GARAGE DE SMET FILIP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DE SMET FILIP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.817.097

Publication

22/03/2013
ÿþ ir' Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor I H

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla

LII.11112L

iI





NEERGELEGD

13. U. 2013

RECH~iKOOPHANDEL

STRIJK

Ondernemingsnr : 0849.817.097

Benaming "

(voluit) : Garage De Smet Filip

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8780 Oostrozebeke Grotstraat 88

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging verslag quasi-inbreng en bijzonder verslag zaakvoerder

Neerlegging verslag bedrijfsrevisor m.b.t. de quasi-inbreng dd, 25.01.2013 (art. 220 Wb. Venn.) en het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 26.01.2013 (art. 222 Wb, Venn.). .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

~uik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bel ar

BE

Sta

Ondernemingsar Benaming Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) Onderwerp(en) akte

Itq

Garage De Smet Filip

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Grotstraat 88 - 8780 Oostrozebeke

Oprichting



I III II'I II '11 III I(I III' Ii II MONITE:JR BELGE NEERGELEGL, Î

*12179475' ELGISCH STAATSEL A



1 0" 10, 2072 Tinf~~1~t it(30P NHAN~A t3EL







Uit een akte verleden door Henk DEKIERE, Notaris te Oostrozebeke op 8 oktober 2012, ter registratie te Izegem, blijkt dat:

1) De heer DE SMET Filin Tom, geboren te Tielt op 9 april 1969, echtgenoot van mevrouw DE ROO Ann Marcella, geboren te Tielt op '14 februari 1969, wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 88,

2) Mevrouw DE ROO Ann Marcella, geboren te Tielt op 14 februari 1969, echtgenote van de heer DE SMET Filip Tom, geboren te Tielt op 9 april 1969, wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 88,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, genaamd 'Garage De Smet Filip'.

Er blijkt verder uit de akte dat:

1, De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 88,

2, De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden enlof tussenpersonen: -de uitbating van een werkplaats voor het herstellen en onderhoud van motorvoertuigen en koetswerk,

benzine- en dieselmotoren, alsmede auto-electriciteit;

-de uitbating van een garage-carrosserie;

-de aan- en verkoop van nieuwe en tweedehandsmotorvoertuigen, onderdelen, toebehoren en

nevenproducten;

-het huren en verhuren van voertuigen, het in leasing nemen en in leasing geven van voertuigen, het

bouwen, verbouwen en inrichten van voertuigen;

-de exploitatie en uitbating van een tankstation, verkoop van vloeibare brandstoffen aan de pomp;

-de kleinhandel in vloeibare brandstoffen, oliën en smeermiddelen;

-het depanneren van alle voertuigen, opslepen en vervoeren van autovoertuigen en onderdelen;

-onderneming in onroerende goederen, omvattende de aankoop, het bouwen, het oprichten, uitrusten,

ombouwen, afbreken, verkopen, uitbaten, verhuren, verdelen en beheren, met inbegrip van het aangaan in welke hoedanigheid ook van leasing-, opstal-, erfpacht- en vruchtgebruikcontracten van alle onroerende goederen van welke aard ook;

-het verwerven en beheren voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, aankoop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze;

-het verwerven voor eigen rekening van participaties onder welke vorm ook, hetzij in de oprichting, omvorming en controle van om het even welke Belgische of buitenlandse industriële, commerciële, industriële of andere vennootschappen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen enlof vennootschappen aangegaan, hen hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag te dien einde al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden;

-het beheer van vennootschappen, management en bedrijfsbeheer, het verlenen als bedrijfsconsulent van adviezen van bedrijfseconomische, technische, financiële of juridische aard.

De vennootschap mag aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van dien aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig voor haar zijn.

Zij mag zich voor andere ondernemingen of personen borg stellen of aval verlenen, hen leningen, voorschotten en kredieten toestaan, waarborgen verstrekken, zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen enlof vennootschappen aangegaan, hen hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag te dien einde al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand gevent en a_val.verlenren_ir)_hetyoordeeJ_yen derden; devennootscjiap zalhaar doelkunnenverwezenlijken door Op de laatste blz. van LulkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden sçean het Belgisch Staatsblad alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

3. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 25.000,00).

Het is vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen, op naam, met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

Door de heer Filip DE SMET werd ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, waarop twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) werd volstort

Door mevrouw Ann DE ROO werd ingeschreven op honderd vijfentwintig (125) aandelen, waarop twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) werd volstort.

4. Het boekjaar begint jaarlijks op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

5. De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De heer Filip DE SMET wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 88, wordt voor onbepaalde duur aangesteld als statutair zaakvoerder.

In geval van overlijden of in rechte vastgestelde handelingsonbekwaamheid, wordt de heer Filip DE SMET van rechtswege opgevolgd door mevrouw Ann DE ROO, wonende te 8780 Oostrozebeke, Grotstraat 88, indien zij daarmee instemt.

7. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1/ Het eerste boekjaar neemt een aanvang bij neerlegging van een uittreksel van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

3/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de op de laatste zaterdag van de maand mei in het jaar 2014 om tien uur.

3/ De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan bvba Accountancy VANDE MAELE ABDON & PARTNERS te 8780 Oostrozebeke, Meulebekesteenweg 39 om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de KBO voor het bekomen van het enig ondernemingsnummer, voor het vervullen van de formaliteiten inzake de Belasting op de Toegevoegde Waarde, voor het verwezenlijken van de inschrijving bij het Sociaal Verzekeringsfonds,...,

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2012E Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Henk DEKIERE,

Notaris te Oostrozebeke

Tegelijk neergelegd: afschrift oprichtingsakte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 25.08.2015 15478-0125-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 22.08.2016 16497-0413-012

Coordonnées
GARAGE DE SMET FILIP

Adresse
GROTSTRAAT 88 8780 OOSTROZEBEKE

Code postal : 8780
Localité : OOSTROZEBEKE
Commune : OOSTROZEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande