DR. BARBARA VAN DEN BERGH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. BARBARA VAN DEN BERGH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.826.728

Publication

07/05/2014
ÿþfa Mod Word 11.1

I ~~~(Î: : In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11111111311,11111 Hill

Voc behoc

aan

Belgi Staat:

MONITEU BELG I NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ELGISCH STAATS LAD Griffie

Gent Afdeling Brugge

De griffier

2 8 -04-- 2014 2 2 APR 1014

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm

0501.826.728

Dr. Barbara Van den Bergh

Burgerlijke Vennootschap o.v.v"

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8490 Jabbeke, Ettelgemstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 11 februari 2013 en van het controleverslag d.d. 11 februari 2013 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 15315, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Barbara Van den Bergh, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/12/2012
ÿþMOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ONITEUR

1$-12-

GISCFI ST

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

~E~C-

RICHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AfdMIng Brume)

2012 op:

Gi

~ATSBL.,~ 0 7 DEC. Z glimp.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr. :

Benaming (voluit) :

0501826728

Dr, Barbara Van den Bergh

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ettelgemstraat 22

(volledig adres) 8490 Jabbeke

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

11 Bij akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd nótaris te Brugge Sint-Kruis op 6 december 2012,

1; opgericht door: ;:

Mevrouw VAN den BERGH Barbara Anne, dokter in de genees-, heel- en verloskunde, algemeens; 11 internist met bijzondere bekwaamheid in de nefrologie, geboren te Wilrijk op 9 augustus 1977,1;

echtgenote van de heer SCHEPERS Stijn Henriette Louis, arts, geboren te Tongeren op 12 december 11976, wonende te 8490 Jabbeke, Ettelgemstraat 22

11 de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam "Dr. Barbara Van den Bergh".

11 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Ettelgemstraat 22.

De vennootschap heeft tot doel:

- de uitoefening van de genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder de inwendiger geneeskunde, de nefrologie en de infectieziekten, in naam en voor rekening van de vennootschap,;; si volgens de regels van de geneeskundige plichtenleer, in het bijzonder betreffende heter beroepsgeheim, door haar vennoten, zijnde uitsluitend geneesheren die op de Lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven en die hun volledige medische activiteit in de vennootschap,!! uitoefenen; - het beheren van een praktijk inzake genees-, heel- en verloskunde en meer in het bijzonder de; inwendige geneeskunde, de nefrologie en de infectieziekten, inclusief: de aan- en verkoop, het huren;; ir en verhuren, het onderhoud van gebouwen en materieel, het ter beschikking stellen van!; :1 geneesheren die in het kader van de vennootschap werken en van paramedisch personeel dat de;: :1 vennoten in de. uitoefening van hun beroep bijstaat, het ter beschikking stellen van medisch11 is materieel en van alles wat noodzakelijk is voor de uitoefening van voormelde disciplines;

het inrichten van algemene diensten en medische secretariaten in het bijzonder die nuttig of nodigi1. 11 zijn voor de uitoefening van voormelde disciplines; 11- het organiseren van lessen, opleidingen, symposia, congressen in verband met de geneeskunde in 1: het algemeen en met de inwendige geneeskunde, de nefrologie en de infectieziekten in het i1 :1 bijzonder; 1- het uitgeven van boeken en publicaties in verband met de geneeskunde in het algemeen en met ders

inwendige" geneeskunde, de nefrologie en de infectieziekten in het bijzonder op alle vormen van:1

rr informatiedragers en via aile publicatiemedia; rr

11- het verstrekken van diensten aan uitgevers van geneeskundige wetenschappelijke werken,;;

publicaties en producties in alle media en op alle informatiedragers;

- het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoten toe te laten zich verder te;i 11 bekwamen in voormelde medische disciplines, teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening;;

mogelijk te maken. 11 De feitelijke genees-, heel- en verloskunde zal enkel door de geneesheer-vennoten uitgeoefend;;

worden en geenszins door de vennootschap. De geneesheer-vennoten blijven onbeperkt;;

aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. Zij blijven eveneens, als geneesheer, persoonlijk;; verantwoordelijk tegenover de patiënten die door hen behandeld worden.

ï: De geneesheer-vennoten dienen verzekerd te zijn voor hun medische fouten, terwijl ook ders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

c" . 1

mod 11.1

aansprakelijkheid van de vennootschap moet verzekerd worden.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks en int voor eigen rekening alle honoraria voor de hierboven vermelde prestaties.

De vennootschap zal In het algemeen en in het binnenland alle handelingen van financiële, roerende of onroerende aard mogen verrichten die rechtstreeks in verband staan met haar doel of die het bereiken van haar doel geheel of ten dele vergemakkelijken. De vennootschap mag deelnemen in andere instellingen of vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht met een gelijkaardig doel, hetzij door inschrijving, deelneming, aankoop, optie of door eender welk ander middel.

De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke geneesheren deontologisch niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden.

Zonder haar burgerlijk karakter aan te tasten, mag de vennootschap voor eigen rekening haar financiële overschotten investeren of beleggen in:

- onroerende goederen, door aankoop, bouwen, ombouwen en verbouwen, verkopen, verhuren, in concessie geven af er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium of in het kader van de bezoldiging van haar zaakvoerders;

- roerende goederen, door verwerven, verfraaien en restaureren, verkopen, verhuren, in concessie geven of er andere zakelijke rechten op vestigen, valoriseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst van haar patrimonium;

- financiële beleggingen in welke vorm ook verwerven, beheren, vervreemden en valoriseren met het oog op het beheren en uitbouwen van haar patrimonium,

Wanneer de vennootschap twee of meer vennoten telt, kan dit bijkomstig doel alleen nagestreefd worden, nadat het schriftelijk akkoord daaromtrent van alle vennoten aan de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren meegedeeld werd.

Tevens is het de vennootschap toegestaan aan haar eigen vennoten leningen toe te staan van uit haar eigen roerend patrimonium of hen, in het kader van haar bezoldigingsbeleid, kosteloos of ten bezwarende titel het gebruiksrecht van een (al of niet gemeubeld) onroerend goed van de vennootschap toe te kennen.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf haar inschrijving in het register der burgerlijke vennootschappen.

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/3005t0) van het kapitaal.

Onderschrijving -volstorting

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/driehonderdste (1/3000t0) van het kapitaal.

Alle aandelen zijn door de oprichtster ingeschreven a pari in speciën. De oprichtster verklaart en erkent dat aile aandelen volstort zijn en dat de som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting zoals hierna vermeld.

Het saldo, hetzij ZESDUIZEND TWEEHONDERD euro (¬ 6.200,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 42 in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, waarvan alle leden verplicht vennoot dienen te zijn. Deze zaakvoerders dienen steeds geneesheer te ziin en de reeels van de behoorlijke beroepsuitoefening na te leven. Dokter Barbara Van den Bergh, voornoemd, wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder en verklaart deze opdracht te aanvaarden, met bevestiging dat zij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien zij vennoot is, zoals in deze het geval is. Haar opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Tot zaakvoerder-opvolger of subsidiair zaakvoerder wordt benoemd: de heer SCHEPERS Stijn Henriette Louis, arts, geboren te Tongeren op 12 december 1976, echtgenoot van voornoemde dokter mevrouw Barbara Van den Bergh, wonende te 8490 Jabbeke, Ettelgemstraat 22.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

`ti Voor-

behouden

.~ aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Hij zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van haar mandaat om reden van ontslag of overlijden, of indien zij tijdelijk en duurzaam onbekwaam is om haar mandaat uit te oefenen omwille van ziekte of ongeval.

Het mandaat van zaakvoerder is niet van onbepaalde duur, maar voor de duur van zijn medische activiteit.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, ook jaarvergadering genoemd, wordt elk jaar gehouden de derde vriidaq van de maand juni om negentien uur dertig, op de zetel of op elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder iaar en eindigt op éénendertiq_december van daaropvolgend jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen,

Onder het netto-actief moet worden verstaan het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de

jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering ten hunne gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

OVERGANGSBEPALINGEN

Overgangsregeling zaakvoerder

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

De aldus statutair benoemde zaakvoerder, heeft verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar bestuursmandaat.

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013. De feitelijke activiteiten in naam en voor rekening van de vennootschap zullen evenwel aanvangen op 1 januari 2013.

Datum van de eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Overname van verbintenissen

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert datum der oprichtingsakte.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 97.7

VOLMACHT

De verschijnende partij verklaart hierbij volmacht te geven aan Fiscaal Bureau Dirk Valcke, Koningin Astridlaan 128. 8200 Brugge en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten inzake inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de B.T.W.-administratie en bij een erkende sociale kas voor zelfstandigen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesel, geassocieerd notaris,

Neergelegd ; expeditie van de oprichtingsstatuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

 n t

x ~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. BARBARA VAN DEN BERGH

Adresse
ETTELGEMSTRAAT 22 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande