INDUSTRIAL MANUFACTURING COMPANY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDUSTRIAL MANUFACTURING COMPANY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.351.139

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 20.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0072-012
30/04/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

p,N

1 8 APR. 2012

Griffie

Ondernemingsnr: Oeiq -~

Benaming (voluit) : INDUSTRIAL MANUFACTURING COMPANY

(verkort) ;

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 37

8980 Zonnebeke

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Thierry Devos te Wervik op 11 april 2012, in zijn kantoor, blijkt dat een

vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken:

1/ rechtsvorm en naam: bvba " Industrial Manufacturing Company ".

2/ zetel: Kasteelstraat 37  8980 Zonnebeke, RPR leper.

3/ duur De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd.

4/ oprichters:

a- De heer Patrick André Gerard DENORME, geboren te Moorslede op 13 september 1961, echtgenoot van mevrouw Nicole Dejonckheere, wonende te 8980 Passendale, Vijfwegestraat 2. Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkskontract, niet gewijzigd tot op heden aldus verklaard.

b- De heer Roger Arthur Maurice MAHIEU, geboren te leper, op 13 juni 1952, niet hertrouwde weduwnaar van mevrouw Bekaert Christine, wonende te 8900 leper, Steenovenstraat 21.

c- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SPARK ENGINES, met zetel te 8400 Oostende, Veldstraat 9, (ondernemingsnummer 0875.864.270), opgericht blijkens akte verleden voor notaris Pierre De Maesschalck te Oostende, op 22 augustus 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 september 2005, onder het nummer 05128096, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. Vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder, de heer Pascal D'Hondt, wonende te 8400 Oostende , Veldstraat 9.

d- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOSSON MANUEL, met zetel te 8930 Menen Rekkem, Moeskroenstraat, 788 (ondememingsnummer 0881.618.053), opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Thierry Devos te Wervik, op 17 mei 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2006, onder het nummer 06095758, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Josson Manuel, wonende te 8940 Wervik-Geluwe, Bunderstraat 2.

e- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JOSSON NICOLAS, met zetel te 8930 Menen-Rekkem, Moeskroenstraat, 788 (ondernemingsnummer 0881.618.251), opgericht blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris Thierry Devos te Wervik, op 17 mei 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 juni 2006, onder het nummer 06095759, waarvan de statuten tot op heden ongewijzigd zijn gebleven. Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Josson Nicolas, wonende te 6760 Virton, Au-dessus du Rabais, 84.

5/ kapitaal: 125.000 euro, volledig volstort en vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder nominale waarde.

6/ boekjaar: vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september ; eerste boekjaar eindigt op 30109/2013..

71 bestuurfbevoegdheid: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

= Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

11111e111,11t11111y11

v beh

aa

Be Star

0,ca

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd : de BVBA JOSSON NICOLAS, met as vaste vertegenwoordiger de heer Nicolas JOSSON voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

8/ commissaris: geen.

91 doel : De vennootschap heeft als doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op volgende activiteiten :

- Verspanende bewerkingen voor derden;

- Het onderhouden en herstellen van machines, lichte metaalconstructie, klein en groothandel in

machines en werktuigmachines;

- Onderneming in metaal schrijnwerk;

- Tussenpersoon in handel in het algemeen.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van alle topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan. Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten, uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks en onrechtstreeks verband houdt.

- De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

- De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- In het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

- De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

Deze opsomming dien in de ruimste zijn beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

10/ gewone algemene vergadering: de gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand maart om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

111 Bijzondere volmacht: Als bijzonder mandataris met recht van substitutie wordt aangesteld : A&B kantoor leper BVBA, met zetel te 8900 leper, Fochlaan 28, aan wie de macht verleend wordt om het nodige te doen voor de inschrijving, met inbegrip van de eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving, van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket. Tevens wordt hem volmacht verleend om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der B.T.W. en directe belastingen en de Administratie voor Ondememings- en Inkomensfiscaliteit.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i ' I

ete mod111



4" ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Voor ontledend uittreksel

Staatsblad Notaris Thierry Devos

Samen hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/08/2015
ÿþ Mod word 11,1

"i .z In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehoud( aan ho Belgise staatsbh IIA 111111111131.111111 (

9







ndernemingsnr : 0845.351.139 Benaming

(voluit) : Industrial Manufacturing Company

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelstraat 37 - 8980 Zonnebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel met ingang van 1 juli 2015 verplaatst van de Kasteelstraat 37 te 8980 Zonnebeke naar de Zonnebeekseweg 379 te 8900 leper.

De zaakvoerder,

Josson Nicolas bvba

Vertegenwoordigd door

De heer Josson Nicolas,

vast vertegenwoordiger

O

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INDUSTRIAL MANUFACTURING COMPANY

Adresse
KASTEELSTRAAT 37 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande