DHP CONCRETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DHP CONCRETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.171.109

Publication

22/05/2014
ÿþ

RMA131



11

*19109732'

i

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERUELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

13 MEI 2414

Gent A-Keeâ Brugge

~ f

Ondernemingsnr : 0822.171.109

Benaming

(voluit) : DHP CONCRETE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Seringendreef 2 - 8020 OOSTKAMP

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTE)! D.D. 06/05/2014

A, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHP CONCRETE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8020 Waardamme, Seringendreef 2,

Vennootschap opgericht onder de naam "DHP CONCRETE" bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 29 december 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari 2010 onder nummer 11683. Statutenwijziging bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 30 november 2010, gepubliceerd In de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006017,

Rechtspersonenregister nummer 0822,171.109, bevoegde Rechtbank van Koophandel Brugge, B.T.W.-plichtig BE 0822.171.109.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeven miljoen honderdvijftienduizend zeshonderd euro (7,115.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door eenenzeventigduizend honderdzesenvijftig (71.156) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, volledig volgestort.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder overeenkomstig de aanstelling in de

oprichtingsakte:

-De heer Dirk Herpoelaert, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme) Seringendreef 2.

A hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B, De Commanditaire Vennootschap op Aandelen "H&V, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8020 Oostkamp (VVaardamme), Seringendreef 2.

Opgericht voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 10 december 2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december 2002 onder nummer 02151454. Statuten voor de laatste keer gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie, op 30 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006014 , sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: 0479.016.385 RPR te Brugge, BTW-plichtig BE0479.016.385.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizendvierhonderdvijftig (1.450) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend vierhonderdvijftigste (111.450ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming op 30 november 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2011 onder nummer 11006014.

-DHP CONCRETE BVBA, voormeld, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Herpoelaert, wonende te 8020 Oostkamp (Waardamme) Seringendreef 2.

B hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De partijen A en B verklaren dat zij kennis hebben van:

1.Artikel 676-1 W. Venn_ dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die al houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennootschappen).

De vereiste voorwaarden, opdat er fiscale vrijstelling bij fusie is, zijn:

-de zetel (werkelijke en/ of statutaire) van de inbrengende vennootschap moet in de E.E.G. gelegen zijn.

-de inbreng moet, (eventueel) na aftrek van de op het tijdstip van inbreng door de inbrengende vennootschap verschuldigde sommen, uitsluitend vergoed worden door toekenning van aandelen, die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen, gebeurlijk samen met een vergoeding in geld.

-gans het bezit van de opgeslorpte vennootschap moet worden ingebracht, d.w.z. vergoed worden met aandelen (buiten eventueel een kleine vergoeding in geld = hoogstens 1/10 van de nominale waarde van de aandelen)

-er moeten twee of meer vennootschappen bestaan met reeds een eigen activiteit gedurende een zekere tijd, opdat fusie mogelijk is,

-één of meer vennootschappen moeten verdwijnen, op de opslorpende vennootschap na.

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Comm. VA "H&V COMM VA " overgaat naar de bvba "DHP CONCRETE BVBA", voormeld.

Alle aandelen op één aandeel na waarvan afstand wordt gedaan, van de Comm. VA "H&V COMM VA", verenigen zich in handen van de bvba "DHP CONCRETE BVBA", zoals vastgesteld in staat van activa en passiva per 31,12.2013.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap ís het volgende:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van aile roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve

a u

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen niet hypotheek bezwaren.

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

- projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij ais tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, manage mentvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vies detember negentienhonderd negertig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle

roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

- het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen; evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd In het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

- het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van

technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

- in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

- alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties;

- het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere

wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden,

beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een

gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de centrale van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan natuurlijke of rechtspersonen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuur enfof administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen niet hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, voimachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap na afstand van één aandeel, alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen),

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

Artikel 5: Motivatie

De Comm. VA "H&V" is volledig in handen gekomen van bvba "DHP CONCRETE" zoals blijkt uit de staat opgesteld per 31 december 2013.

De Comm. VA "H&V" heeft haar functionaliteit binnen de groep in de loop van de jaren verloren en is uitgegroeid tot een tussenholding zonder verdere functionaliteit of toegevoegde waarde binnen de groep. Bvba DHP CONCRETE heeft haar activiteiten zien evolueren naar vergelijkbare activiteit van "H&V" en zet daarvoor haar personeel in. Door de fusie van beide entiteiten komen de participaties (24,80%) in sarl BETONCONSTRUCT en (24,80%) sarl BULCKE samen met de al bestaande participatie zodat (100%) in handen komt in bvba DHP CONCRETE. Door de fusie van beide entiteiten komen de indirecte participaties Cobefa bvba, Bulcke Ondernemingen nv en Cobitrac bvba rechtstreeks onder de bvba DHP CONCRETE. De onderlinge doorfacturaties en de onbeperkte aansprakelijkheid van de commanditaire vennoot verdwijnen.

Artikel 6: Fusie badwill.

Conform Advies CBN 2009/06  d.d. 01/04/2009

In geval participatie hoger is dan eigen vermogen van opgeslorpte vennootschap:

Vooreerst dient nagegaan te worden of met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht, het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap moet gecorrigeerd worden:

-de artikelen 61, § 1, derde lid in fine, en 64, § 1, derde lid in fine, KB W.Venn, bepalen dat aanvullende of uitzonderlijke afschrijvingen moeten teruggenomen worden indien zij niet langer verantwoord blijken;

-de artikelen 49 en 55, KB W.Venn. bepalen dat waardeverminderingen en voorzieningen niet gehandhaafd mogen blijven in de mate waarin zij op het einde van het boekjaar hoger zijn dan vereist volgens een actuele beoordeling.

Het betreft hier slechts de gemeenrechtelijke waarderingsregels die ook los van elke fusieverrichting moeten toegepast worden.

Uiteraard staat het de overgenomen vennootschap ook vrij om met toepassing van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht,

-hetzij materiële of financiële vaste activa te herwaarderen wanneer hun waarde, bepaald in functie van het nut voor de vennootschap, op vaststaande en duurzame wijze uitstijgt boven de gebruikswaarde;

-hetzij afschrijvingen op materiële en immateriële vaste activa terug te nemen wanneer blijkt dat het voordien toegepaste afschrijvingsplan wegens gewijzigde economische of technologische omstandigheden een te snelle afschrijving tot gevolg had.

De hiervoor vermelde mogelijke correcties kunnen niet worden toegepast zodat conform het advies volgende dient te gebeuren

1 01 . L

L i + i



' Voor-behpuden aan het Belgisch Staatsblad

- ... is de boekwaarde van de aandelen na waardecorrecties en na waardeaanpassingen met toepassing' van de gemeenrechtelijke bepalingen van het boekhoudrecht of waardetoerekeningen bij fusie, nog steeds groter dan het overeenstemmende aandeel in het eigen vermogen, dan wordt dit verschil al naargelang het geval geactiveerd als goodwill of ten laste genomen door de overnemende vennootschap.



Zie verder opmerking fiscale reserves na tabel van fusie.

Artikel 7; Dividenden.

Er zal (kan) naar aanleiding van de fusie geen dividend worden uitgekeerd.

Artikel 8: Aandelen-voordelen.

Er zal naar aanleiding van de fusie geen aandelen uitgegeven worden noch andere voordelen toegekend wordert.

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Dirk HERPOELAERT

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 06/05/2014

L



Op de laatste blz. van puik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2014
ÿþ4r, "

lidt""1"

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

10NlTEUR 1ELG

3 t -07- ao

BEL GiSCN STAATSB

Luik'B`ïé

Ondernemingsnr : 0822,171.109 Benaming (voluit) : DHP CONCRETE

(verkort) :

RGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

17. JUL 2014

Gent Afdrijtuc

griffier

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp (Waardamme)

Onderwerp akte : Fusie door overneming

Uittreksel uit

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 9 juli 2014, afgegeven v66r

registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergaderingen der vennoten/aandeelhouders van:

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DHP CONCRETE", gevestigd te ; 8020 Oostkamp (Waardamme), Seringendreef 2, bevoegde rechtbank Brugge, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0822.171.109.

ii Deze vennootschap hierna genoemd "de overnemende vennootschap",

2) De Commanditaire vennootschap op aandelen "H & V", gevestigd te 8020 Oostkamp

(Waardamme), Seringendreef 2, bevoegde rechtbank Brugge, ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder nummer 0479.016.385.

Deze vennootschap hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen

vennootschap".

Hebben onder meer beslist:

Het besluit tot fusie wordt goedgekeurd,

a Derhalve wordt de vennootschap H & V overgenomen door de vennootschap DHP CONCRETE i

en gaat het gehele vermogen van de vennootschap H & V, zowel de rechten als de verplichtingen,

i als gevolg van ontbinding zonder vereffening over op de vennootschap DHP CONCRETE die houders

Is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De datum vanaf dewelke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig

;i geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1

januari 2014.

Tengevolge van de fusie houdt de vennootschap H & V op te bestaan.

Aan de opdracht van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten

i; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DHP CONCRETE, vertegenwoordigd door haar vaste

;I vertegenwoordiger, de heer HERPOELAERT Dirk Ignaas, wonende te 8020 Oostkamp

(Waardamme), Seringendreef 2, komt een einde; de goedkeuring van de jaarrekening van de

overnemende vennootschap die betrekking heeft op het lopende boekjaar, zal gelden als kwijting

i over zijn mandaat tijdens het lopende boekjaar.

i3 Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/08/2014

~

agen bij het Belgisch Staa

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 10.06.2013 13164-0335-021
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 11.06.2012 12166-0083-022
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.03.2011, NGL 06.05.2011 11105-0332-025
11/01/2011
ÿþr r

.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11006016"

mod 2.1

TER DEd

p

Nie KC.~OPVï1`~í`l cGi~1- TE

. " .  I~~ d e~

~~~.

~ ~3~~1:~`~G~t

~i ..~:x..

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 1.71F T gE~GE

iECTl1

GELE fiTBAN

Ondernemingsnr : 0822.171.109

Benaming : DHP CONCRETE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp

Onderwerp akte :PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 november 2010, afgegeven vóór

registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist: .

1. Als gevolg van de partiële splitsing door overneming van de Comm. VA H & V te 8020 Oostkamp.; (Waardamme), Seringendreef 2, door BVBA DHP CONCRETE en BVBA V.V.H. CONSTRUCT, wordtg het kapitaal van de vennootschap DHP CONCRETE verhoogd met;.

VIERHONDERDACHTENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEENVEERTIG EURO

ZESENDERTIG CENT (458.842,36 EUR), om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO:

(20.000,00 EUR) op VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND

ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (478.842,36 EUR), door uitgifte;; van elfduizend vierhonderd (11.400) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde,:; ingetekend en volgestort door inbreng in natura; de nieuwe aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari.:

2010. "

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS, bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd:' door de heer Peter VANDEWALLE, luidt:

"Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DHP CONCRETE, Seringendreef 2, 8020 Oostkamp  Waardamme laat de volgende conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en : voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De waardering van de overgenomen actief- en passiefbestanddelen gebeurt tegen boekwaarde in toepassing van artikel 78, paragraaf 2 van het KB van 30 januari 2001.

5. Deze voorgestelde waarderingsmethode is bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en de waarde waartoe deze waarderingsmethode leidt, komt overeen met het aandeel in het eigen vermogen dat wordt overgedragen aan de BVBA DHP CONCRETE ingevolge de partiële splitsing van de COMM. VA H&V en dat bijgevolg door deze aandelen wordt vertegenwoordigd, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

6. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 11.400 aandelen. Deze aandelen vormen de enige vergoeding die wordt toegekend.

7. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brug 9,,25novem..ber2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

ï mod2.1

2. Artikel 5 van de statuten van de venno'.ts hap_..._.._.CN...._.._..TEw...._..__ ._... e .s ..s ..., l_......_............. otschap DHP CONCRETE wordt aangepast als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (478.842,36 EUR), vertegenwoordigd door elfduizend zeshonderd (11.600) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

i Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte,

-verslagen van de bedrijfsrevisor en van de zaakvoerder;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2011
ÿþOndememingsnr : 0822.171.109

Benaming : DHP CONCRETE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Seringendreef 2

8020 Oostkamp

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Uittreksel uit:

een akte verleden voor notaris Jo DEBYSER te Ardooie op 30 november 2010, afgegeven váór

registratie, enkel ter neerlegging op de griffie.

De buitengewone algemene vergadering der vennoten heeft onder meer beslist:

1. Een eerste kapitaalverhoging van VIJF MILJOEN NEGENHONDERDVIJFENVIJFTIGDUIZEND ZESHONDERDZESTIEN EURO ZEVENENDERTIG CENT (5.955.616,37 EUR), om het kapitaal te brengen van VIERHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND ACHTHONDERDTWEEËNVEERTIG EURO ZESENDERTIG CENT (478.842,36 EUR) op ZES MILJOEN:

VIERHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND VIERHONDERDACHTENVIJFTIG EURO.

DRIEËNZEVENTIG CENT (6.434.458,73 EUR), door uitgifte van negenenvijftigduizend vijfhonderd., zesenvijftig (59.556) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, ingetekend en volgestort door inbreng in natura van 724 aandelen van de commanditaire vennootschap op aandelen H & V; de nieuwe aandelen genieten dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en delen. in de resultaten van de vennootschap vanaf 1 januari 2010.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, BVBA CLEPPE, KEUNEN & PARTNERS,: bedrijfsrevisoren, kantoor houdende te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 19 bus 1, vertegenwoordigd, door de heer Peter VANDEWALLE, luidt:

Het onderzoek dat wij in uitvoering van artikel 313 van het Wetboek Vennootschappen uitvoerden:. ter gelegenheid van een geplande kapitaalverhoging die een niet geldelijke inbreng omvat, bij de! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DHP CONCRETE laat de volgende. conclusies toe:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de. inbreng in natura.

3. De beschrijving van de activa die ingebracht zullen worden, voldoet aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

4. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 59.556 aandelen.

5. De voorgestelde waarderingsmethoden zijn bedrijfseconomisch verantwoord in het licht van het maatschappelijk doel, en leidt tot inbrengwaarden die minstens overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de uitgiftepremie, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De inbrengwaarde komt overeen met de intrinsieke waarde van de als tegenprestatie verstrekte aandelen.

6. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen:

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Brugge, 30 november 2010."

2. Een tweede kapitaalverhoging met ZESHONDERDEENENTACHTIGDUIZEND HONDERDEENENVEERTIG EURO ZEVENENTWINTIG CENT (681.141,27 EUR), om het kapitaal te.

brengen van ZES MILJOEN VIERHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND

VIERHONDERDACHTENVIJFTIG EURO DRIEËNZEVENTIG QENT_-(6.434.458,73 EUR) op_ ZEVEN._

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

-LML c

Itl

RI AIIN~I~I~ NItlIIB

+11006017"

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na ne e ing ter griffie van de akte

MONITEUR

GD TER GRIFFIE DER~~ K VAN kCQ,ar-^i-iNDEL 7.E~n

-.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1-'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

," .

- Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

red 2.1

MILJOEN HONDERDVIJFTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (7.115.600,00 EUR), door omzetting

van de wettelijke reserve ten bedrage van EENENVIJFTIGDUIZEND

ZEVENHONDERDVIERENDERTIG EURO NEGENENZESTIG CENT (51.734,69 EUR), van de beschikbare reserves ten bedrage van ZESHONDERDNEGENENTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERDEENENVEERTIG EURO ZESTIEN CENT (629.341,16 EUR) en een bedrag van VIJFENZESTIG EURO TWEEËNVEERTIG CENT (65,42 EUR) uit de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

3. Artikel 5 van de statuten wordt aangepast en luidt voortaan als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVEN MILJOEN HONDERDVIJFTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (7.115.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 71.156 aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor ontledend uittreksel:

Notaris J. DEBYSER

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift akte;

-verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0193-029

Coordonnées
DHP CONCRETE

Adresse
SERINGENDREEF 2 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande