IMPEXCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMPEXCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.542.101

Publication

10/01/2012
ÿþNad 2.1

r>;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tveaergeiegd ter gr;f'le Vêlé ee

rechtbank vin koophandel

Brugg afdeling te

np z g DEC. 200iffie

Oe rJreYe

1JJ HIl 111V 11ff 11 11il 111 IMVAVNV

" iaoo~eze*

Ondernemingsnr : 0831.542.101 Benaming

(voluit) : IMPEXCO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 24

Onderwerp akte : ONTBINDING-VEREFFENING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op zesentwintig december tweeduizend en elf, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMPEXCO, met. zetel te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 24.

BLIJKT DAT met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder de dato vijftien november tweeduizend en elf, ter toelichting van de ontbinding van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig september tweeduizend en elf, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Ter Reigerie 7 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Peter VANDEWALLE, bedrijfsrevisor, de dato veertien december december tweeduizend en elf, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA Impexco, Loppemsestraat 24, 8210 Zedelgem, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30(09/2011 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een belanstotaal opgeeft van ¬ 9.203,91 en een netto-actief van ¬ 9.165,29.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, blijkt dat geen rekening werd gehouden met de kosten die uit de verflening zullen voortvloeien.

Voor het overige geeft deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met betrekking tot de vereffening met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud dat ik mij niet kan uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva."

2. De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit vanaf heden, gezien de vennootschap niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

3. De vergadering verklaart dat de vennootschap "de facto" vereffend werd door de heer VERLENDE Louis, zaakvoerder, wonende te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 24. Hij wordt ontheven van deze taak zonder voorbehoud noch beperking en hem wordt volledig kwijting verleend.

4. De vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt het slot van de vereffening uit, en verklaart dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMPEXCO opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

Deze beslissing brengt van rechtswege overdracht teweeg van het maatschappelijk vermogen aan de vennoten die het nog te vereffenen passief - zowel het gekende als het gebeurlijk nog niet gekende - te hunnen laste zullen nemen ten belope van het maximaal netto-actief dat zij uit de vennootschap zullen verwerven.

De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen toevertrouwd worden aan de voornoemde heer Louis VERLENDE, die de bewaring ervan gedurende een periode van vijf jaar op zich zal nemen.

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

TEGELIJK HIERMEE .

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het

bijzonder verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMPEXCO

Adresse
LOPPEMSESTRAAT 24 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande