JAGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JAGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 440.517.283

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 31.07.2013 13369-0175-011
31/12/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

I

*122089

Ondernemingsnr : 0440517283

Benaming

(voluit) : JAGE

(verkort) :

iuu

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

18 DEC. 2012

[fia grue;

Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Franchommelaan 34/verd3 8370 BLANKENBERGE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING

Uit het verslagschrift, gesloten door geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs op 13 december 2012, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA JAGE.

Er werden volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

Eerste kapitaalverhoging door inbreng in natura

Voorafgaande verslagen

De voo-'rzitter van de vergadering wordt ontsla-'gen van het voorlezen van het bijzonder verslag van de

zaakvoerder, hetgeen werd opgesteld op 30 november 2012, waarin hij uiteenzet waarom de inbreng van: belang is voor de vennootschap, dit overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

De bedrijfsrevisor, zijnde de voormelde Heer Peter Vandewalle, heeft op 30 november 2012, het verslag! opgesteld, voorge-'schreven door artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

. Het besluit van laatstgenoemd verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA JAGE, bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant, door de heer Gerard VERHEYDEN, voor een inbrengwaarde van 108.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het: herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap: uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering i leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.354 aandelen van de BVBA JAGE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 108.000,00 EUR - (4.354 x 24,80 EUR) =: 0,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA JAGE en mag niet voor andere' doeleinden worden gebruikt."

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staats-'blad.

Eerste kapitaalverhoging

De vergadering besluit ëénparig het kapitaal te verhogen ten belope van honderdenzevenduizend negenhonderdnegenenzeventig euro twintig eurocent (107.979,20 ¬ ) om het te brengen van achttienduizendzeshonderd euro (18.600 E) op honderdzesentwintigduizend vijfhonderdnegenenzeventig euro = twintig eurocent (126.579,20 ¬ ), door inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering, die de inbrenger, de voormelde Heer Verheyden Gerard, heeft lastens deze vennootschap, en

L.ditteahelope  van ,honderdenachtduizend.eurO.(1.08.000_¬ )

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamelijke creatie van vierduizenddriehonderdvierenvijftig (4.354) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, van dezelfde aard als de bestaande kapitaalaandelen en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

De Heer Verheyden Gerard, voormeld, inbrenger in deze, verklaart zijn schuldvordering ten belope van honderdenachtduizend euro (108.000 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura ten bedrage van honderdenachtduizend euro (108.000 ¬ ) worden toege-'kend aan de voormelde Heer Verheyden Gerard: vierduizenddriehonderdvierenvijftig (4.354) nieuwe kapitaalaandelen, Deze nieuwe kapitaalaandelen hebben een waarde van vierentwintig euro tachtig eurocent (24,80 ¬ ) per kapitaalaandeel, waarvan:

-honderdenzevenduizend negenhonderdnegenenzeventig euro twintig eurocent (107.979,20 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal, en

-twintig euro tachtig eurocent (20,80 ¬ ) als uitgiftepremie.

Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdenzevenduizend negenhonderdnegenenzeventig euro twintig eurocent (107.979,20 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentwintigduizend vijfhonderdnegenenzeventig euro twintig eurocent (126.579,20 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfduizendhonderdenvier (5,104) aandelen, alle zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/5.104ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal twintig euro tachtig eurocent (20,80 ¬ ) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het wetboek van vennootschappen.

Tweede kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering besluit éénparig het kapitaal een tweede maal te verhogen ten belope van twintig euro tachtig eurocent (20,80 E) om het te brengen van honderdzesentwintigduizend vijfhonderdnegenenzeventig euro twintig eurocent (126.579,20 E) op honderdzesentwintigduizend zeshonderd euro (126.600 E), door incorporatie van de voormelde gecreëerde uitgiftepremie, zonder creatie van nieuwe aandelen,

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van twintig euro tachtig eurocent (20,80 E) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdzesentwintigduizend zeshonderd euro (126.600 ¬ ), ' vertegenwoordigd door vijfduizend honderdenvier (5.104) aandelen, alle zonder aanduiding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/5.104ste van het geheel geplaatste kapitaal.

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénpang artikel 5 van de vennootschap dienaangaande aan te passen.

TWEEDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan geassocieerde notarissen Peter Verhaegen-Eekhaut Jan aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de ven'snootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

DERDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan CORMAFiSK NV,

Torhoutsesteenweg 367, 8200 Brugge, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

BV BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT Geassocieerde Notarissen, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Jan Eekhaut te Puurs.

Samen neergelegd met : afschrift verslagschrift buitengewone algemene vergadering; coördinatie statuten, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.04.2011, NGL 12.07.2011 11278-0167-010
25/05/2011
ÿþ,

.

f ~--~Voor----~

-behoudén."\i.

(

aar~het II

Belgisch ~StaatsbladJ

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0440517283

Benaming

(voluit) : JAGE

Rechtsvorm : BVBA

~-.

IIIIRUIfl111j1J1 111

Vc behc aar Bei+ Staal

13d~6t /111MNEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdelirtq Brugge)

op; é

"

Zetel : BIKSCHOTESTRAAT 18, 8370 BLANKENBERGE

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone vergadering gehouden op 15/04/2011:

De vergadering beslist met unamiteit van stemmen dat de maatschappelijke zetel verplaatst wordt naar de

Franchommelaan 34/verd3, 8370 BLANKENBERBE en dit vanaf 15/04/2011.

Dit besluit wordt goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

Tevens hierbij neergelegd uittrekel van de buitengewone algemene vergadering.

VERHEYDEN GERARD

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

ectie lwitge mw" ,witP Ra1.tsé: : Mimer' fi-mente-6i31 Jëw i* ikigRedtflitiRfrefte ifettffle,, tterijj vSndiffl iggeg(®Fnet1}

teetesol* retdleemsre ttee mesdi ffl atetitere e J(§}+tentleffereilm

11~:: t01getneee lti3iilSttg1'eflire

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.04.2010, NGL 25.06.2010 10212-0228-010
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.04.2009, NGL 25.08.2009 09614-0049-010
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.04.2008, NGL 20.08.2008 08578-0250-010
19/09/2007 : ME068261
29/08/2007 : ME068261
16/05/2005 : ME068261
01/06/2004 : ME068261
14/05/2003 : ME068261
19/05/2001 : ME068261
01/01/1993 : ME68261

Coordonnées
JAGE

Adresse
FRANCOMMELAAN 34 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande