IMMOGRAFIEK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMOGRAFIEK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 425.080.427

Publication

27/06/2014
ÿþF=

e

ModWad11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IRMI!E1.1 111111

iONITEUR BELGE

2 0 -06- 2014 GISCH STAATSBLA

im

3EL

NEERGELEGD

- 2 MI 201/1

Rechtbank van KOOPHANDEL D Gent, afd, KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -171Ab/2b.14 ,Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0425.080.427

Benaming

(vc'`uir) : IMMOGRAFIEK

(werker) -

Rechtsvo+rm ; Naamloze Vennootschap

Zetel . 8520 Kuurne, Noordlaan 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 20 mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de NV ONRO, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8520 Kuume, Noordlaan 8, met ondernemingsnummer 0434.460.921, RPR Gent (Afdeling Kortrijk), door overneming van de NV IMMOGRAFIEK vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, met ondememingsnummer 0425.080.427, RPR Gent (afdeling Kortrijk), in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de NV ONRO houdster is van alle aandelen van de NV IMMOGRAFIEK, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de NV IMMOGRAFIEK, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de NV ONRO,

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De NV ONRO, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, met ondernemingsnummer 0434.460.921, RPR Gent (afdeling Kortrijk), werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Xavier Peers, destijds notaris te Harelbeke dd, 27 mei 1988, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25juni 1988 onder nummer 880625-78.

De statuten van de NV ONRO werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor meester Patrick Torrelle, notaris met standplaats te Harelbeke, op 16 december 2011, houdende de fusie door overneming van de NV ERVE, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari 2012.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel: "De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel het patrimonium waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen In effekten en roerende goederen.

Zij zal kunnen optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

Op he I;s.1t51t: r+;?. van f vermeklt.,n °Rc?rtn : >1.1r41rs en r1..)ef..iar¬ i" â var, ic Ir39tr¬ irT;entF.r. nds nviaris hetzij van dr i:Fir3v{ctipn(t.t,1

1:F" l4e4d ,Je re.:h"re.Dersrsnn ten Eierdon t£ vBYt£ger11Y0e3íbert

Vs r~ra , I ÉF5 1Y7 r 11 handte,kuning.

F

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal bijstand en diensten kunnen verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur. ZIJ zal tevens adviezen kunnen verlenen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin.

Zij kan het mandaat van bestuurder of vereffenaar waarnemen, in andere vennootschappen.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan ondermeer belangen nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.195.274,60 EUR en wordt vertegenwoordigd door 57.333 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend 1/57.333ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De NV IMMOGRAFIEK met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0425.080.427, werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Carlos Vlegels, destijds notaris met standplaats te ingelmunster op 29 december 1983, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1984 onder nummer 771-12.

De statuten van de NV IMMOGRAFIEK werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor meester Patrick Torrelle, notaris met standplaats te Harelbeke op 28 oktober 2010, houdende onder meer een kapitaalvermindering en afschaffing preferent karakter preferente aandelen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 november2010 onder nummer 171983.

"De vennootschap heeft tot doel :

Het beheer van een onroerend en roerend vermogen alsmede alle verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze goederen.

Zij mag onder meer onroerende en roerende goederen aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of wederverkoop; zij mag onroerende en roerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel of waarvan de bedrijvigheid voor haar nuttig kan zijn.

Zij kan op gelijk welke wijze deel nemen in of samenwerken met alle vennootschappen en personen met een gelijke of aanverwante beroepsaktiviteit,

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van haar beheerders en tevens ook van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op elle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap zal zich onthouden van aile handelsactiviteiten die haar haar burgerlijk karakter zou doen verliezen."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 1.535 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1l1.535ste van het kapitaal, Het kapitaal is volledig volgestort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de NV IMMOGRAFIEK worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV ONRO.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

)

" R

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de raden van bestuur van de te fuseren vennootschappen. ,

Voor-

tr,houdQrd

acon hot

t3etgl3ch

Staatsklad

Bijlagen bij het..Belgisch Staatsblad - 271061201 Annexes du-Moniteur-belge

Aldus getekend voor NV IMMOGRAFIEK

Leopold VANHAUWAERT

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Lionel VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Joost VANHAUWAERT

Gedelegeerde bestuurder

Joris VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Steven VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Leopold VANHAUWAERT

ONRO NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Leopold VANHAUWAERT

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 20 mei 2014

Op de, Iabt.ite blz van L+rlk CB verrnelrlen : Recta - Naam en hoedererghekl vara th., ínstrurrrr:rrtcrend nr3tzll tan dr, tier;otr,}n(err)

ofnecle0 de Eec 3tïr3lir" ,norl Inn i..lonzlen van derrlvn le vurI O nwoordigari Verso , Naam en hehndirePening

09/09/2014
ÿþ ?bd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,

IR BELGE NEERGELEGD

201t 2 Z JULI 2014 .

3- Rechtbank van KOOPHANDEL

;TAATsR I A I9ent' afd.aWFIJK



Vo MONITE

beha 02 -0

aan BELGISCH

Bels

Staat

1111 II



*14167040*

Ondernemingsnr 0425.080.427

Benaming

(voluit) : IMMOGRAFIEK

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Noordlaan 8 - 8520 Kuume

(volledig adres)

Onderwerp akte GERUISLOZE FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP IMMOGRAFIEK DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP ONRO

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 15 juli 2014,

inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden:

1. Kennisname van de balans en goedkeuring van het resultaat

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de balans van de naamloze vennootschap

"IMMOGRAFIEK" op datum van éénendertig december tweeduizend dertien en besluit het resultaat goed te

keuren.

Principieel besluit tot fusie.

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" door fusie wordt overgenomen door de naamloze vennootschap "ONRO".

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ONRO" hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieversiagen en de datum van de huidige algemene vergaderingen zich in de activa en passive van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie en zonder toekenning van aandelen.

C. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ONRO" besluit tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap "ONRO" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per éénendertig december tweeduizend dertien. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK", drieënzeventigduizend vijfhonderdnegenenveertig euro drie cent (73 549,03 EUR) bedraagt en dat aile verrichtingen en handelingen gesteld door de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK", sedert één januari tweeduizend veertien tot op vandaag voor rekening zijn van de naamloze vennootschap "ONRO".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, met eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

3. Gevolgen

a. Als gevolg van voomoemde fusie gaat gens het vermogen van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK", met aile rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap "ONRO". De aandelen van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" in het bezit van de naamloze vennootschap "ONRO" zullen door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ONRO" worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder cmwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op éénendertig december tweeduizend dertien waaruit blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" drieënzeventigduizend vijfhonderdnegenenveertig euro drie cent (73 549,03 EUR) bedraagt.

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf de datum van één januari tweeduizend veertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de ovememende naamloze vennootschap "ONRO". De schulden van de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" gaan over op de ovememende naamloze vennootschap "ONRO".

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten leste van de: ovememende naamloze vennootschap "ONR07.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ilthouden aan het Belgisch Staatsblad

b. Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

-enerzijds de fusie door overneming van naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK", met zetel te 8520

Kuume, Noordlaan 8, door de naamloze vennootschap "ONRO", met zetel te 8520 Kuume, Noordlaan 8, werd

verwezenlijkt.

-anderzijds de naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

SLOT

1, De voorzitter stelt, samen met de notaris vast dat aile punten van de agenda afgehandeld zijn en dat

hierover werd besloten met de vereiste meerderheid binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" door de naamloze vennootschap "ONRO" verwezenlijkt is, en dat eerstgenoemde naamloze vennootschap "IMMOGRAFIEK" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Daarenboven heeft de ondergetekende notaris vastgesteld dat aile formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve, na onderzoek, het bestaan van de externe wettigheid en van de interne wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 700 van het Wetboek van Vennootschappen aan de hand van de hem verstrekte inlichtingen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, Notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte dd. 1510712014;









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 19.08.2014 14439-0533-012
31/07/2013
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITE

24 -1

BELGISCH

UR BELGE

NEERGELEGD

J7- 2013 0 5. 07. 2013

STAATS^L..^.D

RECIdel{a KOOPHANDEL

KORTRIJK

1111111

*13120127*

Vo> beho

aan

Belg Staal

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming bestuurders

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 27 april 2013 dat navolgende besluiten zijn genomen met éénparigheid van stemmen

"

Eerste besluit

De vergadering aanvaardt het ontslag van de NV Finem, met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurre,

Noordlaan 8, ondernemingsnummer-- RPR Kortrijk 0440.388.413, als bestuurder vanaf 1 januari 2013.

Er wordt algehele kwijting verleend voor het uitoefenen van dit mandaat bij de eerstvolgende algemene

vergadering.

Tweede besluit

De vergadering bevestigt de benoeming van de NV Allied Development Industries, met zetel te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, ondernemingsnummer -- RPR Kortrijk  0470.990.230, als bestuurder voor een periode van zes jaar ingaand op 1 januari 2013 .

De NV Allied Development Industries, verklaart door middel van haar gedelegeerd-bestuurder, de heer Joris Vanhauwaert hier aanwezig, dit mandaat te aanvaarden. De heer Joris Vanhauwaert verklaart tevens dat de heer Leopold Vanhauwaert zal optreden als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat van de NV Allied Development Industries in de NV Immografiek, conform artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor zoveel als nodig, worden de handelingen die sinds 1 januari 2013 werden gesteld door de NV Allied Development Industries, voornoemd, in het kader van de uitoefening van haar mandaat als bestuurder, uitdrukkelijk bekrachtigd.

Joris Vanhauwaert

Gedelegeerd-bestuurder

0425.080.427

IMMOGRAFIEK

Naamloze Vennootschap

8520 Kuurne, Noordlaan 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 22.07.2013 13338-0040-012
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 20.07.2012 12325-0525-012
05/06/2012
ÿþi Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGEi:_-1" 00

2 4. 05. 2012

Onfga

RFC,HTBANK KOOPHAh,~FL



KORTE " '

voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbit

il

*12100468*

Ondern4mingsrrr : 0425.080.427 Benaming

(voluit) : (ver kort)

1MMOGRAFIEK

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : NOORDLAAN 8, 8520 KUURNE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 10 mei 2012 houdende voorstel tot fusie door overneming van de NV IMMOGRAFIEK door de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals dit werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk;

De overnemende vennootschap:

De NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, ingeschreven In het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0470.990.230, werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Patrick Torelle te Harelbeke dd. 4 februari 2000, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 2000 onder nummer 20000301-369.

De statuten van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor notaris Patrick Torrelle te Harelbeke op 30 november 2010, houdende een kapitaalverhoging en kapitaalvermindering, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 28 december 2010 onder nummer 188820,

Het kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt 200.000,00 EUR vertegenwoordigd door 2(1500 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/20.500ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De overgenomen vennootschap

De NV IMMOGRAFIEK met maatschappelijke zetel te 8520 Kuurne, Noordlaan 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0425.080.427, werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Carlos Vlegels te Ingelmunster op 29 december 1983, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 1984 onder nummer 771-12.

De statuten van de NV IMMOGRAFIEK werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor notaris Patrick Torrelle te Harelbeke op 28 oktober 2010, houdende onder meer een kapitaalvermindering en afschaffing preferent karakter preferente aandelen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 november 2010 onder nummer 171983.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 1,535 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/1.535' van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volgestort.

Voorafgaandelijk aan de fusie wordt voorgesteld de aandelen te splitsen. leder aandeel wordt hierbij gesplitst in 12 gelijke delen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bijgevoeg 61.500,00 EUR vertegenwoordigd door 18.420 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1118.420ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

On ne laatste blz, van luik P verrneiden " Recto : Neon] tin hoedanigheid van de inalrumenterende notarla. heul) van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Veroo : Naam en handtekening

Bijlage~ hij bet.Belgiscb.. Staatsbiad -.05/0612012 Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ruilverhouding

Voor de inbreng van het volledige actief en passief vermogen van de NV IMMOGRAFIEK zullen de aandeelhouders van de NV IMMOGRAFIEK voor hun 18.420 aandelen, 6.140 nieuw te creëren aandelen van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 1 nieuw te creëren aandeel van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES voor 3 aandelen van de NV IMMOGRAFIEK,

Wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden toegekend

De raad van bestuur van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 6.140 nieuwe aandelen creëren van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES (op de manier cfr infra), die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, waarbij navolgende ruilverhouding wordt in acht genomen:

1 nieuw te creëren aandeel van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES voor 3 aandelen van de NV IMMOGRAFIEK.

Tegen voorlegging van bewijs van eigendom van de aandelen van de NV IMMOGRAFIEK zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES à rato van de voornoemde ruilverhouding.

Het kapitaal van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES ten belope van 261.500,00 EUR zal vertegenwoordigd zijn door 26.640 aandelen (1) zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/ 26.64Oste van het maatschappelijk kapitaal.

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES gerealiseerd vanaf 1 januari 2012,

Betreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

Alle handelingen vanaf 1 januari 2012 verricht door de NV IMMOGRAFIEK worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV ALLIED DEVELOPMENT INDUSTRIES,.

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de beide te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend:

Leopold VANHAUWAERT

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Lionel VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Joost VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Joris VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Steven VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

ONRO NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Leopold VANHAUWAERT

41-

FINEM NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Leopold VANHAUWAERT

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Voor-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

S. Sie Nioni.leux belge.

Bijlagen.hijlet Belgisch Staatsbl sl_.7 05/Q612012 -Ann

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 24.06.2011 11211-0356-012
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 09.07.2010 10293-0284-011
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 11.06.2009, NGL 30.06.2009 09312-0169-012
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.04.2008, NGL 31.07.2008 08499-0130-014
10/03/2008 : KO105117
12/11/2007 : KO105117
02/10/2007 : KO105117
01/08/2006 : KO105117
05/05/2006 : KO105117
28/11/2005 : KO105117
28/10/2005 : KO105117
04/11/2004 : KO105117
30/07/2003 : KO105117
23/07/2002 : KO105117
18/07/2002 : KO105117
31/08/2001 : KO105117
01/07/2000 : KO105117
12/05/1999 : KO105117
05/08/1995 : KO105117
12/10/1993 : KO105117
01/01/1993 : KO105117
01/01/1992 : KO105117
01/08/1990 : KO105117
01/01/1989 : KO105117
01/01/1988 : KO105117
01/01/1986 : KO105117

Coordonnées
IMMOGRAFIEK

Adresse
NOORDLAAN 8 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande