D-CONSIMM

Société en commandite simple


Dénomination : D-CONSIMM
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.245.681

Publication

23/09/2011
ÿþ" Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 3 SEP. 2011

De griffier,

Griffie

" iiia3eaet

Vc

behc aar Bek

Staal

Ondernemingsnr : Benaming 0839245681

(voluit) : D-Consimm

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lichterveldsestraat 104 - 8851 Ardooie - Koolskamp

Onderwerp akte : Oprichting



Uit de onderhandse oprichtingsakte van 19 augustus 2011 blijkt dat een gewone commanditaire' vennootschap wordt opgericht tussen de hiernagenoemde vennoten :

" De heer José De Volder wonende te 8851 Ardooie - Koolskamp, Lichterveldsestraat 104 die zal optreden als beherend vennoot

" Mevrouw Gerda Verhoye wonende te 8851 Ardooie - Koolskamp, Lichterveldsestraat 104 die zal optreden als stille vennoot

De gewone commanditaire vennootschap is genaamd : D-Consimm.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8851 Ardooie - Koolskamp, Lichterveldsestraat 104.

De vennootschap heeft tot doel :

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen, zowel door, rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking' tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing,. de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle, verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot, roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur.

Holdingmaatschappij: onder eender welke vorm participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten maatschappijen.

Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het= bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en; financiële bijstand te verlenen.

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan particulieren, bedrijven, ondernemingen en' overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten. Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in' andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van; aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Voór-behoudei aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.000 EUR en is verdeeld in 20 aandelen zonder vermelding van waarde. Het is volgestort en ingeschreven in de boeken ten name van de heer José De Volder voor een bedrag van 1.000 EUR en ten name van mevrouw Gerda Verhoye voor een bedrag van 1.000 EUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere (al dan niet statutaire) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten.

De benoeming gebeurt door de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andere beslissing van de algemene vergadering. In dergelijk geval kan de algemene vergadering beslissen tot bezoldiging van het mandaat in geld of in natura.

Wordt benoemd tot eerste statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid overeenkomstig artikel 8 van de statuten: de heer José De Volder, voornoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Als zaakvoerder-opvolger wordt benoemd ingeval van beëindiging van het mandaat van de heer José De Volder door overlijden: mevrouw Gerda Verhoye.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan dienen zijn beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten.

' Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan handelen zij als college en worden alle beslissingen met meerderheid van stemmen genomen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Het eerste boekjaar verstrijkt op 30 juni 2013 .

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats

aangeduid in de bijeenroeping. De jaarvergadering moet bijeengeroepen worden binnen de zes maanden na

de afsluiting van het boekjaar.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

De oprichters verlenen hierbij bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan BDO Juridische adviseurs, burgerlijke cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9, box E.6,

om namens en voor rekening van de vennootschap, de neerlegging ter registratie en ter publicatie van deze

oprichtingsakte te verzorgen; _

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen n (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingeenheidsnummer);

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

Voor eensluidend uittreksel

José De Volder

beherend vennoot - zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
D-CONSIMM

Adresse
LICHTERVELDSESTRAAT 104 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande