DOMINIC MUYLDERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOMINIC MUYLDERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.065.458

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.08.2013 13553-0274-010
25/09/2012
ÿþModZO

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

I *12159753*

V beh aa Be) stia2

NEERGELEGD

1 SEP, 2012

~

KO OPH~TE GENT

Ondernemingsnr : 0837065458

Benaming

(voluit) : MUYLDERMANS DOMINIC

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TENTOONSTELLINGSLAAN 34 TE 9000 GENT

Onderwerp akte : ADRESWIJZIGING

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van 22/08/2012 blijkt wat volgt :

* het wijzigen van de maatschappelijke zetel van de vennootschap naar ;

Olieslagerijstraat 4 te 8020 waardamme met ingang vanaf 01109/2012.

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Muyldermans Dominic

1

29/06/2011
ÿþ MOdi1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 8 7 JUNI 2011

IKrif1P1-1 -rtcr-.c~r

IIIl II DID IIDI Ill llI II DI I I II

*iios~aas"











Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DOMINIC MUYLDERMANS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 34.

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Elke Vandekerckhove te Merelbeke op tien juni tweeduizend en elf, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie met het oog op de neerlegging ter griffe van de Rechtbank van Koophandel, dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: DOMINIC MUYLDERMANS

Zetel: 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 34,

Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur

Oprichter: De heer MUYLDERMANS Dominic Gustaaf Alfons, advocaat, geboren ie Mol op eenentwintig mei negentienhonderd zesenzeventig, echtgenoot van Mevrouw ONGENA Karen Eva, advocaat, geboren te Sint-Amandsberg (Gent) op elf juli negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 34.

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) verdeeld in tweehon-derd (200) aandelen die elk één/ tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegen-woordigen.

Inbrengen: De Heer MUYLDERMANS Dominic, voornoemd, verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort en waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus vanaf heden over een bedrag van twintigdui-zend euro (20.000,00 E). De gelden werden gestort op een bijzondere rekening nummer 001-6407052-82 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP paribas Fortis zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op zeven juni tweeduizend en elf. Dit bankattest zal door de werkende notaris in het vennootschapsdossier worden bewaard.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wel opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de alge-mene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

gs* .10K "  "tSi

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevin-gen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene verga-dering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, tevens vennoot en advocaat.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon met de hoedanigheid van advocaat, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder de Heer Dominic MUYLDERMANS, voornoemd, hier aanwezig en verklarend zijn mandaat te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geleden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening door de vennoten voor haar rekening van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals, en zonder dat deze opsomming beperkend is, het vervullen door de vennoten voor haar rekening van gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten of opdrachten die de vennoten in hun hoedanigheid van advocaat op zich nemen of die hen in die hoedanigheid toevertrouwd worden.

De vennootschap zal haar doel verwezenlijken op de wijze die zij het meest geschikt acht, zowel in het binnen- als in het buitenland. De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken of bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze .i in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen van natuurlijke en/of rechtspersonen, bestaande of ' op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap za! zich ook inspannen om haar patrimonium om een zo efficient mogelijke wijze te beheren en al haar actief bestanddelen optimaal te rendabiliseren, daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. Eveneens mag de vennootschap ten voordele van derden, bestuurders en zakvoerders en/of aandeelhouders tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met een hypotheek bezwaren evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan of ontvangen behoudens de wettelijke en deontologische beperkingen ter zake.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de bevoegde plaatselijke Orde van Advocaten en door de Orde van Vlaamse Balies.

Algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand mei om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

EERSTE JAARVERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in de eerste zaterdag van de maand mei om twintig uur in het jaar 2013 op de zetel van de vennootschap.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

VOLMACHT BTW-RECHTSPERSONENREGISTERFORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Alex Glorieux, Accounting & Consultancy, gevestigd te 9040 Gent, Schoolstraat 9, Btw-nummer BE 0642 461 781, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het rechtsperso-nenregister en ondernemingsloket.

----Voor ontledend uittreksel---

notaris Elke Vandekerckhove

worden tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Bêigisch Staatsblad

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 07.05.2016, NGL 22.08.2016 16483-0038-010

Coordonnées
DOMINIC MUYLDERMANS

Adresse
BLAUWHUISSTRAAT 20 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande