GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.011.405

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 17.06.2014 14195-0503-013
21/06/2013
ÿþ Mod Word 11.1

 .~ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



IN I IIIII IIil 1111 uioAi

" 13099731*

Ondernemingsnr : 0849.011.405

Benaming

(voluit) : GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8610 Kortemark, Stationsstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalverhoging - statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe VANDEURZEN te Koekelare, vervangende zijn ambtgenoot Johan DE CUMAN, geassocieerd notaris te Kortemark, wettelijk belet, op 27 mei 2013, dragend volgend registratierelaas: "Geregistreerd op het kantoor der registratie TORHOUT op 30 mei 2013, boek 669, blad 85, vak 05, drie bladen, geen renvooien, ontvangen: Vijfentwintig Euro (25,00 Euro), getekend door de fiscaal deskundige bij delegatie, Anja DE JONGHE."

Dat de enige vennoot, handelend als de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN", met zetel te 8610 Kortemark, Stationsstraat 41, volgende beslissingen heeft genomen:

Verslagen

De enige vennoot heeft kennis genomen van het verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, te weten, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren" te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153/5 vertegenwoordigd door de heer Pouseele Bertin.

Deze verslagen werden opgemaakt conform artikel 313 van het wetboek van vennootschappen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE, CUMAN, bestaat uit de inbreng van 93 aandelen (50 %) van de Burg. BVBA JOHAN DE CUMAN & DEBBIE: HEBBELINCK, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN, door de heer Johan DE CUMAN, voor een inbrengwaarde: van 414.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap; uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering'. leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven', aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.113 aandelen van de Burg. BVBA GEASSOC1EERD: NOTARIS JOHAN DE CUMAN, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening courant van 414.000,00 EUR  (1.113 x 186,00 EUR) = 206.982,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de Burg. BVBA GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 22 november 2012,"

Een exemplaar van ieder verslag zal samen met een expeditie van dit proces-verbaal worden neergelegd op', de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belg"sch

Staatsblad

EERSTE BESLUIT

De enige vennoot beslist het kapitaal te verhogen ten belope van tweehonderd en zeven duizend en achttien euro (¬ 207.018,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderdvijfentwintigduizend zeshonderdachttien euro (¬ 225.618,00) door uitgifte van duizend honderddertien (1.113) nieuwe aandelen zonder nominale waarde ter vergoeding voor de inbreng van aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen en zullen delen in de winsten prorata temporis vanaf de kapitaalverhoging.

Vaststelling

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij notaris er akte van te nemen dat de vooropgestelde kapitaalverhoging aldus volledig werd onderschreven en volgestort en dat het kapitaal aldus verhoogd werd tot tweehonderdvijfentwintigduizend zeshonderdachttien euro (¬ 225.618,00).

TWEEDE BESLUIT

De enige vennoot beslist artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt om deze aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdvijfentwintigduizend zeshonderdachttien euro (¬ 225.618,00).

Het is verdeeld in duizend tweehonderddertien (1.213) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde."

A

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Christophe Vandeurzen

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 27 mei 2013; verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura; gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

05/10/2012
ÿþVoor.

behoud aan hE Belgist

Staatsb

Mod WoM 11.1

te 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

J II1JIJ Juli IJI1I IIJJ1 11111 II(I I(I 11111111/111!

*iaisasis*

26 gP. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8610 Kortemark, Stationsstraat 41

(volledig adres)

Onderwesp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Pierre MAERE, notaris te Diksmuide, vervangende zijn

ambtgenoot Johan DE CUMAN, geassocieerd notaris te Kortemark, wettelijk belet, op 14 september 2012 die

eerstdaags zal geboekt worden in het registratiekantoor te Diksmuide.

Dat er door:

De heer De Cuman Johan Marie André, wonende te 8610 Kortemark, Stationsstraat 41.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid werd opgericht.

1, Benaming: GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN

2. Zetel: 8610 Kortemark, Stationsstraat 41

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel

het uitoefenen van het beroep van notaris door deelneming als besturend vennoot in een professionele notarisvennootschap met rechtspersoonlijkheid, met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarisvennootschap waarin zij participeert.

De vennootschap mag tevens haar roerend en onroerend vermogen rationeel en doelmatig beheren. Binnen de perken van dit beheer zal de vennootschap voor eigen rekening in de vorm van beleggingen alle roerende en onroerende goederen kunnen verwerven, vervreemden, huren en verhuren, met persoonlijke of zakelijke rechten bezwaren, op voorwaarde dat het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt.

4. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld In honderd (100) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

Het kapitaal is volstort ten belope van honderdvierentwintig euro (¬ 124,00) per aandeel, samen twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij de KBC Bank met nummer BE74 7380 3652 8707, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering, dat heden aan de instrumenterende notaris werd overgemaakt, werd door de voomoemde bank afgeleverd op 12 september 2012.

6. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder.

De zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder zodra hij geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting ais notaris van de betrokken zaakvoerder, maar ook in geval van zijn preventieve of disciplinaire schorsing als notaris en dit tijdens de duur van de schorsing.

7, Bestuursbevoegdheid: De zaakvoerder is bevoegd voor aile handelingen die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel, onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

8. Vertegenwoordigingsbevoegdheid: De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en ir> recht als eiser of als verweerder :

a)door haar zaakvoerder, die bevoegd is de vennootschap te verbinden.

b)door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen en mag het uitoefenen van het beroep van notaris n_ iet tot voorwerp hebben.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

o gciei oAk 4o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

statutaire zaakvoerder

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer De Cuman Johan,

voornoemd,

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9. Jaarvergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet

ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om elf uur dertig.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van

de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de bijeenroeping.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden in het jaar 2014.

10. Boekjaar: Het boekjaar valt samen met een kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopf vanaf de datum van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de

bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013,

11. Winstverdeling: Elk jaar maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor het oprichten van een

reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds 1110de van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

12. Ontbinding en vereffening:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder van rechtswege vereffenaar, tenzij de

algemene vergadering met gewone meerderheid anders besluit.

De benoeming van de vereffenaars dient steeds gehomologeerd te worden door de rechtbank van

koophandel binnen wiens ambtsgebied de vennootschap ressorteert.

De vereffenaars hebben de ruimste wettelijke bevoegdheden. Indien er meer dan één vereffenaar is,

oefenen zij hun bevoegdheden gezamenlijk uit.

De vennootschap in vereffening kan slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd worden door haar vereffenaars

gezamenlijk optredend of door een volmachtdrager.

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

In geen geval mag de vennootschap in vereffening de beroepsactiviteiten van de notaris verder zetten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Pierre Maere

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 14 september 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het. "

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 20.06.2016 16205-0438-013

Coordonnées
GEASSOCIEERD NOTARIS JOHAN DE CUMAN

Adresse
STATIONSSTRAAT 41 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande