DOKTERS PERSYN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTERS PERSYN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.512.043

Publication

20/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 18.08.2014 14423-0422-013
22/10/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIWIY~~II~ ~VWINV~m~I~INI

~iai~eos~*

Ondernemingsnr : * Q S id 5'1.2 D Benaming (voluit) : Dokters Persyn

(verkort) ; *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met Ï;

beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louisastraat 2 bus 2

8400 Oostende =;

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Ondergetekende notaris Paul Verhaeghe, te Veurne op;i acht oktober 2012, welke eerstdaags zal worden geregistreerd, dat dokter PERSYN André Michel: Comelius, geboren te Steenkerke (VI.) op 28 oktober 1950, echtgenoot van mevrouw COPPIN Martine Lucie, wonende te 8630 Veurne, Tarwestraat 1 en dokter PERSYN Jorgen Andnes, geboren te Oostende op december 1984, wonende te 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 877 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor eeni, onbepaalde duur met de naam "Dokters Persyn" met zetel te 8400 Oostende, Louisastraat 2 bus 2,;= welke aanvang neemt vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel geeft en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) verdeeld iní driehonderd aandelen zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigd;; één driehonderste van het maatschappelijk kapitaal, waarop ingeschreven is als volgt

* door Dokter PERSYN André :149 aandelen, hetzij 9.238,00 ¬ , volstort ten belope van één derde

* door Dokter PERSYN Jorgen : 151 aandelen, hetzij voor 9.362,00 ¬ , voltort ten belope van;; één derde

De stortingen voor een totaal bedrag van 6.200,00 ¬ werden uitgevoerd op een bijzondere rekening bij ING met nummer 363-1102283-15 geopend namens de vennootschap in oprichting.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap'.! draagt de naam Dokters Persyn.

Artikel 2. De vennootschap heeft tot doel

In binnen -en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden het uitoefenen van de 4 geneeskunde door de geneesheer-vennoot op het gebied van huisartsengeneeskunde, dit door vennoten rekening houdend met de Medische Plichtenleer .

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden vereffend,

Het doel kan onder meer omvatten :

het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit;

de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer- vennoot;

het scheppen van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

vc

beh+ aai Bei

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

, eaergelego ter gritfie van de rechtbank van . _ .' ande Brugge  - eling te Oostende

op Is 2012

1 I Griffiere arrfrter

Li3



Ver-behou en aan ht Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake medische aangelegenheden, onder meer

m.b.t. huisartsengeneeskunde en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kart tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Artikel 3: Zetel

De maatschappelijke zetel is voor het eerst gevestigd te 8400 Oostende Louisastraat 2 bus 2. Hij mag in elk ander gedeelte van het Nederlandstalig gebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder. Deze laatste zal zorgen voor de bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De overbrenging van de zetel naar een andere plaats in België valt onder de beslissingsbevoegdheid van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten. De vennootschap zal eveneens bijkomende zetels kunnen openen, dit mits naleving van de code van de medische plichtenleer en voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 1 oktober 2012, Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden op de voorwaarden die door de wet zijn bepaald voor een statutenwijziging.

Artikel 5 : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ )

Het wordt vertegenwoordigd door 300 aandelen zonder nominale waarde. Zolang het kapitaal niet vol gestort is, zijn de inschrijvers op de aandelen verbonden door het totaal bedrag van hun aandelen.

De aandelen zijn op naam.

Artikel 18 : Het bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders. Dit zaakvoerderschap wordt waargenomen door de vennoten die geneesheer zijn.

De duur van het mandaat van zaakvoerder loopt zolang zij hun activiteit als geneesheer met als specialisatie huisartsengeneeskunde blijven uitoefenen.

De zaakvoerder(s) kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder(s) kunnen voor één of meerdere handelingen hun bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. Deze gevolmachtigde verbindt de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht. Artikel 19. Controle

Controle gebeurt door de commissaris.

De vennoten kunnen alle bevoegdheden van de commissaris uitoefenen. Ze hoeven het niet te doen maar ze kunnen het.

Artikel 20 : Kwiitino aan de zaakvoerder en commissaris

De zaakvoerder kunnen kwijting worden verleend na goedkeuring van de jaarrekening. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Artikel 21 : Safaris

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en is in overeenstemming met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Als geneesheer wordt hij voor zijn medische activiteiten volgens de medische regels en gebruiken op een normale manier vergoed. Zo een vennoot-geneesheer de commissaris-functie uitoefent, wordt hij voor die taak niet vergoed.

Reis -en andere kosten door de zaakvoerder(s) gemaakt in dienst van de vennootschap

worden door deze laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder(s) voor echt verklaarde staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t mod 1 i.i



Vocfs-behoude,p

aan het

Belgisch Staatsblad



Kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten.

Artikel 22 : Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden door de bovenvermelde vertegenwoordiger

HOOFDSTUK 1V- BOEKJAAR EN JAARREKENINGEN

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar verloopt vanaf oprichting tot 31 december 2013.

Elk jaar maakt/maken de zaakvoerder(s) een inventaris op alsmede de jaarrekening. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaatrekening en de toelichting, zij vormt één geheel. De zaakvoerder(s) stelt/stellen jaarlijks een verslag op waarin rekenschap wordt gegeven van het beleid. Een passende toelichting wordt gegeven over de aangelegenheden bedoeld in artikel 92, 94, 95, 96, 143, 319 en 328 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 23 : Winstverdeling

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van de nettowinst wordt ten minste 1/20 voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij 1/10 van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden

1) voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's.

2) tot het uitkeren van een redelijk dividend.

HOOFDSTUK V- ONTBINDING

Artikel 24

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de bijzondere Algemene Vergadering.

Wanneer tengevolge van een geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de Algemene Vergadering binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, besluiten over ontbinding van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder(s) voorstellen de activiteiten voort te zetten, geef/geven hij/zij in een verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij/zij overweegt/overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Artikel 25 : Benoeming van vereffenaars

Bij ontbinding wordt de in functie zijnde oudste zaakvoerder van rechtswege als vereffenaar beschouwd. Bij ontbinding van de vennootschap dient er een beroep gedaan te worden op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge





De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet. 1. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2014 en het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

2 de vennootschap bij toepassing van artikel 60 in het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ter name van devennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 01/10/2012

3 : Benoeming van de eerste gewone zaakvoerder

Met éénparigheid van stemmen worden voor onbepaalde duur als eerste gewone zaakvoerder

benoemd:

- Dokter Persyn André, wonende te Veurne, Tarwestraat 1.

- Dokter Persyn Jorgen, wonende te Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 877

Beiden verklaren dit mandaat te aanvaarden.

4: Volmachten

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accofisc Kortrijk bvba, 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67

vertegenwoordigd door Dhr. Gunther Kerkhof, alsook aan Luminad bvba, vertegenwoordigd door

Mevr. Sabine bolvoet, te 8560 Gullegem, Hoge Voetweg 14, evenals hun bediendes, aangestelden

en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de



Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 1t.t

vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde federale en regionale overheidsdiensten financiën, alsook ten aanzien van de diensten in het ondernemingsloket, ten einde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle nodige administratieve verrichtingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsmede ten aanzien van alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der Zelfstandigen met betrekking tot de jaarlijkse bijdrage van vennootschappen bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Er wordt tevens een bijzondere volmacht verleend aan Accofisc Kortrijk bvba, 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 67, vertegenwoordigd door Dhr. Gunther Kerkhof, evenals zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om elk afzonderlijk handelend met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vennootschap te vertegenwoordigen voor de Administratie der Directe Belastingen en Indirecte Belastingen.

VOOR ONTLEDEND uittreksel  verleend voor inlassing in de bijlage van het Belgisch Staatsblad (gel) Paul Verhaeghe, notaris te Veurne

TERZELFDERTIJD HIERMEDE NEERGELEGD : GELIJKVORMIG AFSCHRIFT DER AKTE .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vo J-

behoud/n

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DOKTERS PERSYN

Adresse
LOUISASTRAAT 2, BUS 2 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande