HOUWAART & LINDEBOOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HOUWAART & LINDEBOOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.153.704

Publication

15/02/2012
ÿþVo behc

aan

BeIç Staat

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE E1-ZULLEGD ter GRIFFIE de.

NMON1TE JR BELGEREt;i 1TBANKVAN KOOPHANDEL T

D CTIO ---B ~ GGE (A#ds~Iing Brug e1

111111H11j11à111117111op:2012.

11E Q $ -[ 2- 2012 16 JAK ,2012.

~ tee

Griffie

BELGISCH STAATSBLAD

BESTUUR

Ondernemingsnr : 0885.153.704

Benaming (voluit) HOUWAART & LINDEBOOM

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gistelsteenweg 174

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :Ontbinding met het oog op in vereffeningstelling - vereffening - sluiting van de vereffening

Uit een proces-verbaal opgesteld door meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te ;; Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van! Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertig december; tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het; oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone; algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid « HOUWAART & LINDEBOOM », te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 174,; waarbij volgende beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

i; voorafgaande vaststellingen

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de;

voorzitter het volgende vast:

a) op tien december tweeduizend en elf heeft de zaakvoerder van de vennootschap een! verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel! ;I 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en; passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op negentien december tweeduizend en elf heeft de Burgerlijke Vennootschap onder de! vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid E. VERSCHUEREN & C° -; BEDRVFSREVISOREN, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder mevrouw Estella VERSCHUEREN,; bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van vennootschappen een; verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt :

8, BESLUITEN

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien bij artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de BVBA `HOUWAART & LINDEBOOM' een boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 30;

; november 2011, opgesteld, welke, rekening houdend met de vooruitzichten van de; vereffeningvan de vennootschap,een balanstotaal opgeefteen!

van 102,29 EUR, en netto-passief van - 8.184,04 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva de toestand! van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft Gezien het negatief eigen; vermogen en de ontbinding en sluiting in één akte, kan de sluiting van de vereffening; slechts met succes gerealiseerd worden rekening houdend met het engagement van de; enige aandeelhouder, welke heeft verklaard de nog opduikende vorderingen en schulden!

;l voor haar rekening te nemen, alsmede afstand te doen van haar vordering in rekening;

courant.

Er dient evenwel een voorbehoud gemaakt te worden voor een eventueel negatief effect

van mogelijke fiscale en sociale controles, welke nog kunnen plaatsvinden.

Lochristi, 19 december 2011

etekend

Op de laatste blz. van fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

/r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder

Mevrouw Estella VERSCHUEREN

Bedrijfsrevisor

1. De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen en van de staat van actief en passief. In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in zijn belang ingesteld, gezien de hoogdringendheid.

De vergadering heeft geen opmerkingen over de verslagen.

De vergadering besluit de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op de in vereffening stelling van de vennootschap.

2. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva per dertig november tweeduizend en elf.

Na onderzoek keurt de vergadering éénparig deze staat goed.

De vergadering besluit, bij afzonderlijke stemming en met eenparigheld van stemmen, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode van een januari tweeduizend en tien tot en met heden.

3. De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen blijkt uit de staat de dato dertig november tweeduizend en elf, welke als bijlage wordt gevoegd bij onderhavige akte. De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten, in de verhouding tot het aantal aandelen die zij thans bezitten. De vergadering beslist, gezien de vennoten rechtsgeldig aanwezig zijn, met eenparigheid van stemmen, en gezien uit de staat per dertig november tweeduizend en elf blijkt dat er geen schulden meer zijn en het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, om geen vereffenaar te benoemen en de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening. Bijgevoig verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUWAART & LINDEBOOM" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard worden te 8370 Blankenberge, Prinsenlaan 44 bus 101. Ondergetekende Mevrouw LINDEBOOM Valerie Godelieve Berthe, geboren te Tielt op zesentwintig september negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8370 Blankenberge, Prinsenlaan 44 bus 101, voormeld, verklaart hierbij in te staan voor alle nog opduikende schulden in hoofde van de bvba "Houwaart & Lindeboom" (meer in het bijzonder eventuele schulden ten aanzien van de rijksdienst voor sociale zekerheid, welke ten persoonlijke titel van Lindeboom Valerie zullen vereffende worden), en verklaart over voldoende middelen te beschikken en afstand te doen van haar vordering in rekening-courant ten bedrage van ¬ 6.286,33.

4. De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan mevrouw LINDEBOOM Valerie, voornoemd, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Mevrouw LINDEBOOM Valerie Godelieve Berthe, geboren te Tielt op zesentwintig september negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8370 Blankenberge, Prinsenlaan 44 bus 101, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten, alsook om alle eventueel nog opduikende vorderingen te ontvangen en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte met aangehecht verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief

Verslag van de bedrijfsrevisor

Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries).





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 31.08.2011 11533-0310-012
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 31.08.2010 10523-0539-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 29.06.2009 09340-0292-014
09/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.08.2008, NGL 29.08.2008 08713-0285-014

Coordonnées
HOUWAART & LINDEBOOM

Adresse
GISTELSTEENWEG 174 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande