GARAGE PLANCKAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE PLANCKAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.551.635

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 15.04.2014 14092-0553-015
22/10/2012
ÿþMat Wob 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUR BELGE j" .iEEFiGELEG©

1 5 -10- 2012 2 8. 00, 2012

BELG!SCH STAA1-"»!

AChlTBANK KOOPHANDEL

_G,rifirieeenn i,J. K

*12174181*

Ondememingsnr: ótft3 SST . 635-

Benaming

(voluit) : Garage Planckaert

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk-Bellegem, Doornikserijksweg 108

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 27 september 2012,

ter registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1, VENNOTEN:

a) De heer PLANCKAERT Steve Krist, geboren te Roeselare op 18 mei 1990, ongehuwd, niet wettelijk; samenwonend, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 74 bus 0202

b) De heer PLANCKAERT Johan Alfons, geboren te Kortrijk op 4 maart 1966, thans ongehuwd, niet wettelijk, samenwonend, wonende te 8510 Kortrijk  Bellegem, Doomikserijksweg 108,

" 2. NAAM: Garage Planckaert.

3. RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. ZETEL: 8510 Kortrijk-Bellegem, Doornikserijksweg 108.

5. DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in en buiten België

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op volgende activiteiten:

- De klein- en groothandel in, alsmede de in- en uitvoer van nieuwe personen-, vracht- en aanhangwagens

en landbouwmachines, alsmede de constructie ervan.

- De klein- en groothandel in, alsmede de in- en uitvoer van tweedehandse voertuigen en landbouwmachines.

- Het uitvoeren van alle mechanische herstellingen van motorvoertuigen en van tweedehandse voertuigen met het oog op hun wederverkoop aan gebruikers, het herstellen of vernieuwen van koetswerken, kabines en rompen van wegvoertuigen, de rechtstreekse verkoop aan verbruikers van oliën, smeermiddelen en: brandstoffen, met uitzondering van ieder verkoop van laatstgenoemde producten, die gepaard gaat met een; levering per tankwagen, alsmede de kleinhandel in banden en wisselstukken en in alle mogelijke accessoires voor voertuigen en tenslotte de verhuring en leasing van alle voornoemde voertuigen, dit alles in de meest= uitgebreide betekenis van deze woorden, alsmede alle verrichtingen, van commerciële, industriële, onroerende, roerend of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doei verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

- Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het,

" onderhoud, de verbouwing en bebouwing ervan Dit omvat ondermeer de aankoop, het bouwen, oprichten,; uitrusten, ombouwen en verhuren, met het oog op beheer en opbrengst, alsmede zich borg stellen voor het, goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan.

- Het besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van aile topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

- Tussenpersoon in de handel in het algemeen.

- Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden; het verwerven, te gelde; maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, dit alles voor zover als wettelijk toegelaten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

h Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge - Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden; daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van engineering, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

- Het verlenen van diensten en adviezen aan natuurlijke en rechtspersonen met betrekking tot het beheer van bedrijven in de meest ruime betekenis van het woord, waaronder onder andere advies inzake algemeen management, marketing, financieel en commercieel beleid, personeelsbeleid en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen,

- De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

- De vennootschap zal bij middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

- in het algemeen zal de vennootschap alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking van te bevorderen of uit te breiden.

- De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

- Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. De vennootschap zal zich evenwel onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

- In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de voorschriften van artikelen 287 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Op de honderd (100) aandelen zonder nominale waarde werd ingeschreven in geld als volgt:

- De heer Steve PLANCKAERT, voornoemd, schrijft in op vijfenzeventig (75) aandelen, hetzij voor een bedrag van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 13.950,00) dewelke hij volstort ten belope van een/derde (1/3e) bij BNP Paribas Fortis Bank te Brussel.

- De fleer Johan PLANCKAERT, voornoemd, schrijft in op vijfentwintig (25) aandelen, hetzij voor een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00), hetwelk hij volstort ten belope van een/derde (1/3e) bij BNP Paribas Fortis Bank te Brussel.

8. DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.a. AANWIJZING VAN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS:

Als statutaire zaakvoerders worden aangesteld:

- de heer Steve Planckaert, voornoemd;

- de heer Johan Planckaert, voornoemd.

De aldus benoemde statutaire zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden, en niet getroffen te zijn

door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

9.b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFE=NEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, af dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het wetboek van vennootschappen, kunnen de zaakvoerders niet zonder de toestemming van de zaakvoerdersraad besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met beslissingen aangaande personeelszaken.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10, AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één oktober en eindigt op dertig september van het

volgende jaar.

11, JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur (20.00 u).

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht g even, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags vóór de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Zolang wettelijk vereist, treden de vereffenaars pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

 ledere wijzierig-van de naam van de vennootschap- is vanaf haar invereffeningstelling'verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van > de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft, Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen, Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal,

4) De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOLMACHT

De heer PLANCKAERT Steve en de heer PLANCKAERT Johan, hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SANCTORUM & CO", met zetel te 8530 Harelbeke, Elfde Julistraat 229, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

Expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

x Belgisch

Staatsblad

ijlagen bijhet Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
GARAGE PLANCKAERT

Adresse
DOORNIKSERIJKSWEG 108 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande