DR. S. DEPOORTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. S. DEPOORTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.198.317

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 06.03.2014, NGL 20.03.2014 14068-0449-013
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 07.03.2013, NGL 07.05.2013 13113-0575-014
11/05/2011
ÿþRiad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!ON1TEUR BELGE

'DIRECT ON NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE 4 -05- 20fl BRU GE (Afdeling Brugge) Op.

BELGISCH STI%ATSBL,AD

26APi 1

BESTU Jil rI iu ;:

griffier,

iio1iaos*

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834.198.317

Benaming

(voluit) : Dr. S. Depoorter

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 60, 8200 Brugge

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering de dato 25.maart.2011 heeft beslist om de maatschappelijke zetel van Veldstraat 60, 8200 Brugge te verplaatsen naar Azalealaan 5, 8200 Brugge en dit vanaf 01.apri1.2011.

Sylvia Depoorter

Zaakvoerder

------------

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 0 1 APR. 2011

Griffie griffier,

lll flhl III l I I VIYIV~IIII iw

" 115,135"

b

s

Ondernemingsnr : 0834.198.317

Benaming

(voluit) : Dr. S. Depoorter

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 60, 8200 Brugge

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor voorzien bij artikel 222 W. Venn. , ter gelegenheid van de quasi-inbreng in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dr. S. Depoorter.

Sylvia Depoorter

Zaakvoérdér

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/03/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11301561*

Neergelegd

02-03-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Dr. S. Depoorter

0834198317

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 8200 Brugge, Veldstraat 60

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op één maart tweeduizend elf, neergelegd vóór registratie, dat een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) werd opgericht met de naam  Dr. S. Depoorter , waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Veldstraat 60, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), gesplitst in 186 aandelen met nominale waarde van elk ¬ 100,00.

Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven door Mevrouw Sylvia Depoorter, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Veldstraat 60. Ieder aandeel waarop werd ingeschreven is volgestort tot beloop van 2/3. De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van ¬ 18.600,00 (achttienduizend zeshonderd euro) waarop ¬ 12.400,00 (twaalfduizend vierhonderd euro) werd volstort.

De gemelde bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de NV ING België.

Doel

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van de geneeskunde door de geneesheer vennoot op het gebied van de pediatrie, dit door de enige vennoot, rekening houdend met de Medische Plichtenleer. Dit kan onder andere omvatten :

" het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voorvermelde activiteit.

" de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot.

" het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend twaalf.

De algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Bevoegdheid van de algemene vergadering.

A. De gewone en bijzonder algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten terzake van :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de vaststelling van de jaarrekening ;

- bestemming van de beschikbare winst ;

- benoeming van de commissaris (commissarissen) ;

- vaststelling van salaris van de commissaris zo deze functie door de geneesheer zelf niet waargenomen is ;

- bepalen van de vergoeding aan de geneesheer-vennoot dit voor zijn professionele activiteit. Die vergoeding moet daar mee in verhouding zijn.

- het verlenen van kwijting volgens artikel 137 van de vennootschappenwet.

B. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, om tot vervroegde ontbinding van de vennootschap te besluiten, om tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal te besluiten, om over overdracht van aandelen onder levenden te beslissen.

Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand maart om 20h00 op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping.

De aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Oproepingen

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven worden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de enige vennoot die geneesheer is. De zaakvoerder kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. De zaakvoerder kan voor één of meerdere handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder echt verklaarde staat. Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Het mandaat van de zaakvoerder is van bepaalde duur, namelijk voor de duur van zijn medische activiteiten.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met de reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

A. voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico s;

B. tot het uitkeren van een redelijk dividend.

Ontbinding.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap te beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voor te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrage bepaald in artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij ontbinding wordt de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van vennoten. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd.

Kennisgeving van de wijzigingen.

Elk ontwerp van statuten, huishoudelijk reglement, of oprichtingsakte van een vennootschap of vereniging, elk ontwerp van overeenkomst, evenals elk stuk waarnaar daarin verwezen wordt, dient voorafgaandelijk door elke geneesheer ter goedkeuring voorgelegd te worden aan zijn Provinciale Raad die de conformiteit van de voorgelegde stukken met de medische deontologie in het algemeen en de bepalingen van dit hoofdstuk in het bijzonder nagaat. Hetzelfde geldt voor elk ontwerp van wijziging van om het even welk van deze stukken.

De voorgelegde stukken moeten alle door de Code van de geneeskundige plichtenleer vereiste gegevens bevatten, uitdrukkelijk de naleving ervan garanderen en de bevoegdheid van de provinciale raad op dit vlak erkennen.

Deontologie.

De geneesheer-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Huishoudelijk reglement

Als enig vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap  Dr. S. Depoorter , verbindt Dokter Sylvia Depoorter er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de code van de medische plichtenleer strikt na te leven. De vennootschap die de verschuldigde honoraria rechtstreeks ontvangt, zal de geneesheer-vennoot een normale vergoeding uitkeren in verhouding tot zijn geleverde prestaties.

Professionele samenwerking tussen geneesheren

In het geval dat er een professionele samenwerking tussen geneesheren tot stand zou komen, zal dit gebeuren conform de artikelen 159 tot 163 van de regels met betrekking tot de professionele samenwerking tussen geneesheren, zoals deze tekst werd goedgekeurd door de Nationale Raad van zestien maart tweeduizend en twee en de eventueel daarop aangebrachte latere wijzigingen. Overneming van de verbintenissen.

Mevrouw Depoorter heeft verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de vennootschapswet de verbintenissen overneemt die voor rekening, en ter name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01 maart 2011.

Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder.

Mevrouw Sylvia Depoorter, voornoemd, werd benoemd als eerste zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. S. DEPOORTER

Adresse
AZALEALAAN 5 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande