DELIFISH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELIFISH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.279.202

Publication

13/03/2014
ÿþie

i

*1906169

Va behc aan Belç Staat

Ondememingsnr : 0832.279.202

rré,nd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mua

NEERGELEGDTEp GtPIPGIF !AN RECIATBANK VAN tcc70>,~NNDEr. l'Cr BRUGGE (AFDELING BRUME)

op: 2 8 FEB, 2814

Griffie

De ç

offier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : DELIF1SH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei: Vlamingveld 30

8490 Jabbeke

Onderwerp akte :ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER - WIJZIGING STATUTEN GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden voor;? notaris Virginie Daems te Zedelgem op 20 februari 2014, voor registratie, blijkt dat door de enige vennoot volgende besluiten werden genomen

1. De enige vennoot neemt kennis van het ontslag van de BVBA POT, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Emmaüslaan 21, die alhier is tussengekomen bij monde van haar vaste vertegenwoordiger de heer Joachim Pot, als statutair zaakvoerder van de vennootschap met onmiddellijke ingang.De enige vennoot verleent haar kwijting voor het door haar gevoerde beleid als ;i statutair zaakvoerder over het boekjaar gaande van 1 januari 2013 tot heden.

2. De enige vennoot besluit om het huidig artikel 16 als volgt aan te passen overeenkomstig het tweede agendapunt :. Zin er meerdere zaakvoerders, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de statutaire zaakvoerder. Zo er meerdere statutaire zaakvoerders zijn dienen deze steedsgezarnenl(k te handelen

3. De enige vennoot beslist om, na artikelsgewijze overweging, nieuwe statuten goed te keuren in

overeenstemming met voormelde besluiten en de actuele vennootschapswetgeving, waarvan de

tekst luidt als volgt :

IT. STATUTEN

A. ALGEMEEN GELDENDE BEPALINGEN VOOR HET GEVAL DE VENNOOTSCHAP MEER DAN

EEN VENNOOT TELT.

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL.

ARTIKEL 1. BENAMING

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

, beperkte aansprakelijkheid met benaming'DELIFISH'.

Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd door de woorden

1 "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

ARTIKEL 2. DUUR .o

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ARTIKEL 3. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8490 Jabbeke, Vlamingveld 30.

De vennootschap zal overal, zowel in het buitenland als in het binnenland, uitbatingszetels,

bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren kunnen openen.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlagen bij het

;; Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het

Brusselse Gewest overgebracht worden.

ARTIKEL 4. DOEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, coirimerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- De groot- en kleinhandel in verse vis evenals verpakte en bereide viswaren en

visdelicatessen;

- De handel in kruiden, specerijen en zuivel produkten;

- De handel in algemene voedingswaren; Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Re vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenljjking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating in fabricatie, alle bijhuizen, agentsehappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagT vierhonderd duizend euro (400.000,00- euro). Het is verdeeld in 4.000 gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 4.000.

ARTIKEL 6. ONDEELBAAR

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en vereffening van de de vennootschap, in welke gevallen het stemrecht aan de blote eigenaar toekomt.

ARTIKEL 7. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden volgende regels:

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mgd 11.1

a/ De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist, wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager. b/ De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer, meedeelt, alsook het aantal aandelen dat

hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c/ Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

ARTIKEL 8. OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN

Behoudens hetgeen hierin bepaald is ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is vastgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater, aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoot nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respektieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen: deze waarde wordt vastgesteld zoals in artikel 9 van de statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

ARTIKEL 9. WAARDEBEPALING - BETALING

a) Waardebepaling.

Indien de overnemer(s) of de erfgenamen niet aanvaard worden door de vennoten zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door een neutraal deskundige, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B) of Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.) die, op verzoek van de partijen, zal worden aangewezen door hen, of bij gebreke aan akkoord, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Tegen de beslissing van de deskundige staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn lastens de koper.

De waardebepaling moet gebeuren binnen de termijnen zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

b) betaling.

De waarde der aldus overgedragen aandelen dient uitbetaald worden aan de overlatende vennoot of diens erfgenamen of rechtverkrijgende binnen de drie jaar, naar rato van elk jaar minstens één/derde, verhoogd met een intrest begroot op twee procent boven de wettelijke intrestvoet.

Zo de voorgestelde overnemer(s) of erfgenamen als vennoot kunnen aanvaard worden, mag de voorgestelde overdracht onmiddellijk gebeuren. De ln deze gevallen verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de prijs ervan volledig is vereffend.

ARTIKEL 10

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

rrpd 11.7

De erfgenamen, legatarissen, rechthebbenden en schuldeisers van een vennoot of zaakvoerders) mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de papieren en dokumenten van de vennootschap, verdeling of veiling van de maatschappelijke goederen eisen, bezwarende maatregelen treffen, inventarissen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

ARTIKEL 11. AANDELEN OP NAAM - REGISTER

De aandelen zijn steeds op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin wordt

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

ARTIKEL 12. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Het wettelijk voorkeurrecht voor de vennoten is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus alleen verkrijgt komen hem toe in voile eigendom.

Wanneer het bestuursorgaan kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal het hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de vennoten, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de vennoten die géinteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hoger vermeld kan worden ingeschreven door personen aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten. Andere personen kunnen slechts op deze aandelen inschrijven, mits besluit genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal."

ARTIKEL 13. KAPITAALSBESCHERMING

Bij vermindering van het netto-aktief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van twee maand nadat het verlies is of had moeten vastgesteld zijn, om te beraden en te besluiten over ontbinding of over andere op de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder(s) moet/moeten zijn/hun voorstellen verantwoorden in een bijzonder verslag.

Onder "netto-aktief" moet worden verstaan: het geheel van het aktief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voorbehouden gan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1



Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

ARTIKEL 14. STORTINGEN

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door het bestuursorgaan vastgestelde tijdstippen volgestort worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst. De vennoot die laattijdig is met het voldoen van deze volstortingsverplichting, zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap, te rekenen vanaf de inbaarheid tot de dag van de werkelijke betaling.

Na een tweede verwittiging per aangetekend schrijven, die ten vroegste één maand na de eerste verwittiging kan geschieden, en die gedurende een maand zonder resultaat is gebleven, kan het bestuursorgaan de vennoot vervallen verklaren van zijn rechten, onverminderd het recht van de vennootschap de niet voldane storting alsook eventuele schadevergoeding van de vennoot te vorderen. Het bestuursorgaan heeft eveneens de mogelijkheid om de betrokken aandelen op de meest aangepaste wijze te verkopen. Naast de prijs voor de verkoop van de aandelen zal het bestuursorgaan de nodige som ter volstorting vragen aan de koper.

De prijs voor de verkoop van de aandelen zal in de eerste plaats aangewend worden tot de vergoeding van de kosten van de verkoop, de verlopen intresten en de kosten van aanmaning. Het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige vennoot.

Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, mits de prijs gelijk is aan de uitgifteprijs van de betrokken aandelen, verminderd met het niet volgestorte gedeelte.

In geval van verkoop van de aandelen zullen deze onderworpen zijn aan de voorkoop- en goedkeuringsprocedure zoals hierna voorzien in de statuten.

C. BESTUUR

ARTIKEL 15. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Deze worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt. ARTIKEL 16. SALARIS

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL 17. BESTUUR - BEPERKINGEN - VERTEGENWOORDIGING

De zaakvoerder(s) zijn/is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen/vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de statutaire zaakvoerder. Zo er meerdere statutaire zaakvoerders zijn dienen deze steeds gezamenlijk te handelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

ARTIKEL 18. BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 19. TEGENSTRIJDIG BELANG

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen na te leven.

D. TOEZICHT

ARTIKEL 20. BENOEMING EN BEVOEGDHEID

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar. Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt. De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21. GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede maandag van de maand juni om 18.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoudt.

Een buitengewone algemene vergadering kan warden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen."

Ook schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. De brief moet aangetekend aan de vennootschap worden gestuurd en moet ten laatste de dag váár de vergadering op de zetel toekomen.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal/zullen de zaakvoerders) een rondschrijven versturen hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, en dit naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en obligatiehouders, met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na het versturen van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor; behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOS'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de

beslissing geacht niet genomen te zijn.

ARTIKEL 22. BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering besluit onder meer over de goedkeuring van de jaarrekening en over de kwijting en toekenning of goedkeuring van bezoldigingen aan zaakvoerders en commissarissen.

Bovendien kunnen de gewone en bijzondere algemene vergadering alle beslissingen nemen die krachtens de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn toegewezen, met uitzondering van beslissingen die de statuten wijzigen.

ARTIKEL 23. BEVOEGDHEID VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE

VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de

statuten.

ARTIKEL 24. BIJEENROEPING-VERPLICHTING

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

De bestemmelingen kunnen weliswaar individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemmen om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel, zijnde onder meer e-mail, te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de hij deze statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk Mn/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet evenwel geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Eventueel kan tot schriftelijke algemene vergadering overgegaan worden mits :

- aile besluiten bij eenparigheid van stemmen genomen worden;

- het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort, met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan eenparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen aile besluiten.en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

ARTIKEL 25. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is.

Nochtans, zijn de minderjarigen en onder voogdij gestelden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers zelfs indien deze vertegenwoordigers niet persoonlijk vennoot zijn.

ARTIKEL 26. BESLUITEN BUITEN DE AGENDA-AMENDEMENTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

Gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

iuod 11.1

Behoudens indien alle vennoten aanwezig zijn en hiermee eenparig instemmen, kan de algemene vergadering niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of die daarin niet impliciet zijn vervat, onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

ARTIKEL 27. BUREEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder

of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen door de aanwezige vennoten.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij vrij kan kiezen ook buiten de vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, één of meerdere stemopnemers. Deze personen vormen het

bureau.

ARTIKEL 28. STEMMEN

Ieder aandeel geeft recht op één stem behoudens de in de wet en/of in de statuten voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

ARTIKEL 2.9. BESWITVORMING IN DE GEWONE EN DE BI3ZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering beraadslagen en besluiten op geldige

wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij

gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt

ondertekend door de leden van het bureel en door de vennoten die het vragen.

ARTIKEL 30. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts dan op een rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan is een tweede bijeenroeping nodig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige vennoten vertegenwoordigde deel van het kapitaal behoudens bijzondere meerderheden door de wet gesteld. Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

F. INVENTARIS-JAARREKENING-RESERVE-WINSTVERDELING

ARTIKEL 31. BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De zaakvoerdersraad (of de zaakvoerder) stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden, voorzover dit wettelijk verplicht is.

Dit jaarverslag behelst een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap en behandelt inzonderheid de informatie over de punten vermeld in het Wetboek van vennootschappen;

Voor zover door de wet verplicht legt/leggen de zaakvoerder(s) binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 32. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering.

G. ONTBINDING-VEREFFENING

ARTIKEL 33. BENOEMING VAN DE VEREFFENAARS/ BEVOEGDHEDEN

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, dient de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te stellen, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt. Bij gebreke aan dergelijke aanstelling, wordt/worden de in functie zijnde zaakvoerder(s) als vereffenaar(s) beschouwd.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

ARTIKEL 34. VERDELING

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

B. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

ARTIKEL 35. ALGEMENE BEPALING

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

ARTIKEL 36. OVERDRACHT VAN AANDELEN

Tot de overdracht onder levenden van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt

door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 37. OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT

Bij overlijden van de enige vennoot is artikel acht der statuten niet van toepassing.

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Evenwel indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

ARTIKEL 38. KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is het voorkeurrecht voorzien

in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 39. ZAAKVOERDER

Indien geen zaakvoerder(s) benoemd worden/is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Ingeval een derde tot zaakvoerder benoemd werd en deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dan moet hij de vennoot daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

ARTIKEL 40. KONTROLE

J ' Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 20 van deze statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen kontrole in de vennootschap.

ARTIKEL 41. ALGEMENE VERGADERING

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem warden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd, voor zover door de wet verplicht, de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

ARTIKEL 42 KEUZE VAN WOONPLAATS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mild 11.1

Alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan respectievelijk betreffende de zaken van de vennootschap, de verantwoordelijkheid van hun bestuur en hun toezicht. Deze zaakvoerder kan er echter uitdrukkelijke en schriftelijk mee instemmen om zijn oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

ARTIKEL 43

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De artikelen van de statuten die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zijn worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van een statutaire bepaling. De bepalingen van deze statuten werden opgemaakt rekening houdend met de huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die in strijd zouden blijken te zijn met het Wetboek van Vennootschappen en/of haar toekomstige wijzigingen moeten als onbestaande worden beschouwd, zonder evenwel aanleiding te kunnen geven tot nietigheid van de statuten. Eventuele bepalingen die in deze statuten zijn opgenomen en die enkel gebaseerd zijn op huidige tekst van het Wetboek van Vennootschappen en haar eventuele uitvoeringsbesluiten en die door latere wetswijzigingen zouden achterhaald zijn, worden geacht per definitie te zijn aangepast aan de op dat ogenblik van toepassing zijnde wettelijke bepalingen.

Latere wetswijzigingen met dwingend karakter zullen voorrang hebben op deze statuten en zonder dat hiervoor een statutenwijziging noodzakelijk is.

4. De enige vennoot geeft volmacht aan notarissen Paul Lommée en Virginie Daems te Zedelgem, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de Kruispuntbank voor Ondernemingen van een uittreksel uit onderhavige akte.

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering door de enige vennoot gehouden op 21 februari 2014 blijkt dat de heer Désiré Verhaeverbeke, wonende te 8210 Zedelgem, Fazantenlaan 84, met ingang van 21 februari 2014 wordt benoemd als gewone zaakvoerder van de vennootschap en onmiddellijk dit mandaat aanvaard heeft. Het mandaat is onbezoldigd.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door notaris Virginie Daems te Zedelgem.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte de dato 20 februari 2014, proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van 21 februari 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 12.06.2012 12160-0539-019
21/03/2011
ÿþû f ~~...~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EGD ter GRIFFIE der, ' VAN YOOP*'ANDBL TE

(kfds;;ng Brugge)

rMalj.ÏNi,

 E un tóNLG -DIRE

Mod 2,

ER c~

tÈ TBAN

IC

w

EL

IlI Il II IIII I Il I 1111

*11043490*

Ondememingsnr : 0832.279.202

Benaming

(voluit) : DELIF1SH

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : VLAMINGVELD 30

8490 JABBEKE

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

NEERLEGGING VAN:

VERSLAG BEDRIJFSREVISOR + BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþMcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nebrleg;g" REC~ l~ Winde akte

DT~rIO~t

Lul

" 11003337

BEL 3ISCH

U IU

CI TER GRIFFIE OER

H ~ %i+~ ~~1~R VA~ KCOPii,~l~~~ T F

GaE . i~~~

, ~"

?3Q 12 '2

-

242A9 202

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

DELIFISH

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 8490 Jabbeke, Vlamingveld 30

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Francis Moeykens te Brugge op twintig december tweeduizend en

tien ter registratie dat:

A/ NAERTS-MOEYAERT" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 8210

Zedelgem, Pilsestraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge, met ondemmeningsnummer

BTW BE 0456.791.707.

B/ "POT' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels),

Emmaüslaan 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondememingsnummer BTW BE

0831.921.983, een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de onder de naam

"DELIFISH " met zetel te 8490 Jabbeke, Vlamingveld 30, hebben opgericht.

2/ Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt VIERHONDERDDUIZEND EURO (400.000

EUR).

Het is vertegenwoordigd door vierduizend (4.000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/vierduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HAERTS-MOEYAERT, ten belope van

drieduizend en veertig (3.040) aandelen.

door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid POT, ten belope van negenhonderd zestig

(960) aandelen

totaal: vierduizend (4.000) aandelen

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van vierhonderdduizend euro (400.000 EUR).

Het kapitaal is gedeeltelijk volgestort ten belope van tachtigduizend euro (80.000 EUR), blijft

driehonderdtwintig duizend euro (320.000 EUR) te volstorten

3 / Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland,

alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële,

financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op:

- De groot- en kleinhandel in verse vis evenals verpakte en bereide viswaren en visdelicatessen;

- De handel in kruiden, specerijen en zuivel produkten;

- De handel in algemene voedingswaren;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of

buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwe-

zenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie,

inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken,

ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel

nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel

verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en

vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4! Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van oprichtingsakte.

Zij kan slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "AANMERKELIJKE VERLIEZEN".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten.

5/ Bestuur en vertegenwoordiging

Bestuursorgaan : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Bestuursbevoegdheid : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volnacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid : Indien er maar één zaakvoerder is, vertegenwoordigt deze alleenhandelend de vennootschap. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerders, en dit voor de duur van de vennootschap:

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HAERTS-MOEYAERT', voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Jozef Haerts,

-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "POT", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Joachim Pot.

VOLMACHT BEPERKT TOT ALLE HANDELINGEN VOOR EEN BEDRAG VAN MAXIMAAL VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO

De oprichters verklaren namens de vennootschap in oprichting volmacht te geven aan: a)De heer HAERTS Jozef Antoon, geboren te Gent op twaalf oktober negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 8210 Zedelgem, Pilsestraat 18,.

b)de heer POT Joachim Jacques Juliaan, geboren te Brugge op dertien november negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Emmaüslaan 21;

elk met macht om alleen te handelen om:

De handel der lastgevers voort te zetten, alle aan- en verkopen te verrichten alle akten en stukken te ondertekenen, maar beperkt per handeling tot een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR).

6/ Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede maandag van de maand juni om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

~

~ Voor-

.ehouden

" aan helt

Belgisch

Staatsblad



Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

7/ Het boekjaar vangt aan op één januari van ieder jaar om te eindigen op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op heden en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

8/ Verdeling van de winst.Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bovendien stelt de zaakvoerder een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

9/ Ontbinding In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Voor beredeneerd uittreksel opgemaakt door notaris Francis Moeykens te Brugge.

Bijlage :

oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 28.08.2015 15504-0389-019

Coordonnées
DELIFISH

Adresse
VLAMINGVELD 30 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande