DR. TSVETKOVA LUDMILA - ANESTHESIST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TSVETKOVA LUDMILA - ANESTHESIST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.501.051

Publication

26/08/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

KeRGELEOD ter GRiFFlE de, nete6ANK VAN ttOOptilelri6t,'M -3RUGGE (Afeing Bti'uctne s

1 3 Aue, ne,

G'riffie ~

Ondernemingsnr: o 5 37-- , SQ,// o

Benaming (voluit) : DR. TSVETKOVA LUDMILA - ANESTHESIST

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Kraaiveldstraat 65

8020 Oostkamp (Hertsberge)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op !zeven augustus tweeduizend en dertien, geregistreerd te Diksmuide (acht bladen, een verzendingen) op acht augustus tweeduizend en dertien, boek 431, blad 47, vak 2, ontvangen vijftig euro (50,00-EuR), getekend de e.a. Inspecteur a.i. SANDERS, dat:

;1° Door: Mevrouw TSVETKOVA Ludmila, anesthesist, geboren te Vitebsk (Unie der Socialistische

;Sovjetrepubliek) op 7 juni 1975, niet gehuwd, wonende te 8020 Oostkamp, Hogestraat 63,

;;een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: DR. TSVETKOVA LUDMILA - ANESTHESIST.

iî 3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Kraaiveldstraat 65,

;;4° Deze vennootschap heeft tot doel:

(1) In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het!, uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer _ vennoot op het gebied van anesthesie en pijntherapie en dit rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend.

(2) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit.

(3) De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende. accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om:' deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot.

i (4) Het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheren - vennoten toe te laten verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief!' hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

(5) Het verstrekken van informatie en/of onderricht in voormelde disciplines en dit in dei! breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële3 activiteit mag aannemen.

(6) De organisatie van seminaries, colloquia, cursussen, studiereizen en lessen verband met de beroepsactiviteiten, het optreden als stagebegeleider, het schrijven en laten;; publiceren van medische artikelen en boeken.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en dit voor eigen;, rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar:! overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met:; ;derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen aan kostenassociaties of middelenvennootschappen vans; geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en ' voorafgaandelese_s_oedkeuring door de.P-_ravinciale Raad van de =0rde.van Geneesheren,._..

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer, onder het normale beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard.

De vennootschap kan bijgevolg, doch uitsluitend als bijkomend doel, investeren en beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van die goederen die haar toebehoren te bevorderen, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijke karakter van de vennootschap, noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteiten ook.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met eenparigheid van stemmen.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake.

De algemene vergadering, beraadslagend en stemmend onder voorwaarden vereist voor de wijzigingen van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden en dit na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren

;5° Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) euro, en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één i honderdzesentachtigste van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig ingeschreven door een inbreng in geld door voornoemde mevrouw Ludmila Tsvetkova, ten belope van achttien duizend zeshonderd (18.600) euro, waarvoor haar honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één I honderdzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal, volledig volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal achttienduizend zeshonderd (18.600) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer BE83 3631 2259 5815, bij de ING Bank, te Oostkamp geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op vierentwintig juli tweeduizend en dertien<

6° De duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap

in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 25 juli 2013.

7° De vennootschap wordt bestuurd door:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die geneesheer moeten zijn en die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is beperkt tot de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Hij is herbenoembaar.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door' de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar. De duur van het mandaat van zaakvoerder is niet onbeperkt.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een professionele éénpersoonsartsenvennootschap tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoot-zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval', het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoemingsontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad, Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, waartoe zij is toegetreden is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten,

Op de laatste btz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

" tbohouden aan het Belgisch Staatsblad

a"

mod 11.1

zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening, De : zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Mevrouw TSVETKOVA Ludmila, anesthesist, geboren te Vitebsk (Unie der Socialistische Sovjetrepubliek) op 7 juni 1975, met rijksregister nummer 75.06.07-428.09, niet gehuwd, wonende te ° 8020 Oostkamp (Hertsberge), Kraaiveldstraat 65, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om . ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

- iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

'De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

9° Verdeling van de winst -- aanleggen van reserves  verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het ,wettelijk reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Dë bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of 'tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel . 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Na betaling van de schulden van de vennootschap, zal het saldo in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden, in zoverre ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstorting naar keuze van de vereffenaar(s).

10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden,

Zij zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni van elk jaar om zeventien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel °21 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "DR. TSVETKOVA LUDMILA -

" ANESTHESIST", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene

vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boeklaar en eerste laarvergaderinq

Het eerste boekjaar zal afgesloten warden op eenendertig december tweeduizend en veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni tweeduizend en vijftien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

.afgeleverd végr registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel

Magen hij Iw Bètgisch f át"sbTâd = Z670gl2ÛI3 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

mod 11.1

Hendrik Q'EBUCQUOY,

notaris

;tegelijk hiermee neergelegd:

een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte;

bankattest;

Voor-tbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. TSVETKOVA LUDMILA - ANESTHESIST

Adresse
KRAAIVELDSTRAAT 65 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande