DNF

NV


Dénomination : DNF
Forme juridique : NV
N° entreprise : 885.765.891

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.11.2013, NGL 19.02.2014 14041-0152-013
15/10/2013
ÿþ~ , ] mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111,1311111111111!1,111 i II

NEERGELEGD ter GRIFFIE dot

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugse)

fi 11 On 2013

GIilece,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.765.891

Benaming (voluit) : DNF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gistelsteenweg 291

8490 Jabbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 23 september 2013 voor geassocieerd notaris Pieter Van,

Hoestenberghe, met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere",

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen :

1, Verslap van de zaakvoerder

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering ontslaat de Voorzitter er met eenparigheid van om dit verslag voor te lezen.

j De aandeelhouders verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag. Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, nadat het "ne varietur' werd getekend door het enige lid van het bureau en de notaris.

2, Verslag van de bedrijfsrevisor

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de j

bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, over de beschrijving van de inbreng in natura die hierna wordt vermeld, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

gj De vergadering ontslaat de Voorzitter er met eenparigheid van om dit verslag voor te lezen.

De aandeelhouders verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een

zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag za! worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel, nadat het "ne varietur" werd getekend door de notaris.

De bedrijfsrevisor besluit zijn verslag als volgt

"5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DNF, bestaat uit de inbreng van een

aandelenpakket bestaande uit 750 aandelen van de BVBA Dakwerken Schollier, door de heer

ii Frederik SCHOLLIER, de heer Daniël SCHOLLIER en mevrouw Monique HOLLEVOET, voor een

inbrengwaarde van 2,747.800,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de

continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door j

j het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van

de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c} Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mad 11.1

r.' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de

fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.434 aandelen van de NV DNF, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in

het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DNF en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 augustus 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

3. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen zevenhonderd zevenenveertig duizend tweehonderd euro (2.747.200,00 EUR) om het te brengen van vijfhonderd en elf duizend tweehonderd euro (511.200,00 EUR) op drie miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend vierhonderd euro (3.258.400,00 EUR), door uitgifte van drieduizend vierhonderd vierendertig (3.434) nieuwe aandelen van dezelfde aard, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf hun uitgifte, volledig te onderschrijven en te volstorten door inbreng door de heren Frederik en Daniël Schollier, en mevrouw Monique Hollevoet, allen voornoemd, van zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de bvba Dakwerken Schollier, met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 293, RPR Brugge 0421.700.471, met een totale inbrengwaarde van twee miljoen zevenhonderd zevenenveertig duizend achthonderd euro (2.747.800,00 EUR).

De vergadering keurt de waardering van deze inbreng goed.

De vergadering beslist om een uitgiftepremie te vormen ten belope van zeshonderd euro (600,00 EUR), zijnde het verschil tussen de overeengekomen waarde van de inbreng en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging.

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

4. Inbreng

Zijn hier tussengekomen

De heer Frederik Schollier (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 293), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart zevenhonderd veertig (740) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van twee miljoen zevenhonderd en tien duizend negenhonderd eenennegentig euro zesennegentig cent (2.710.991,96 EUR).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Frederik Schollier, voornoemd, die aanvaardt, drieduizend driehonderd achtentachtig (3.388) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

De heer Daniël Schollier (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 291), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart vijf (5) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van achttienduizend vierhonderd en vier euro twee cent (18.404,02 EUR).

Vergoeding

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Daniël Schollier, voornoemd, die aanvaardt, drieëntwintig (23) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

Mevrouw Monique Hollevoet (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 291), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart vijf (5) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van achttienduizend vierhonderd en vier euro twee cent (18.404,02 EUR).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan aile leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan mevrouw Monique Holievoet, voornoemd, die aanvaardt, drieëntwintig (23) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

Voorwaarden van de inbreng(en)

De eigendom van voormelde zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de bvba Dakwerken Schollier gaat over op de inbrenggenietende vennootschap DNF,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Eventuele dividenden of andere financiële voordelen toegekend vanaf 30 juni 2012, met betrekking tot de vorige boekjaren of het huidige boekjaar, komen geheel aan de inbrenggenietende vennootschap toe.

5, Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeshonderd euro (600,00 EUR) om het te brengen van drie miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend vierhonderd euro (3.258.400,00 EUR) op drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro (3.259.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door Incorporatie in het kapitaal van de gevormde uitgiftepremie ten belope van zeshonderd euro (600,00 EUR).

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

6. Vaststelling van de werkelijke verwezenliikinq van de kapitaalverhogingen

De vergadering erkent en verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat de wettelijke voorwaarden inzake plaatsing en volstorting van de kapitaalverhogingen, van de nieuwe aandelen en van de uitgiftepremie werden nageleefd, dat de uitgiftepremie vervolgens werd geïncorporeerd in het kapitaal, dat de kapitaalverhogingen zo zijn verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel en dat de uitgiftepremie volledig is volstort en dat het kapitaal werkelijk is gebracht op drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro (3.259.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend drieënzeventig (4.073) aandelen.

7. Statutaire wijzigingen

De vergadering beslist aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen:

Vervangen van artikel 5 door de volgende tekst:

"Artikel viif : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro

(R259.000,00 EUR), en is verdeeld in vierduizend drieënzeventig (4.073) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

8, Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur voor de uitvoering der beslissingen

genomen over de onderwerpen die voorafgaan en geeft volmacht aan ondergetekende notaris voor

de coördinatie van de statuten.

Stemming: dit besluit wordt éénparig aangenomen.

VOOR BEREDENEERD UITTTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en de historiek van de vennootschap in één geheel, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de bedrijfsrevisor.

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ , ] mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111,1311111111111!1,111 i II

NEERGELEGD ter GRIFFIE dot

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugse)

fi 11 On 2013

GIilece,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0885.765.891

Benaming (voluit) : DNF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gistelsteenweg 291

8490 Jabbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt op 23 september 2013 voor geassocieerd notaris Pieter Van,

Hoestenberghe, met standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere",

dat de buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen :

1, Verslap van de zaakvoerder

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng als de kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap.

De vergadering ontslaat de Voorzitter er met eenparigheid van om dit verslag voor te lezen.

j De aandeelhouders verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag. Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, nadat het "ne varietur' werd getekend door het enige lid van het bureau en de notaris.

2, Verslag van de bedrijfsrevisor

De Voorzitter overhandigt aan ondergetekende notaris het verslag opgesteld door de j

bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, over de beschrijving van de inbreng in natura die hierna wordt vermeld, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

gj De vergadering ontslaat de Voorzitter er met eenparigheid van om dit verslag voor te lezen.

De aandeelhouders verklaren dat zij dit verslag voldoende tijdig hebben ontvangen om dit op een

zinvolle manier na te kijken en dat zij geen opmerkingen of vragen hebben betreffende dit verslag.

Een exemplaar van dit verslag za! worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel, nadat het "ne varietur" werd getekend door de notaris.

De bedrijfsrevisor besluit zijn verslag als volgt

"5. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DNF, bestaat uit de inbreng van een

aandelenpakket bestaande uit 750 aandelen van de BVBA Dakwerken Schollier, door de heer

ii Frederik SCHOLLIER, de heer Daniël SCHOLLIER en mevrouw Monique HOLLEVOET, voor een

inbrengwaarde van 2,747.800,00 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de

continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door j

j het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van

de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c} Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mad 11.1

r.' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de

fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.434 aandelen van de NV DNF, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen in

het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de NV DNF en mag niet

voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 augustus 2013

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

3. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met twee miljoen zevenhonderd zevenenveertig duizend tweehonderd euro (2.747.200,00 EUR) om het te brengen van vijfhonderd en elf duizend tweehonderd euro (511.200,00 EUR) op drie miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend vierhonderd euro (3.258.400,00 EUR), door uitgifte van drieduizend vierhonderd vierendertig (3.434) nieuwe aandelen van dezelfde aard, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf hun uitgifte, volledig te onderschrijven en te volstorten door inbreng door de heren Frederik en Daniël Schollier, en mevrouw Monique Hollevoet, allen voornoemd, van zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de bvba Dakwerken Schollier, met maatschappelijke zetel te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 293, RPR Brugge 0421.700.471, met een totale inbrengwaarde van twee miljoen zevenhonderd zevenenveertig duizend achthonderd euro (2.747.800,00 EUR).

De vergadering keurt de waardering van deze inbreng goed.

De vergadering beslist om een uitgiftepremie te vormen ten belope van zeshonderd euro (600,00 EUR), zijnde het verschil tussen de overeengekomen waarde van de inbreng en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging.

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

4. Inbreng

Zijn hier tussengekomen

De heer Frederik Schollier (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 293), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart zevenhonderd veertig (740) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van twee miljoen zevenhonderd en tien duizend negenhonderd eenennegentig euro zesennegentig cent (2.710.991,96 EUR).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Frederik Schollier, voornoemd, die aanvaardt, drieduizend driehonderd achtentachtig (3.388) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

De heer Daniël Schollier (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 291), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart vijf (5) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van achttienduizend vierhonderd en vier euro twee cent (18.404,02 EUR).

Vergoeding

Ais vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan de heer Daniël Schollier, voornoemd, die aanvaardt, drieëntwintig (23) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

Mevrouw Monique Hollevoet (wonende te Jabbeke, Gistelsteenweg 291), die, nadat hem wat voorafgaat werd voorgelezen, verklaart volledige kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en verklaart vijf (5) aandelen van voormelde bvba Dakwerken Schollier in te brengen, met een inbrengwaarde van achttienduizend vierhonderd en vier euro twee cent (18.404,02 EUR).

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan aile leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan mevrouw Monique Holievoet, voornoemd, die aanvaardt, drieëntwintig (23) nieuwe, volledig volstorte aandelen uitgereikt.

Voorwaarden van de inbreng(en)

De eigendom van voormelde zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de bvba Dakwerken Schollier gaat over op de inbrenggenietende vennootschap DNF,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Eventuele dividenden of andere financiële voordelen toegekend vanaf 30 juni 2012, met betrekking tot de vorige boekjaren of het huidige boekjaar, komen geheel aan de inbrenggenietende vennootschap toe.

5, Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeshonderd euro (600,00 EUR) om het te brengen van drie miljoen tweehonderd achtenvijftig duizend vierhonderd euro (3.258.400,00 EUR) op drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro (3.259.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door Incorporatie in het kapitaal van de gevormde uitgiftepremie ten belope van zeshonderd euro (600,00 EUR).

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

6. Vaststelling van de werkelijke verwezenliikinq van de kapitaalverhogingen

De vergadering erkent en verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat de wettelijke voorwaarden inzake plaatsing en volstorting van de kapitaalverhogingen, van de nieuwe aandelen en van de uitgiftepremie werden nageleefd, dat de uitgiftepremie vervolgens werd geïncorporeerd in het kapitaal, dat de kapitaalverhogingen zo zijn verwezenlijkt, dat elk nieuw aandeel en dat de uitgiftepremie volledig is volstort en dat het kapitaal werkelijk is gebracht op drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro (3.259.000,00 EUR), vertegenwoordigd door vierduizend drieënzeventig (4.073) aandelen.

7. Statutaire wijzigingen

De vergadering beslist aan de statuten volgende wijzigingen aan te brengen:

Vervangen van artikel 5 door de volgende tekst:

"Artikel viif : kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen tweehonderd negenenvijftig duizend euro

(R259.000,00 EUR), en is verdeeld in vierduizend drieënzeventig (4.073) aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden."

Stemming: dit besluit wordt eenparig aangenomen.

8, Volmacht

De vergadering verleent volmacht aan de raad van bestuur voor de uitvoering der beslissingen

genomen over de onderwerpen die voorafgaan en geeft volmacht aan ondergetekende notaris voor

de coördinatie van de statuten.

Stemming: dit besluit wordt éénparig aangenomen.

VOOR BEREDENEERD UITTTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, gecoördineerde tekst van de statuten en de historiek van de vennootschap in één geheel, verslag van het bestuursorgaan en verslag van de bedrijfsrevisor.

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 10.11.2012, NGL 31.12.2012 12681-0439-013
14/03/2012
ÿþopdernemingsnr : 0.885.765.891

Benaming (voluit) : DNF

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Gistelsteenweg 291

8490 JABBEKE

onderwerp akte : Gecoördineerde tekst van de statuten

en historiek van de vennootschap in één geheel.

p. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12056615*

Voot bepote aan Belgis Staatst

II

op:

LG1SCH STAATSBLAD

aERGELEGD ter GI-(11-FIE cs

F.

MONITELR BELGUECHTBANK VAN KOOPHANDEL

07 -03 2012 T!

BRUGGE (MF:Jing Brugge) 1 5 FEB, 204,cire Griffie

Op de laatste 131z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2012
ÿþVoor behouc

aan hi

Belgis{ Staatsb

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

>---. MONITEUR

DIRECT ,IEERGGLEGD ter GRIFFIE

del

ECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE 2 -02. 2012 BI3.1. GGE (Afdeling Brugge)

1 1 JAN. 2012

Grii'e

eler

bndernenl ingsnr : 0.885.765.891

ELGISCH STAATSBLAD BESTUUR

Benaming (voluit) : DNF

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Gistelsteenweg 291

8490 JABBEKE

Onderwerp akte:Statutenwijziging -omzetting aandelen op naam

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, met,

standplaats te Jabbeke, lid van de maatschap « Van Hoestenberghe & Dewagtere" op 28 december 2011,

Dat de buitengewone algemene vergadering volgende besiuiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: OMZETTING AANDELEN

ji De algemene vergadering besluit de bestaande aandelen om te zetten in aandelen op naam. De=' aandeelhouders verklaren sedert meer dan 3 jaar voormelde aandelen te bezitten in voormelde=; verhouding. Op de vennootschapszetel wordt een register van aandelen op naam bijgehouden;; ?: waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. De overdracht van aandelen op naam geschiedt;; door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het voornoemde register, gedagtekend eni ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun gevolmachtigden, zij kan ook;! geschieden volgens de bepalingen betreffende de overdracht van schuldvorderingen!! voorgeschreven door artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig de statuten als volgt te wijzigen : * artikel acht;' ;; wordt vervangen door volgende tekst:

`De aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouders op naam of gedematerialiseerd en dit binnen de beperkingen van de wet. De niet-volgestorte aandelen zijn op naam.

ledere aandeelhouder kan op elk ogenblik, en binnen de beperkingen van de wet op zijn kosten, de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen. Dit;; verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij; =i deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een andere;; communicatiemiddel te ontvangen.

Bij verzoek tot omzetting van aandelen op naam in gedemateriallseerde aandelen zal de raad van'! bestuur of zijn aangestelde de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de?: aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

: Bij verzoek tot omzetting van gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam zal de raad van;; bestuur of zijn aangestelde in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van deii vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt vervangen door;; een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waarde aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend door de inschrijving in het register van!; aandelen op naam, dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden en;; waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten!: afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effectja ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het1 i vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen. De eigendom van gedematerialiseerd aandelen blijkt door een boeking op rekening, op naam van dei; eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. De;

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

overdracht van gedematerialiseer'de aandelen zal slechts effect ressorteren na de boeking van de overschrijving van rekening op rekening.'

TWEEDE BESLUIT: VERNIETIGING VAN DE BESTAANDE AANDELEN EN INSCHRIJVING VAN DE AANDELEN IN AANDEELHOUDERSREGISTER

De aandelen aan toonder worden thans vernietigd. En er werd een aandelenregister aangemaakt met inschrijving van het aantal aandelen toebehorende aan elk der aandeelhouders en door deze i laatsten ondertekend, hetgeen bevestigd wordt door ondergetekende notaris.

DERDE BESLUIT: HERBENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering herbenoemt thans, voor een nieuwe periode van zes jaar, de heren Scholier Daniël en Frederik en mevrouw Hollevoet Monique, allen voornoemd, tot bestuurder. Thans zijn de bestuurders in raad bijeengekomen en besluiten de heer Scholier Daniël en mevrouw Hollevoet Monique, beiden voornoemd, te benoemen tot gedelegeerd bestuurders van de vennootschap. De heer Schollier Daniël wordt tevens aangeduid tot voorzitter van de raad van bestuur.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.11.2011, NGL 14.12.2011 11637-0080-011
17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.11.2010, NGL 10.12.2010 10629-0013-011
22/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 10.11.2009, NGL 16.12.2009 09891-0312-010
13/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.10.2008, NGL 09.02.2009 09038-0158-010

Coordonnées
DNF

Adresse
GISTELSTEENWEG 291 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande