DR. GERNAEY EVY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. GERNAEY EVY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.621.488

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0500-010
09/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

07-12-2011

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307226*

Ondernemingsnr :

0841621488

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

1. er door mevrouw GERNAEY Evy Antoinette Elvire, geboren te Waregem op 26 april 1984, ongehuwd, wonende te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 494 bus A000, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

4. de vennootschap tot doel heeft:

1. De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot, richting huisarts. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regels van de medische plichtenleer. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de geneesheer-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

3. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

4. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties voor voornoemde activiteiten.

5. Het uitvoeren van expertises (geneeskundige).

6. De coördinatie en raadgeving medische arts (CRA).

7. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

8. Het scheppen van de mogelijkheden om iedere geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk-uitoefening mogelijk te maken. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit doel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke

Benaming (voluit): Dr. GERNAEY EVY

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 494 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc Coudeville te Oostende op 30 november 2011, nog te

registreren op het Registratiekantoor Oostende I, blijkt dat:

2. de vennootschap de naam "Dr. GERNAEY EVY" draagt.

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 494 bus A000.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

manier ook, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbeperkte duur.

6. Het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 1.860 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/1.860ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door mevrouw GERNAEY Evy, voornoemd, waarvoor haar al de aandelen worden toegekend. Alle aandelen worden ten belope van twee/derden (2/3den) volgestort.

De vennootschap beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Aldus dient nog zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR) te worden volgestort.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap KBC Bank.

7. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te zijn en de regels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. De duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) is beperkt tot tien (10) jaar. Herverkiezing is mogelijk.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

In afwijking van het eerste lid behoeft de zaakvoerder de toestemming van de algemene vergadering om te besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of, de vestiging van een hypotheek en in het algemeen tot rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een belang van meer dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

De zaakvoerder vertegenwoordigd de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. Verantwoordelijkheden van de zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) is (zijn) niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij (ze) is (zijn) verantwoordelijk voor de uitvoering van de hem (hun) opgedragen taak en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van Vennootschappen.

Hij (zij) is (zijn) jegens de vennootschap en jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van de overtreding van het Wetboek van Vennootschappen of van de statuten. Professioneel is hij persoonlijk aansprakelijk.

Ten aanzien van overtredingen waaraan hij (zij) geen deel hebben gehad, wordt (worden) hij (zij) van die aansprakelijkheid slechts ontheven indien hem (hun) geen schuld kan verweten worden en hij (zij) die overtredingen heeft (hebben) aangeklaagd op de eerste algemene vergadering nadat hij (zij) er kennis van heeft (hebben) gekregen.

Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd voor onbepaalde duur benoemd: Mevrouw Gernaey Evy, voornoemd.

8. De algemene van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 18 uur, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van de benoeming en het ontslag van de zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van de commissaris(sen), het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris(sen), het verlenen van kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen, het vaststellen van de jaarrekening, en de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid bevoegd om volgens de voorschriften van artikel 220 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, de verkrijging goed te keuren door de vennootschap van vermogensbestanddelen die toebehoren, hetzij aan de oprichter, hetzij aan een zaakvoerder of aan een vennoot. De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten en met name om te besluiten tot ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder(s) om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap en omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

11. Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

b. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. De vennootschap blijft na haar ontbinding, ongeacht of deze van rechtswege door een uitspraak van de rechter, of bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, als rechtspersoon voorbestaan voor haar vereffening of tot aan de sluiting ervan.

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden en mits homologatie door de bevoegde rechtbank van deze benoeming.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Mits akkoord van de bevoegde rechtbank met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa zal het batig saldo van de vereffening onder de vennoten verdeeld worden naar verhouding van hun aandelen, na gelijkstelling ervan inzake volstorting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd : Expeditie oprichtingsakte.

Coordonnées
DR. GERNAEY EVY

Adresse
GISTELSTEENWEG 494, BUS A000 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande