DIEUDONNEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DIEUDONNEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.933.445

Publication

20/06/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Beleisoh-Staatsbladbakentitemaken kopie na neerlegging ter griffie vanNentGELEGD



II [NO 11111

Ondernemingsnr : 0844.933.445

Benaming (voluit): Dieudonnez

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Marie Stevensstraat 2 bus 1, 9800 Deinze, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte:

Tekst:

1. WIJZIGINGMAATSCRAPPELIJKEZETEL

Met eenparigheid van de stemmenvoor en geen stemmentegen, wordt beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsenvanMarie Stevensstraat 2 bus 1- 9800 Deinze naar Moenaardestraat 54-8978 Watou.

2. ONBEZOLDIGD MANDAAT

Met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen, wordt beslist dat het mandaat als zaakvoerder van de heer PieterDeprey onbezoldigd zal worden uitgeoefend.

3. BEVOEGDHEID OM DE WETTELIJKE FORMALITEITEN TE

VERVULLEN

De buitengewone algemene vergadering beslist unaniem om REFIBOBVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Tijtgat, met maatschappelijke zetel te Kerkstraat

106, 9050 Gentbrugge, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid

van indeplaatsstelling, de bevoegdheid toe om alle handelingen te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap die nodig of nuttig zijn om de bovenvermelde besluiten uit te

voeren. Concreet houdt dit in dat zij de publicatie, van bovenvermelde besluiten in het Belgisch Staatsblad en in de KB 0 in orde zullen brengen.

gPM

Op de laatste blz. van Luik vermelden Wecto : Nàamf erili6e-dànidfiérd van de instrumeriterencle notaris, hetzij van de perso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening.

1 1 .11iN1 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301982*

Neergelegd

02-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0844933445

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op achtentwintig maart tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde personen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1/ De heer DEBAERE Erik, geboren te Sint-Denijs op drieëntwintig maart negentienhonderd zevenenveertig, wonende te 9800 Deinze (Astene), Marie Stevensstraat 2 bus 1.

2/ Mevrouw VERMEULEN Carina, geboren te Zwevegem op zes maart negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 9800 Deinze (Astene), Marie Stevensstraat 2 bus 1.

3/ De heer DEBAERE Kristof, geboren te Zwevegem op éénentwintig maart negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9800 Deinze (Astene), Marie Stevensstraat 2 bus 2.

4/ De heer DEPREY Pieter, geboren te Poperinge op zevenentwintig december negentienhonderd éénentachtig, wonende te 9800 Deinze (Astene), Marie Stevensstraat 2 bus 2.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland :

- Groothandel en kleinhandel in juwelen, uurwerken, edelstenen, diamant, parels en andere edelmetalen.

- Het ontwerpen, vervaardigen en herstellen van juwelen, in eigen atelier of door tussenkomst van derden, en de begeleiding, coördinatie, scholing en vorming inzake al deze activiteiten.

- Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen, voor de industriële en dienstensector, en dit op het vlak van beheer en bestuur, controle en toezicht, de organisatie, de administratie, dienstverlening met inbegrip van alle diensten en activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "DIEUDONNEZ".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9800 DEINZE (ASTENE), Marie Stevensstraat 2 bus 1.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie Stevensstraat 2 bus 1,

9800 Deinze (Astene),

Benaming

(voluit) : «DIEUDONNEZ»

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

- De vennootschap mag daarnaast alle roerende, onroerende, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

- Zij kan samenwerken met of deelnemen in andere ondernemingen, die eenzelfde of een gelijkaardig doel nastreven; deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

- Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen  ondermeer opdrachten van bestuur of vereffenaar.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

De prestaties zullen in naam en voor rekening van de vennootschap worden verricht.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18 600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van zesduizend tweehonderd euro.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE88 7310 2371 3441 bij de KBC Bank te Antwerpen geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  DIEUDONNEZ .

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd

door één zaakvoerder.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de laatste zaterdag van de maand juni om

tien uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur :

- De heer DEPREY Pieter, geboren te Poperinge op zevenentwintig december negentienhonderd éénentachtig, wonende te Deinze (Astene), Marie Stevensstraat 2 bus 2.

5/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening werden aangegaan vanaf één maart tweeduizend en twaalf.

6/ Volmacht : Er werd volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Boes en Co te 8500 Kortrijk, Plein 32, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  DIEUDONNEZ .

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken : - afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0468-011

Coordonnées
DIEUDONNEZ

Adresse
MOENAARDESTRAAT 54 8978 WATOU

Code postal : 8978
Localité : Watou
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande