GHEYSEN & VERPOORT

NV


Dénomination : GHEYSEN & VERPOORT
Forme juridique : NV
N° entreprise : 436.931.847

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 25.02.2014, NGL 29.04.2014 14103-0579-014
15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.02.2013, NGL 10.04.2013 13086-0316-014
21/11/2012
ÿþ1

*iaieaze3*

Ondernemingsnr : 0436.931.847

Benaming

(voluit) : Gheysen en Verpoort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8930 Menen, Moeskroenstraat 624

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Mod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEER-GELEGD

;;a

CELC C,

-6i 11, 2012

c-,TA -;--r,rn

RECHTBANK KOOPHANDEL

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 28 september 2012 (geregistreerd te Menen, op twee oktober tweeduizend en twaalf veertien bladen, geen renvooien, boek 203' blad 7 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend : de E.A. Inspecteur BEELPREZ P.), blijkt het; volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van de volgende documenten:

- het fusievoorstel overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de' bestuursorganen van de over te nemen vennootschap "Oxus", en van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", gedateerd op 17 juli 2012.

- een omstandig schriftelijk verslag overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen,, opgesteld door het bestuursorgaan waarin de stand van het vermogen van de te fuseren vennootschappen wordt uiteengezet en waarin tevens uit een juridisch en economisch oogpunt worden toegelicht en verantwoord : de wenselijkheid van de fusie, de voorwaarden en de wijze waarop ze zal geschieden en de gevolgen ervan, de methoden volgens welke de ruilverhouding van de aandelen is vastgesteld, het betrekkelijk gewicht dat aan deze methoden wordt gehecht, de waardering waartoe elke methode komt, de moeilijkheden die zich eventueel hebben voorgedaan en de voorgestelde ruilverhouding.

- het schriftelijk verslag over het fusievoorstel overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door bedrijfsrevisor Piet Dujardin, die via de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Piet Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" (met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12), vertegenwoordigt en die aangewezen werd door de bestuursorganen van de over; te nemen vennootschap "Oxus", en van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", gedateerd op 18; september 2012.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over de verslagen. Elke aandeelhouder erkent een kopie ontvangen te hebben van deze documenten, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Na bespreking keurt de algemene vergadering de verslagen eenparig goed.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt:

"7. BESLUITEN

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV OXUS door de NV GHEYSEN EN VERPOORT, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat:

1.Op basis van een substantiële waardebepaling en een rendementswaardebepaling van de NV GHEYSEN EN VERPOORT en een substantiële waardebepaling van de NV OXUS een waarde per aandeel wordt bekomen van respectievelijk 540,00 EUR voor de NV GHEYSEN EN VERPOORT en van 1.052,50 EUR voor de NV OXUS.

Op basis van voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld: 6.315 nieuw te creëren aandelen van de NV GHEYSEN EN VERPOORT in ruil voor 3.240 bestaande aandelen van de NV OXUS.

De voorgestelde ruilverhouding van aandelen met het oog op de fusie door overneming is mijn inziens redelijk en de toegepaste waarderingsmethoden zijn in het gegeven geval passend.

Ik dien evenwel een voorbehoud te formuleren nopens de waarde van de voorraad opgenomen in de staat van actief en passief van de NV GHEYSEN EN VERPOORT per 31 mei 2012 voor een bedrag van 740.357,43 EUR, aangezien ik mijn opdracht pas verkreeg na voormelde balansdatum. ik dien verder ook een voorbehoud te formuleren nopens een mogelijks inningsrisico op de openstaande handelsvorderingen op klanten. Uit een,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

analyse van de openstaande vorderingen blijkt immers een potentieel inningsrisico op oude vervallen vorderingen t.b.v. 55.613,89 EUR,

lk dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren vocr financiële gevolgen van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschappen.

2. Er zijn geen bijzondere problemen geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, werden bevestigd door de ingewonnen inlichtingen.

Wevelgem, 18 september 2012

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd (ex ultimo) door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, tegelijkertijd met een uitgifte van huidig proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT - BEKOMEN VAN DE UNANIEME INSTEMMING

De algemene vergadering en aile aandeelhouders (er zijn geen houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden) stemmen in dat de volgende documenten en gegevens niet vereist zijn:

- artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen: elke belangrijke wijziging die zich in de activa en de passiva van het vermogen heeft voorgedaan tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van de laatste algemene vergadering die tot de fusie besluit, mee te delen door elke bestuursorgaan aan zijn eigen algemene vergadering en aan de bestuursorganen van de andere vennootschappen die betrokken zijn bij de fusie.

- artikel 697, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vee de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vóór de datum van het fusievoorstel is afgesloten.

DERDE BESLUIT  VOORAFGAANDE INFORMATIEFORMALITEITEN

De voorzitter deelt mee dat overeenkomstig artikel 697, § 1 en § 2, van het Wetboek van Vennootschappen, de volgende informatieformaliteiten gelden:

- alle aandeelhouders hebben de mogelijkheid om kosteloos het fusievoorstel en de verslagen te verkrijgen, zoals bedoeld in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

- aan aile houders van aandelen op naam wordt uiterlijk 1 maand vóór de algemene vergadering een afschrift ervan toegezonden.

- er wordt onverwijld een afschrift gezonden aan diegenen die de formaliteiten hebben vervuld, door de statuten voorgeschreven om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

- iedere aandeelhouder heeft het recht uiterlijk 1 maand vóór de datum van de algemene vergadering die over het fusievoorstel moet besluiten, in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken:

° het fusievoorstel,

° de in de artikelen 694 en 695 bedoelde verslagen, tenzij alle aandeelhouders hebben ingestemd dat deze niet vereist zijn.

° de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is.

° de verslagen van het bestuursorgaan over de laatste 3 boekjaren.

° indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan 6 maanden vee de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan 3 maanden vóór de datum van dat voorstel zijn vastgesteld, tenzij alle aandeelhouders hebben ingestemd dat de tussentijdse cijfers niet vereist zijn.

De algemene vergadering, en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere aandeelhouder individueel, besluit dat zij voldoende ingelicht zijn, en voor zover de vermelde formaliteiten niet volledig zijn nageleefd verzaakt de algemene vergadering en, voor zoveel nuttig als nuttig, iedere aandeelhouder individueel, aan de eventuele nietigheid die er gevorderd kan worden wegens het niet naleven van de voorafgaande informatieformaliteiten

VIERDE BESLUIT -- BESLISSING TOT FUSIE

De algemene vergadering besluit tot de fusie van de vennootschap "Oxus" door middel van de overdracht van het volledig vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Oxus" aan de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", en dit overeenkomstig de voorwaarden die opgenomen zijn in het fusievoorstel.

Het volgende wordt gepreciseerd:

- de overdracht gebeurt op basis van een boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Oxus" die werd afgesloten op 31 mei 2012; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", tegen de waarde die blijkt uit de vernielde staat.

- boekhoudkundig gezien worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap "Oxus" vanaf 1 juni 2012 beschouwd ais zijnde gebeurd voor rekening van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", zodat alle verrichtingen na deze datum in het voordeel en op risico zullen zijn gebeurd van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort".

ti

de overdracht gebeurt door middel van de toekenning van 12.630 volledig volgestorte nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", en dit zonder opleg.

De nieuwe uitgegeven aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" vanaf 1 juni 2012.

De algemene vergadering besluit dat de dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de overgenomen vennootschap "Oxus".

De algemene vergadering stelt vast overeenkomstig artikel 693, 8°, van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van het bestuursorgaan van elke vennootschap die betrokken is bij de fusie.

VIJFDE BESLUIT - OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN, MET BOEKHOUDKUNDIGE TOEWIJZING EN VASTLEGGEN VAN DE OVERDRACHTSVOORWAARDEN.

De algemene vergadering neemt kennis van de afgesloten boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap "Oxus", afgesloten op 31 mei 2012, met beschrijving van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Oxus". De boekhoudkundige toewijzing van de vermogensbestanddelen gebeurt zoals vermeld in deze boekhoudkundige staat.

De algemene vergadering legt de volgende voorwaarden vast betreffende het vermogen dat wordt overgedragen:

1, De overdracht bevat alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen van het vermogen, zoals benaming, recht op huurgelden, commerciële relaties, lopende contracten en transacties, technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow die betrekking hebben op het overgedragen vermogen.

2. De verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" zal de eigendom hebben van aile lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

De verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum.

pe algemene vergadering neemt aan dat het handelsfonds van de overgenomen vennootschap "Oxus", vrij en onbelast is van alle in het algemeen bevoorrechte schulden en lasten en niet belast is met enige hypothecaire inschrijving of overschrijving en dat geen enkel bestanddeel van het handelsfonds bezwaard is met pand en dat de vennootschap geen enkel hypothecair mandaat met betrekking tot gezegd overgedragen handelsfonds verleend heeft.

2, De verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3, De verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen

ó vennootschap "Oxus" voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte

staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4, De schulden van de overgenomen vennootschap "Oxus' zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort", die in dat opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Oxus".

et Bijgevolg zal de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" in de plaats van de overgenomen

vennootschap "Oxus" voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal

meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de et

et overgenomen vennootschap "Oxus" ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze

laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

sl De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zijn

rm " , niet Worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of

inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving,

5. De verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort' zal aile transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap "Oxus" werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid

van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" worden

et

vervolgd, die hieruit voordeel zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

pq 7. De overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap "Oxus" zal op algemene wijze

bevatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan welke reden dan ook de overgenomen vennootschap "Oxus" tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is.

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap "Oxus" tegenover derden, hierin begrepen passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap "Oxus" tegenover elke derde,

om welke reden dan ook.

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor

de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" om ze te bewaren.

8. In het bijzonder brengt de algemene vergadering de notaris op de hoogte van het volgende:

- de overgenomen vennootschap "Oxus" bezit geen onroerende goederen en is geen houder van zakelijke

rechten.

- de overgenomen vennootschap "Oxus" is houder van aile aandelen van de verkrijgende vennootschap

"Gheysen en Verpoort".

ZESDE BESLUIT- VASTSTELLING VAN DE ONTBINDING ZONDER VEREFFENING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt de notaris om akte te nemen dat, ten gevolge van de aanneming van de voorgaande beslissingen en rekening houdend met het feit dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Oxus" op heden voor ondergetekende notaris opgemaakte notulen de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap "Oxus" heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf beden.

ZEVENDE BESLUIT  VOORLEZING, KENNISNAME EN BESPREKING STUKKEN BETREFFENDE DE WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering om het maatschappelijk doel van de vennootschap "Gheysen en Verpoort" te wijzigen.

De voorzitter geeft lezing aan de algemene vergadering van het vereiste verslag van het bestuursorgaan, opgesteld in uitvoering van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin het bestuursorgaan een volledige vervanging van het bestaande maatschappelijk doel voorstelt en verantwoordt, met een staat van activa en passiva die niet meer dan 3 maanden voordien werd vastgesteld, zijnde op 31 augustus 2012.

De voorzitter geeft toelichting aan de algemene vergadering over het verslag. Elke aandeelhouder erkent een kopie ontvangen te hebben van het verslag, ervan kennis te hebben genomen en voldoende ingelicht te zijn.

Na bespreking keurt de algemene vergadering het verslag eenparig goed.

Een exemplaar van het verslag wordt door de ondergetekende notaris neergelegd op de rechtbank van koophandel,

ACHTSTE BESLUIT - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL

De algemene vergadering beslist hierop het maatschappelijk doel van de vennootschap volledig te

vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot duel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

a) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de constructie, de aankoop, de verkoop en de herstelling van voertuigen, transportmaterieel, metaalconstructies en hun wisselstukken;

b) het aanleggen van vermogens, zowel roerende ais onroerende;

c) het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

d) het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

e) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

f) het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

g) het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onrcerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van aile ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobiliere verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit;

h) het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, het aankopen, onderhandelen en onderhouden van relaties met onder meer banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

i) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders .van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

j) het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

k) het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren;

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden ais haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag, in België als in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij'mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen."

De algemene vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

NEGENDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen, het vermelde fusievoorstel en ten gevolg van de vermelde overdracht en boekhoudkundige toewijzing, besluit de algemene vergadering om het bestaande maatschappelijk kapitaal ad 778.385,67 ¬ , vertegenwoordigd door 12.002 aandelen, te verhogen met 768.469,93 ¬ , om het te brengen tot 1,546.855,60 ¬ , door de creatie en uitgifte van 12.630 nieuwe aandelen.

De 12.630 nieuwe uitgegeven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" vanaf 1 juni 2012.

De 12.630 nieuwe uitgegeven aandelen zijn volledig volgestort.

De 12.630 nieuwe uitgegeven aandelen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen venncotschap "Oxus", in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit in de overgenomen vennootschap "Oxus", en dit zonder opleg.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bijgevolg 1.546.855,60 ¬ , vertegenwoordigd door 24.632 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, die elk een gelijk deel vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal.

De algemene vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

TIENDE BESLUIT -- VERNIETIGING VAN EIGEN AANDELEN De algemene vergadering stelt het volgende vast:

- vóór de fusie was de overgenomen vennootschap "Oxus" de enige houder van aile 12.002 aandelen in de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort".

- door de fusie, waarbij de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" het volledig vermogen verwerft van de overgenomen vennootschap "Oxus" (waaronder de 12.002 aandelen), bezit de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" 12.002 eigen aandelen op een totaal van 24.632 aandelen.

Daar deze eigen aandelen meer dan 20% van het geplaatste kapitaal uitmaken, zijn deze aandelen overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen van rechtswege nietig in hoofde van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering stelt de vernietiging vast van de 12.002 eigen aandelen, De vernietiging van de eigen aandelen wordt integraal toegerekend op de beschikbare reserves van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort".

De algemene vergadering besluit dat het maatschappelijk kapitaal 1.546.855,60 E bedraagt, vertegenwoordigd door 12.630 aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, die elk een gelijk deel vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal

De algemene vergadering besluit om de bestaande statuten aan te passen aan de genomen beslissing.

ELFDE BESLUIT- HERFORMULERING STATUTAIRE BEPALINGEN

De algemene vergadering besluit tot herformulering (her)formulering van de statutaire bepalingen inzake: de zetel van de vennootschap; de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; de volstorting van het kapitaal; de aflossing van het kapitaal; de uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeeldheid de bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werKing van het bestuursorgaan; de benoeming en bezoldiging van het bestuursorgaan, gedelegeerd bestuurders en commissarissen; de bijeenkomst en werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; de winstverdeling en de ontbinding en vereffening van de vennootschap. Schrapping van de statutaire bepalingen in verband met de bevoegdheid van de raad van bestuur inzake toegestaan kapitaal.

TWAALFDE BESLUIT AANNEMINGNIEUWE STATUTEN

De algemene vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met

Wetboek van Vennootschappen en de genomen besluiten, en door schrapping van alle overbodige bepalingen

en van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen/de

vennootschappenwet,

De volgende elementen uit de bestaande statuten blijven ongewijzigd:

de maatschappelijke rechtsvorm.

- de maatschappelijke benaming.

- de maatschappelijke zetel.

- de datum van de jaarvergadering,

- de looptijd van het boekjaar.

- de duur van de vennootschap.

De volgende elementen uit de bestaande statuten worden gewijzigd:

- het maatschappelijk doel.

- het maatschappelijk kapitaal.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de algemene vergadering dat de

statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

De publicatie van de nieuwe statuten gebeurt bij uittreksel:

1. De rechtsvorm van de vennootschap en haar naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. De naam luidt "Gheysen en

Verpoort".

2, De nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8930 Menen, Moeskroenstraat 624.

Het bestuursorgaan mag beslissen de maatschappelijke zetel te brengen naar iedere andere plaats in

België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

3. De duur van de vennootschap:

De duur van de vennootschap is onbepaald.

4. Het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk, kapitaal bedraagt 1,546.855,60 E, vertegenwoordigd door 12.630 aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, en warden reserves omgezet in kapitaal, met toekenning van nieuwe aandelen, dan komen die nieuwe aandelen voor de blote eigendom toe aan de blote eigenaar en voor het vruchtgebruik aan de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker,

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in blote eigendom en vruchtgebruik, en wordt het kapitaal verminderd door terugbetaling aan de aandeelhouders, dan komen de uitgekeerde bedragen toe aan de blote eigenaar, op last deze te plaatsen met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruiker, behoudens andere overeenkomst tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker.

Voor aandelen bezwaard met vruchtgebruik komt het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar, tenzij tussen de blote eigenaar en vruchtgebruiker anders overeengekomen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude, tenzij

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

de vruchtgebruiker afziet van dit recht. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker er toe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de nieuwe aandelen, Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe. Hij is ertoe gehouden de blote eigenaar de vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van het voorkeurrecht,

Voor in pand gegeven aandelen komt het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging toe aan de eigenaar-pandgever.

5. Het begin en het einde van het boekjaar:

Het boekjaar vangt aan op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

6. De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batige saldo zoals dit blijkt uit de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt 5% voorafgenomen voor het vormen van een wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik, en om welke reden ook, van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken,

Geen uitkering mag evenwel gedaan worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld. Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen,

7, De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang van hun bevoegdheid en de wijze waarop zij deze uitoefenen, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste 3 leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste 6 jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders, Zij mogen herbenoemd worden.

Hun opdracht kan te allen tijde worden herroepen.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door 2 personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan 2 aandeelhouders telt, mag de raad van bestuur uit 2 leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan 2 aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur, Zij worden in hun hoedanigheid van bestuurder op de vergadering van de raad vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze vaste vertegenwoordiger wordt door de rechtspersoon benoemd onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht, wordt benoemd in een rechtspersoon, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen,

De raad van bestuur kiest een voorzitter onder zijn leden,

De raad van bestuur vergadert telkens als het belang van de vennootschap het vergt of telkens als 2 bestuurders het vragen, na bijeenroeping, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of ingeval deze belet is, van een bestuurder, door diens collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping,

De raad van bestuur mag enkel geldig beraadslagen, indien de meerderheid van de leden aanwezig is of geldig vertegenwoordigd. Indien de raad niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste 15 dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is,

De verhinderde bestuurders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van de raad de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van de

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

raad. Geen enkele bestuurder zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. In beide gevallen wordt de verhinderde bestuurder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, die ten minste door de meerderheid der aanwezige leden worden ondertekend.

De afschriften en uittreksels ter voorlegging in rechte of anderszins, worden ondertekend door de voorzitter of 2 bestuurders.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, zal een gedelegeerd bestuurder, aangeduid door de raad van bestuur, de vennootschap verbinden voor aile contractuele of gerechtelijke handelingen en de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte ais eiser en als verweerder.

Ingeval er meerdere gedelegeerd bestuurders zijn, is met betrekking tot de volgende handelingen en verrichtingen evenwel de gezamenlijke handtekening van minstens 2 gedelegeerd bestuurders vereist, welke

beperking in beginsel niet kan worden ingeroepen tegen derden: ,

- een handeling of een verrichting die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan 60.000,00 E.

Het basisbedrag is gekoppeld aan de gewone index van de consumptieprijzen met als basisindexcijfer

september 2012, Om na te gaan wanneer een handeling of een verrichting het bedrag overschrijdt, wordt bij het

stellen van deze handeling of verrichting het basisbedrag géindexeerd door het laatst gekende indexcijfer te

vergelijken met het basisindexcijfer.

- het aangaan van overeenkomsten waarbij de tussenkomst van een openbaar ambtenaar vereist is.

- het verwerven en vervreemden van onroerende goederen.

- het aangaan van leningen en kredieten en het stellen van persconlijke of zakelijke waarborgen.

- het verwerven en vervreemden van participaties in andere vennootschappen. - de professionele en interprofessionele samenwerking met andere ondernemingen.

- het opnemen van een mandaat als bestuurder, zaakvoerder, lid van een directiecomité of vereffenaar.

- de aanwerving, het ontslag, de promotie en de bezoldiging van personeelsleden.

- het sluiten van huurovereenkomsten.

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de raad van bestuur haar bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat de overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité,

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur,

Indien een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt benoemd, dan dient deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden de regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De mandaten van de bestuurders en van de gedelegeerd bestuurders worden kosteloos uitgeoefend, voor zover niet anders beslist wordt door de algemene vergadering.

8. De aanwijzing van een commissaris:

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 ° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris,

9. De nauwkeurige omschrijving van het doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor

eigen rekening of voor rekening van derden:

a) alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de constructie, de aankoop, de verkoop en de herstelling van voertuigen, transportmaterieel, metaalconstructies en hun wisselstukken;

b) het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende;

c) het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

e) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

f) het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

g) het aankopen, verkopen, ruilen, omvomen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobiliers verrichtingen en andere, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening, voor reKening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit;

h) het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, het aankopen, onderhandelen en onderhouden van relaties met onder meer banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

i) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

j) het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

k) het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren;

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap mag, in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen.

10. De plaats, de dag en het uur van de jaarvergadering van de vennoten, alsook de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht;

Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de aandeelhouders gehouden op de laatste dinsdag van de maand februari om 14u in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

6 I I

" o

DERTIENDE BESLUIT HERBENOEMING BESTUURDERS

Na de fusie blijkt dat de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" op heden niet meer dan 2 aandeelhouders heeft. Krachtens artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen mag de raad van bestuur bijgevolg uit 2 leden bestaan.

De algemene vergadering beslist om de volgende personen te herbenoemen tot bestuurder voor een periode van 6 jaar vanaf heden:

- de BVBA "PAGODE INVEST', met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen (Lauwe), Koningin Astridlaan 45, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0811.988.681, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERPOORT François, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Koningin Astridlaan 45.

- de BVBA "EASYWAY", met zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 99, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0867.684,497, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERPOORT Maxime, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 99.

Iedere herbenoemde bestuurder is alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardt de benoeming, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

VEERTIENDE BESLUIT  KWIJTING BESTUURSORGAAN OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

"OXUS"

Ter gelegenheid van de goedkeuring door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap "Gheysen en Verpoort" van de eerste na de fusie opgemaakte jaarrekening zal worden beslist over de kwijting aan het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap "Oxus",

VIJFTIENDE BESLUIT OPDRACHT EN VOLMACHT TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLUITEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan het bestuursorgaan cm alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten.

e

Na de algemene vergadering kwam de raad van bestuur bijeen. De raad van bestuur beslist unaniem om de volgende persoon aan te stellen tot gedelegeerd bestuurders:

- de BVBA 'PAGODE INVEST", met zetel in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, te 8930 Menen (Lauwe), Koningin Astridlaan 45, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0811.988.681, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERPOORT François, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Koningin Astridlaan 46.

- de BVBA "EASYWAY", met zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 99, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0867,684.497, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERPOORT Maxime, wonende te 8890 Moorslede (Dadizele), Beselarestraat 99.

Iedere aangestelde gedelegeerd bestuurder is alhier aanwezig of vertegenwoordigd, en aanvaardt de aanstelling, en verklaart tevens dat geen verbod werd opgelegd tot het uitoefenen van een mandaat van bestuurder of zaakvoerder in een handelsvennootschap.

Opgemaakt te Menen op 10 oktober 2012.

Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- afschrift van de akte.

- historiek en coördinatie van de statuten.

- verslagen inzake fusie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

24/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de Al t NEERGELEGD

*iaiasisa~

MONITEUR BELGE

16 -08- 2012

GISCH STAATSBLAD

24. 07, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Voo behou aan l Belgl Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemíngsnr : 0436.931.847

Benaming

(voluit) : GHEYSEN EN VERPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : MOESKROENSTRAAT 624 - 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 17 juli 2012 houdende voorstel tot fusie van de NV GHEYSEN EN VERPOORT, vennootschap met maatschappelijke zetel gevestigd te 8930 Menen, Moeskroenstraat 624, met ondernemingsnummer 0436.931.847, door overneming van de NV OXUS, vennootschap met zetel eveneens gevestigd te 8930 Menen, Moeskroenstraat 624, met ondernemingsnummer 0405,462.176, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Overnemende vennootschap: de NV GHEYSEN EN VERPOORT, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8930 Menen (België), Moeskroenstraat 624 en met ondernemingsnummer 0436,931.847, werd opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Boes, met standplaats te Kortrijk, op 15 maart 1989, zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 april 1989 onder nummer 890405/188. De statuten werden sedert de oprichting van de vennootschap niet gewijzigd.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de constructie, de aankoop, de verkoop en de herstelling van voertuigen, transportmaterieel, metaalconstructies en hun wisselstukken.

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden."

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 778.385,67 EUR (voorheen 31.400.000 BEF), vertegenwoordigd door 12.002 aandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/12.002e van het kapitaal vertegenwoordigen.

Overgenomen vennootschap: de NV OXUS, vennootschap naar Belgisch recht, met zetel gevestigd te 8930 Menen (België), Moeskroenstraat 624 en met ondernemingsnummer 0405.462.176, werd opgericht onder de naam "AUTO-CRÉDIT' bij akte verleden voor notaris André Soete te Menen op 23 april 1936, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 15 mei 1936 onder nummer 7790.

De statuten werden laatst gewijzigd middels akte verleden voor notaris Bernard Boes te Kortrijk op 15 maart 1989, zoals gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 april 1989 onder nummer 8904051189.

De vennootschap heeft blijkens haar statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: - de aan- en verkoop van, de commissiehandel in, de in- en uitvoer van en de financiering van de verkopen op afbetaling van motorvoertuigen en van andere goederen en materiaal;

- alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de handel in, de bouw en de herstelling van voertuigen, transportmaterieel, metaalconstructies en hun wisselstukken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- alle financiële en beheersverrichtingen ondermeer, krediet en financiering, belegging in roerende waarden,

het nemen van participaties, het beheren van vermogen en commissieverrichtingen, dit alles voor zover de wet

dit toelaat;

- het verwerven, vervreemden, bouwen, uitrusten, huren en verhuren van onroerende goederen;

- een patrimonium te verwerven, te behouden, te beheren en uit te breiden;

- het beheer en het bestuur van en de adviesverleningen aan bedrijven;

- het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden."

Op de datum van onderhavig fusievoorstel bedraagt het maatschappelijk kapitaal van de NV OXUS 768.469,93 EUR (voorheen 31.000.000 BEF), vertegenwoordigd door 6.480 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 116.480e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

Voor de inbreng van het volledige vermogen van de NV OXUS zullen de aandeelhouders van de NV OXUS voor hun 6.480 aandelen 12.630 nieuw te creëren aandelen van de NV GHEYSEN EN VERPOORT ontvangen. Er is geen opleg voorzien.

Er zijn momenteel twee aandeelhouders in de NV OXUS die ieder 3.240 aandelen aanhouden. ln ruil voor hun 3.240 aandelen van de NV OXUS zullen belde aandeelhouders aldus 6.315 nieuwe aandelen ontvangen van de NV GHEYSEN EN VERPOORT.

Samengenomen bedraagt de ruilverhouding aldus 6.315 aandelen van de NV GHEYSEN EN VERPOORT in ruil voor 3.240 aandelen van de NV OXUS.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN TOEGEKEND

Het bestuursorgaan van de NV GHEYSEN EN VERPOORT zal, onmiddellijk na de notariële akte van fusie, 12.630 nieuw uitgegeven aandelen creëren van de NV GHEYSEN EN VERPOORT die zullen toekomen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, zoals hierboven uiteengezet.

Tegen voorlegging van het bewijs van eigendom van de aandelen van de NV OXUS zal een inschrijving gebeuren in het register van aandelen op naam van de NV GHEYSEN EN VERPOORT à rato van de voornoemde ruilverhouding.

Na de fusie zal het kapitaal van de NV GHEYSEN EN VERPOORT 1.546.855,60 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 24.632 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/24.632ste van het maatschappelijk kapitaal,

DEELNAME IN DE WINST

De aldus nieuw gecreëerde aandelen zullen recht geven te delen in de winst van de NV GHEYSEN EN VEFIPOORT gerealiseerd vanaf 1 juni 2012.

Eetreffende dit recht wordt verder geen bijzondere regeling getroffen.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 juni 2012 door de NV OXUS worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV GHEYSEN EN VERPOORT.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Er zijn geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

VERDERE STATUTENWIJZIGINGEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ingevolge de fusie zal de NV GHEYSEN EN VERPOORT 12.002 eigen aandelen verwerven, welke na de fusie allemaal zullen worden vernietigd. De vernietiging van de eigen aandelen, met een boekwaarde van 1.742.994,69 EUR, zal integraal worden toegerekend op beschikbare reserves binnen de vennootschap,

Na de vernietiging van de voormelde eigen aandelen zal het maatschappelijk kapitaal van de NV GHEYSEN EN VERPOORT ad. 1.546.855,60 EUR vertegenwoordigd worden door 12.630 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/12.630e van het maatschappelijk kapitaal zullen vertegenwoordigen.

Naar aanleiding van de fusie zal tevens het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap (de NV GHEYSEN EN VERPOORT) worden vervangen door volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a)alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de constructie, de aankoop, de verkoop en de herstelling van voertuigen, transportmaterieel, metaalconstructies en hun wisselstukken;

a)het aanleggen van vermogens, zowel roerende als onroerende;

b)het verwerven, aanhouden en beheren van participaties onder welke vorm ook, in Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen;

c)het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen;

d)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen;

e)het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies;

f)het aankopen, verkopen, ruilen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren en onroerende leasing van alle gebouwde eigendommen; het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren, beheren, huren, verhuren, verpachten van alle ongebouwde eigendommen of roerende goederen; het inrichten, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en, in de ruimste zin van het woord, alle immobiliers verrichtingen en andere, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen, met uitzondering weliswaar van activiteiten die voorbehouden zijn aan vastgoedmakelaars erkend door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV); tenzij één der vennoten het attest van vastgoedmakelaar bezit;

g)het verlenen van logistieke diensten in de ruimste zin van het woord, zoals, onder meer, ten titel van voorbeeld, het aankopen, onderhandelen en onderhouden van relaties met onder meer banken en verzekeraars, teneinde, ondermeer, deze diensten te centraliseren ten behoeve van de met de vennootschap verbonden of andere ondernemingen;

h)het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheek-maatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

i)het verwezenlijken van alle industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks de onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

j)het nemen van belangen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en alsook ermee samenwerken of fusioneren;

evenals het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, aile commerciële, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat. Zij kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, bestuursmandaten vervullen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag echter geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de Wet van 4 december 1990 of

1 +Voor- de financiële transacties en de financiële markten, het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991 of uit de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

behouden De vennootschap mag, in België als in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen, Zj mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

" aan het Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren.

Belgisch Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in andere vennootschappen en ondernemingen met eender welk doel, onder andere door het aannemen van bestuursmandaten erin.

Staatsblad Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken.

De algemene vergadering kan, mits naleven van alle beschikkingen der wetten en der statuten hieromtrent, het doel uitbreiden of wijzigen."





AANSTELLING BEDRIJFSREVISOR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2012 - Annexes du Moniteur belge De BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, is overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen belast met het opstellen van de schriftelijke verslaggeving in het kader van de fusie van de betrokken vennootschappen,

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor zal afhangen van de hoegrootheid van de door hem verrichte prestaties,

Aldus getekend voor GHEYSEN EN VERPOORT NV:

de heer François Verpoort,

in zijn hoedanigheid van vast vertegenwoordiger van de BVBA PAGODE INVEST, gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 17 juli 2012

L





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 28.02.2012, NGL 24.04.2012 12092-0428-017
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 22.02.2011, NGL 27.04.2011 11090-0525-018
30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 23.02.2010, NGL 26.04.2010 10098-0436-015
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.03.2009, NGL 24.04.2009 09118-0363-015
01/04/2008 : KO117873
02/04/2007 : KO117873
27/03/2007 : KO117873
04/04/2006 : KO117873
04/04/2005 : KO117873
29/03/2004 : KO117873
24/03/2003 : KO117873
29/03/2002 : KO117873
22/03/2001 : KO117873
16/03/2001 : KO117873
04/04/2000 : KO117873
02/04/1999 : KO117873
01/01/1997 : KO117873
01/01/1993 : KO117873
01/01/1992 : KO117873
05/04/1989 : KO117873

Coordonnées
GHEYSEN & VERPOORT

Adresse
MOESKROENSTRAAT 624 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande