GERDY TANGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GERDY TANGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.202.118

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 16.07.2014 14312-0065-013
31/01/2014
ÿþ mod 1 1 . 1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0862.202,918

Benaming (voluit) : GERDY TANGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel; J. Noterdaemestraat 21

8490 Jabbeke (Snellegem)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de BVBA; "GERDY TANGHE", met zetel te 8490 Jabbeke, J. Noterdaemestraat 32, gehouden voor geassocieerde notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 30 december tweeduizend dertien, eerstdaags te registreren,. dat met éénparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen; werden genomen :

EERSTE BESLUIT  KENNISNEMING VERSLAGEN

Verslaq bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de Beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PIET DUJARDIN", in hoedanigheid van vennoot in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin" , met kantoor gevestigd te te 8560 Wevelgem, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van; de Bedrerevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA GERDY TANGHE; door inbreng in natura van een vordering die zal worden toegekend aan de heer Gerdy Tanghe naar aanleiding van de voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan besluiten dat :

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het:

ee Instituut van de Bedrerevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte' bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor dei naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

iÏ 2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid voldoet.

De voorbeschreven inbreng in natura betreft een inbreng onder de opschortende voorwaarde van het voorafgaandelijk bekomen van een formele goedkeuring van de voorgenomen dividenduitkering; door de algemene vergadering van de inbrenggenietende vennootschap.

Op do laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MGNITEUI

24 -01-LGISCH ST

BUL G!:

Ni;eGEl.Ec ~

c rg

l( ~~REcl" iÎBANk wAA+ ti? 1e " .- x " r "

8ftUC3GE(AFDEi.eu 42,t+e

°p~' thd»a~~;

816031 6

BE

"

mod 11.1

De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden' van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedriffsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een

toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 85500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 26 december 2013

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrerevisor. "

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de

zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig

proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van VIJFENTACHTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (85.500,00 euro) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op HONDERD EN VIERDUIZEND HONDERD EURO (104.100,00 euro) door inbreng in natura, zonder creatie van nieuwe aandelen. De vergoeding voor voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Inbreng

De Heer Gerdy Tanghe, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 euro), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van zevenentwintig december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op vijfentachtigduizend vijfhonderd euro (85.500,00 euro), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

Voor de inbreng van de vordering van de heer Gerdy Tanghe, voornoemd, ten belope van het

netto dividendbedrag, worden geen nieuwe aandelen toegekend aan de voormelde inbrenger. De

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

"

vergoeding voor voormelde inbreng bestaat uit een stijging van de fractiewaarde van de huidige' aandelen.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de vergoeding dat hem ingevolge de inbreng wordt toegekend.

DERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLLJKING KAPITAALVERHOGINGEN De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans HONDERD EN VIERDUIZEND HONDERD EURO (104.100,00 euro) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

VIERDE BESLUIT : STATUTENWI3ZING

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de

statuten te vervangen door volgende tekst:

'Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en vierduizend honderd euro

(¬ 104100, 00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde die elk een

fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.'

VI3FDE BESLUIT -- AANPASSING STATUTEN AAN DE NIEUWE WETGEVING

De vergadering besluit artikel eenentwintig en artikel drieëndertig aan te passen inzake de nieuwe wetgeving voor wat betreft de schriftelijke algemene vergadering en de benoeming van de vereffenaars, en de voormelde artikels 21 en 33 te vervangen door volgende tekst:

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de laatste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Zelfs ingeval dit een feestdag is. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag vótir de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerder(s) een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de' beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen alle besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/BEVOEGDHEDEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen Inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend geassocieerd notaris Virginie DAEMS

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 30 december 2013, eensluidend uittreksel, verslag bedrijfsrevisor, gecoordineerde statuten, notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 27/12/2013, bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 02.07.2012 12257-0320-014
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 30.08.2011 11514-0105-010
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 30.06.2009 09338-0205-009
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.06.2008, NGL 25.07.2008 08472-0077-008
27/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 23.07.2007 07450-0073-008
26/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 24.07.2006 06517-0780-012
20/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 18.07.2005 05510-4998-011

Coordonnées
GERDY TANGHE

Adresse
J. NOTERDAEMESTRAAT 32 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande