DOKTER BOURGEOIS M. - DOKTER WYSEUR S.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DOKTER BOURGEOIS M. - DOKTER WYSEUR S.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.003.395

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 11.07.2014 14306-0037-013
31/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0460.003.395

Benaming (voluit) : "DR. NI. BOURGEOIS-DR. S. WYSEUR"

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vossenberg 12

8340 Damme (Sijsele)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

!: Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Karlos Dewagtere te Jabbeke, lid van de

maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere", op 9 december 2013,

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

;! VersIaci bedrijfsrevisor

!: De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder!

de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Van der Donckt - Roobrouck Christiaens Bedrijfsreviscren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren', met zetel te 8820 Torhout, Lichterveidestraaty 39a, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800: !: Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde;: inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten;! Ivennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. M. BOURGEOIS - DR S. WYSEUR", door een inbreng nature bestaande uit de inbreng van schuldvorderingen ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van een8

tussentijds dividend van de vennoten, voor een waarde van 2.610.000,00 EUR, zijn bij het beëindigen van!

onze controlewerkzaamheden van oordeel dat:

a) de verrichting werd na gezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der:

Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van he;

" . aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

1

b) beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en]:

duidelijkheid;

!: c) dat de voor de inbreng in nature door de par« weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven: aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 26.216 aandelen van de bv bvba "DR. M.

BOURGEOIS - DR. S. WYSEUR", zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de ;] Bedesrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid eri] billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

!; Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de b1.4

bvba "DR. M. BOURGEOIS - DR. S. WYSEUR", te Damme en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 9 december 2013 door '9/ander Donckt - Roobrouck Christiaene Bedrijfsrevisoren", afgekort  V.R.C. Bednifsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bednerevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedriffsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r" D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rnod 11.1

11

11

'ee eitcrei ai>

'

`rt6ISECA are)

Griffie

LUIDM111

11

III

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Verslaq zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neerlegqing verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoqinq

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd drieënzestigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 163.850,00) om het kapitaal te brengen van vijfentwintigduizend euro (E 25.000,00) op honderd achtentachtigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 188.850,00) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van zesentwintigduizend tweehonderd en zestien (26.216) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van twee miljoen zeshonderd en tien duizend euro (¬ 2.610.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van twee miljoen vierhonderd zesenveertigduizend honderd vijftig euro (¬ 2,446,160,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

lnbreng

De Heer Marc BOURGEOIS, te Damme (Siisele), Vosseberg 12, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van één miljoen driehonderd en vijfduizend euro 1.305,000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 29 november tweeduizend en dertien.

Mevrouw Sigrid VVYSEUR, te Damme (Sijsele), Vosseberg 12, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van één miljoen driehonderd en vijfduizend euro (¬ 1.305.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 29 november tweeduizend en dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W,I.B. 1992 van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op twee miljoen zeshonderd en tienduizend euro 2.610.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Verqoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed wordt door toekenning van zesentwintigduizend tweehonderd en zestien (26.216) nieuwe kapitaalsaandelen en dit als volgt;

- aan de Heer Marc Bourgeois worden dertienduizend honderd en acht (13.108) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van één miljoen driehonderd en vijfduizend euro (E 1.305.000,00)

- aan Mevrouw Sigrid Wyseur worden dertienduizend honderd en acht (13.108) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van één miljoen driehonderd en vijfduizend euro (E 1.305.000,00)

Deze zesentwintigduizend tweehonderd zestien (26.216) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Toekenninq lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven zesentwintigduizend tweehonderd zestien (26.216) aandelen worden, als volledig volgestort toegekend aan de respectieve onderschrijvers ervan, dewelke bedingen dat de vermogenswaarde van de door hen onderschreven aandelen toekomt aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat en dat de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, conform artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek, eigen zullen zijn aan elk der onderschrijvers.

De inschrijving van deze aandelen, op naam van de respectieve onderschrijvers alleen, houdt in dat zij alleen jegens de vennootschap gelden als venncot.

De Heer Marc Bourgeois en Mevrouw Sigrid Wyseur, beiden voornoemd, verklaren en bevestigen, na voorlezing van het vorige,

- dat zij er wederzijds mee instemmen dat hun echtgeno(o)ffe) het hoger beschreven credit-saldo van de rekening-courant, dewelke toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hen, inbrengt in de vennootschap;

- dat zij er wederzijds mee instemmen dat de lidmaatschapsrechten, verbonden aan de aandelen die toegekend worden ingevolge de inbreng in natura die toebehoort aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hen, worden toegekend aan de resepectieve onderschrijvers alleen;

- dat de respectieve onderschrijvers jegens de vennootschap derhalve zullen gelden ais enige vennoot met

betrekking tot de respectieve door hen onderschreven aandelen, en dat de vermogenswaarde van deze

aandelen zal toebehoren aan de huwgemeenschap die bestaat tussen hen.

Alqemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar

recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële

toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de

inbreng wordt toegekend.

TWEEDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING  INLIJVING UITGIFTEPREMIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

't

.1 -1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van twee miljoen vierhonderd zesenveertigduizend honderd vijftig euro (E 2.446.150,00) om het kapitaal te brengen van honderd achtentachtigduizend achthonderd vijftig euro (E 188.850,00) op twee miljoen zeshonderd vijfendertigduizend euro (E 2.635.000,00) door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten berope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans twee miljoen zeshonderd vijfendertigduizend euro (¬ 2.635.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door dertigduizend tweehonderd en zestien (30.216) aandelen.

VIERDE BESLUIT  AFSCHAFFING STATUTAIRE VERPLICHTING TOT HET OPMAKEN VAN EEN JAARVERSLAG

De vergadering besluit tot afschaffing van de statutaire verplichting tot het opmaken van een jaarverslag. VIJFDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de genomen besluiten hiervoor en dit als volgt

- De huidige tekst van de eerste zin van artikel vijf van de statuten wordt vervangen door volgende tekst;

"Het kapitaal is vastgesteld op twee miljoen zeshonderd vijfendertigduizend euro (¬ 2.635.000,00) en is verdeeld in dertigduizend tweehonderd en zestien (30.216) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde."

- De huidige tekst van de tweede en derde alinea van artikel zestien van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Op het einde van elk boekjaar zal het bestuursorgaan een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wat."

- De huidige tekst van artikel achttien van de statuten wordt vervangen door volgende tekst

"Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dient door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk raits naleving van volgende voorwaarden; 1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2 er zijn geen passive luidens de staat van activa en passive van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

30 alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ZEVENDE BESLUIT OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens.

- Mevrouw Ann Hemeryck.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, bijzonder verslag zaakvoerders, verslag bedrijfsrevisor, de

gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel,

K. Dewagtere

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 04.07.2013 13279-0054-013
12/07/2012 : BGT000508
25/07/2011 : BGT000508
16/07/2010 : BGT000508
23/07/2009 : BGT000508
11/07/2008 : BGT000508
25/07/2007 : BGT000508
24/11/2006 : BGT000508
25/07/2006 : BGT000508
15/07/2005 : BGT000508
05/07/2004 : BGT000508
30/07/2003 : BGT000508
17/10/2002 : BGT000508
15/12/2001 : BGT000508
24/07/2001 : BGT000508
06/01/1999 : BGT000508
21/05/1997 : BGT508
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 19.07.2016 16339-0252-014

Coordonnées
DOKTER BOURGEOIS M. - DOKTER WYSEUR S.

Adresse
VOSSENBERG 12 8340 SIJSELE

Code postal : 8340
Localité : Sijsele
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande