DEMA-INVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEMA-INVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 862.554.187

Publication

18/04/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.554.187 Benaming

(voluit) : DEMA-INVEST

(verkort):

11)111130

luhl

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 8980 Zonnebeke, Statiestraat, 17A

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Alain Mahieu, notaris te Moeskroen op zevenentwintig maart tweeduizend veertien, dat eerstdaags geregistreerd zal worden,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschap " DEMA-INVEST" met zetel te 8980 Zonnebeke, Statiestraat,17A met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering besluit uit de beschikbare reserves een buitengewoon dividend uit te keren aan de vennoten voor een totaal brutobedrag van in totaal één miljoen honderd duizend euro (1.100,000,00 q in verhouding tot hun respectievelijke deelname in het kapitaal van de vennootschap en dit ten belope van een brutobedrag van zevenenzeventig euro zesenveertig cent (77,46 E) per aandeel. De aandeelhouders verklaren de intentie te hebben om het netto-dividend onmiddellijk in te brengen als kapitaal verhoging.

Tweede en derde beslissingen

verslagen inzake de inbreng in natura

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de bestuurder en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de bvba Luk Ostyn, met zetel te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat, 23, vertegenwoordigd door de heer Luk Ostyn, bedrijfsrevisor, over de inbreng in nature.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"5. BESLUIT

In het kader van de overgangsbepaling genomen bij de verhoging van de roerende voorheffing op de liquidatieboni van 10% naar 25% opgenomen in artikel 537 WIB 92, zou er worden overgegaan tot een kapitaalverhoging door inbreng in nature van een bedrag van in totaliteit 990.000 E ingeschreven op afzonderlijke grootboekrekeningen op naam en in het voordeel van de aandeelhouders elk in verhouding tot hun bestaand aandelenbezit, hetzij 90% van de in de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013 uitgekeeerde bruto tussentijdse dividenden van 1.100.000 E, werd ik door het bestuursorgaan van de NV DEMA-INVEST gecontacteerd voor de opstelling van de nodige revisorale verslaggeving.

Het bestuursorgaan is verantwoordelijk (1) bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura voor de waardering van de ln te brengen bestanddelen en voor de bepaling van door de vennootschap als tegenprestatie te verstrekken vergoeding voor de inbreng in nature, (2) alsook voor de naleving van de (fiscale) regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van de belaste reserves, de aangifte in de roerende voorheffing, de inhouding en de betaling ervan.

Tot besluit van mijn werkzaamheden verklaar ik dat

1,De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake

controle van inbreng en quasi-inbreng;

2.De beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en

duidelijkheid.

3.De inbreng zou door de bestaande aandeelhouders gebeuren in verhouding met hun bestaande

aandelenbezit. De als tegenprestatie te verstrekken vergoeding zou uitsluitend bestaan uit de stijging van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbfad

rir

fractiewaarde van de bestaande 14.200 aandelen van afgerond 4,33¬ naar afgerond 74,05 ¬ per aandeel, hetzij dus met afgerond 69,72 E per aandeel. Na de kapitaalverhoging zal het kapitaal van de vennootschap 1.051.500,00 ¬ bedragen en vertegenwoordigd worden door 14.200 aandelen zonder vermerding van nominale waarde

4.De door de partijen gekozen methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt (niet name 990.000,00 ten minste overeenkomt met de als tegenprestatie voor de inbreng te verstrekken vergoeding bestaande uit de gemelde stijging van de fractiewaarde van afgerond 69,72 ¬ per aandeel, met name in totaliteit 990.000,00 (= 69,72 E x 14.200), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting..

Leuven, 24 maart 2014.

Burgerlijke BVBA LUK OSTYN,

Vertegenwoordigd door Luk Ostyn,

Bedrijfsrevisor,

Zaakvoerder."

Vierde beslissing.

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB 1992, ten bedrage van negenhonderd negentig duizend euro (990.000,00 EUR) om het kapitaal van eenenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) te brengen op één miljoen eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (1.051.500,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe deelbewijzen, maar door stijging van de fractiewaarde van de bestaande deelbewijzen, als vergoeding van de inbreng in natura, toegekend aan de vennoten a rato van hun deelbewijzenverhouding.

'lijfde beslissing

Vaststelling dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt. De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op één mirjoen éénenvijftig duizend vijfhonderd euro (1.051.500,00 E),

Zesde beslissing

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de genomen

beslissing

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt door volgende tekst vervangen:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op één miljoen eenenvijftig duizend vijfhonderd euro (1.051.500,00¬ )

en is vertegenwoordigd door veertien duizend tweehonderd (14.200) deelbewijzen, zonder vermelding van

waarde, die eik éénIveertien duizend tweehonderdste (1/14.200ste) van het vermogen van de vennootschap

vertegenwoordigen."

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Alain Mahieu

Tegelijk hiermee neergelegd',

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten;

gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van het bestuursorgaan

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatsle blz. van Lut vermeiden Recto Naam en hoedansgtield van de instrumenterende nolans, hetzii van de persoto}nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 27.08.2012 12464-0077-012
12/09/2011
ÿþ-

V ~

Ilketl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0862.554.187 Benaming

(voluit) : DEMA-INVEST

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8980 Zonnebeke, Statiestraat, 17/A

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Alain Mahieu te Moeskroen op negen augustus tweeduizend en elf geregistreerd vijf bladen zonder renvooi te Mouscron 2 op 11 augustus 2011, boek 177, blad 2, vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De ontvanger (getekend) P.PARENT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEMA-INVEST" met zetel te 8980 Zonnebeke, Statiestraat, 17/A met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen: Eerste beslissing

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen driehonderd achtenvijftig duizend vijfhonderd euro (1.358.500,00¬ ) om het te herleiden van één miljoen vierhonderd twintig duizend euro (1.420.000,00¬ ) tot éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00¬ ) door terugbetaling aan de heer Edwin Mahieu van de som van achthonderd achtendertig duizend zeshonderd vierendertig euro achtenvijftig cent (838.634,58 ¬ ) door storting op zijn rekening courant in de vennootschap "Dema Invest" en door terugbetaling van de som van vijfhonderd negentien duizend achthonderd

vijfenzestig euro tweeënveertig cent (519.865,42 ¬ ) aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mahieu Invest".

De kapitaalvermindering zal integraal worden toegerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal of het als dusdanig te beschouwen kapitaal van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden overeenkomstig de artikelen 613 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig artikel 613 van het Vennootschapswetboek.

Zevende beslissing.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt om ze aan te passen aan de hiervoren genomen beslissingen en aan de vigerende wetgeving:

Artikel 5: De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op éénenzestig duizend vijfhonderd euro (61.500,00 ¬ ) vertegenwoordigd door veertien duizend tweehonderd (14.200) aandelen zonder vermelde waarde, die elk één/veertien duizend tweehonderdste (1/14.200te ) van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 10 : Raad van bestuur.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden. Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. De bestuurders dienen geen aandeelhouders te zijn. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt; zij zijn hernoem baar.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin het vervalt.

11111111113 i 1IIIIiiii

" 7692"

V beh aa Be Staa

II i

44.EE

~ ~Z

0 3 1 AU61 2011 m

Griffie

/EPER

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen

wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn aandeelhouders, vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger fysische persoon die belast wordt

met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn

vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Artikel 11 : vacature.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

Wanneer een mandaat van bestuurder openvalt, kunnen de overblijvende leden van de raad van bestuur

hierin voorlopig voorzien, onder de voorwaarden voorzien door de wet.

In dit geval gaat de algemene vergadering over tot de definitieve verkiezing tijdens haar eerstvolgende

vergadering.

Artikel 12 : Voorzitterschap.

De tekst van dit artikel wordt vervangen door volgende tekst :

De raad van bestuur verkiest onder zijn leden een voorzitter en kan ook onder hen één of meer

ondervoorzitters verkiezen.

Bij afwezigheid van de voorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een ondervoorzitter en bij

afwezigheid van de voorzitter en van de ondervoorzitter, wordt de raad van bestuur voorgezeten door de

oudste in leeftijd der aanwezige bestuurders, tenzij de voorzitter zelf zijn plaatsvervanger aangeduid heeft.

Artikel 18 : Dit artikel wordt vervangen door volgende tekst

Behoudens wanneer machten worden gedelegeerd, wordt de vennootschap geldig jegens derden en in

rechte vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder.

Artikel 31: In fine van de tekst van dit artikel wordt volgende tekst toegevoegd:

"De benoeming van de vereffenaar(s) dient bevestigd te worden door de Rechtbank van Koophandel."

VOOR EENVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Alain Mahieu

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte tot wijziging van de statuten:

- gecoördineerde tekst der statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 23.08.2011 11434-0110-012
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 26.08.2010 10448-0477-012
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 18.08.2009 09585-0081-012
05/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.07.2008 08513-0100-011
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 31.08.2007 07703-0112-011
07/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 31.08.2006 06764-2691-013
02/01/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 28.12.2005 05921-4382-013

Coordonnées
DEMA-INVEST

Adresse
STATIESTRAAT 17A 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande