DAKWERKEN DEVLIEGER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKWERKEN DEVLIEGER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.162.316

Publication

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.06.2013 13244-0496-009
19/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE Û ELE-GT

12 -02r 2013 -1. 02. 2013

BELGISCH S AATSBL AE. RECHTBANK KOOPHANDEL

GKRIJK

Ondernemingsnr : 0831.162.316

Benaming

(voluit) : VAN DORPE-DE POURCQ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Amandstraat 21 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : naamwijziging - zetelverplaatsing - doelwijziging - kapitaalvermindering - statutenwijzigingen - ontslag - benoeming

Er blijkt uit een akte verleden op achttien januari tweeduizend en dertien door Notaris Hélène DUSSELIER,

te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN DORPE-DE POURCQ", waarvan de zetel gevestigd is te 8760 Meulebeke, Sint Amandstraat nr 21; B.T.W.-nr 0831.162.316 RPR Kortrijk; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénpas'igheid van stemmen:

11 De vergadering beslist de naam der vennootschap met ingang van heden te wijzigen in "DAKWERKEN DEVLIEGER", en bijgevolg in artikel 1 der statuten de woorden "VAN DORPE-DE POURCQ" te vervangen door "DAKWERKEN DEVLIEGER".

2/ De vergadering beslist de zetel der vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 8490 Jabbeke, Walbekestraat nummer 14, en bijgevolg in artikel 2 der statuten de woorden "8760 Meulebeke, Sint Amandstraat 21" te vervangen door "8490 Jabbeke, Walbekestraat nummer 14".

31 De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder houdend een omstandige verantwoording van haar voorgestelde wijziging van het doel der vennootschap -aan welk verslag een samenvattende staat gevoegd is over de actieve en passieve toestand der vennootschap afgesloten per éénendertig december laatst.

41 De vergadering beslist het doel der vennootschap te wijzigen, door in artikel 3 der statuten de tekst beginnend met "Het telen van groenten en fruit: en eindigend met "...opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen." te vervangen door volgende tekst:

"Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, cf in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, zowel in het binnen- als in het buitenland optreden ais tussenpersoon, vertegenwoordiger, commis-sionair als in eigen naam. Hiertoe kan zij samenwerkingsakkoorden afsluiten, fuseren, opslorpen, participeren, enzovoort met de meest gerede partij, zowel éénmanszaken als vennootschappen en kan aile commerciële, financiële, roerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doet of die van aard zijn de verwezenlijking er van te vergemakkelijken en/of uit te breiden:

Aannemingen van werkzaamheden in de bouw en meer in bijzonder alle dak- en zinkwerken, isolatie-thermische en geluidsisolatie in de meest ruime zin van het woord.

Coördinatie en toezichter van bouwwerkzaamheden.

Produceren, uitvoeren van roofingwerkzaamheden, EPDM, teer en alles wat enigszins met dakwerken, dakbedekkingen, dakterrassen en dakdichtingen en alsook elke vorm van associatie met isolatie van zowel warmte als geluid en elke vorm van dakbedekkings-techniek.

Droogmaken en vochtwering van gebouwen, invoegen van gevels, allerhande kleine herstellingen en renovatiewerkzaamheden.

Handel, huren, verhuren, leasen van bouwmaterialen, benodigdheden, machines, apparatuur, toebehoren en aile aanverwanten en hulpmiddelen uit de bouwsector.

Het uitvoeren van elke vorm van administratie, secretariaat en management - opdrachten, verstrekken van managementadviezen, uitoefenen van consultancy-activiteiten, het geven van opleidingen, cursussen en verspreiden van kennis over alle toepassingen, technieken, veiligheid, milieu en kwaliteitssystemen in de bouwsector op de meest gerede manier en in de meest ruime zin van het woord,

schilderen van gebouwen en metaalconstructies.

De vennootschap kan alle onroerende goederen aankopen, beheren, restaureren, valoriseren en verkopen voor zowel eigen gebruik ais voor commerciële doeleinden.

De vennootschap kan zich borg, stellen of aval verlenen voor derden. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

t~ !

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan kredieten en/of voorschotten verstrekken aan derden voor zover deze niet indruisen tegen de vigerende wetgeving van het bank- en financiënwezen.

De vennootschap kan ook de functie van zaakvoerder, bestuurder, commissaris of vereffenaar uitoefenen of gelijk welke gelijkaardige functie uitoefenen in een andere vennootschap zo zij aan de voorwaarden voldoet.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaandelijke voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van de handeling, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Bovenvermelde opsomming is geenzins limitatief. De vennootschap kan alle handelingen stellen die, op welke wijze dan ook, bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel."

5/ De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met VIJF DUIZEND EURO (¬ 5.000,00), om het te brengen van VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 25.000,00) op TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00), met als doel het maatschappelijk kapitaal aan te passen aan de huidige omzet en activiteiten en aan de huidige en toekomstige noden der vennootschap; deze vermindering zal geschieden door gedeeltelijke vrijstelling van de volstortingsplicht van de twee honderd vijftig (250) bestaande aandelen, die bij voormelde oprichtingsakte elk voor de helft werden volgestort, zodat elk aandeel dan voor vijf/achtste zal volgestort zijn, De vergadering beslist in aansluiting met voorgaande kapitaalvermindering, dat deze geschiedt met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Deze vrijstelling van volstorting mag, overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, eerst uitwerking hebben twee maanden nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering is bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, of later, indien de schuldeisers die een vordering hebben ten laste van de vennootschap die op de dag van de bekendmak-'ing nog niet eistaar was en voor die datum ontstaan is, hun rechten hebben doen gelden overeenkomstig zelfde artikel 613. In dat geval kan de uitkering pas gebeuren zodra deze schuldeisers voldoening hebben gekregen of zodra hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen. Derhalve zal de kapitaalvermindering dadelijk worden ingeboekt en zullen de rechten van de aandeelhouders in de vorm van een lopende rekening gestalte krijgen, zolang tot uitbetaling door compensatie niete werd overgegaan.

6/ De vergadering beslist de tekst van de eerste twee zinnen van artikel vijf der statuten aan te passen aan het genomen besluit, als volgt:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000,00). Het is verdeeld In tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch elk één/tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigend.

Ieder aandeel werd bij de oprichting ten belope van de helft volgestort; bij de akte kapitaalvermindering van 18 januari 2013 werd gedeeltelijke vrijstelling van volstorting verleend, zodat elk aandeel daarna voor vijf/achtste volgestort was."

71 De vergadering beslist de eerste zin van de derde alinea van artikel 27 der statuten, beginnend met "De vereffenaars zenden" en eindigend met "zetel heeft." te vervangen door: "De vereffenaars stellen aan het einde van de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening op, en zenden deze staat in de zevende en de dertiende maand na de invereffening-stelling aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.", en in fine van zelfde artikel 27 volgende tekst toe te voegen: "In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen."

8/ De vergadering aanvaardt het ontslag met ingang van heden ingediend door huidige zaakvoerder Heer Van Dorpe, José, André, rijksregister nr 48.11.30 385,91, identiteitskaart nr 591-2753248-05, geboren te Meulebeke op dertig november negentienhonderd acht en veertig, wonend te 8760 Meulebeke, Sint-Amandstraat nr 21 en beslist dat over de décharge over zijn mandaat tot heden zal worden beslist op de eerstvolgende jaarvergadering.

9/ De vergadering benoemt als zaakvoerder, voor onbepaalde duur vanaf heden: Heer Devlieger, Luc Wilfried Camiel Jozef, rijksregister nr 58.01.11-365.45, identiteitskaart nr 590-0793696-68, geboren te Varsenare op elf januari negentienhonderd achtenvijftig, wonend te 8490 Jabbeke, Walbekestraat nr 14; aanwezig en aanvaardend,

10/ De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren,

VOLMACHT, Heer Devlieger, Luc, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan MAERTENS MANAGEMENT & Co BVBA met zetel te 8700 Tielt, Pittemsesteenweg 32, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" geregistreerde identificatiegegevens (wijziging van de inschrijving/wijziging van een vestigingseenheid/aanvraag van een vestigingseenheids-nummer/schrapping van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte tot wijziging van registratie/aangifte van stopzetting van werkzaamheid).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke,

V

.4

Voorbehouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 05.07.2012 12268-0590-010

Coordonnées
DAKWERKEN DEVLIEGER

Adresse
WALBEKESTRAAT 14 8490 JABBEKE

Code postal : 8490
Localité : JABBEKE
Commune : JABBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande