EMANUEL DEPREZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EMANUEL DEPREZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.733.023

Publication

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 08.03.2014, NGL 10.03.2014 14060-0364-010
09/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.03.2013, NGL 05.04.2013 13082-0149-010
24/01/2011
ÿþ MO 2.1

~- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y



Ondememingsnr :0 ...3.. 2 7 3 3 Benaming

(voluit) : Emanuel Deprez

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8490 Jabbeke (Varsenare), Gistelsteenweg 90A Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris, ter standplaats'

Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe, Dewagtere & Van Hoestenberghe", op 29.12.2010,

dat :

1. er door :

De heer DEPREZ, Emanuel Gilbert Etienne, gehuwd noch wettelijk samenwonend, geboren te Kortrijk op 19, oktober 1980, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 90 A ; een besloten vennootschap met beperkte'. aansprakelijkheid werd opgericht.

2. naam : Emanuel Deprez

3. zetel : 8490 Jabbeke (Varsenare), Gistelsteenweg 90A

4. doel :

De vennootschap heeft tot doel:

I.VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,: erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen,: bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitba-ten van onroerende: goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën;; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van: onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband_ staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen. voor het goede verloop van verbintenissen, door derde perso-nen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen: met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere: roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtsperso-nen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk: voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaar-kassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

II.VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN 1.Het verlenen van managementprestaties

2.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen' of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen' of ondernemingen.

4.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoe-fenen van opdrachten en functies.

5.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercia-lisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van; octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6.De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

7. muziekstudio, producen en opnemen van muziek, aankoop en verkoop van muziekmateriaal en alles dat: daarmee verband houdt.

III.BIJZONDERE BEPALINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR E NEERGELEGD TER GRIFFÉE VAN DE

DIRECTI N

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

11- 2411 I BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

BELGISCH STAATS

BESTLJUR

Griffie

De griffier.

Iluflhf HfhI IflIh hh III If

*11012199*

3 0 -12- 2010

II

op:

AD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, fi-nanciële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrecht-streeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de ver-wezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of be-leggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsad-vies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werk-zaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennoot-schap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, in-schrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschap-pen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goede-ren in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

Alsmede al hetgeen daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mede houdt.

5. duur : onbeperkt.

6. kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHT1G (186) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder éénlhonderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter heeft inbreng gedaan in geld (vop een bijzondere rekening onder nummer BE53 7310 1530

4753 bij de KBC) van een bedrag van twaalf duizend vijfhonderd euro nul eurocent (¬ 12.500,00) waarvoor hem

honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend zijn.

7. BESTUUR

* Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuur-lijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze ver-plicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste verte-genwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorge-legd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene verga-dering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste ver-tegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegen-woordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voe-ren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegd-heid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk ge-geven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegd-heid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, verte-genwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwij-zen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

8.boekjaar : het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september. Het eerste boekjaar eindigt op

30.09.2012.

9.De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart om 14 uur en voor het

eerst in het jaar 2013.

10.* Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplich-tingen terzake, de dotatie aan de

wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

" van de nettowinst.

11. Aanstelling

* Benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd voor onbepaalde duur: de heer Deprez Emanuel, voornoemd, die aanvaardt.

* Bijzondere volmacht

Een volmacht wordt toegekend, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel

van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, aan BVBA Kantoor Lut & Partners

Boekhoudingen te 8490 Jabbeke, Gisteisteenweg 92, om, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, alle nodige

administratieve formaliteiten te vervullen zoals onder meer de inschrijving van de vennnootschap in de

" Kruispuntbank van Ondernemingen en aanvraag van een BTW-nummer.

12.Toelatingsvoorwaarden tot vergadering :

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

13. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun

de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

P. Van Hoestenberghe

geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EMANUEL DEPREZ

Adresse
GISTELSTEENWEG 90A 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande