HDM CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HDM CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.279.280

Publication

02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 29.08.2013 13490-0108-014
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 21.08.2012 12421-0233-013
18/11/2011
ÿþMotl2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 1111 UI iii mi ii iiii

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





Ondernemingsnr 0888.279.280

Benaming

(voluit) HDM Consult

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 32

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA EN INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE - COORDINATIE

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA "HDM Consultl", met zetel te 8210 Zedelgem, Loppemsestraat 32, gehou-'den voor Notaris Paul LOMMEE te: Zedelgem op 17 oktober 2011 voor registratie, dat met éénpad-ig-'heid van de aanwezige stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

1. EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder' de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1a, vertegenwoordigd door de heer Nicolas Vandelanotte,, hiertoe aangesteld door de voornoemde zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. De_ besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt :

BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de bvba HDM Consult, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte! Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat :

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is' voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in` natura.

2.De beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

3.De door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch: verantwoord zijn. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal; (5.320) en de fractiewaarde (1/5.420ste) per aandeel, verhoogd met een globale uitgiftepremie ten belope van 1.515.255,79- EUR van de tgen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet: overgewaardeerd is.

De globale vergoeding van de inbreng bestaat uit 5.320 volledig volgestorte aandleen van de bvba HDM Consult, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Opgemaakt te Kortrijk op 13 oktober 2011

(get.) De burgerlijke vennootschap o.v.v. een CVBA 'Vandelanotte Bedrijfsrevisoren' vertegenwoordigd door Nikolas Vandelanotte, Bedrijfsrevisor.

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt tevens kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgesteld in toepassing: van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, op datum van 6 oktober 2011.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van negen honderd negen en. tachtig duizend vijfhonderd twintig euro (¬ 989.520,- euro) om het kapitaal te brengen van achttien duizend' zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op één miljoen en achtduizend honderd twintig euro (¬ 1.008.120,-) door de hierna beschreven inbreng in natura (aandelen) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en'. uitgifte van vijfduizend drie honderd twintig (5.320) nieuwe kapitaalsaandelen zonder vermelding van waarde,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

elk vertegenwoordigend 1/5.420ste van het kapitaal, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van negen honderd negen en tachtig duizend vijfhonderd twintig euro (¬ 989.520,- euro), naast de vaststelling van een uitgiftepremie van één miljoen vijfhonderd vijftienduizend tweehonderd vijf en vijftig euro negen en zeventig cent (1.515.255,79- euro).

Inbreng

Beschrijving van de ingebrachte aandelen

1. De heer en mevrouw Hervé Demeyere-Steenkiste Hilde, voornoemd, verklaren de hierna beschreven aandelen in de vennootschap in te brengen, te weten :

a)tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PDV Invest" met zetel te 8550 Zwevegem, Blokellestraat 113a bus 2, BTW BE0889.070.029.

b) één (1) aandeel van de naamloze vennootschap "PERSYN" met zetel te 8550 Zwevegem, Blokellestraat 113a, BTW 8E0405.435.056.

Verklaring van de inbrengers

De inbrengers verklaren rechtmatig eigenaar te zijn van deze aandelen van NV Persyn en BVBA PDV Invest.

De inbrengers verklaren tevens dat de door hen ingebrachte aandelen deel uitmaken van hun gemeenschappelijk vermogen, en dat de toekenning van de te verkrijgen aandelen tevens deel zullen uitmaken van hun gemeenschappelijk vermogen.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

Voormelde inbreng geschiedt onder de volgende lasten en voorwaarden:

1/ De vennootschap krijgt de volle eigendom van de ingebrachte aandelen te rekenen vanaf heden en zal er ook vanaf dat tijdstip aile hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

2/ De vennootschap zal van de ingebrachte aandelen in het genot treden door het optrekken van de dividenden of andere financiële voordelen vanaf de eerstvolgende uitkering; aldus zullen de nog uit te keren winsten slaande op het lopende boekjaar evenals op de vorige boekjaren enkel toekomen aan de vennootschap.

3/ De aandelen worden ingebracht voor vrij en zuiver van elke bevoorrechte last, in pandgeving of beslag.

4/ Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat indien de aandelen die het voorwerp uitmaken van huidige inbreng, overgedragen worden aan een buitenlandse rechtspersoon zoals begrepen onder artikel 227, 2' en 3° W.I.B. 92 gedurende een periode van één jaar ingaande op heden, de vennootschap-verkrijgster zich ertoe verbindt alle belastingen en lasten, in toepassing van de artikelen 90, 9°, 94 en 171, 4° van het W.I.B. 92, ten laste gelegd van de inbrenger te dragen en te betalen.

Vergoeding voor de inbreng in natura

De aandelen ingebracht door de heer Hervé Demeyere en mevrouw Hilde Steenkiste vertegenwoordigen een globale waarde van twee miljoen vijf honderd en vier duizend zevenhonderd vijf en zeventig euro negen en zeventig cent (¬ 2.504.775,79-,00).

Als vergoeding van deze inbreng worden toegekend :

* aan de heer Hervé Demeyere, voornoemd, die aanvaardt, twee duizend zeshonderd zestig (2.660) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van waarde.

* aan mevrouw Hilde Steenkiste, voornoemd, die aanvaardt, twee duizend zeshonderd zestig (2.660) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van waarde.

Deze 5.320 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van 101 tot en met 5.420 en zullen volledig deel uit maken van het gemeenschappelijk vermogen bestaande tussen de heer Hervé Demeyere en mevrouw Hilde Steenkiste.

2. TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit vervolgens om het aldus verhoogd kapitaal te verhogen met 1.514.880,- euro om het te brengen op 2.523.000,- euro door incorporatie van een deel van voormelde uitgiftepremie ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

3. DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen vijf honderd drie en twintig duizend euro (¬ 2.523.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door vijf duizend vierhonderd twintig (5.420) aandelen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de eerste zin van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vijfhonderd drie en twintig euro (¬ 2.523.000,00) en is verdeeld in vijf duizend vierhonderd twintig (5.420) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde die ieder één/vijfduizend vierhonderd twintigste (1 /5.420ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. VIERDE BESLUIT : VOLMACHT COORDINATIE

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

.1

o.

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 17 oktober 2011, eensluidend uittreksel, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 28.08.2011 11446-0428-012
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 25.08.2010 10444-0115-012
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 27.08.2009 09638-0198-012
31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 28.08.2015 15486-0581-013

Coordonnées
HDM CONSULT

Adresse
LOPPEMSESTRAAT 32 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande