DJEEBUZZ

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DJEEBUZZ
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.531.942

Publication

18/07/2013
ÿþ jt. Motl WpRf 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 05U .'S

Benaming

(voluit) : DJEEBUZZ

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MENENSTRAAT 343 8980 ZONNEBEKE BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA DJEEBUZZ

Het jaar 2013

Op 5 juli

Te Zonnebeke

Om 10 uur verklaren de ondergetekenden,

1.Dhr. Lagatie Ruben Dirk geboren te Veurne op 29 mei 1986 wonende te Menenstraat 343 8980: , Zonnebeke ingeschreven in het rijksregister nummer 86.05.29-367.22 Gehuwd op 13/04/2012 onder het wettelijk stelsel met Mevr. Femke Naert

2.Mevr, Naert Femke geboren te Roeselare op 18 maart 1986 wonende te Menenstraat 343 8980: Zonnebeke ingeschreven in het rijksregister nummer 86.03.18-274.43 Gehuwd op 13/04/2012 onder het wettelijk stelsel met Dhr. Ruben Lagatie

3.Dhr. Delanote Dries Corneel geboren te Poperinge op 17 juni 1986 wonende te Burgemeester, Deschodtlaan 5 8970 Poperinge ingeschreven in het rijksregister nummer 86.06.17-317.51, Ongehuwd

Verklaren hierbij een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld ais volgt:

I. BENAMING  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1:

De vennootschap is een vennootschap onder firma met als maatschappelijke benaming "DJEEBUZZ"

Artikel 2:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Menenstraat 343 8980 Zonnebeke. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime,

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel dient te worden bekendgemaakt via de kruispuntbank der' ondernemingen, Dit besluit dient in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt te worden en vermeld te worden in het vennootschapdossier op de griffie van de bevoegde rechtbank.

De vennootschap kan kantoren in België en in het buitenland vestigen in overeenstemming met de terzake geldende beroepsregelen.

Artikel 3: De vennootsohap heeft tot doel:

- Computerconsultancy  Activiteiten

- Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's

- Gegevensverwerking, web hosting en aanverwante activiteiten

- Reparatie van computers en randapparatuur

- Kleinhandel in kantoormaterieel en -" Meubelen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nteri)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09 JULI 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- Overige uitgeverijen van software

- Onderhoud en de reparatie van rekenmachines en overige kantoormachines

- Kleinhandel in computers en randapparatuur

Detailhandel in computers, randapparatuur en software in gespecialiseerde winkels

" Verlenen van advies aan gebruikers over soorten computers ( hardware) en hun configuratie en de

toepassing van bijbehorende programmatuur ( software)

- Activiteiten van systeemintegrators

- Beheer van computerfaciliteiten

- Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van eigen programma of een programma van

de klant: - invoeren van gegevens  volledige verwerking van gegevens

- Permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden

- Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens

uit verschillende bronnen: uurroosters, industriële oatalogi, wetenschappelijke gegevens, enz,

- Opslag van gegevens door middel van computerrecord in een bepaalde formaat

- Ter beschikking stellen van databank: leveren van gegevens voor gebruikers ( individueel of in groep) in

een bepaalde volgorde, door online terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens

- Web portalen

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotie campagnes voor derden via de verschillende media

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans ( copywriters)

- Ontwerpen van publicitaire films

- Ontwerpen van publicitaire artikelen

- Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen ( direct marketing) door middel van geadresseerde reclame ( direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz. - Activiteiten van grafische designers

- Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen

- Maken van foto's voor bedrijven en particulieren: portretfotografie; mode- en reclamefotografie; fotografie uitgeverijen, toeristische doeleinden, bemiddelaars in onroerende goederen, enz.

- De verkoop, aankoop en handelsbemiddeling in boeken en tijdschriften in de ruimste zijn van het woord Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw de verbouwing de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijke doel of welke van aard zou zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, met ingang van 5 juli 2013. Zij kan ontbonden worden bij unanieme beslissing van de algemene vergadering.

Il, VENNOTEN

Artikel 5:

Alle oprichters zijn vennoten, Zij zijn hoofdelijk aansprakelijk voor aile verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. De professionele aansprakelijkheid van iedere vennoot blijft evenwel individueel, De professionele verzekeringskosten zijn niettemin lastens de vennootschap.

Artikel 5:

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten een gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7:

De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming aan aile medevennoten overdragen of afstaan. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals bepaald in artikel 21.

Artikel 8:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden, Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één der vennoten wordt de vennootschap voortgezet onder de overlevende vennoten. Hetzelfde geldt indien één der vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan 66 % werkonbekwaamheid wordt, bij ontslag, uitsluiting en professionele afzetting van een vennoot.

W.. MAATSCHAPPELLIK KAPITAAL

Artikel 9:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de kapitaal rekeningen van ieder der

vennoten. Het minimumkapitaal wordt vasgelegd op 1000,00 Euro ( duizend euro)

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendomsrecht in de vennootschap.

Er mag door de vennootschap geen enkele soort effecten worden gecreëerd onder welke benaming ook, die geen stortingen in geld of inbrengen in natura vertegenwoordigen.

Behoudens de hierna ingeschreven aandelen zullen in de loop van het bestaan van de vennootschap andere aandelen mogen uitgegeven worden bij unanieme beslissing van de algemene vergadering, die de uitgifte prijs, het bij inschrijving te storten bedrag en in voorkomend gevallen de tijdstippen van eisbaarheid van de nog te storten bedragen en op deze bedragen verschuldigde rente, zal bepalen.

De vennoten die in gebreke blijven de betalingen te verrichtingen binnen de vastgestelde termijnen zullen ook zonder enige ingebrekestelling, gehouden zijn aan de vennootschap een rente te vergoeden van tien procent vanaf de datum van eisbaarheid, onverminderd het recht voor de vennootschap, langs gerechtelijke weg de invordering van gans het schuldig gebleven saldo, of de ontbinding van de inschrijving te vervolgen, of het recht de vennoot die niet volstort uit te sluiten.

Bij oprichting van de vennootschap wordt het kapitaal vastgesteld op ¬ 1000,00 als volgt te verdelen:

- Lagatie Ruben brengt ¬ 400,00 in en beschikt over 40 aandelen.

- Naert Femke brengt ¬ 100,00 in en beschikt over 10 aandelen.

- Delanote Dries brengt £ 500,00 in en beschikt over 50 aandelen.

Artikel 9bis:

De vennoten mogen hun rechten in de vennoten slechts mits voorafgaandelijke schriftelijk instemming van alle medevennoten overdragen onder levende of ingeval van overlijden en uitsluitend aan personen die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamelijke beroepsuitoefening

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slecht één persoon, die als eigenaar van een aandeel kan worden aanvaard en zij mag de uitoefening der rechten verbonden een aandeel met uitzondering van de rechten op uitkering van een dividend, schorsen, totdat één enkele persoon werd aangeduid als eigenaar van het aandeel, ten opzichte van de vennootschap. Bij splitsing van het aandeel gelden alle maatschappelijke rechten verbonden aan dit aandeel te worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij door deze bij overeenkomst anders bepaald,

1V. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING -- CONTROLE

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door de zaakvoerder die wordt verkozen onder de vennoten. De zaakvoerder voert zijn mandaat kosteloos uit, tenzij de vergadering der vennoten anders beslist. De zaakvoerder heeft de macht om, onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-alle verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, kortom

alle goederen verhandelen op alle mogelijke wijze en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan;

-leningen aan te gaan;

-het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren;

-het verlenen van opheffing van hypothecaire en andere inschrijvingen, beslag en andere acties die een vrije

en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

-dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap;

-de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren;

-zijn verleende macht te delegeren bij wijze van bijzondere lastgeving.

Artikel 11:

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee of meer zaakvoerders dan dienen zij in college unaniem te beslissen, schriftelijke volmacht kan

worden verleend aan een andere zaakvoerder om beslissingen te bekrachtigen.

Artikel 12:

De controle wordt aan één of meer commissarissen opgedragen van zodra en voor zover de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria die tot aanstelling van een commissaris-revisor verplichten. Zolang echter geen commissaris wordt benoemd, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een cijferrekenaar.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

V. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL Artikel 13:

De algemene vergadering groepeert alle vennoten. Zij komt ten minste eenmaal per jaar bijeen.

De jaarvergadering wordt gehouden op 5 december om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of in de plaats, gelegen in België en op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen.

Artikel 14:

De vergadering komt bijeen en treft besluiten overeenkomstig de regels die in het Wetboek van Vennootschappen voorzien zijn, voor zover de statuten geen afwijkende regeling voorzien.

In de regel worden de besluiten geldig genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde

vennoten, bij gewone meerderheid. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit.

De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is een voorstel verworpen.

Artikel 15:

Behalve in geval van statutenwijzigingen, beraadslaagt de algemene vergadering geldig welke ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid der geldig uitgedrukte stemmen. De algemene vergadering mag slechts beraadslagen over de punten die op de agenda staan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VI. BOEKJAAR  JAARREKENING RESULTAAT

Artikel 16:

Het boekjaar loopt van de eerste juli van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt van heden tot 30 juni 2015.

Artikel 17:

Op het einde van elk boekjaar maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de balans, de resultatenrekening en zijn bijlagen. Deze zullen ter goedkeuring aan de algemene vergadering worden onderworpen.

Artikel 18:

De jaarlijkse algemene vergadering hoort het verslag van de zaakvoerder en commissarissen en doet uitspraak over de aanvaarding van de jaarrekening.

Na de goedkeuring van de jaarrekening doet de algemene vergadering uitspraak over de kwijting van de zaakvoerders en de commissarissen.

Vil. ONTBINDING TERUGTREKKING VAN EEN VENNOOT

Artikel 19:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam verklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een unanimiteit.

Artikel 19bís:

Een vennoot mag slechts uittreden of terugnemen gedurende de eerste zes (6) maanden van het maatschappelijk jaar en mits hij daartoe de unanieme toestemming krijgt van de algemene vergadering.

De algemene vergadering mag de uittreding of de terugneming van aandelen weigeren ingeval de vennoot verplichtingen of lopende overeenkomsten heeft, Indien door uittreding of terugneming van aandelen het minimumkapitaal verhoogd met de niet uitkeerbare reserves niet zou behouden blijven of indien door de uittreding of uitsluiting het aantal vennoten beneden de twee zou dalen.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen worden uitgesloten door de gezamenlijke beslissing van de zaakvoerders. Bovendien kan de vennoot die de bepalingen van de staturen overtreedt, die weigert zicht te onderwerpen aan de beslissingen van de zaakvoerder of van een algemene vergadering, die zijn verbintenissen tegenover de vennootschap niet naleeft en die aan de vennootschap enig nadeel berokkent, of die handelingen stelt die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap door de gezamenlijke beslissing van de zaakvoerders uitgesloten worden, onverminderd het recht van de vennootschap tot instellen van een vordering of schadevergoeding.

Aangaande de vennoot wiens uitsluiting wordt gevraagd doen de zaakvoerders een met reden omkleed voorstel tot uitsluiting.

Dat voorstel tot uitsluiting wordt bij aangetekend schrijven aan de uit te sluiten vennoot ter kennis gebracht en hij wordt uitgenodigd om daarop binnen één maand na deze kennis zijn schriftelijk opmerkingen ter kennis te brengen aan de zaakvoerders.

Indien hij daarom verzoekt in het schrijven dat zijn opmerkingen bevat moet de vennoot door de zaakvoerders worden gehoord.

Artikel 19ter:

Ingeval van overlijden, faillissement, onbekwaam heidsverklaring of kennelijke onvermogen van een vennoot of van ontbinding of faillissement van een vennoot-rechtspersoon worden de erfgenamen of de rechthebbenden niet als vennoot aanvaard tenzij na een uitdrukkelijke en éénparige beslissing van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De ontslagnemende, uitgesloten, overleden ( in casu de erfgenamen), onbekwaam verklaarde, gefailleerde in staat van kennelijke onvermogen verkerende vennoot, waarvan de hoedanigheid van vennoot in overeenstemming met de hierboven uiteengezette regels eindigt, heeft recht op de waarde van zijn aandelen zoals deze waarde op afkoopprijs blijkt uit de cijfers van de door de algemene vergadering der vennoten goedgekeurde balans voor het laatste afgelopen boekjaar.

De aandelen van de ontslagnemende, uitgesloten, overleden ( in casu de erfgenamen), onbekwaam verklaarde, gefailleerde in staat van kennelijke onvermogen verkerende vennoot, waarvan de hoedanigheid van vennoot in overeenstemming met de hierboven uiteengezette zegels eindigt, dienen onder voorkooprecht te worden aangeboden:

- In eerste lijn aan de gezeten vennoten, rekening houdend met voorrang om een paritaire verdeling van het maatschappelijk kapitaal te bekomen binnen het (huwelijks)vermogen van de aandeelhouders-

- In tweede lijn aan een intredende vennoot unaniem goedgekeurd door de algemene vergadering.

Indien geen overnemende vennoot is gevonden wordt overgegaan tot het uitkeren van een scheidingsaandeel.

De betaling ervan geschiedt in speciën uiterlijk 6 maanden volgend op de goedkeuring van de balans. Geen uitkering van een scheidingsaandeel kan gedaan worden indien daardoor het netto-actief van de vennootschap zou dalen beneden het bedrag van het in de statuten vermelde vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vermeerderd met alle reserves die volgens die wet en statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voor de uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten verwijzen we naar artikel 9bis

Bij beëindiging van het lidmaatschap kunnen de vennoten, hun rechthebbenden of vertegenwoordigers de vereffening van de vennootschap niet vorderen,

De voormelde personen mogen geen maatregelen ter vrijwaring van hun rechten of van hun rechtsvoorgangers vorderen en hebben zich te houden aan de boekhouding van de vennootschap. Om geen enkele reden mogen betrokken personen de zegels doen leggen op de papieren en documenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de maatschappelijke boeken en geschriften en bij de beslissing van de algemene vergadering.

Bij overlijden, uittreding of uitzetting van een vennoot, wordt de vennootschap verdergezet tussen de overblijvende vennoten.

Artikel 20:

In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de vennootschapswet.

VIII, OVERIGE BEPALINGEN

Artikel 21:

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar de Vennootschappenwet.

Artikel 22:

Tot zaakvoerders worden benoemd, Dhr. Legatie Ruben Dirk geboren te Veurne op 29 mei 1986 wonende te Menenstraat 343 8980 Zonnebeke en Dhr, Delanote Dries Corneel geboren te Poperinge op 17 juni 1986 wonende te Burgemeester Deschodtlaan 5 8970 Poperinge. Beiden aanvaarden dit mandaat.

Artikel 24:

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Debruyne David, kantoorhoudend te 8690 Alveringern, Vaarstraat 15 , vertegenwoordigd door zichzelf om, met de tot indeplaatsstelling, de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

te vertegenwoordigen tegenover de bevoegde belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook ten aanzien van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen, en alle nodige administratieve verrichtingen in naam en voor rekening van de vennootschap te kunnen uitvoeren, alsook ten aanzien van de diensten van het Belgisch Staatsblad.

Waarvan akte,

Opgesteld te Zonnebeke op 05 juli 2013.

Lagatie Ruben Delanote Dries Naert Femke

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DJEEBUZZ

Adresse
MENENSTRAAT 343 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande