrijfsrevisor, verslag van de raad van bestuur met recente staat van activa en passiva, volmachten B.A.V..

NOTARIS VER0N1QUE LALOO

PQPUL IERESTRAAT 3

9550 HERZELE - SeLlEVENS ESSE

09/09/2013
ÿþ11od Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIliI~~~~u~~uu~imuu

31379 0

Nutefeeisi kir eftele

ischtbaiit van IcQop#eldg-,i

Sluwe ' &ïd U

t~ OS7 E " -

°P Z At16.2013

/b"OeF

s

Griffie

Ondernemingsnr . 0432.247.044 __ -----' )

Benaming

(voluit) : J.M.B. Consulting & Design

(veikort)

Rechtsvorm " naamloze vennootschap

Zetel : Essex Scottishlaan 19 bus A - 8434 Westende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 22 augustus 2013.

De buitengewone algemene vergadering aanvaard het ontslag als bestuurder van Argus NV, vertegenwoordigd door de heer Marc Baetens.

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de heer Patrick Muys, wonende te Beerlegemsebaan 92, 9630 Zwalm te benoemen als bestuurder voor een periode van zes jaar om te eindigen na de algemene vergadering van 2019.

Er wordt eveneens beslist om de heer Patrick Muys tQ benoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar om te eindigen na de algemene vergadering van 2019.

Het mandaat van bestuurder van mevrouw José Verbruggen, wonende te Essex Scottishlaan 19 bus A 8434 Westende, en de heer Marc Baetens, wonende te Essex Scottishlaan 19 bus B - 8434 Westende, wordt verlengd voor een periode van zes jaar om te eindigen na de algemene vergadering van 2019.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer Marc Baetens wordt verlengd voor een periode van zes jaar om te eindigen na de algemene vergadering van 2019.

De mandaten van bestuurder en gedelegeerd bestuurder zijn onbezoldigd.

Westende, 22 augustus 2013.

Patrick Muys

gedelegeerd bestuurder.

Op de(a tste ot van Lurk B vermelden Recto Naam en hoedasugheld van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenr:aoRdigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 28.06.2013 13233-0418-010
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 03.07.2012 12253-0247-011
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 16.08.2011 11404-0126-012
15/06/2011
ÿþ --- ~'r 1- Mod 2 1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

III~V~AM~~IIüVWVMW~

" 11088923+

aveaergelegd te

rechtbank v . koophan Brugge -- afdeling te Ooste

°P O JUNI 2811

Griffie Oe grnffer

Ondernemingsnr 0432.247.044

Benaming

(voluit) JMB CONSULTING & DESIGN

Rechtsvoren ; NV

Zetel : ESSEX SCOTTISFILAAN 19 A - 8434 WESTENDE

: Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 28 mei 2011.

De algemene vergadering beslist om de mevrouw José Verbruggen, heer Marc Baetens en Argus NV, vertegenwoordigd door Marc Baetens, te herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar om te. eindigen na de algemene vergadering van 2017.

Eveneens beslist de algemene vergadering de heer Marc Baetens te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar om te eindigen na de algemene vergadering van 2017.

Westende, 28 mei 2011.

Marc Baetens,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : N .. __..... h.._.._.eins.._instrumenterende

z

Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n;arij bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen-bij-hetBelgiseh Staatsblad---15106/2011- Annexes-du Ailoniteu

20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 15.07.2010 10308-0307-011
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 26.08.2009 09643-0234-011
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 30.06.2008 08323-0186-011
23/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 16.07.2007 07412-0144-012
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 30.06.2006 06381-1873-013
04/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.05.2005, NGL 30.06.2005 05395-3891-013
22/06/2004 : OO045623
09/07/2003 : OO045623
11/09/2002 : OO045623
06/06/2001 : OO045623
22/02/2001 : OO045623
29/06/2000 : OO045623
18/12/1996 : OO45623
18/05/1994 : OO45623

Coordonnées
JMB CONSULTING & DESIGN

Adresse
ESSEX SCOTTISHLAAN 19 A 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande