FRAMBOFRUIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRAMBOFRUIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 864.532.195

Publication

21/05/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het 1111

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

y

i IJI!,3131L u u

NLE1-ELEUD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 MEI 2014

Gent Afdeliegtgsten

. De gl{irfier..

1

Ondernemingsnr : 0864532195 Benaming

(voluit) : FRAMBOFRUIT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : OUDE OUDE IEPERWEG 26, 8210 ZEDELGEM (LOPPEM) (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BIJKOMEND ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 april 2014 blijkt de benoeming met ingang van 1 april 2014 van de Heer Christaan Loncke, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Oude leperweg 26/A tot bijkomend niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap.

In deze hoedanigheid zal de zaakvoerder individueel over de bevoegdheden en machten beschikken zoals vermeld in artikel 13 van de statuten van de vennootschap.

Christine Der dwe

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden - Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

27/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0864.532.195

Benaming

(voluit) : FRAMBOFRU1T

(verkort):

Rechtsvorm; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8210 Zedelgem, Oude leperweg, 26

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Notaris Bernard Loontjens, te Izegem, op 13 mei 2014, ter registratie.

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FRAMBOFRUIT", opgericht bij akte verleden voor notaris Bernard Welters te Brugge (Assebroek) op 31 maart 2004, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16 april daarna, onder nummer 04058630 en waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd, gehouden op 13 mei 2014 heeft beslist wat volgt:

1. Het kapitaal wordt verminderd met vierenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 64.200,00) om het kapitaal te brengen van tweeëntachtigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 82.750,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), door terugbetaling op ieder aandeel van een bedrag van zeshonderd tweeënveertig euro (¬ 642,00) werkelijk volgestort kapitaal.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen,

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vermindering van het kapitaal zal geschieden door middel van aanpassing in het aandelenregister ten overstaan van de zaakvoerders en na voorafgaande bekendmaking aan de vennoot, welke bekendmaking door toedoen van de zaakvoerders ten gepaste tijde zal geschieden.

De enige vennoot verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen?

2. Herleiding van de wettelijke reserves tot het door de wet vereiste minimum door overboeking naar de beschikbare reserves. De aanwending van deze overgeboekte reserves voor uitkering aan de vennoten kan pas geschieden, onder dezelfde voorwaarde als deze van toepassing voor de terugbetaling aan de aandeelhouders van het bedrag van de kapitaalvermindering, te weten, Indien binnen twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot kapitaalvermindering, de schuldeisers volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootsohappen geen zekerheid hebben geëist voor de schuldvorderingen die op het ogenblik van de bekendmaking nog niet zijn vervallen.

3. Benoeming met ingang vanaf 13 mei 2014, van de Heer Christiaan Loncke, wonende te 8210 Zedelgem (Loppem), Oude teperweg, 26/A, thans niet-statutair zaakvoerder, tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Dienovereenkomstig worden de statuten aangepast door vervanging van de huidige tekst onder de titel "statutair zaakvoerder" in artikel twaalf van de statuten door volgende tekst:

"De Heer Christiaan Loncke en Mevrouw Christine Deruwe, beiden wonende te 8210 Zedelgern (Loppem), Oude ieperweg 26/A, zijn als enige statutaire zaakvoerders van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt en hun afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen."

4. Aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure en het gewijzigd vraagrecht zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen en dit als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

IIIIIlt! Ij111111,1 11 II

^ y- ....... w

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behcocien ean het Belgisch

Staatsblad

o De huidige tekst onder de titel "vraagrecht" in artikel eenentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld niet betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvcerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vácir de algemene vergadering ontvangen."

n De huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmem

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten leste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden: 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten

5. Opdracht aan de zaakvoerders om over te gaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hierna genoemde personen worden aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om elle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de E3elasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te ; tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor * te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

-de Heer Alois Monsieurs.

-Mevrouw Eveline Christiaens.

-Mevrouw Ann Hemeryck.

vooR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 13 mei 2014

coôrdinering

Op de laatste blz. van Lue B vermelden: Recte : Naam orchoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

G

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.09.2014, NGL 05.09.2014 14580-0476-016
25/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 13.09.2013 13583-0513-016
11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.09.2012, NGL 04.09.2012 12558-0154-016
11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 05.09.2011, NGL 04.10.2011 11574-0159-015
22/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.09.2010, NGL 14.09.2010 10543-0010-016
21/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 07.09.2009, NGL 15.09.2009 09761-0057-016
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 01.09.2008, NGL 13.10.2008 08784-0255-016
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 03.09.2007, NGL 14.09.2007 07723-0366-016
02/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 28.09.2006 06811-5072-015
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 05.09.2005, NGL 16.09.2005 05684-3601-015
21/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 29.09.2015, NGL 09.10.2015 15648-0174-016

Coordonnées
FRAMBOFRUIT

Adresse
OUDE IEPERWEG 26 8210 LOPPEM

Code postal : 8210
Localité : Loppem
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande