FREKOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREKOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.250.670

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 01.07.2014 14254-0083-010
23/12/2013
ÿþx

moa

nfin

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1u1319iiw~ui30uu~~uu~

'

Ondernemingsnr : 0867,260.670

Benaming (voluit) : FREKOR

~--

Fb~~i,~~~ûw]1~i6~" TS~é i'tlr.~~rá:r:~lF 'sf'~' S.ï

11 DEC. 2013

l _Griffie

Voor" " behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bescheewegestraat 22

8610 Kortemark

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de'; BVBA "FREKOR", met zetel te 8610 Kortemark, Bescheewegestraat 22, gehouden voor Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE te Zedelgem op 4 december 2013, eerstdaags te registreren, dat met éénparig-. held van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

1. KENNISNEMING EN GOEDKEURING VERSLAGEN INBRENG IN NATURA

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van volgende verslagen in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura:

a. het verslag opgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap op 29 maart 2013.

b. het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder van de

vennootschap, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandelanotte Frank Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd ï; door haar aansprakelijk vennoot de heer Frank Vandelanotte, kantoorhoudende te 8520 Kuurne, Bloemenhof 24;

Alle vennoten verklaren een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met deze inbreng luiden als volgt:

"7. BESLUIT

, De inbreng in natura werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrefsrevisoren. De waardering van de inbreng en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding behoort tot de taak en de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de vennootschap. Er dient op gewezen te worden dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te r; doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Uit onze controles blijkt dat:

1. de beschrijving van de inbreng in natura van het onroerende goed, voor een totale waarde van:: ¬ 275.000,000 beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelekheid;

2. de toegepaste methode van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen voor een weerhouden inbrengwaarde van 275.000,00 ¬ (tweehonderd vijfenzeventigduizend eue bedreeconomisch verantwoord is. Het procentuele aandeel van elke aandeelhouder in hekapitaal van de ontvangende vennootschap, vddr en nè de operatie wijzigt slechts In geringe mate. De gebruikte methode is aanvaardbaar in een familiale regeling waarbij de belangen worden gebundeld, en er mag worden gesteld dat de inbreng niet is overgewaardeerd;

3. de als tegenprestatie te verstrekken vergoeding van de inbreng in natura bestaat enerzeds uit. 100 volstorte aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA FREKOR en`. anderzijds uit een vergoeding in rekening courant. De uitgifte van 100 aandelen wordt;; onderschreven door de inbrengers, mevrouw Rita Depuydt, de heer Joseph Vermeersch en de,i heer Frédéric Vermeersch. Deze aandelen vertegenwoordigen elk 1/1.134ste van het kapitaal;

Op de laatste Dlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

1 mod 11.1

4. de rechten en plichten van de partijen duidelijk vastgesteld zjn.

Kuurne, 28 november 2013

BVBA 'FRANK VANDEL4NOTTE, BEDRLJFSREVISOR`

Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte

Eedrjfsrevisor (get.)

Beide verslagen worden samen met de uitgifte van deze akte neergelegd op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen. De vergadering sluit zich bij de inhoud van deze verslagen aan.

2. KAPITAALVERHOGING -- VASTSTELLING VAN SCHULDVORDERING IN REKENING-COURANT

De algemene vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd duizend euro (¬ 100.000,-) om het te brengen van zeven honderd en vijfduizend euro (¬ 705.000,-) op achthonderd en vijf duizend euro (¬ 805.000,-) door het creëren van honderd (100) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, die, vanaf heden, dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, door inbreng van onroerend goed te Kortemark, Edewallestraat 90 voor een totale waarde van tweehonderd vijf en zeventig duizend euro (¬ 275.000,-). Als gevolg van deze inbreng stelt de vergadering vast dat een schuldvordering in rekening-courant op naam van de heer en mevrouw Vermeersch-Depuydt ten bedrage van 175.000,- euro is ontstaan. Al deze nieuwe aandelen zullen a pari worden ingeschreven en volledig afbetaald. Zij zullen in de winsten delen vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. 1. INBRENG

A, De heer en mevrouw Joseph Vermeersch-Depuydt Rita, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen, voor een totaal bedrag van tweehonderd twee en zeventig duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 272.250,-), negen en negentig/honderdsten in voile eigendom (99%VE) B. De heer Frédéric Vermeersch, voornoemd, verklaart in de vennootschap in te brengen, voor een totaal bedrag van tweeduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.750,-), één/honderdste in volle eigendom (1%VE), het volgend onroerend goed

GEMEENTE KORTEMARK, eerste afdeling.

Een woning met aanhorigheden op en met grond, gelegen Edewallestraat 90, volgens het uittreksel uit de kadastrale legger, afgeleverd op 22 oktober laatstleden, en de eigendomstitel van de inbrengers gekend op het kadaster in de sectie A nummer 13K voor een oppervlakte van zes aren " één en negentig (6a 91ca) als een huis.

E(, ciendomsoorsnronq

Het hiervoor beschreven onroerend goed behoort toe aan de heer en mevrouw Joseph Vermeersch-' Depuydt Rita voor 99% in volle eigendom en de heer Frédéric Vermeersch voor 1% in volle eigendom, om het samen met ander goed te hebben aangekocht van de heer Erik Beernaert te Kortemark, ingevolge akte verleden voor notaris Christian Ryckaert te Torhout op 9 juni 2000, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge op 7 juli daarna boek 11320 nummer 4.

jjzonderheden van de inbrengen.

A. Eigendom - Genot - Gebruik.

De vennootschap bekomt de volle eigendom van het ingebrachte goed vanaf heden. De vennootschap is vanaf heden eigenaar van het verkochte goed.

De inbrengers verklaren dat het goed thans is verhuurd onder de voorwaarden die goed gekend zijn door de vergadering, die dit erkent. De algemene vergadering verklaart volledig kennis te hebben genomen van de huursituatie van het ingebrachte goed en van de inbrengers alle inlichtingen te hebben bekomen omtrent deze huur, De vergadering verklaart reeds in het bezit te zijn van de huurovereenkomst, en ontslaat de instrumenterende notaris deze nu voor te leggen.

De vennootschap treedt in het genot van het ingebrachte goed door het innen van de huurgelden vanaf de eerste van volgende maand,

partijen verklaren onderling de afrekening van huurgelden en lasten te hebben gemaakt, waarvan kwijting. Indien de vennootschap het vrij gebruik wenst te bekomen, zal deze zelf daarvoor het nodige doen, zonder tussenkomst van of verhaal tegen de inbrengers.

De inbrengers verklaren dat zij geen enkel recht van voorkoop hebben verleend aan de huurders en bewoners van het goed ingeval van verkoop en dat het goed voor het overige met geen enkel conventioneel voorkoop- of voorkeurrecht, verkoopbelofte, recht van wederinkoop of publiciteitscontract is bezwaard, ook niet in eventuele huurcontracten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

mod 11.1

Voorbehouden aan het Be! Tech Staatsblad

De vennootschap wordt in alle rechten en verbintenissen van de inbrengers gesteld inzake het gebruik van het goed, zoals hierboven omschreven.

De inbrengers verbinden er zich toe het nodige te doen om de huurwaarborg over te dragen ten voordele van de vennootschap, en geven hen hierbij, voor zoveel ais nodig, volmacht om alles hieromtrent te regelen en af te handelen.

B. Belastingen - Lasten - Herstellingen.

De vennootschap is gehouden van de eerste van de volgende maand de onroerende voorheffing en de andere zakelijke lasten met betrekking tot het ingebrachte goed te voldoen. Ten aanzien van het hiervoor beschreven onroerend goed neemt de vennootschap vanaf heden alle lasten en bedingen hoegenaamd voor haar rekening en aile andere openbare lasten en taksen.

Vanaf heden vallen ook aile herstellingen, zowel kleine als grote, uit te voeren aan het ingebrachte goed, ten laste van de vennootschap.



C. Hypothecaire toestand.

De comparanten verklaren, en uit de hypothecaire staat, afgeleverd op 23 oktober 2013 blijkt, dat

het goed wordt ingebracht voor vrij van hypotheken en voorrechten.

D. Aia_ mene voorwaarden van de inbreng in natura.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin deze zich heden bevinden met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, behoudens het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, één en ander op haar kosten, op eigen risico en zonder verhaal tegen de inbrengers. De hierboven uitgedrukte oppervlakte is geenszins gewaarborgd : elk verschil in meer of min, al overtrof het één twintigste, strekt de vennootschap tot voordeel of nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

E. Verhaalbelastingen.

° Alle verhaalbelastingen met betrekking tot de bij deze ingebrachte goederen, ingekohierd váór het verlijden dezer akte, zijn ten laste van de inbrengers, zelfs al geldt het periodieke betalingen. Verhaalbelastingen ingekohierd vanaf heden, zelfs voor reeds uitgevoerde werken, vallen ten laste van de vennootschap.

F. Ve ekeringen.

De vergadering verklaar vooraf te zijn ingelicht over de lopende brandverzekering van het ingebracht goed. De vennootschap zal in ieder geval haar eigen zaak dienen te maken van de verzekering en dienaangaande vanaf vandaag aile nodige schikkingen moeten treffen.

G. De huurmeters van water. gas en elektriciteit.

De huurmeters van water, gas en elektriciteit die zich in het beschreven gebouw bevinden en waarvan derden kunnen bewijzen eigenaars te zijn, zijn niet in de inbreng begrepen en de vennootschap zal er de huur van moeten voortzetten en de premies ervan betalen vanaf de eerstkomende vervaldag.

H. ADMINISTRATIEVE BEPALINGEN

3 lJ

vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

A. Algemeen

Voor het geval voorschreven eigendom zou onderworpen zijn aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatievereisten of andere overheidsbesluiten of reglementen van welke aard ook, zal de vennootschap zich moeten gedragen naar al de voorschriften zonder voor verlies van grond, weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook enig verhaal tegen de verkoper te kunnen uitoefenen.

De vennootschap erkent ingelicht te zijn geweest omtrent de mogelijkheid om van haar kant, voorafgaandelijk aan de inbreng, aile inlichtingen in te winnen met betrekking tot de stedenbouwkundige situatie van het verkochte goed.

B, Ver larincien inbrengers

De inbrengers verklaart en bevestigt:

- geen kennis te hebben van enige stedenbouwkundige overtreding met betrekking tot het ingebrachte goed, en voor alle constructies door hen opgericht, een stedenbouwkundige vergunning te hebben bekomen en dat al deze constructies conform die vergunning werden opgericht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisàh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

dat er hen tot op heden voor het ingebrachte goed geen enkel onteigeningsbesluit werd betekend,

en dat zij geen kennis hebben van een geplande onteigening.

- betreffende het ingebrachte goed geen enkele waarschuwing of betekening te hebben ontvangen

in het kader van de wetgeving houdende de bescherming van de monumenten, stads- en

dorpsgezichten, het archeologisch patrimonium en de landschappen, noch definitief, noch voorlopig.

- geen kennis te hebben van enige planbatenheffing.

C. Informatieplicht van de instrumenterende notaris ingevolge de Vlaamse Codex Ruimtelij

Ordening:

Aangezien de gemeente Kortemark reeds beschikt over een goedgekeurd plannen- en

. vergunningenregister, vermeldt en informeert, de ondergetekende notaris, met toepassing van

artikel 5.2.1 en artikel 5.2.3 Vlaamse Codex RO:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is uitgereikt, met uitzondering

van de vergunningen afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de

gemeente Kortemark op respectievelijk 8 juli 1977 en 4 december 1987 voor het bouwen van een

loods en serre en het plaatsen van een verplaatsbare frituur. Constructies opgericht voor 22 april

1962 of voor de definitieve vaststelling van het gewestplan, worden vermoed vergund te zijn.

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed, woongebied met

- landelijk karakter is, volgens het gewestplan Diksmuide-Torhout.

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrengers, voor het

goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43

van de Vlaamse Codex RO.

4° dat op het ingebrachte goed geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2.4.1 van de Vlaamse

Codex RO

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is.

6° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex RO voor de overdracht verplichte as-

builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

" De vergadering verklaart dat zij een kopie van het stedenbouwkundig uittreksel afgeleverd door de

gemeente Kortemark op 25 oktober 2013 betreffende het goed heeft ontvangen. Partijen erkennen bovendien door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van de inlichtingen verstrekt door de gemeente Kortemark bij brief van 25 oktober 2013.

De vergadering erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van dit schrijven door er een kopie van ontvangen te hebben, door de instrumenterende notaris hieromtrent alle uitleg te hebben gekregen en ontslaat de instrumenterende notaris uitdrukkelijk de volledige inhoud ervan alhier over te nemen.

De notaris verwijst partijen vervolgens naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex RO, houdende de opsomming van de vergunningsplichtige handelingen, maar informeert tevens partijen dat

provinciale en gemeentelijke stedenbouwkundige verordeningen deze opsomming van vergunningsplichtige werken kunnen aanvullen.

I. Bodemsanering_

A. De inbrengers verklaren dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen ' op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

Bovendien blijkt uit de inlichtingen verstrekt door de technische dienst van de gemeente Kortemark op 25 oktober 2013 dat zij geen kennis hebben van activiteiten uitgeoefend op of vergunningen met betrekking tot het voormeld goed afgeleverd, waaruit blijkt dat voorbedoelde eigendom, een risicogrond zou zijn.

B. Door de OVAM werd voor het goed een bodemattest afgeleverd met referte A:20130475623-

R:20130474191.

Dit podemattest, afgeleverd op 22 oktober 2013, bepaalt letterlijk :

'De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de

bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

C. De inbrengers verklaren met betrekking tot het ingebrachte goed zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Op de laatste blz. vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19.1

Voor-

behouden

aan het'

Belgisvh

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

 . "

Voor zover voorgaande verklaring van de inbrengers te goeder trouw werd afgelegd, neemt de

vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade, zowel als de kosten die '.

daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart zij dat de inbrengers hiervoor tot geen vrijwaring

zal gehouden zijn.

F. Op grond van de bovenstaande verklaringen bevestigt de notaris dat de bepalingen van het

Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden nageleefd.

J. Erfdienstbaarheden  bijzondere voorwaarden.

De inbrenger verklaart geen enkele erfdienstbaarheid te hebben toegekend op het ingebrachte

" goed, alsook dat er bij zijn weten op deze goederen geen enkele erfdienstbaarheid rust.

3. 2. VERGOEDING

Als vergoeding voor de inbreng van voormeld onroerend goed worden toegekend :

A. Aan de heer en mevrouw Joseph Vermeersch-Depuydt Rita, die aanvaarden : negen en negentig volledig afbetaalde aandelen (99)

B. aan de heer Frédéric Vermeersch, die aanvaardt : één (1) volledig afbetaalde aandelen; Daarnaast bevestigt de vergadering dat als gevolg van de inbreng in hoofde van de heer en mevrouw Vermeersch-Depuydt een schuldvordering in rekening-courant op de vennootschap is ontstaan ten bedrage van 175.000,- euro

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura volledig volgestort zijn.

, 4. VASTSTELLING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging ten belope van honderd duizend euro ¬ (100.000,-) volledig werd onderschreven, dat aile aandelen volledig zijn afbetaald en dat het kapitaal aldus werd verhoogd tot achthonderd en vijf duizend euro (¬ 805.000,-).

5. WIJZIGING STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering besluit om artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst :

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt acht honderd en vijf duizend euro (¬ 805.0004. Het is verdeeld in duizend honderd vier en dertig (1.134) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zin genummerd van 1 tot en reet 1.134."

6. VOLMACHT COORDINATIE EN PUBLICATIE

De buitengewone algemene vergadering verleent volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem om het nodige te doen voor de coördinatie van de statuten en de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige akte met het oog op de publicatie.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 4 december 2013; revisoraal verslag, gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 25.06.2013 13216-0595-010
04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 28.06.2011 11229-0254-011
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 29.06.2010 10238-0288-011
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 30.06.2009 09332-0062-011
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 23.06.2008, NGL 23.06.2008 08285-0154-010
05/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 29.05.2007 07168-0312-008
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.06.2006, NGL 28.06.2006 06347-0947-012

Coordonnées
FREKOR

Adresse
BESCHEEWEGESTRAAT 22 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande